Ocena instytucji

27%
Skorzystałoby ponownie: 22
73%
Nie skorzystałoby ponownie: 60
Zobacz statystyki
Europejski Fundusz Leasingowy (EFL)

Europejski Fundusz Leasingowy (EFL)

Ocena użytkowników

27%
Skorzystałoby ponownie: 22
73%
Nie skorzystałoby ponownie: 60

W skład algorytmu oceny wchodzą:

  • – Oceny właściwe instytucji (50% wagi)
    • Głosy pozytywne: 22
    • Głosy negatywne: 60
  • – Oceny właściwe oddziałów (25% wagi)
    • Głosy pozytywne: 0
    • Głosy negatywne: 0
  • – Oceny właściwe produktów (25% wagi)
    • Głosy pozytywne: 0
    • Głosy negatywne: 0

Szczegółowa ocena usług

Jak oceniasz przejrzystość umowy?
23%
77%
Jak oceniasz pracowników?
24%
76%
Jak oceniasz atrakcyjność produktów?
28%
72%

Opinie o Europejski Fundusz Leasingowy (EFL)

Korzystasz z usług Europejski Fundusz Leasingowy (EFL)? Podziel się z innymi swoją opinią!
Nie wiesz, czy skorzystać? Przeczytaj opinie innych klientów!

Dodaj opinię o Europejski Fundusz Leasingowy (EFL)

Informacje dotyczące przetwarzania danych znajdują się w Polityce prywatności
Czy skorzystałbyś ponownie z usług?
5 5 10 25 50 100
pokaż: najnowsze popularne komentowane

Opinie użytkowników o Europejski Fundusz Leasingowy (EFL)

  • ktos

    , w dniu 19.10.2021Ocena:
    Może mi ktoś wyjaśnić czemu do efl mam...

    ...zapłacić sam VAT

    Ta opinia jest przydatna
    • EFL

      , w dniu 20.10.2021
      ktos, trudno jest nam odnieść się do tego pytania, jak nie znamy szczegółów sytuacji. Prosimy o kontakt na: dm@efl.com.pl, jeśli mamy odpowiedzieć. Zespół EFL
    • Wypowiedz się
  • ktos

    , w dniu 17.10.2021Ocena:
    Nie polecam polecam efla kasują na każdym kroku...

    ...za wszystko .

    Ta opinia jest przydatna
    • EFL

      , w dniu 18.10.2021
      ktoś, wykaz opłat, tzw. OWUL zawsze dołączany jest do umowy przed jej podpisaniem, więc Klient wie, jakie będą opłaty za obsługę umowy. Zespół EFL
    • Wypowiedz się
  • Konrad

    , w dniu 01.10.2021Ocena:
    Jestem bardzo niezadowolony. Już na poziomie...

    ...składania wniosku firma żąda informacji jakich nikt od nas nigdy nie żądał. Konsultant w naszym imieniu zwraca się do naszych kontrahentów z prośbą o wyjaśnienia/dane. To jest sytuacja nie do pomyślenia. Następnie po uzyskaniu informacji, że rezygnujemy ze składnia wniosku ze...zobacz cała opinię

    Ta opinia jest przydatna
    2Przydatność opinii
    • EFL

      , w dniu 05.10.2021
      Panie Konradzie, jeśli coś nas niepokoi, to mamy obowiązek to sprawdzić i jest to postępowanie, które należy cenić - świadczy o odpowiedzialności doradcy. Do pobierania dodatkowych danych/dokumentów obligują nas przepisy prawa. Jeśli możemy jeszcze wyjaśnić Pana wątpliwości, prosimy o kontakt na: dm@efl.com.pl Zespół EFL Zespół EFL
    • ktos

      , w dniu 17.10.2021
      Ale oni sobie lecą w kulki naprawdę nie polecam efl
    • Wypowiedz się
  • Rafał

    , w dniu 13.09.2021Ocena:
    Tragedia. Nie polecam, są dużo lepsze i tańsze...

    ...firmy.

    Ta opinia jest przydatna
    6Przydatność opinii
    • EFL

      , w dniu 13.09.2021
      Panie Rafale, chcielibyśmy wiedzieć, co wpłynęło na Pana opinię, że pisze Pan "tragedia"? Jeśli chciałby Pan podzielić się z nami szczegółami, prosimy o wiadomość na: dm@efl.com.pl. Byłoby to dla nas bardzo cenne, żeby uniknąć sytuacji w przyszłości.
      Zespół EFL
    • Wypowiedz się
  • Marek

    , w dniu 06.09.2021Ocena:
    Wszystko OK Czytelna propozycja przed umową, zero...

    ...problemów gdy się regularnie spłaca, i co ważne - mają (a przynajmniej mieli) dość łagodne w stosunku do innych kryteria weryfikacji. Nie mam uwag i szczerze polecam, miałem tam kilka umów.

    Ta opinia jest przydatna
    2Przydatność opinii
    • EFL

      , w dniu 07.09.2021
      Panie Marku, bardzo dziękujemy za pozytywną ocenę:)
      Pozdrawiamy
      Zespół EFL
    • Wypowiedz się
1 2 3 4 5 »