Ocena instytucji

81%
Skorzystałoby ponownie: 10
19%
Nie skorzystałoby ponownie: 2
Zobacz statystyki
Pekao Bank Hipoteczny (Pekao BH)

Pekao Bank Hipoteczny (Pekao BH)

Ocena użytkowników

81%
Skorzystałoby ponownie: 10
19%
Nie skorzystałoby ponownie: 2

W skład algorytmu oceny wchodzą:

  • – Oceny właściwe instytucji (50% wagi)
    • Głosy pozytywne: 7
    • Głosy negatywne: 2
  • – Oceny właściwe oddziałów (25% wagi)
    • Głosy pozytywne: 0
    • Głosy negatywne: 0
  • – Oceny właściwe produktów (25% wagi)
    • Głosy pozytywne: 3
    • Głosy negatywne: 0

Szczegółowa ocena usług

Jak oceniasz przejrzystość umowy?
100%
0%
Jak oceniasz pracowników?
100%
0%
Jak oceniasz atrakcyjność produktów?
83%
17%

Opinie o Pekao Bank Hipoteczny (Pekao BH)

Korzystasz z usług Pekao Bank Hipoteczny (Pekao BH)? Podziel się z innymi swoją opinią!
Nie wiesz, czy skorzystać? Przeczytaj opinie innych klientów!

Dodaj opinię o Pekao Bank Hipoteczny (Pekao BH)

Informacje dotyczące przetwarzania danych znajdują się w Polityce prywatności
Czy skorzystałbyś ponownie z usług?
25 5 10 25 50 100
pokaż: najnowsze popularne komentowane

Opinie użytkowników o Pekao Bank Hipoteczny (Pekao BH)

  • jacek

    , w dniu 01.02.2014Ocena:
    Jestem kljetem banku i jestem zadwolony z obslugi tego banku przyjaznego

    Jestem kljetem banku i jestem zadwolony z obslugi tego banku przyjaznego podejscia do klijeta oraz obsługi

    Ta opinia jest przydatna
    52Przydatność opinii
  • Alicja

    , w dniu 31.01.2014Ocena:
    Profesjonalna i bardzo sympatyczna obsługa. Bardzo szybka reakcja na

    Profesjonalna i bardzo sympatyczna obsługa. Bardzo szybka reakcja na zadawane mailowo pytania. Wszystkie zasady jasno określone.

    Ta opinia jest przydatna
    41Przydatność opinii
  • aneta denis

    , w dniu 25.11.2013Ocena:
    JEST NAJLEPSZYM I NAJTAŃSZYM BANKIEM KREDYTOWYM JAKI ZNALEŻLIŚMY W SWOIM

    JEST NAJLEPSZYM I NAJTAŃSZYM BANKIEM KREDYTOWYM JAKI ZNALEŻLIŚMY W SWOIM TERENIE ZAWSZE SZYBKA IMIŁA OBSŁUGA

    Ta opinia jest przydatna
    58Przydatność opinii
  • Wójcik

    , w dniu 23.11.2013Ocena:
    Jest to jeden z najbardziej zaufanych banków . Bardzo miła jak i

    Jest to jeden z najbardziej zaufanych banków . Bardzo miła jak i przyjazna obsługa polecam jak najbardziej :)

    Ta opinia jest przydatna
    53Przydatność opinii
  • sławińska

    , w dniu 17.11.2013Ocena:
    Stwierdzam ze sa duze opłaty za prowadzenie kąta,koszty za wyciąg z

    Stwierdzam ze sa duze opłaty za prowadzenie kąta,koszty za wyciąg z karty też kosztuje. Karta jest wygodna w użytkowaniu .

    Ta opinia jest przydatna
    80Przydatność opinii
  • ARLETA PAWLAK - GŁOWACZYK

    , w dniu 24.09.2013Ocena:
    kompetentna obsługa

    Jestem w trakcie szukania kredytu hipotecznego i chciałam pochwalić pracowników PEKAO BANK HIPOTECZNY.Mili, rzeczowi i kompetentni ludzie .Na każde zadane pytanie odpowiadali rzeczowo i zrozumiale, są pomocni w wypełnianiu dokumentów.Gdy był problem ze zrozumieniem jakiegoś punktu w...zobacz cała opinię

    Ta opinia jest przydatna
    2Przydatność opinii
  • Kasia

    , w dniu 23.09.2013Ocena:
    Mój bank działa bez zarzutu. Otrzymuję pełną informację na tematy

    Mój bank działa bez zarzutu. Otrzymuję pełną informację na tematy mnie interesujące, obsługa jest bardzo miła. Dostęp do strony internetowej banku jest bardzo prosty a strona stworzona bardzo czytelnie.

    Ta opinia jest przydatna
    3Przydatność opinii
  • monika goliszek

    , w dniu 24.08.2013Ocena:
    bardzo dobry bank zawsze sobie go cenilam wysoko

    jest ok

    Ta opinia jest przydatna
    2Przydatność opinii
  • Małolepszy

    , w dniu 18.07.2013Ocena:
    Kredyt

    Otrzymałem ten kredyt swojego czasu .. Raty przejrzyste ..Procenty są zmienne i nie zawsze takie jak bym chciał ... Do najtańszych nie należy .. Ale umowe się podpisało i spłacać trzeba .

    Ta opinia jest przydatna
    7Przydatność opinii