Ocena instytucji

72%
Skorzystałoby ponownie: 26
28%
Nie skorzystałoby ponownie: 10
Zobacz statystyki
4LifeDirect

4LifeDirect

Ocena użytkowników

72%
Skorzystałoby ponownie: 26
28%
Nie skorzystałoby ponownie: 10

W skład algorytmu oceny wchodzą:

  • – Oceny właściwe instytucji (50% wagi)
    • Głosy pozytywne: 26
    • Głosy negatywne: 10
  • – Oceny właściwe oddziałów (25% wagi)
    • Głosy pozytywne: 0
    • Głosy negatywne: 0
  • – Oceny właściwe produktów (25% wagi)
    • Głosy pozytywne: 0
    • Głosy negatywne: 0

Szczegółowa ocena usług

Jak oceniasz przejrzystość umowy?
77%
23%
Jak oceniasz pracowników?
78%
22%
Jak oceniasz atrakcyjność produktów?
73%
27%

Opinie o 4LifeDirect

Korzystasz z usług 4LifeDirect? Podziel się z innymi swoją opinią!
Nie wiesz, czy skorzystać? Przeczytaj opinie innych klientów!

Dodaj opinię o 4LifeDirect

Informacje dotyczące przetwarzania danych znajdują się w Polityce prywatności
Czy skorzystałbyś ponownie z usług?
5 5 10 25 50 100
pokaż: najnowsze popularne komentowane

Opinie użytkowników o 4LifeDirect

  • Siostra I.

    , w dniu 03.08.2019Ocena:
    Ubezpieczyłam w tej firmie brata. Był ciężko...

    ...chory. Poza tą firmą nikt nie chciał ubezpieczyć. Więc nie miałam wyboru. Przedstawiono mi warunki uczciwie i zgodnie z prawdą. To ja decydowałam czy ubezpieczyć brata. Ubezpieczyłam. Czytając opinie byłam pełna obaw. Brat zmarł w tym roku w maju. Przedstawiłam odpowiednie...zobacz cała opinię

    Ta opinia jest przydatna
    5Przydatność opinii
  • Tomasz

    , w dniu 17.06.2019Ocena:
    Nie rozumie jak można być zadowolony żyjąc...

    ...chyba z tego że płaci się składki moim zdaniem rodzina może być zadowolona odbierając pieniądze z ubezpieczenia

    Ta opinia jest przydatna
    14Przydatność opinii
  • Kasia

    , w dniu 04.06.2019Ocena:
    Po śmierci taty otrzymałam z bratem wypłatę...

    ...już następnego dnia po zgłoszeniu. Bardzo dziękuję i polecam

    Ta opinia jest przydatna
    19Przydatność opinii
  • Benek

    , w dniu 05.04.2019Ocena:
    Nie przesyłają warunków na maila, więc nie...

    ...można spokojnie porównać z innymi. Tylko szybki bełkot telefoniczny. Każde ubezpieczenie osobno płatne. Śmierć, choroba, szpital, inwalidztwo - osobna składka. Za 20 k zł składka 177 zł/mies. Mało zachecające

    Ta opinia jest przydatna
    25Przydatność opinii
  • Czeslaw

    , w dniu 18.03.2019Ocena:
    Oszukują starszych ludzi po 67 roku życia,

    dzwoniąc do nich. Nie uprzedzają, że odpowiedzialność w przypadku śmierci osoby ponosi Ubezpieczyciel dopiero po 24 miesiącach od chwili podpisania umowy. 2 lata płacą składki na ubezpieczenie od następstw nieszczęśliwych wypadków, a to jest polisa na wypadek śmierci. To wszyscy...zobacz cała opinię

    Ta opinia jest przydatna
    31Przydatność opinii
    • Wściekły harry

      , w dniu 24.06.2019
      Jak się nie słucha dokładnie to tak jest , że przychodzi taki pan Czesław i mówi gdzie pieniądze ja tyle płaciłem a tu zwrot składek jasno jest mówione w każdej sytuacji że z ubezpieczenia bezterminowego pełna wypłata jest po 24 miesiącach jeżeli nastąpi wcześniej zgon naturalny to są składki wypłacane wszystkie
    • lol

      , w dniu 27.06.2019
      Zaczynam miec dosc tego ubezpieczyciela na proste pytanie mowia zebym zadzweonil do biua to tam otrzymam odpowiedz czy na czacie siedzi len bo mu sie nie chce odpowiadac albo nie kumaty czlowiek-przy podpisywaniu umowy powiedziano mi o pelnomocnictwie ze moge zobaczyc druki i nawet je przepisac i co nie ma nic czyli olewaja czlowieka -napisze do was i bede czekal na odpowiedz i zrezygnuje z was.
    • Ewa

      , w dniu 01.07.2019
      Jak dla mnie to oszuści nawet moja rodzina cała z z nich zrezygnowała
    • Wypowiedz się
1 2 3 4 5 »