Ocena instytucji

88%
Skorzystałoby ponownie: 24
12%
Nie skorzystałoby ponownie: 3
Zobacz statystyki
SK bank

SK bank

Ocena użytkowników

88%
Skorzystałoby ponownie: 24
12%
Nie skorzystałoby ponownie: 3

W skład algorytmu oceny wchodzą:

  • – Oceny właściwe instytucji (50% wagi)
    • Głosy pozytywne: 13
    • Głosy negatywne: 2
  • – Oceny właściwe oddziałów (25% wagi)
    • Głosy pozytywne: 6
    • Głosy negatywne: 1
  • – Oceny właściwe produktów (25% wagi)
    • Głosy pozytywne: 5
    • Głosy negatywne: 0

Szczegółowa ocena usług

Jak oceniasz przejrzystość umowy?
80%
20%
Jak oceniasz pracowników?
100%
0%
Jak oceniasz atrakcyjność produktów?
80%
20%

Opinie o SK bank

Korzystasz z usług SK bank? Podziel się z innymi swoją opinią!
Nie wiesz, czy skorzystać? Przeczytaj opinie innych klientów!

Dodaj opinię o SK bank

Informacje dotyczące przetwarzania danych znajdują się w Polityce prywatności
Czy skorzystałbyś ponownie z usług?
25 5 10 25 50 100
pokaż: najnowsze popularne komentowane

Opinie użytkowników o SK bank

  • alladyn

    , w dniu 18.05.2015Ocena:
    bank jak najbardziej godny polecenia.

    Ta opinia jest przydatna
    46Przydatność opinii
  • Kinga

    , w dniu 02.02.2015Ocena:
    Ciągle wracam z lokatami do tego banku, bo bardzo...

    ...mi się podoba profesjonalna obsługa, perfekcyjna dyscyplina przy przesyłaniu zakończonych lokat. Doskonale też oceniam zakładanie elokat,wszystko czytelne i rzeczywiście bardzo szybko można założyć tzw. elokatę przez internet. polecam.

    Ta opinia jest przydatna
    51Przydatność opinii
  • Tomek

    , w dniu 22.12.2014Ocena:
    Bank bardzo mi się spodobał. Obsługa wydała mi...

    ...się miła i fachowa. Mają dobrze oprocentowane lokaty i przejrzysty system bankowości internetowej. Przyszedłem do tego Banku z Getinu gdzie obsługa jest fatalna.

    Ta opinia jest przydatna
    52Przydatność opinii
  • Dorota

    , w dniu 01.03.2014Ocena:
    Bank ma gwarancje BFG, oprocentowanie lokat bardzo...

    ...dobre, worto polecic. Oddział w Częstochowie z bardzo kompetentną i miłą obsługą.

    Ta opinia jest przydatna
    49Przydatność opinii
  • Grzegorz

    , w dniu 24.02.2014Ocena:
    Polecam ten Bank.Mają gwarancje BFG co gwarantuje...

    ...pełne bezpieczeństwo. Miałem lokatę założoną przez internet bez koniecznosci zakładania konta, która właśnie się skończyła i pieniążki są przesłane na czas.Oprocentowanie jedne z lepszych na rynku.Szybki i sprawny kontakt

    Ta opinia jest przydatna
    64Przydatność opinii
  • marcin.tl

    , w dniu 04.02.2014Ocena:
    Bank dla kogoś kto ceni sobie bezpośrednie wizyty oraz ma sentyment do tego co polskie. Duży wybór produktów jak na ban spółdzielczy.

    Bank dla kogoś kto ceni sobie bezpośrednie wizyty oraz ma sentyment do tego co polskie. Duży wybór produktów jak na ban spółdzielczy.

    Ta opinia jest przydatna
    36Przydatność opinii
  • Basia

    , w dniu 25.01.2014Ocena:
    Szybko rozwijający się bank. Lokaty zakładane...

    ...przez internet z bardzo dobrym oprocentowaniem. Niedługo zakładanie rachunków przez internet. Bardzo sympatyczna obsługa.

