Centrum rzetelnych opinii

o instytucjach, oddziałach i produktach

Ocena instytucji

71%
Skorzystałoby ponownie: 80
29%
Nie skorzystałoby ponownie: 34
Zobacz statystyki
VIVUS

VIVUS

Ocena użytkowników

71%
Skorzystałoby ponownie: 80
29%
Nie skorzystałoby ponownie: 34

W skład algorytmu oceny wchodzą:

  • – Oceny właściwe instytucji (50% wagi)
    • Głosy pozytywne: 67
    • Głosy negatywne: 27
  • – Oceny właściwe oddziałów (25% wagi)
    • Głosy pozytywne: 0
    • Głosy negatywne: 0
  • – Oceny właściwe produktów (25% wagi)
    • Głosy pozytywne: 13
    • Głosy negatywne: 7

Szczegółowa ocena usług

Jak oceniasz przejrzystość umowy?
86%
14%
Jak oceniasz pracowników?
80%
20%
Jak oceniasz atrakcyjność produktów?
78%
22%

Opinie o VIVUS

Korzystasz z usług VIVUS? Podziel się z innymi swoją opinią!
Nie wiesz, czy skorzystać? Przeczytaj opinie innych klientów!

Dodaj opinię o VIVUS

Czy skorzystałbyś ponownie z usług?
Wyrażam zgodę na:
przetwarzanie danych (imię, nazwisko, adres e-mail, pesel, NIP, nr telefonu, miasto) w celach marketingowych Mediasoft Polska Sp. z o.o.
udostępnianie moich danych osobowych w zakresie (imię, nazwisko, adres e-mail, pesel, NIP, nr telefonu, miasto) w celach marketingowych związanych z przedstawieniem oferty do podmiotów współpracujących z Mediasoft Polska Sp. z o.o.
przesyłanie na podany powyżej adres e-mail wiadomości zawierających informacje handlowe przesyłane przez Mediasoft Polska Sp. z o.o. oraz podmioty współpracujące z Mediasoft Polska Sp. z o.o.
Nota prawna: Dbamy o Twoje dane!
Administratorem podanych powyżej danych osobowych jest Mediasoft Polska Sp. z o.o. z siedzibą w Krakowie (31-153), przy ul. Bandurskiego 34. Dane osobowe zostały przekazane dobrowolnie i będą przetwarzane w celach marketingowych Mediasoft Polska Sp. z o.o. W razie wyrażenia zgody, dane osobowe mogą być, przetwarzane w celach marketingowych związanych z przedstawieniem oferty, udostępnianie podmiotom współpracującym z Mediasoft Polska Sp. z o.o. z branży bankowej, ubezpieczeniowej oraz innym podmiotom oferującym produkty inwestycyjne. Aktualna lista podmiotów współpracujących jest dostępna pod adresem internetowym www.ebroker.pl. Dane osobowe mogą być również udostępniane podmiotom upoważnionym na podstawie przepisów prawa. Bez wyjątku posiada Pani/Pan prawo dostępu do treści swoich danych oraz ich poprawiania.
10 10 25 50 100
pokaż: najnowsze popularne komentowane

Opinie użytkowników o VIVUS

  • Marta

    , w dniu 30.07.2014Ocena:
    W chwili obecnej czekam aż łaskawie vivus...

    ...wypisze się z mojego Bik-u że niby mam u nich pożyczkę w trakcie spłaty.brednie niech się vivus weźmie za to w końcu!!!!!

    Ta opinia jest przydatna
  • Wku...ony!!!!

    , w dniu 09.07.2014Ocena:
    Dokładnie, jestem w podobnej sytuacji też...

    ...nigdzie nie jestem wpisany nie mam i nie miałem żadnych zaległości a mimo to ,raz dostaje a za drugim razem już nie nagle z dnia na dzien staje się się niewypłacalny mimo terminowych spłat ,trochę to śmieszne ,najwyraźniej zależne jest to od dnia i humoru w jakim znajduje się...zobacz cała opinię

    Ta opinia jest przydatna
  • krystian

    , w dniu 06.07.2014Ocena:
    nie polecam przyznają od humoru nie mam zadnych...

