Ocena instytucji

80%
Skorzystałoby ponownie: 12
20%
Nie skorzystałoby ponownie: 3
Zobacz statystyki
domwaluty

domwaluty

Ocena użytkowników

80%
Skorzystałoby ponownie: 12
20%
Nie skorzystałoby ponownie: 3

W skład algorytmu oceny wchodzą:

  • – Oceny właściwe instytucji (50% wagi)
    • Głosy pozytywne: 12
    • Głosy negatywne: 3
  • – Oceny właściwe oddziałów (25% wagi)
    • Głosy pozytywne: 0
    • Głosy negatywne: 0
  • – Oceny właściwe produktów (25% wagi)
    • Głosy pozytywne: 0
    • Głosy negatywne: 0

Szczegółowa ocena usług

Jak oceniasz przejrzystość umowy?
80%
20%
Jak oceniasz pracowników?
80%
20%
Jak oceniasz atrakcyjność produktów?
90%
10%

Opinie o domwaluty

Korzystasz z usług domwaluty? Podziel się z innymi swoją opinią!
Nie wiesz, czy skorzystać? Przeczytaj opinie innych klientów!

Dodaj opinię o domwaluty

Informacje dotyczące przetwarzania danych znajdują się w Polityce prywatności
Czy skorzystałbyś ponownie z usług?
50 5 10 25 50 100
pokaż: najnowsze popularne komentowane

Opinie użytkowników o domwaluty

  • Mario

    , w dniu 21.05.2017Ocena:
    spoko kantor. dobre kursy i sprawne przelewy. Mam...

    ...konto i kredyt w mbanku - przelewy w ciagu tego samego dnia.

    Ta opinia jest przydatna
    23Przydatność opinii
  • Ola

    , w dniu 03.11.2014Ocena:
    Korzystam już od jakiegoś czasu. Kredyt CHF w...

    ...DnB, duży plus za rachunek w tym banku. Dodatkowo kupuje GBP w Citi, gdzie również mają rachunki walutowe. Szybka realizacja transakcji. Polecam.

    Ta opinia jest przydatna
    97Przydatność opinii
  • Krzysiek

    , w dniu 19.09.2014Ocena:
    Szybko, tanio i miła obsługa. Niewiele kantorów...

    ...obsługuje dnb i citi, a że akurat tam mam rachunki, to będę z nich korzystał co miesiąc.

    Ta opinia jest przydatna
    72Przydatność opinii
  • Maciek

    , w dniu 03.06.2014Ocena:
    Wszystko ok, bez zarzutu.

    Wszystko ok, bez zarzutu.

    Ta opinia jest przydatna
    75Przydatność opinii
  • Bartek

    , w dniu 22.04.2014Ocena:
    Odradzam. Mam konto w Noble i kredyt CHF w DnB.

    Drugi miesiac z rzedu pieniadze nie trafily na konto na czas i DnB dzwoni do mnie i sie upomina o splate kredytu po terminie. Mimo ze mam potwierdzenie tranzakcji z przed dwoch tygodni, pieniadze nie trafily do banku.

    Ta opinia jest przydatna
    98Przydatność opinii
    • Gość

      , w dniu 28.04.2014
      Jak przebiegła reklamacja? Jak szybko nastąpił przelew po telefonie lub mailu z reklamacją? Kantor wypłacił odsetki?
    • Wypowiedz się
  • Kredyt frank

    , w dniu 02.01.2014Ocena:
    Nigdy więcej

    Kupiłem u nich franki które mieli przelać na moje konto kredytowe, franki nie dotarły, a ja teraz muszę zapłacić odsetki od niezapłaconej raty. Dodatkowo straciłem wiarygodność za nieterminowość. Z daleka od takich pseudo kantorów.

    Ta opinia jest przydatna
    68Przydatność opinii
  • Aleksandra

    , w dniu 11.09.2013Ocena:
    Polecam!

    B. dobre kursy, szybka transakcja. Do tego brak ukrytych kosztów i darmowe przelewy. Korzystam i nie myślę o zmianie :)

    Ta opinia jest przydatna
    41Przydatność opinii
  • Bogusław

    , w dniu 04.07.2013Ocena:
    Klient

    Szybko, tanio i bez zbędnych problemów wymienisz walutę ... W przypadku kredytu walutowego oszczędności naprawdę są spore :-)

    Ta opinia jest przydatna
    34Przydatność opinii
  • nemo

    , w dniu 04.07.2013Ocena:
    Korzystanie z usług

    Żeby nie przedłużać to : szybko, tanio i solidnie

    Ta opinia jest przydatna
    51Przydatność opinii
  • Sylwia

    , w dniu 04.07.2013Ocena:
    kantor internetowy

    Korzystam z kantoru internetowego i uważam, że realizacja zleceń i obsługa jest na wysokim poziomie. Za pośrednictwem tegoż kantora zrealizowałam już kilka transakcji i jestem bardzo zadowolona. Będę korzystała z ich usług nadal i polecam każdemu kto chce taniej wymieniać walutę....zobacz cała opinię

    Ta opinia jest przydatna
    40Przydatność opinii
  • Potrzebujacy

    , w dniu 30.06.2013Ocena:
    Wymiana waluty

    Korzystałem z usług wymiany waluty, wszystko odbywa się sprawnie, kontakt bez zarzutu, jedynie kurs, w innych kantorach można znaleźć lepszy

    Ta opinia jest przydatna
    55Przydatność opinii
  • BULA Kamil

    , w dniu 26.06.2013Ocena:
    DomWaluty.pl

    Korzystam u nich z wymiany dla kredytu hipotecznego w CHF i jestem bardzo zadowolony, transakcje szybki i bezpłatne :-)

    Ta opinia jest przydatna
    76Przydatność opinii