Ocena instytucji

100%
Skorzystałoby ponownie: 50
0%
Nie skorzystałoby ponownie: 0
Zobacz statystyki
Profitio LTD.

Profitio LTD.

Ocena użytkowników

100%
Skorzystałoby ponownie: 50
0%
Nie skorzystałoby ponownie: 0

W skład algorytmu oceny wchodzą:

  • – Oceny właściwe instytucji (50% wagi)
    • Głosy pozytywne: 50
    • Głosy negatywne: 0
  • – Oceny właściwe oddziałów (25% wagi)
    • Głosy pozytywne: 0
    • Głosy negatywne: 0
  • – Oceny właściwe produktów (25% wagi)
    • Głosy pozytywne: 0
    • Głosy negatywne: 0

Szczegółowa ocena usług

Jak oceniasz przejrzystość umowy?
100%
0%
Jak oceniasz pracowników?
100%
0%
Jak oceniasz atrakcyjność produktów?
100%
0%

Opinie o Profitio LTD.

Korzystasz z usług Profitio LTD. ? Podziel się z innymi swoją opinią!
Nie wiesz, czy skorzystać? Przeczytaj opinie innych klientów!

Dodaj opinię o Profitio LTD.

Informacje dotyczące przetwarzania danych znajdują się w Polityce prywatności
Czy skorzystałbyś ponownie z usług?
50 5 10 25 50 100
pokaż: najnowsze popularne komentowane

Opinie użytkowników o Profitio LTD.

  • Stanislaw

    , w dniu 11.05.2018Ocena:
    Obligacje spółki vestus zakupione ponad rok temu...

    ...za posrednictwem profitio zostały mi teraz wykupione terminowo wraz z odsetkami. Polecam wiec wspolprace i pewnie skorzystam ponownie.

    Ta opinia jest przydatna
    27Przydatność opinii
  • Krzysiek

    , w dniu 09.04.2018Ocena:
    Obligacje dewelopera zapadające w marcu wykupili...

    ...terminowo.

    Ta opinia jest przydatna
    33Przydatność opinii
  • Maria

    , w dniu 16.01.2018Ocena:
    Super oferta! Kupiłam 1,5 roku temu oferowane...

    ...przez nich obligacje spolki budowlanej 8%, za chwile mija termin ich wykupu i dostałam juz potwierdzenie, ze wykupią terminowo i w całosci.

    Ta opinia jest przydatna
    37Przydatność opinii
  • Oskar

    , w dniu 05.10.2017Ocena:
    Mieszkam za granica i dla mnie liczy sie to, ze w...

    ...prosty i szybki sposob moge kupic obligacje przez internet. Dobry kontakt z firma.

    Ta opinia jest przydatna
    59Przydatność opinii
  • ANNA

    , w dniu 19.09.2017Ocena:
    Firma dobrze zorganizowana. Wczoraj kupilam...

    ...obligacje, zrobilam przelew, a juz dzisiaj dostalam poczta formularz do podpisania. Nawet zwrotna koperta ze znaczkiem jest zeby kosztow nie ponosic. Pieknie! :-)

    Ta opinia jest przydatna
    51Przydatność opinii
    • quodlibet

      , w dniu 09.05.2018
      Anno dziś jest maj 2018 i jak to wygląda. Tylko szczerze
    • Wypowiedz się
  • Barłtomiej

    , w dniu 16.09.2017Ocena:
    Wygodny sposob dzialania - oferta na meja, przelew...

    ...internetowy, potwierdzenie poczta. Wreszcie nie musze chodzic do banku. Bardzo dobry kontakt telefoniczny i obsluga.

    Ta opinia jest przydatna
    38Przydatność opinii
  • Mariusz

    , w dniu 15.09.2017Ocena:
    Wszystko gra! Kupuje od nich co jakis czas...

    ...obligacje. Dobra alternatywa dla lokat bankowych. Z zarobionych odsetek oplacam sobie wakacje.

    Ta opinia jest przydatna
    26Przydatność opinii
  • ala

    , w dniu 14.09.2017Ocena:
    jestem zadowolona z zakupionych obligacji płacą...

    ...terminowo skorzystam ponownie

    Ta opinia jest przydatna
    31Przydatność opinii
  • majk

    , w dniu 14.09.2017Ocena:
    Wrzesniowe spółki vestus też wykupione. Dobra...

    ...firma.

    Ta opinia jest przydatna
    27Przydatność opinii
  • paweł

    , w dniu 13.09.2017Ocena:
    Sierpniowe odsetki wypłacone terminowo, wszystko...

