Ocena instytucji

37%
Skorzystałoby ponownie: 18
63%
Nie skorzystałoby ponownie: 29
Zobacz statystyki
Toyota Bank Polska

Toyota Bank Polska

Ocena użytkowników

37%
Skorzystałoby ponownie: 18
63%
Nie skorzystałoby ponownie: 29

W skład algorytmu oceny wchodzą:

  • – Oceny właściwe instytucji (50% wagi)
    • Głosy pozytywne: 15
    • Głosy negatywne: 27
  • – Oceny właściwe oddziałów (25% wagi)
    • Głosy pozytywne: 0
    • Głosy negatywne: 0
  • – Oceny właściwe produktów (25% wagi)
    • Głosy pozytywne: 3
    • Głosy negatywne: 2

Szczegółowa ocena usług

Jak oceniasz przejrzystość umowy?
54%
46%
Jak oceniasz pracowników?
58%
42%
Jak oceniasz atrakcyjność produktów?
54%
46%

Opinie o Toyota Bank Polska

Korzystasz z usług Toyota Bank Polska? Podziel się z innymi swoją opinią!
Nie wiesz, czy skorzystać? Przeczytaj opinie innych klientów!

Dodaj opinię o Toyota Bank Polska

Informacje dotyczące przetwarzania danych znajdują się w Polityce prywatności
Czy skorzystałbyś ponownie z usług?
10 5 10 25 50 100
pokaż: najnowsze popularne komentowane

Opinie użytkowników o Toyota Bank Polska

  • margot

    , w dniu 17.10.2019Ocena:
    Ten bank to totalna porażka. Infolinia jest...

    ...wielką pomyłką konsultaci niedouczeni. Tragedia -nie chcesz mieć problemów chcesz spać spokojnie i nie martwić się o swoje pieniądze to trzymaj się od tego banku z daleka.

    Ta opinia jest przydatna
    4Przydatność opinii
  • Szymon

    , w dniu 01.10.2019Ocena:
    Skandal, od ponad dwóch tygodni nie ma dostępu...

    ...do banku internetowego. I żadnego kontaktu z ich strony !

    Ta opinia jest przydatna
    4Przydatność opinii
    • antytoyota

      , w dniu 03.10.2019
      Skandal jest faktyczny, trzeba mieć nieźle na..sr...ne żeby dostęp do kont uzaleznić od aplikacji na androida powyżej wersji 6.0 kompletnie nie informując o tym klientów. Chyba że jest to przemyślany sposób odcięcia klientów od pieniędzy!!!
    • Wypowiedz się
  • Zawiedziony

    , w dniu 01.10.2019Ocena:
    Anarchiczny bank.Stworzył aplikację mobilną,ale...

    ...tylko do autoryzacji.Nie ma oddziałów i jak smartfon mi siądzie nie mam dostępu do moich pieniędzy żadnego.To już token był lepszy

    Ta opinia jest przydatna
    3Przydatność opinii
  • sowa

    , w dniu 23.09.2019Ocena:
    Skandal totalny, uciekam z tego banku gdzie pieprz...

    ...rośnie!

    Ta opinia jest przydatna
    3Przydatność opinii
  • Olgierd

    , w dniu 13.09.2019Ocena:
    możę trzeba złóżyć pozew zbiorowy za...

    ...odcięcie nas od środków i niech płącą gamonie!!! przy takiej wtopie dymisja Zarządu do minimum jakie muszą zrobić!!!

    Ta opinia jest przydatna
    11Przydatność opinii
  • Adam

    , w dniu 11.09.2019Ocena:
    Bez syna informatyka i zaProkuratury !kupu nowego...

    ...telefonu zostaje bez dostepu do konta ,koniecznosc zakupu to wymuszenie ktore zglosze do

    Ta opinia jest przydatna
    6Przydatność opinii
    • Zawiedziony

      , w dniu 01.10.2019
      Masz rację to skandal.Zwykły telefon nie wystarcza.Powinni dać smartfona do zainstalowania ich aplikacji do logowania.Zawiedziony
    • Wypowiedz się
  • Tos

    , w dniu 08.09.2019Ocena:
    Aplikacja mobilna- skandaliczna niedoróbka.

    Ta opinia jest przydatna
    5Przydatność opinii
    • gabryś

      , w dniu 12.09.2019
      To jest skandaliczne. Po przejściu na nowy system logowania nie ma żadnej możliwości dostępu do konta. Aplikacja do uwierzytelniania nie działa przez cały dzień a z infolinią nie sposób się połączyć.
    • Wypowiedz się
  • hdd

    , w dniu 06.09.2019Ocena:
    Toyota Bank niech się wyniesie z Polski bo to...

    ...produkt Toksyczny skażony Radioaktywnie

    Ta opinia jest przydatna
    4Przydatność opinii
  • Grześ

    , w dniu 02.09.2019Ocena:
    mam nadzieję że ci co wymyślili to nowe...

    ...logowanie, uniosą się honorem i popełnią seppuku.

    Ta opinia jest przydatna
    4Przydatność opinii
    • myszka miki

      , w dniu 13.09.2019
      Dobre. Popieram, niech popełnią sepuku i harakiri razem wzięte.
    • Wypowiedz się
  • Jarkot

    , w dniu 23.08.2019Ocena:
    Niestety w banku nie potrafią "zapanować" nad...

    ...aplikacją mobilną. Aplikacja działała 1 dzień i co dalej? Teraz NIE DZIAŁA JUŻ OD PRZYNAJMNIEJ 4 DNI. Nie można w ogóle korzystać ze swoich pieniędzy. Nie mówiąc już o płatności podatków. Obiecują tylko że informatycy pracują. NIE WIDAĆ EFEKTÓW. Totalna Obsuwa. Trzeba...zobacz cała opinię

    Ta opinia jest przydatna
    5Przydatność opinii