Ocena instytucji

45%
Skorzystałoby ponownie: 40
55%
Nie skorzystałoby ponownie: 49
Zobacz statystyki
Compensa

Compensa

Ocena użytkowników

45%
Skorzystałoby ponownie: 40
55%
Nie skorzystałoby ponownie: 49

W skład algorytmu oceny wchodzą:

  • – Oceny właściwe instytucji (50% wagi)
    • Głosy pozytywne: 40
    • Głosy negatywne: 49
  • – Oceny właściwe oddziałów (25% wagi)
    • Głosy pozytywne: 0
    • Głosy negatywne: 0
  • – Oceny właściwe produktów (25% wagi)
    • Głosy pozytywne: 0
    • Głosy negatywne: 0

Szczegółowa ocena usług

Jak oceniasz przejrzystość umowy?
41%
59%
Jak oceniasz pracowników?
42%
58%
Jak oceniasz atrakcyjność produktów?
42%
58%

Opinie o Compensa

Korzystasz z usług Compensa? Podziel się z innymi swoją opinią!
Nie wiesz, czy skorzystać? Przeczytaj opinie innych klientów!

Dodaj opinię o Compensa

Informacje dotyczące przetwarzania danych znajdują się w Polityce prywatności
Czy skorzystałbyś ponownie z usług?
5 5 10 25 50 100
pokaż: najnowsze popularne komentowane

Opinie użytkowników o Compensa

  • Ewa

    , w dniu 12.01.2022Ocena:
    Pisanie maili nic nie daje. Pani Katarzyna...

    ...Białecka niestety nie jest w stanie odebrać telefonu i odpisać na maila. Wzorowy pracownik.

    Ta opinia jest przydatna
    3Przydatność opinii
    • Online Ekspert Compensa

      , w dniu 19.01.2022
      Proszę o zgłoszenie szczegółów sprawy na adres: pomoc@compensa.pl. Jak najszybciej wrócę z wyjaśnieniem. Pozdrawiam
    • Wypowiedz się
  • andzia

    , w dniu 12.01.2022Ocena:
    Firma nie wypłaca odszkodowania za pobyt w...

    ...szpitalu, nawet jak jest powyzej 3 dni to dostaje się nic. Zawsze w piśmie wyślą odpowiedni paragraf, ze za pobyt w danej chorobie się nie należy. Jak najdalej od nich. Inne firmy bez problemu, wystarczy karta pobytu ze szpitala.

    Ta opinia jest przydatna
    2Przydatność opinii
    • Online Ekspert Compensa

      , w dniu 19.01.2022
      Dzień dobry, proszę o maila zawierającego szczegóły sprawy i numer Pani polisy na adres: pomoc@compensa.pl. Pozdrawiam
    • Wypowiedz się
  • Piotr

    , w dniu 11.01.2022Ocena:
    Najgorsza ubezpieczalnia. Miałem wypadek w...

    ...zeszłym roku, sprawca wypadku była kobieta która zasłabła i wyjechała na przeciwny pas wprost pod moją maskę. Była policja,straż, pogotowie.Compensa nie wypłaciła mi odszkodowania.Żadne reklamacje nie odnoszą skutku, a samochód został zezłomowany.Compensa swoją decyzję...zobacz cała opinię

    Ta opinia jest przydatna
    1Przydatność opinii
    • Online Ekspert Compensa

      , w dniu 19.01.2022
      Panie Piotrze, proszę o pilne zgłoszenie sprawy na adres e-mail: pomoc@compensa.pl. Proszę o uwzględnienie numeru polisy. Wrócę niezwłocznie z odpowiedzią Pozdrawiam
    • Wypowiedz się
  • Zip

    , w dniu 28.12.2021Ocena:
    Najgorsza firma z jaką miałem do czynienia...

    ...proces likwidacji szkód to porażka kontakt z likwidatorem nieosiągalny. Mimo wielu próśb na infolinii, mailowo zero odpowiedzi i kontaktu. Olewanie klienta totalne po wykupieniu ubezpieczenia

    Ta opinia jest przydatna
    3Przydatność opinii
  • Anna

    , w dniu 17.12.2021Ocena:
    Nie polecam! Firma nierzetelna i nieuczciwa. Mimo,

    że na stronie internetowej reklamują się "wypłata odszkodowania za każdy dzień pobytu w szpitalu" ,dziecko nie otrzymało wypłaty odszkodowania za 7 dniowy pobyt. Badania, które syn miał przeprowadzana wg w/w firmy nie są "medycznie uzasadnionym powodem". Wcześniej syn był...zobacz cała opinię

    Ta opinia jest przydatna
    4Przydatność opinii
    • Wiola

      , w dniu 12.01.2022
      SZok,
      To nieprawdopodobne, ale tak jest.
      Ja tez dostalam wielkie 0 za pobyt w szpitalu. Bylam ponad 3 dni, i się nie nalzey.
      KOszmar, nikomu nie polecam.
    • Wypowiedz się