Ocena instytucji

67%
Skorzystałoby ponownie: 26
33%
Nie skorzystałoby ponownie: 13
Zobacz statystyki
4LifeDirect

4LifeDirect

Ocena użytkowników

67%
Skorzystałoby ponownie: 26
33%
Nie skorzystałoby ponownie: 13

W skład algorytmu oceny wchodzą:

  • – Oceny właściwe instytucji (50% wagi)
    • Głosy pozytywne: 26
    • Głosy negatywne: 13
  • – Oceny właściwe oddziałów (25% wagi)
    • Głosy pozytywne: 0
    • Głosy negatywne: 0
  • – Oceny właściwe produktów (25% wagi)
    • Głosy pozytywne: 0
    • Głosy negatywne: 0

Szczegółowa ocena usług

Jak oceniasz przejrzystość umowy?
71%
29%
Jak oceniasz pracowników?
75%
25%
Jak oceniasz atrakcyjność produktów?
67%
33%

Opinie o 4LifeDirect

Korzystasz z usług 4LifeDirect? Podziel się z innymi swoją opinią!
Nie wiesz, czy skorzystać? Przeczytaj opinie innych klientów!

Dodaj opinię o 4LifeDirect

Informacje dotyczące przetwarzania danych znajdują się w Polityce prywatności
Czy skorzystałbyś ponownie z usług?
5 5 10 25 50 100
pokaż: najnowsze popularne komentowane

Opinie użytkowników o 4LifeDirect

  • kobieta pokrzywdzona kiedyś.

    , w dniu 12.02.2020Ocena:
    To jest wielkie oszustwo,już oni namawiali na te...

    ...usługi,ludzie popłacili a potem nie mogliśmy otrzymać pieniędzy ani nie mogliśmy sie wycofać,dopiero udało się przez urzędy dochodzić swego.OSTRZEGAM.

    Ta opinia jest przydatna
  • Masakra

    , w dniu 10.02.2020Ocena:
    Tak w porządku firma ,że pieniądze za śmierć...

    ...brata otrzymałem na tydzień przed jego śmiercią ha ha

    Ta opinia jest przydatna
    2Przydatność opinii
  • gosc

    , w dniu 22.01.2020Ocena:
    Moje zdanie jest takie.Jak można ubezpieczyć...

    ...się w firmie z siedzibą na Gibraltarze?Ubezpieczenie dla osoby po 80-tym roku życia?Jedna wielka ściema .Piramida finansowa i tyle.

    Ta opinia jest przydatna
    4Przydatność opinii
  • Siostra I.

    , w dniu 03.08.2019Ocena:
    Ubezpieczyłam w tej firmie brata. Był ciężko...

    ...chory. Poza tą firmą nikt nie chciał ubezpieczyć. Więc nie miałam wyboru. Przedstawiono mi warunki uczciwie i zgodnie z prawdą. To ja decydowałam czy ubezpieczyć brata. Ubezpieczyłam. Czytając opinie byłam pełna obaw. Brat zmarł w tym roku w maju. Przedstawiłam odpowiednie...zobacz cała opinię

    Ta opinia jest przydatna
    22Przydatność opinii
    • laguna

      , w dniu 11.11.2019
      Nie jest to prawda, bo nie mozna w tej firmie ubezpieczyc osobe trzecia. Trzeba ubezpieczyc siebie, a nie kogoś, a jak kogos, to ta osoba musi wyrazic zgode, i osobiscie podpisac dokumenty, tak mi powiedziano. Jestem ubezpieczony, ale nie moge ubezpieczyc zony, wbrew jej woli.
    • Maryna

      , w dniu 25.11.2019
      Witam. 5 listopada 2019 zmarł mi mąż po przeczytaniu wszystkich opinij załamałam się, bo maż chorował na nowotwór wątroby i myślałam że nic nie dostane. Ubezpieczenie wykupił w 01.03,2016 . Po kilku dniach po złożeniu wymaganych dokumentów otrzymałam calom kwotę. Decyzja listowna jeszcze w drodze, a pieniądze na koncie.
    • Młody Polak

      , w dniu 14.01.2020
      ................UWAGA. oszustwo !
    • Agent

      , w dniu 10.02.2020
      Czemu KNF jeszcze nie zajął się tymi oszustami?
    • Wypowiedz się
  • Tomasz

    , w dniu 17.06.2019Ocena:
    Nie rozumie jak można być zadowolony żyjąc...

    ...chyba z tego że płaci się składki moim zdaniem rodzina może być zadowolona odbierając pieniądze z ubezpieczenia

    Ta opinia jest przydatna
    31Przydatność opinii
1 2 3 4 5 »