Ocena instytucji

31%
Skorzystałoby ponownie: 18
69%
Nie skorzystałoby ponownie: 37
Zobacz statystyki
Toyota Bank Polska

Toyota Bank Polska

Ocena użytkowników

31%
Skorzystałoby ponownie: 18
69%
Nie skorzystałoby ponownie: 37

W skład algorytmu oceny wchodzą:

  • – Oceny właściwe instytucji (50% wagi)
    • Głosy pozytywne: 15
    • Głosy negatywne: 35
  • – Oceny właściwe oddziałów (25% wagi)
    • Głosy pozytywne: 0
    • Głosy negatywne: 0
  • – Oceny właściwe produktów (25% wagi)
    • Głosy pozytywne: 3
    • Głosy negatywne: 2

Szczegółowa ocena usług

Jak oceniasz przejrzystość umowy?
44%
56%
Jak oceniasz pracowników?
47%
53%
Jak oceniasz atrakcyjność produktów?
47%
53%

Opinie o Toyota Bank Polska

Korzystasz z usług Toyota Bank Polska? Podziel się z innymi swoją opinią!
Nie wiesz, czy skorzystać? Przeczytaj opinie innych klientów!

Dodaj opinię o Toyota Bank Polska

Informacje dotyczące przetwarzania danych znajdują się w Polityce prywatności
Czy skorzystałbyś ponownie z usług?
5 5 10 25 50 100
pokaż: najnowsze popularne komentowane

Opinie użytkowników o Toyota Bank Polska

  • kredytobiorca

    , w dniu 23.05.2019Ocena:
    Jeden wielki BAŁAGAN . Uczciwość pod znakiem...

    ...zapytania

    Ta opinia jest przydatna
    26Przydatność opinii
    • jacek

      , w dniu 22.08.2019
      Mam podobne doświadczenia i zdanie
    • Wypowiedz się
  • były już klient banku

    , w dniu 20.09.2018Ocena:
    Konto 'jedyne' zamienili na konto 'moto'...

    ...różniące się znacznie między sobą. Nie było żadnego powiadomienia klientów, nie dano możliwości wyboru na inne konto albo rezygnację z usług banku. Wszystko tajne i z zaskoczenia.

    Ta opinia jest przydatna
    29Przydatność opinii
  • Robert

    , w dniu 21.07.2018Ocena:
    Oszuści nie zwracają prowizj sprawe mam w...

    ...sądzie i mam wygraną już

    Ta opinia jest przydatna
    28Przydatność opinii
    • Michał

      , w dniu 11.09.2019
      I co? Wygrał Pan? Żaden bank nie zwraca prowizji, zwrot może pochodzić z oprocentowania za niewykorzystany okres
    • Wypowiedz się
  • ******

    , w dniu 20.03.2017Ocena:
    Stanowczo Odradzam Leasing w Toyota Leasing...

    ...Polska!!! Nie ma dostępu do konta leasingu, nie ma podglądu wpłacanych rat ani historii rachunku! Kontakt z tzw infolinią jest tragiczny! czekałam na korektę faktury 4 miesiące! a w międzyczasie windykacja się zgłosiła i musiałam zapłacić koszty windykacyjne 1600 zł!!!! I do...zobacz cała opinię

    Ta opinia jest przydatna
    55Przydatność opinii
    • kp

      , w dniu 26.04.2019
      Całkowicie popieram, gdyż obsługa klienta jest po prostu tragiczna. Napiszę o moich doświadczeniach osobno. Nigdy więcej Toyota Leasing!
    • Wypowiedz się
  • Bogdan 22

    , w dniu 16.02.2017Ocena:
    Nie udało mi się założyć lokaty w tym banku.

    Lokata internetowa polega w tym banku na tym, że najpierw trzeba czekać na telefon przedstawiciela banku (w moim przypadku 2 dni), a potem na kuriera z dokumentami. Ja tego kuriera nie doczekałem (3 monity telefoniczne nie zadziałały). Wydawało mi się, że za czwartym razem, gdy...zobacz cała opinię

    Ta opinia jest przydatna
    41Przydatność opinii
    • Andrzej

      , w dniu 31.08.2019
      Miałem bliźniaczą sytuację. Najpierw wypełniłem wszystko w necie. Później czekałem na kontakt telefoniczny, który miał nastąpić do konkretnego dnia. Później dostałem SMSa, że ze względu na duże zainteresowanie telefon nastąpi do późniejszego terminu. Nie następował. W końcu zadzwoniłem z interwencją. Umówili kolejny kontakt telefoniczny. I udało się, zadzwonili. Umówili kuriera z papierami, że dotrze w konkretnym dniu, który precyzyjnie umówiliśmy. Otrzymywałem SMSy o stanie przesyłki. Że już jest w doręczeniu, etc. I w końcu kurier nie dodarł. Po kilku dniach zadzwoniłem do banku. Dowiedziałem się, że ta firma kurierska właśnie zbankrutowała. Ale umowę że dostanę. Zrezygnowałem w ogóle, telefonicznie. Pani powiedziała, że papiery i tak dotrą. nie dotarły. ODRADZAM. Procedura przedziwna oraz mega nie solidność. Sądzę, że chodziło tylko o wyłudzenie danych, które podałem w pierwszym kroku procedury, w necie.
    • Wypowiedz się