Ocena instytucji

89%
Skorzystałoby ponownie: 8
11%
Nie skorzystałoby ponownie: 1
Zobacz statystyki
BIBBY Financial Services

BIBBY Financial Services

Ocena użytkowników

89%
Skorzystałoby ponownie: 8
11%
Nie skorzystałoby ponownie: 1

W skład algorytmu oceny wchodzą:

  • – Oceny właściwe instytucji (50% wagi)
    • Głosy pozytywne: 8
    • Głosy negatywne: 1
  • – Oceny właściwe oddziałów (25% wagi)
    • Głosy pozytywne: 0
    • Głosy negatywne: 0
  • – Oceny właściwe produktów (25% wagi)
    • Głosy pozytywne: 0
    • Głosy negatywne: 0

Szczegółowa ocena usług

Jak oceniasz przejrzystość umowy?
83%
17%
Jak oceniasz pracowników?
83%
17%
Jak oceniasz atrakcyjność produktów?
83%
17%

Opinie o BIBBY Financial Services

Korzystasz z usług BIBBY Financial Services? Podziel się z innymi swoją opinią!
Nie wiesz, czy skorzystać? Przeczytaj opinie innych klientów!

Dodaj opinię o BIBBY Financial Services

Informacje dotyczące przetwarzania danych znajdują się w Polityce prywatności
Czy skorzystałbyś ponownie z usług?
50 5 10 25 50 100
pokaż: najnowsze popularne komentowane

Opinie użytkowników o BIBBY Financial Services

  • Lacky

    , w dniu 08.04.2019Ocena:
    Polecam. Szybko i sprawnie wszystko zalatwili i co...

    ...więcej dostałem limit taki jaki potrzebowałem a nie jak w banku.

    Ta opinia jest przydatna
    13Przydatność opinii
  • jurek killer

    , w dniu 01.11.2018Ocena:
    czytajcie umowy - tam tylko same koszty :) o włos...

    ...aby nas wywrócili :( korzystajcie z faktoringu bankowego - bezpiecznie i wiesz na czym stoisz .

    Ta opinia jest przydatna
    22Przydatność opinii
  • Mietek

    , w dniu 30.03.2014Ocena:
    Dobra firma, znają się na tym co robią.

    Dobra firma, znają się na tym co robią.

    Ta opinia jest przydatna
    75Przydatność opinii
  • Yenna

    , w dniu 14.03.2014Ocena:
    Korzystam z faktoringu w Bibby, jestem bardzo...

    ...zadowolona przede wszystkim z podejścia do klienta (zawsze na rękę, indywidualne). Umowa jasna i przejrzysta.

    Ta opinia jest przydatna
    40Przydatność opinii
  • wojtek

    , w dniu 06.02.2014Ocena:
    Jak wygląda współpraca z Bibby? Doskonale.

    Wreszcie dostaję płatność z wystawianych faktur i mam kasę dla pracowników.

    Ta opinia jest przydatna
    52Przydatność opinii
  • Władysław

    , w dniu 11.01.2014Ocena:
    jest ok

    Witam. Dobra firma, choć mam wrażenie, że większość firm tego typu musi być rzetelna, by walczyć o klientów. Warto zerknąć na stronę polskiego związku faktorów po więcej informacji.

    Ta opinia jest przydatna
    47Przydatność opinii
    • kolega zadowolonego

      , w dniu 13.03.2014
      sam nie korzystam. Kolega korzysta z usług tej firmy i jest zadowolony. Zero problemów. Kasa zawsze na czas. Dobry kontakt.
    • Wypowiedz się
  • Anna.S

    , w dniu 10.01.2014Ocena:
    OK

    To dobrze prosperująca firma faktoringowa. Z własnego doświadczenia powiem, że klient i jego potrzeby są dla nich na prawdę ważne. Dobra komunikacja, dobre warunki umowy. Polecam

    Ta opinia jest przydatna
    55Przydatność opinii
  • Karol W.

    , w dniu 09.12.2013Ocena:
    Polecam

    Kiedyś szukałem usług faktoringu, polecono mi Bibby FS. Bardzo pozytywnie zaskoczyło mnie indywidualne podejście do każdego klienta. Ostatecznie nie skorzystałem, ale miłe wrażenie zostało.

    Ta opinia jest przydatna
    11Przydatność opinii
    • cece

      , w dniu 16.06.2014
      dobrze zrobiles ze nie skozystales bo by cie oszukali to banda cwaniaczkow uzywajaca luk w umowach by zerowac na ludziach
    • Wypowiedz się
  • Ryszard

    , w dniu 06.12.2013Ocena:
    superlatyw

    Ja korzystam od niedawna i mam same pozytywne wrażenia. Bardzo profesjonalne podejście do klienta i jasne zasady współpracy. Także na dziś mogę polecić z czystym sumieniem.

    Ta opinia jest przydatna
    10Przydatność opinii