Ocena instytucji

28%
Skorzystałoby ponownie: 4
72%
Nie skorzystałoby ponownie: 9
Zobacz statystyki
SG Equipment Leasing

SG Equipment Leasing

Ocena użytkowników

28%
Skorzystałoby ponownie: 4
72%
Nie skorzystałoby ponownie: 9

W skład algorytmu oceny wchodzą:

  • – Oceny właściwe instytucji (50% wagi)
    • Głosy pozytywne: 3
    • Głosy negatywne: 9
  • – Oceny właściwe oddziałów (25% wagi)
    • Głosy pozytywne: 0
    • Głosy negatywne: 0
  • – Oceny właściwe produktów (25% wagi)
    • Głosy pozytywne: 1
    • Głosy negatywne: 0

Szczegółowa ocena usług

Jak oceniasz przejrzystość umowy?
44%
56%
Jak oceniasz pracowników?
40%
60%
Jak oceniasz atrakcyjność produktów?
40%
60%

Opinie o SG Equipment Leasing

Korzystasz z usług SG Equipment Leasing? Podziel się z innymi swoją opinią!
Nie wiesz, czy skorzystać? Przeczytaj opinie innych klientów!

Dodaj opinię o SG Equipment Leasing

Informacje dotyczące przetwarzania danych znajdują się w Polityce prywatności
Czy skorzystałbyś ponownie z usług?
5 5 10 25 50 100
pokaż: najnowsze popularne komentowane

Opinie użytkowników o SG Equipment Leasing

  • Artur

    , w dniu 19.10.2019Ocena:
    Przestrzegam przed Arkadiuszem z sg lising...

    ...oddział Katowice, niestety ja takiej opinii nie znalazłem i teraz same problemy. Brak kontaktu i o nic się nie można doprosic. Lepiej poszukać coś innego gdzie swoich klientów traktują poważnie.

    Ta opinia jest przydatna
    7Przydatność opinii
  • flixik

    , w dniu 11.10.2019Ocena:
    Mam u nich parę autobusów. Finansowanie na...

    ...poziomie całkiem ok. Bez fajerwerków. Tu jednak temat się kończy. Ostatnio wybrałem się po twardy dowód do autobusu do oddziału w Krakowie. Biuro całkiem miłe i dobrze położone, obsługa również bardzo na tak. Czekając jednak na wydanie dowodu, nagle z głębi biura słyszę...zobacz cała opinię

    Ta opinia jest przydatna
    4Przydatność opinii
  • Mak

    , w dniu 26.09.2019Ocena:
    Tragedia. Oszustwo i zarabianie na klientach.

    Czekają tylko na spóźnienie i dostajesz listem wypowiedzenie plus noty do całości wartości przedmiotów. Nie masz możliwości wykupienia bo zanim się dowiesz wszystko jest już posprzedawane - mafia

    Ta opinia jest przydatna
    7Przydatność opinii
    • Krasnal

      , w dniu 08.10.2019
      Święta racja tylko żerują na klientach i nie tylko jeżeli chodzi o spóźnienie z płatnością w drugą stronę też to działa przy spłacie wcześniejszej a ubezpieczenia maszyn O matko z córką tragedia.!!! Strzezcie się tego banku są o wiele lepsze i bardziej przyjazne dla klientów
    • Wypowiedz się
  • Sosna.

    , w dniu 07.09.2019Ocena:
    Solidny partner w biznesie. Tym co szczują,

    radziłbym chwilę refleksji oraz zastanowienie się czy rzeczywiście zrobili wszystko co do nich należało. Kultura płatnicza jest bardzo ważna i jeśli ktoś nie płaci rat, to nie rozumiem późniejszego zaskoczenia, ze nakłada się sankcje za nie dotrzymanie zakontraktowanych warunków.

    Ta opinia jest przydatna
    5Przydatność opinii
    • Niezadowolony klient

      , w dniu 12.09.2019
      Mimo płatności terminowych a nawet zawsze przed terminem to opłaty naliczaja nawet jeśli chcesz spłacić wcześniej mało tego nie potrafią odpowiedzieć za co
    • Wypowiedz się
  • Mega niezadowolony klientto

    , w dniu 17.08.2019Ocena:
    Totalny brak współpracy z klientem bank posiada...

    ...własne prawo oczywiście na własną korzyść kosmiczne opłaty nawet za chęć wcześniejszej spłaty totalna żenada nikomu nie polecam

    Ta opinia jest przydatna
    7Przydatność opinii
    • Były klient

      , w dniu 30.08.2019
      Prawda ostrzegam przed tym bankiem raty splacalam zawsze w terminie i nigdy nie mogłem liczyć na jakąkolwiek współpracę zawsze odmowa a i kosmiczne opłaty za ubezpieczenie sprzętu i za wcześniejszą spłatę także co jest totalnym absurdem
    • Wypowiedz się
1 2 3 »