Ocena instytucji

12%
Skorzystałoby ponownie: 13
88%
Nie skorzystałoby ponownie: 92
Zobacz statystyki
Gothaer Towarzystwo Ubezpieczeniowe (GTU)

Gothaer Towarzystwo Ubezpieczeniowe (GTU)

Ocena użytkowników

12%
Skorzystałoby ponownie: 13
88%
Nie skorzystałoby ponownie: 92

W skład algorytmu oceny wchodzą:

  • – Oceny właściwe instytucji (50% wagi)
    • Głosy pozytywne: 13
    • Głosy negatywne: 92
  • – Oceny właściwe oddziałów (25% wagi)
    • Głosy pozytywne: 0
    • Głosy negatywne: 0
  • – Oceny właściwe produktów (25% wagi)
    • Głosy pozytywne: 0
    • Głosy negatywne: 0

Szczegółowa ocena usług

Jak oceniasz przejrzystość umowy?
12%
88%
Jak oceniasz pracowników?
12%
88%
Jak oceniasz atrakcyjność produktów?
14%
86%

Opinie o Gothaer Towarzystwo Ubezpieczeniowe (GTU)

Korzystasz z usług Gothaer Towarzystwo Ubezpieczeniowe (GTU)? Podziel się z innymi swoją opinią!
Nie wiesz, czy skorzystać? Przeczytaj opinie innych klientów!

Dodaj opinię o Gothaer Towarzystwo Ubezpieczeniowe (GTU)

Informacje dotyczące przetwarzania danych znajdują się w Polityce prywatności
Czy skorzystałbyś ponownie z usług?
5 5 10 25 50 100
pokaż: najnowsze popularne komentowane

Opinie użytkowników o Gothaer Towarzystwo Ubezpieczeniowe (GTU)

  • monika

    , w dniu 23.02.2020Ocena:
    poważnie ostrzegam przed pseudo fachowcami z tego...

    ...nie ucziwego towarzystwa wzajemnej adoracji jakim jest upadający gothaer !!

    Ta opinia jest przydatna
    1Przydatność opinii
  • poszkodowany

    , w dniu 16.12.2019Ocena:
    op[łacić składkę -tak.Uzyskać wypłatę...

    ...odszkodowania-nie

    Ta opinia jest przydatna
    5Przydatność opinii
  • JoGi

    , w dniu 13.12.2019Ocena:
    Zdecydowanie nie polecam.Firma nie liczy się z...

    ...klientem.Z góry traktuje go jako oszusta i zależy jej tylko na ściągnięciu pieniędzy. Znalazłam się w pułapce zastawionej przez tę firmę. Poprzedni właściciel auta nie poinformował mnie o ważnej polisie, w związku z tym wykupiłam własną. Minął rok i dostaję pismo z...zobacz cała opinię

    Ta opinia jest przydatna
    5Przydatność opinii
    • MooN

      , w dniu 19.12.2019
      Radziłbym zapoznać się z ustawą o ubezpieczeniach obowiązkowych, a nie narzekać, że zakład ubezpieczeń chce tylko ściągnąć pieniądze. Zbywca sprzedając samochód ma obowiązek sprzedać go razem z ważną polisą OC, a nabywca kupując go przejmuje wszystkie prawa i obowiązki wynikające z posiadania tej polisy. Oczywistym jest, że jeżeli kupujesz samochód z nieopłaconą polisą to od momentu kiedy jesteś jego właścicielem masz obowiązek polisę opłacić. Więc chyba w twoim interesie jest włożyć minimalny wysiłek i dowiedzieć się czy polisa jest opłacona czy nie i należy ją jednak opłacić. Oczywiście lepiej później narzekać i żalić się jakie to towarzystwa ubezpieczeniowe są złe bo oszukują i okradają... Masz polisę to za nią płacisz, a jak nie płacisz to ściągają to co im się należy i mają do tego prawo.
    • OC pojazdu

      , w dniu 26.12.2019
      Niestety ale kobieto wykazałaś się brakiem znajomości elementarnych zasad ubezpieczenia OC samochodu, podobnie jak i osoba sprzedająca polisę ubezpieczeniową.
    • Wypowiedz się
  • polak po szkodzie

    , w dniu 22.11.2019Ocena:
    FIRMA GOTHAER OSZUKUJE I NACIĄGA KLIENTÓW !! JAK...

    ...TO PAN Z KANCELARII GOTHAER POWIEDZIAŁ JESTEM JEDNA Z KILKUNASTU TYSIĘCY OSÓB KTÓRYCH GOTHAER PODSTEPNIE CHCE WYŁUDZIĆ PIENIĄDZE Firma Gothaer oszukuje ubezpieczonych. Masz z nimi problem ? Dołącz do pozwu zbiorowego ! Nie damy się im oszukać ! Gothaer oszukał mnie na 50 000 PLN za...zobacz cała opinię

    Ta opinia jest przydatna
    10Przydatność opinii
    • Misiek

      , w dniu 09.12.2019
      Nie polecam
      . Złodzieje dziady
      Wykupujesz Ubezpieczenie a jak dochodzi do zwrotów kosztów. Cisza brak argumentów. I nie oddaja srodkow. Lepiej jest u innych.
    • Wypowiedz się
  • Niezadowolony

    , w dniu 25.10.2019Ocena:
    DNO! Chamstwo i brak szacunku dla klienta.

    Ta opinia jest przydatna
    16Przydatność opinii