    ...OK. Bardzo kompetentni ludzie z którymi się rozmawia, widać ze się znają. Pozdrawiam!

    Ta opinia jest przydatna
    17Przydatność opinii
  • Piotrek M.

    , w dniu 14.07.2017Ocena:
    Firma b. dobra, zarowno pod katem oferty jak i...

    ...kontaktu. Na zgloszenia reaguja szybko, oddzwaniaja, tlumacza dokladnie i nienachalnie. Cenie sobie to, ze z oferta mozna sie zawsze zapoznac wczesniej i formalnosci zalatwic przez internet na odleglosc sprawnie i bezpiecznie.

    Ta opinia jest przydatna
    28Przydatność opinii
  • Dariusz

    , w dniu 13.07.2017Ocena:
    Oferta bardzo atrakcyjna, jestem zadowolony.

    Grzeczni, mili, nienatarczywi. Przedstawiaja oferte, szczegoly wysylaja na maila. Decyzje podejmuje sie samemu, nie namawiaja na sile, a to rzadkosc. Obligacje sprzed dwoch lat mam wykupione. Polecam.

    Ta opinia jest przydatna
    27Przydatność opinii
  • Katarzyna68

    , w dniu 26.06.2017Ocena:
    Dwa lata temu kupiłam obligacje i potwierdzam,

    wypłatę otrzymałam. Firma uczciwa, oferta dobra.

    Ta opinia jest przydatna
    27Przydatność opinii
  • michał

    , w dniu 23.06.2017Ocena:
    b.dobra oferta. wszystkie odsetki czerwcowe...

    ...spółki vestus, wypłacone terminowo.

    Ta opinia jest przydatna
    24Przydatność opinii
  • Jerzy

    , w dniu 24.03.2017Ocena:
    Jestem bardzo zadowolony pozdrawiam!

    Ta opinia jest przydatna
    32Przydatność opinii
  • michał

    , w dniu 09.02.2017Ocena:
    Odsetki lutowe wypłacone o czasie. Czekam na...

    ...kolejne ciekawe oferty.

    Ta opinia jest przydatna
    37Przydatność opinii
  • Mateusz

    , w dniu 21.11.2016Ocena:
    w ostatni piątek dostałem kolejne odsetki 8,5%.

    wszystko w terminie. polecam współpracę.

    Ta opinia jest przydatna
    46Przydatność opinii
  • nina79

    , w dniu 07.11.2016Ocena:
    Zarobiłam 9% przez przez ostatni rok. Obligacje...

    ...wykupione terminowo. Teraz zapisalam sie na nowe.

    Ta opinia jest przydatna
    39Przydatność opinii
  • staraKlientka

    , w dniu 01.11.2016Ocena:
    Kupiłam w obecnej emisji. Poprzednie ładnie...

    ...wyplacane i wykupione, zarobilam w nich ponad 8%. Dobra oferta.

    Ta opinia jest przydatna
    45Przydatność opinii
  • zadowolony_klient

    , w dniu 29.10.2016Ocena:
    Potwierdzam, odsetki od oferowanych przez nich...

    ...obligacji wpłynęły po raz kolejny w terminie. Polecam wszystkim!

    Ta opinia jest przydatna
    50Przydatność opinii
  • Maciej

    , w dniu 03.08.2016Ocena:
    Bardzo dobra współpraca z nimi, a przez rok...

    ...można uzbierać całkiem przyjemną sumkę nie tylko na wakacje ale również na inne przyjemności. Zgadzam się w pełni, dobre papiery. Sam kupuje i zarabiam. Wykupy w terminie.

    Ta opinia jest przydatna
    51Przydatność opinii
  • Piotr S

    , w dniu 01.08.2016Ocena:
    Potwierdzam ze zarabiam z nimi. Dzięki temu...

    ...wakacje mam za darmo bo finansowane z odsetek

    Ta opinia jest przydatna
    43Przydatność opinii
  • olusia

    , w dniu 31.07.2016Ocena:
    Kupiłam od nich obligacje i dostałam odsetki...

    ...już 4 razy zgodnie z umową.

    Ta opinia jest przydatna
    57Przydatność opinii
  • magicb12

    , w dniu 30.07.2016Ocena:
    Odsetki wypłacane, wszystko OK. Pozdrawiam

    Ta opinia jest przydatna
    49Przydatność opinii
  • marcin23417

    , w dniu 29.07.2016Ocena:
    Odsetki z obligacji wpływają mi terminowo od...

    ...trzech lat. Godni zaufania.

    Ta opinia jest przydatna
    46Przydatność opinii
  • natalia

    , w dniu 28.07.2016Ocena:
    Kupuje obligacje oferowane przez tą firmę,

    dostaje odsetki w terminach, wykupy w terminach – to wszystko czego oczekiwałem.

