Ocena instytucji

8%
Skorzystałoby ponownie: 60
92%
Nie skorzystałoby ponownie: 673
Zobacz statystyki
MultiMedia

MultiMedia

Ocena użytkowników

8%
Skorzystałoby ponownie: 60
92%
Nie skorzystałoby ponownie: 673

W skład algorytmu oceny wchodzą:

  • – Oceny właściwe instytucji (50% wagi)
    • Głosy pozytywne: 60
    • Głosy negatywne: 673
  • – Oceny właściwe oddziałów (25% wagi)
    • Głosy pozytywne: 0
    • Głosy negatywne: 0
  • – Oceny właściwe produktów (25% wagi)
    • Głosy pozytywne: 0
    • Głosy negatywne: 0

Szczegółowa ocena usług

Jak oceniasz przejrzystość umowy?
12%
88%
Jak oceniasz pracowników?
11%
89%
Jak oceniasz atrakcyjność produktów?
11%
89%

Opinie o MultiMedia

Korzystasz z usług MultiMedia? Podziel się z innymi swoją opinią!
Nie wiesz, czy skorzystać? Przeczytaj opinie innych klientów!

Dodaj opinię o MultiMedia

Informacje dotyczące przetwarzania danych znajdują się w Polityce prywatności
Czy skorzystałbyś ponownie z usług?
10 5 10 25 50 100
pokaż: najnowsze popularne komentowane

Opinie użytkowników o MultiMedia

  • Wili

    , w dniu 18.11.2019Ocena:
    Klient nie liczy się w tej firmie. Konsultanci...

    ...umawia ja na wykonanie usługi przez monterow już 3 razy. Natomiast wykonawcy nie kwapia wywiązać się z zarezerwowane go czasu. Nie ma jak wyjs z domu. A monterow nie ma i nie ma. Nawet nie przejmują się tym że klient może anulować zawarta umowę. Jest im to obojętne.

    Ta opinia jest przydatna
  • __pl

    , w dniu 16.11.2019Ocena:
    złodziejstwo od przedstawicieli jak i w biurze,

    kto się dał nabrać haha niech ma, ryzyko wielkie jak ktoś ma teraz podpisać umowę a firmę ma przejąć vectra

    Ta opinia jest przydatna
    2Przydatność opinii
  • Anonim

    , w dniu 13.11.2019Ocena:
    Cały czas problem z internetem. Albo WI-FI nie...

    ...działa, albo w ogóle trzeba cały czas resetować. Rozumiem jakby zdarzyło się to tylko kilka razy, ale z Multimedią to codzienność. Do kablówki nie mam większych zastrzeżeń, jest w porządku. Ale Dekoder IPS 3000 to jakaś komedia. Grzeje się pomimo tego że jest wyłączony, a...zobacz cała opinię

    Ta opinia jest przydatna
    2Przydatność opinii
  • Ezox

    , w dniu 11.11.2019Ocena:
    Beznadzieja, totalna amatorszczyzna awaria goni...

    ...awarię nie ma miesiąca aby coś nie nawalilo. Okradacie ludzi biorąc pieniądze za coś czego nie jesteście w stanie zapewnić!!!

    Ta opinia jest przydatna
    1Przydatność opinii
  • Piotr

    , w dniu 11.11.2019Ocena:
    Jestem strasznie niezadowolony z obsługi.

    Internet bezprzewodowy wifi nie działa. Obsługa klienta powiedziała ze nie gwarantują ze wifi będzie działało pomimo ze za wifi płace, ich rada: proszę dokupić swój własny router. Nie polecam!

    Ta opinia jest przydatna
    3Przydatność opinii
  • MK

    , w dniu 10.11.2019Ocena:
    Brak tv i Internetu Warszawa ursynów. Brak...

    ...informacji co się dzieje około 22:00 zaginął sygnał.

    Ta opinia jest przydatna
    1Przydatność opinii
  • Aaaaa

    , w dniu 09.11.2019Ocena:
    Awaria tvp i brak internetu porażka za często za...

    ...co się płaci

    Ta opinia jest przydatna
    4Przydatność opinii
  • MarekMarko

    , w dniu 08.11.2019Ocena:
    W Olsztynie ciagle systematycznie co dwa tygodnie...

    ...awaria TVP i internetu napis na ekranie brak sygnału zdarza się to notorycznie

    Ta opinia jest przydatna
    1Przydatność opinii
  • Natka

    , w dniu 07.11.2019Ocena:
    Banda oszustów. Dwa tygodnie montuja mi kablowke...

    ...internet dzwonię i pytam o technika i się okazuje że jakieś błędy sawumowie. złodzieje!!!!! Wczoraj dzwoniłam dopytać co i jak i NIBY WSZYSTKO SIĘ ZGADZALO

    Ta opinia jest przydatna
  • Ja

    , w dniu 06.11.2019Ocena:
    Mi kiedyś pani w obsłudze w Augustowie specjalnie przyjęła rezygnację

    Mi kiedyś pani w obsłudze w Augustowie specjalnie przyjęła rezygnację ze zła data( różnica kilku dni) i żebym nie zadzwonił do centrali zapłaciłbym 950 zł kary za zerwanie umowy .PORAZKA!!!

    Ta opinia jest przydatna