Ocena instytucji

43%
Skorzystałoby ponownie: 6
57%
Nie skorzystałoby ponownie: 8
Zobacz statystyki
Impuls Leasing

Impuls Leasing

Ocena użytkowników

43%
Skorzystałoby ponownie: 6
57%
Nie skorzystałoby ponownie: 8

W skład algorytmu oceny wchodzą:

  • – Oceny właściwe instytucji (50% wagi)
    • Głosy pozytywne: 6
    • Głosy negatywne: 8
  • – Oceny właściwe oddziałów (25% wagi)
    • Głosy pozytywne: 0
    • Głosy negatywne: 0
  • – Oceny właściwe produktów (25% wagi)
    • Głosy pozytywne: 0
    • Głosy negatywne: 0

Szczegółowa ocena usług

Jak oceniasz przejrzystość umowy?
36%
64%
Jak oceniasz pracowników?
36%
64%
Jak oceniasz atrakcyjność produktów?
36%
64%

Opinie o Impuls Leasing

Korzystasz z usług Impuls Leasing? Podziel się z innymi swoją opinią!
Nie wiesz, czy skorzystać? Przeczytaj opinie innych klientów!

Dodaj opinię o Impuls Leasing

Informacje dotyczące przetwarzania danych znajdują się w Polityce prywatności
Czy skorzystałbyś ponownie z usług?
5 5 10 25 50 100
pokaż: najnowsze popularne komentowane

Opinie użytkowników o Impuls Leasing

  • Trol

    , w dniu 24.02.2021Ocena:
    Opieka posprzedażna tragedia. Robią wszytstko...

    ...żeby rozwiązać umowy i pobrać pieniądze za wznowienie. Jestem klientem z kilkunastoletnim stażem i kilkudziesięcioma zakupionymi u nich pojazdami. Ostrzegam wszystkich.

    Ta opinia jest przydatna
    8Przydatność opinii
  • Luna

    , w dniu 10.01.2021Ocena:
    Witam. Opłata ryczałtowa (TOIP) jest za zmianę...

    ...danych, harmonogramy itp. czyli za usługi administracji i ogólnie papierologię (płatna raz do roku). Opłata wstępna obejmuje koszt używania samochodu w czasie między podpisaniem umowy a pierwszą ratą i jeszcze coś tam. Czy ktoś mi może powiedzieć co to takiego ten "Koszt...zobacz cała opinię

    Ta opinia jest przydatna
    9Przydatność opinii
    • Minetka

      , w dniu 11.01.2021
      Szanowna Luno.Nikt Ci tego nie wytłumaczy ponieważ jest nowomowa,słowotok który nic nie znaczy.W warszawskim Mordorze na Służewcu siedzą całe wieżowce białych kołnierzyków,którzy usilnie produkują takie twory językowe.Nikt nie jest w stanie tego zrozumieć nawet prawnicy z długoletnią praktyką.To jest efekt "produkcji" magistrów -debili przez prywatne i nie tylko uczelnie,gdzie dyplom uzyskuje się poprzez opłacanie czesnego.Swego czasu dziesiątki tysięcy ludzi chciało zostać managerami i na takich za(s)ranych uczelniach kończyło zarządzanie i marketing czyli Wyższą Szkołę Gotowania na Gazie.Pozdrawiam.
    • Minetka

      , w dniu 11.01.2021
      Sorry za literówkę,miało być ...jest to nowomowa....
    • N.

      , w dniu 08.09.2021
      "Koszt finansowania za okres poprzedzający pierwszą ratę" to koszt finansowania w okresie przed pierwszym miesiącem, kiedy jest płatna rata. Np. 20 sierpnia Impuls uruchomił leasing (zapłacił dostawcy za samochód), a pierwsza rata jest płatna od września i za wrzesień. A więc ta opłata obejmuje odsetki za 11 dni sierpnia (od 20.08 do 31.08).
    • Wypowiedz się
  • Rafal

    , w dniu 22.09.2020Ocena:
    Uwaga na tą firmę! Zero kompetencji i chęci...

    ...rozwiązania problemu. Opiekun firmy nie wywiązuje się ze swoich obowiązków. Zwalanie winy z działu na dział. Zero rzetelnego podejścia do sprawy.Naliczanie kilku fv jednocześnie przez "błąd systemu" jednak nikt nie raczy rozwiązać problemu. Opiekun mówi coś innego po czym...zobacz cała opinię

    Ta opinia jest przydatna
    11Przydatność opinii
  • Paweł

    , w dniu 26.08.2020Ocena:
    Jeśli chodzi o pożyczkę leasingową to nigdy...

    ...więcej!! Czekam już prawie miesiac za pozwoleniem na rejestrację. Ja oraz dealer nie możemy się doprosić dokumentów. Kontakt z agentem ogranicza się do obietnic, które kończą się nie odbieraniem telefonu lub kolejnymi obietnicami. Pierwszy i ostatni kontakt z tą firma

    Ta opinia jest przydatna
    17Przydatność opinii
  • Andrzej Koszałka

    , w dniu 21.08.2020Ocena:
    Niekompetencja brak kontaktu ze strony...

    ...pracowników bez odpowiedzi emaila nikt nie odbiera telefonów zmiany w harmonogramie opłat faktur bez porozumienia ze mną

    Ta opinia jest przydatna
    14Przydatność opinii
« 1 2 3 »