    Ta opinia jest przydatna
    30Przydatność opinii
  • kamil sitek

    , w dniu 27.07.2016Ocena:
    Zarabiam z nimi od ponad dwóch lat. Szkoda ze...

    ...wcześniej nie znalem​.

    Ta opinia jest przydatna
    25Przydatność opinii
  • Konrad Bereza

    , w dniu 26.07.2016Ocena:
    Ciekawa oferta i dobry kontakt. Poleciłbym.

    Ta opinia jest przydatna
    13Przydatność opinii
  • weron

    , w dniu 20.07.2016Ocena:
    Dobra firma, dają radę. Również zarobiłem...

    ...współpracując z nimi. W banku na lokacie tyle bym nie dostał. Mają mocne zabezpieczenia co mnie przekonało.

    Ta opinia jest przydatna
    23Przydatność opinii
  • dawid z olsztyna

    , w dniu 17.07.2016Ocena:
    dołączam sie do pozostałych, odsetki w...

    ...terminie. w tym tygodniu mialem tez wykup obligacji jednej z posiadanych serii. kasa bez problemu wrociła na konto.

    Ta opinia jest przydatna
    18Przydatność opinii
  • kamils

    , w dniu 08.03.2016Ocena:
    Znam ich od pół roku. Trafili do mnie poprzez...

    ...jakieś akcje w internecie z ofertą obligacji. Podchodziłem sceptycznie bo już nie raz miałem oferty które pozniej okazywały się gwno warte, ale jestem zadowolony ze wspópracy. Zarabiam więcej niż na lokatach w banku, wyplaty terminowe. Czego chcied więcej :D Dobra firma, więcej takich!

    Ta opinia jest przydatna
    25Przydatność opinii
  • truskawa

    , w dniu 06.03.2016Ocena:
    Do czasu poznania tej firmy zanosiłam kase tylko...

    ...do banku na lokaty i konta oszczednościowe. Teraz wiem, że można zarabiać kilka procent więcej w bezpieczny sposób.

    Ta opinia jest przydatna
    19Przydatność opinii
  • Kas Ba

    , w dniu 06.03.2016Ocena:
    Takiego produktu właśnie szukałam! Odsetki...

    ...terminowo, co kwartał. Znam tych ludzi od ponad czterach lat. Polecam.

    Ta opinia jest przydatna
    20Przydatność opinii
  • Andziaanonimka

    , w dniu 03.03.2016Ocena:
    A ja od nich nic nie kupilam :D Pomogli mi przeanalizować konkurencyjna

    A ja od nich nic nie kupilam :D Pomogli mi przeanalizować konkurencyjna ofertę innej firmy i kazali z niej skorzystać, bo że też była dobra, to kupiłam Ale plus za to, że ładnie się zachowali i nie próbowali na siłę czegoś wcisnąć. Myślę, że jeszcze sie spotkamy.

    Ta opinia jest przydatna
    23Przydatność opinii
  • gosia

    , w dniu 03.03.2016Ocena:
    Mi sie podoba, że można u nich kupić obligacje...

    ...za małą kwote, a nie tak jak w DM chcą żeby od razu setki tyś. Kupuję co kwartał za kilka tyś i terminowo dostaję odsetki. Dobra alternatywa dla lokat bankowych.

    Ta opinia jest przydatna
    27Przydatność opinii
  • Jerzyk

    , w dniu 27.02.2016Ocena:
    Widzę, że wreszcie otworzyli się bardziej na...

    ...kanał internetowy, bo pierwsze obligacje kupiłem jeszcze na osobistym spotkaniu rok temu. Teraz kupiłem ponownie już przez internet. Zarabiam tyle ile mówile ze bedzie, wszystko w temacie.

    Ta opinia jest przydatna
    29Przydatność opinii
  • Natalia_Kraków

    , w dniu 27.02.2016Ocena:
    Kupiłam obligacje rok temu. Troche się wahałam...

    ...przed zakupem przez internet i korespondencyjnie, ale spróbowałam i nie załuję. Czasami trzeba się odważyd na coś nowego, by czerpad pozniej korzyści. Polecam.

    Ta opinia jest przydatna
    18Przydatność opinii
  • Piotr Szklany

    , w dniu 24.02.2016Ocena:
    Kupiłem obligacje sprzedawane przez tą firmę,

    dostaje odsetki 7-9% rocznie.

    Ta opinia jest przydatna
    16Przydatność opinii
  • Michal_Torun

    , w dniu 24.02.2016Ocena:
    Znam tych ludzi ponad 4 lata i zawsze mieli dobre...

