Ocena instytucji

56%
Skorzystałoby ponownie: 794
44%
Nie skorzystałoby ponownie: 532
Zobacz statystyki
Alior Bank

Alior Bank

Ocena użytkowników

56%
Skorzystałoby ponownie: 794
44%
Nie skorzystałoby ponownie: 532

W skład algorytmu oceny wchodzą:

  • – Oceny właściwe instytucji (50% wagi)
    • Głosy pozytywne: 427
    • Głosy negatywne: 431
  • – Oceny właściwe oddziałów (25% wagi)
    • Głosy pozytywne: 266
    • Głosy negatywne: 81
  • – Oceny właściwe produktów (25% wagi)
    • Głosy pozytywne: 101
    • Głosy negatywne: 20

Szczegółowa ocena usług

Jak oceniasz przejrzystość umowy?
57%
43%
Jak oceniasz pracowników?
59%
41%
Jak oceniasz atrakcyjność produktów?
53%
47%

Opinie o Alior Bank

Korzystasz z usług Alior Bank? Podziel się z innymi swoją opinią!
Nie wiesz, czy skorzystać? Przeczytaj opinie innych klientów!

Dodaj opinię o Alior Bank

Informacje dotyczące przetwarzania danych znajdują się w Polityce prywatności
Czy skorzystałbyś ponownie z usług?
5 5 10 25 50 100
pokaż: najnowsze popularne komentowane

Opinie użytkowników o Alior Bank

  • Beata

    , w dniu 20.01.2022Ocena:
    Najgorszy bank z jakim miałam do czynienia.

    Kredyt gotówkowy płacę zawsze nawet około 10 dni przed terminem i od 3 miesięcy regularnie dostaję upomnienia, że coś nie zostało zapłacone. A to dlaczego? Dlatego, że bank podnosi kwotę raty. Rozumiem, że obecna sytuacja rynkowa takich działań wymaga. Klienta informuje się jednak...zobacz cała opinię

    Ta opinia jest przydatna
    1Przydatność opinii
  • Zenadaniebank

    , w dniu 19.01.2022Ocena:
    Złodzieje! Nie chcą oddac pieniędzy z tytułu...

    ...wcześniejszej spłaty kredytu jak najdalej od nich wymyślają ciągle nowe powody żenada nie bank

    Ta opinia jest przydatna
  • rafpix

    , w dniu 18.01.2022Ocena:
    Zablokowali mi dostęp do konta na infolinii...

    ...paniusia nie raczy mi konta odblokować nikogo nie obchodzi ze mam rachunki do zapłaty omijać tych oszustów

    Ta opinia jest przydatna
    • Tylko Gotówka

      , w dniu 18.01.2022
      To że nie możesz zapłacić rachunków to małe miki.Gorzej że nie możesz kupić dzieciom mleka.Czego się spodziewasz?Empatii i altruizmu od banksterów?Ich interesuje tylko pieniądz a to że nie masz na życie g*wno ich obchodzi.Spójrz na tę sytuację pozytywnie.Masz nauczkę i 10 razy zastanowisz się czy warto mieć konto i powierzać swoje pieniądze banksterom czyli złodziejom i oszustom a nawet rabusiom(prowizje od wszystkiego i opłaty wzięte z Księżyca za każdą operację finansową).Może warto pomyśleć o słoiku z kasą zakopanym pod znanym tylko Tobie drzewem lub skarpetą?
    • Wypowiedz się
  • Niezadowolony klient

    , w dniu 17.01.2022Ocena:
    Bank omyłkowo drukuje i wysyła karty płatnicze...

    ...do pełnomocników do konta, choć ich nikt o to nie prosił, nie było żadnego wniosku, a o właścicielu konta zapomniał. Nikt przepraszam za pomyłkę nie powie, wymuszają na klientach podanie danych (np: adres email) tylko po to, aby potem reklamy wysyłać. Jakość obsługi klienta na...zobacz cała opinię

    Ta opinia jest przydatna
    • Xyz!

      , w dniu 17.01.2022
      "Wyższa kultura bankowości" czyli jak w y d y m a ć klienta żeby nie połapał się że jest
      w y d y m a n y .
    • renatina

      , w dniu 17.01.2022
      robilam przelew ekspresem do Wielkiej BRYTANI po trzech dniach pan poinformowal mnie iz przelew nie dotarl dlaczego zapytalam odbil od konta co to jest zrobil ponowny przelew ale okwote mniejsza o 80 funtow .... wyzsza kultura bankowosci odradzam ten bank oddzial w Bydgoszczy
    • Wypowiedz się
  • adolf hitler

    , w dniu 06.01.2022Ocena:
    j-e-b-a-c-alior bank

    Ta opinia jest przydatna
    3Przydatność opinii