Ocena instytucji

8%
Skorzystałoby ponownie: 64
92%
Nie skorzystałoby ponownie: 788
Zobacz statystyki
MultiMedia

MultiMedia

Ocena użytkowników

8%
Skorzystałoby ponownie: 64
92%
Nie skorzystałoby ponownie: 788

W skład algorytmu oceny wchodzą:

  • – Oceny właściwe instytucji (50% wagi)
    • Głosy pozytywne: 64
    • Głosy negatywne: 788
  • – Oceny właściwe oddziałów (25% wagi)
    • Głosy pozytywne: 0
    • Głosy negatywne: 0
  • – Oceny właściwe produktów (25% wagi)
    • Głosy pozytywne: 0
    • Głosy negatywne: 0

Szczegółowa ocena usług

Jak oceniasz przejrzystość umowy?
10%
90%
Jak oceniasz pracowników?
11%
89%
Jak oceniasz atrakcyjność produktów?
11%
89%

Opinie o MultiMedia

Korzystasz z usług MultiMedia? Podziel się z innymi swoją opinią!
Nie wiesz, czy skorzystać? Przeczytaj opinie innych klientów!

Dodaj opinię o MultiMedia

Informacje dotyczące przetwarzania danych znajdują się w Polityce prywatności
Czy skorzystałbyś ponownie z usług?
5 5 10 25 50 100
pokaż: najnowsze popularne komentowane

Opinie użytkowników o MultiMedia

  • Młody

    , w dniu 28.05.2015Ocena:
    ZWYKLI ZŁODZIEJE!!!! 1. Mimo rezygnacji z usług...

    ...dodatkowych typu Multisaver czy Emil - Bezpieczny Internet nadal naliczają pieniądze!! Rezygnacja z usług możliwa tylko od następnego okresu rozliczeniowego (czyli po otrzymaniu faktury i sprawdzeniu specyfikacji zbiorczej, wykonaniu telefonu w celu rezygnacji z usługi - wyłączenie...zobacz cała opinię

    Ta opinia jest przydatna
    14Przydatność opinii
    • Wojtek

      , w dniu 03.12.2018
      Na wszystkie wyłączenia ich dobrodziejstw żądajcie potwierdzeń. Mi przypomnieli że niepłacę za coś czego niechciałem i co odmówiłem po 10 miesiącach gdy narusł rachunek. Reklamacji nie uznali
    • Kropek

      , w dniu 09.05.2019
      Co do usługi Emil, juz po raz kolejny po zgłoszeniu mojej dyspozycji wyłaczenia usługi Save Media oraz Emil, wyłaczają tylko Savemedia, po czym na kolejnej fakturze otrzymuje informację, że mama naliczoną usługę Emil. To jakaś kpina, skoro klient zgłasza wyłaczenie obu usług to chyba obie nalezy wyłączyć. Potem mnóstwo zachodu ze zgłaszaniem reklamacji, oczywiście podwyżony rachunek i tak trzeba zapłacić zanim zrobią korektę faktury.
    • Krzyś

      , w dniu 17.11.2019
      Dla mnie telekomunikacyjna firma, która podpisuje umowę na czas określony a po jej zakończeniu winduje stawki do poziomu 10 x cena rynkowa usługi to firma działająca na zasadzie cwaniaków polujących na nieuważnych klientów. Chamstwo i tyle.
    • Olo

      , w dniu 03.02.2020
      Powinni się wziąść za tą firmę to banda złodzieja
    • Klient

      , w dniu 02.03.2020
      Beznadziejna firma traktująca stałych klientów jak szkodników. Naciągają na automatyczne przedłużenie umowy i wciskają niepotrzebne płatne usługi dodatkowe. Nie polecam!
    • Wypowiedz się
  • życzliwy

    , w dniu 11.10.2018Ocena:
    widać że abonent jest traktowany jak intruz lub...

    ...naiwniak któremu można wszystko w mówić .A jakości usług kiepska TV groch z kapustą .informowanie o zmianach w ofercie programowej nie istnieje , o awariach też nie .

    Ta opinia jest przydatna
    13Przydatność opinii
  • Jassmine1412

    , w dniu 13.01.2018Ocena:
    Największe g***o jakie w życiu miałam. Przy...

    ...wykupionym pakiecie internetu 60mb maksymalnie prędkość może dochodzi do 6mb. Żenada!!! Oczywiście przy podpisywaniu umowy podkreślali że jest to maksymalna prędkość ale myślałam że może chociaż 30mb będzie średnio. Z kolei telewizja tnie się non stop nie da się prawie nic...zobacz cała opinię

    Ta opinia jest przydatna
    13Przydatność opinii
  • MULTIMEDIA-GÓWNO

    , w dniu 29.12.2017Ocena:
    Największe gó*no jakie świat widział!!!!!!

    Nawet nie zastanawiajcie się nad ofertą!! BĘDZIECIE ŻAŁOWAĆ JAK JA !!!!!! limonka w porównaniu z tym szajsem jest 1 000 razy lepsza. co chwilę internet się rozłącza i nie ma miesiąca żeby coś w tej gownianej firmie nie padło i cały dzień bez internetu kablówki NIC!!!!

    Ta opinia jest przydatna
    13Przydatność opinii
  • andrew

    , w dniu 15.06.2015Ocena:
    Złodzieje. Multisaver, kruczki w umowach, dziwne...

    ...okresy wypowiedzenia. Nigdy więcej.

    Ta opinia jest przydatna
    12Przydatność opinii