    ...i pewne oferty. Z mojego doswiadczenia polecam wspolprace z nimi.

    Ta opinia jest przydatna
    14Przydatność opinii
  • KlientZeWawy

    , w dniu 19.02.2016Ocena:
    Zapisuje się u nich na obligacje przez internet...

    ...już po raz kolejny. Nie ma się czego obawiać, wiele firm tak działa np. domy maklerskie, pośrednicy finansowi, nawet niektóre banki. Pieniądze trafiają tam gdzie powinne, odsetki przychodzą regularnie. Wszystko jest w porządku. Koledzy też ich sprawdzili i bez zastrzeżeń.

    Ta opinia jest przydatna
    13Przydatność opinii
  • mario_mateo

    , w dniu 17.02.2016Ocena:
    Sprzedaja dobre i zyskowne obligacje. Daja mi...

    ...zarabiac od kliku lat. Obecnie kupilem obligacje futurus. Mialem je juz kiedus i nie zawiodlem sie. Czekam na kolejne emisje. Polecam.

    Ta opinia jest przydatna
    18Przydatność opinii
  • Gosia

    , w dniu 15.02.2016Ocena:
    Kupiłam u nich obligacje przez internet. Trochę...

    ...długo czekałam na certyfikat, ale okazało się, że to poczta zawaliła. Poza tym wszystko w porządku.

    Ta opinia jest przydatna
    14Przydatność opinii
  • anitaaj

    , w dniu 15.02.2016Ocena:
    Firma Profitio jest mi znana. Współpraca...

    ...przebiega z korzyściami dla obu stron. Żeby być szczerym to dodam, że obligacje kupuje nie tylko w tej firmie i w sumie nie ma co narzekać.

    Ta opinia jest przydatna
    9Przydatność opinii
  • sylvvia59

    , w dniu 13.02.2016Ocena:
    Bardzo rzetelna firma, rzadko się takie znajduje.

    Chętnie się z nimi spotykam, chociażby pogadać o ciekawostkach.

    Ta opinia jest przydatna
    7Przydatność opinii
  • dudusik

    , w dniu 11.02.2016Ocena:
    Zapisałem się na emisję w zeszłym roku.

    Dostałem pierwsze odsetki i czekam na kolejne. Znajomi dostali juz po kilka razy. Wygląda ze wszystko w porządku.

    Ta opinia jest przydatna
    6Przydatność opinii
  • Michał

    , w dniu 11.02.2016Ocena:
    Przygodę z obligacjami zacząłem od poznania tej...

    ...firmy. Wczesniej tylko lokatki i fundusze i zawsze na stracie :( Teraz wreszcie zarabiam :) Odsetki przychodzą co kwartał. Zapisuję się przez internet, dostaje wszystko na maila, bez stania w bankach w kolejkach. Poleciłbym współprace.

    Ta opinia jest przydatna
    5Przydatność opinii
  • tyska

    , w dniu 08.02.2016Ocena:
    Firmę poleciła mi siostra, która obligacje...

    ...kupowała u nich już kilka razy. Ja kupiłam raz i póki co odsetki dostałam dwa razy. Wszystko terminowo.

    Ta opinia jest przydatna
    4Przydatność opinii
  • adrian patrol

    , w dniu 08.02.2016Ocena:
    Korzystam z ich oferty czasami, bo oprócz samej...

    ...oferty zawsze sama rozmowa jest ciekawa. Czegoś nowego można sie dowiedzied nie tylko o obligacjach ale o innych inwestycjach też. Znajomi których im poleciłem też są zadowoleni ze współpracy, czyli jest OK.

    Ta opinia jest przydatna
    5Przydatność opinii
  • Tomasz

    , w dniu 05.02.2016Ocena:
    Znam firmę ponad rok. Zapisałem się na...

    ...obligacje przez internet. Był to mój pierwszy kontakt z takimi inwestycjami. Dostałem jasne i szczegółowe informacje, w zrozumialej formie. Co jakiś czas podsyłają ciekawszą ofertę –jedne wybieram inne nie. Ponadto czasem zwracam się do nich o wytłumaczenie ofert konkurencji...zobacz cała opinię

    Ta opinia jest przydatna
    7Przydatność opinii
  • Michał

    , w dniu 05.02.2016Ocena:
    Współpracuję z nimi dłuższy czas. Odsetki...

    ...dochodzą, kapitał wykupują. Jestem zadowolony. Polecam znajomym i wszystkim

    Ta opinia jest przydatna
    6Przydatność opinii
1 2 »