    Ta opinia jest przydatna
    21Przydatność opinii
  • Twój podpis

    , w dniu 26.11.2013Ocena:
    Tu wpisz tytuł opinii

    dynamicznie rozwijający się Bank Spółdzielczy

    Ta opinia jest przydatna
    32Przydatność opinii
  • slawtl

    , w dniu 09.11.2013Ocena:
    Bank oferujący najlepsze oprocentowanie lokat, aczkolwiek bez żadnych

    Bank oferujący najlepsze oprocentowanie lokat, aczkolwiek bez żadnych bonusów do kont osobistych, kredyty średnio atrakcyjne.

    Ta opinia jest przydatna
    21Przydatność opinii
  • Marek

    , w dniu 08.09.2013Ocena:
    Bank z najwyższym oprocentowaniem

    Bank,który proponuje oprocentowanie pozwalające spać spokojnie.Mam lokaty rentierskie.Co miesiąc odbieram odsetki,a obecne oprocentowanie w wysokości 6 % takiej lokaty sprawia,że Bank polecam wszystkim.Bezpłatny-- Plan Internetowy pozwala mi zakładać lokaty promocyjne-obecnie 4,2% na 3...zobacz cała opinię

    Ta opinia jest przydatna
    27Przydatność opinii
    • d

      , w dniu 11.06.2014
      az ktoregos ranka obudzisz sie bez kasy , a dlatego ze bank do kazdej twojej lokaty doplaca ponad 2 % , wiec poczytaj skad bierze sie oprocentowanie lokat a bedziesz spal pod bankiem albo nie bedziesz spal juz
    • Wypowiedz się
  • RENIA

    , w dniu 04.09.2013Ocena:
    Mam tam konto od trzech lat z comiesięcznym wpływem i co?I nic -bez

    Mam tam konto od trzech lat z comiesięcznym wpływem i co?I nic -bez debetu bez fajnych konkursów i wiecie co -mam dośc.Zmieniam zycie zmieniam bank .Niech w koncu ktoś da coś od siebie.Zaczne od pieniedzy

    Ta opinia jest przydatna
    29Przydatność opinii
  • Baca Agata

    , w dniu 28.08.2013Ocena:
    Szybka i fachowa obsługa,podczas zawierania umów: niskie koszty

    Szybka i fachowa obsługa,podczas zawierania umów: niskie koszty utrzymania konta i cen kredytu,dostęp do konta poprzez internet banking,

    Ta opinia jest przydatna
    21Przydatność opinii
  • RENIA

    , w dniu 25.08.2013Ocena:
    O Bankach Spółdzielczych nie wiele słychac w telewizji .nie prześcigaja

    O Bankach Spółdzielczych nie wiele słychac w telewizji .nie prześcigaja sie jak inne Banki w swoich ofertach .a jednak klientów mają i to stałych i na długo.Jak to sie dzieje? Ludzie szczególnie na wsi maja swoją mentalnosc i przyzwyczajenia .Pani Jadzia w Banku na wsi zna wszystkich...zobacz cała opinię

    Ta opinia jest przydatna
    32Przydatność opinii
    • Adam

      , w dniu 15.08.2014
      Zauważ' że podczas gdy w banku rzemiosła lokaty osiągają po 4%. To w super miedzynarodowych bankach znani aktorzy zachwalają 3%dla nowych środków.
    • Wypowiedz się
  • Maja

    , w dniu 30.06.2013Ocena:
    OPINIA O BANKU

    Spółdzielczy nie jest dobrym bankiem, jeśli chodzi o pożyczki, czy kredyty. Juz od 10 lat mam w nim konto i zero bonusów z tego tytułu. a żeby otrzymać kredyt- trzeba połowę rodziny zaangażować, by cie poręczyli.Moja ocena banku w skali 0-10 to:4.

    Ta opinia jest przydatna
    39Przydatność opinii
  • Igor

    , w dniu 26.06.2013Ocena:
    Dobre depozyty

    Od jakiegoś czasu posiadam ich konto IKE. Bez dwóch zdań jest to obecnie najlewpsze IKE w postaci konta oszczędnościowego na rynku. Jeśli chcesz bezpiecznie odkłądać na emeryturę to jest to produkt dla ciebie. Oferta depozytowa bardzo dobra:)

    Ta opinia jest przydatna
    26Przydatność opinii