    ...zadłuzen i nigdzie nie jestem wpisany a raz daja raz nie nie polecam ponieważ nie można na nich liczyc

    Ta opinia jest przydatna
    3Przydatność opinii
    • Wku...ony!!!!

      , w dniu 09.07.2014
      Dokładnie, jestem w podobnej sytuacji też nigdzie nie jestem wpisany nie mam i nie miałem żadnych zaległości a mimo to ,raz dostaje a za drugim razem już nie nagle z dnia na dzien staje się się niewypłacalny mimo terminowych spłat ,trochę to śmieszne ,najwyraźniej zależne jest to od dnia i humoru w jakim znajduje się osoba ,który wydaje zgodę
    • Wypowiedz się
  • Piotrek

    , w dniu 05.06.2014Ocena:
    Jak w reklamie. Pożyczyłem i oddałem. Nie chcę...

    ...testować jak by to było gdybym musiał przedłużyć. Jeśli ktoś pożycza ci pieniądze to musisz oddać, czy to osoba prywatna czy bank. Dokładnie zapoznaj się z formą spłaty. Róbcie wszystko by nie musieć pożyczać pieniędzy w tego typu instytucjach. Jeśli jednak musicie to...zobacz cała opinię

    Ta opinia jest przydatna
    1Przydatność opinii
  • Paula

    , w dniu 19.04.2014Ocena:
    Wielkie GÓWNO !!!!!!!!!!!! Za przeproszeniem. Nie stać mnie były na

    Wielkie GÓWNO !!!!!!!!!!!! Za przeproszeniem. Nie stać mnie były na spłatę całości pożyczki więc postanowiłam przedłużyć, Po przedłużeniu pieniądze do nich nie doszły . Pomimo tego że przedstawiłam potwierdzenie przelewu z dokładną datą i godziną.

    Ta opinia jest przydatna
  • M...

    , w dniu 07.04.2014Ocena:
    Niestety jak spłacę pożyczkę nie skorzystam...

    ...ponownie ! Czekam miesiąc na przysłanie planu spłat ratalnych ! i nic dzwoniąc odpowiadają ze nie maja takiej informacji po czym mowią że wyśla a gówno robią ... tylko klienta od debili umieja wyzywac ...zobacz cała opinię

    Ta opinia jest przydatna
    3Przydatność opinii
    • ola

      , w dniu 10.04.2014
      to prawda. za plan spłat doliczą ci kolejną opłatę 20% więc sie nie ciesz. na uprzejmosc nie licz, niestety jakosc obslugi pozostawia wiele do zyczenia. bardzo pyskaci i nieprofesjonalni ludzie.
    • Wypowiedz się
  • monia

    , w dniu 13.03.2014Ocena:
    Korzystam z vivus już po raz czwarty i jak dotąd...

    ...żadnych problemów,pierwsza pożyczka faktycznie tyle ile pożyczysz tyle oddajesz w moim przypadku było to 1200zł nastepne już z prowizją w zależności od kwoty.

    Ta opinia jest przydatna
  • Pan Marcin

    , w dniu 10.03.2014Ocena:
    Wniosek złożony,kredyt przyznany,po upływie...

    ...dnia okazało się że wystąpił błąd i kredyt anulowano. Firma miała się nazywać WYWÓZ i to w pole. To tylko zbieranie danych osobowych oraz łapanie naiwnych.

    Ta opinia jest przydatna
  • Bożka

    , w dniu 23.02.2014Ocena:
    Polecam każdemu,szybko ,pieniadze na koncie w 15...

    ...min.za wczesniejsza spłatę niższe oprocentowanie,Serde---czmie polecam. Super firma pożyczkowa

    Ta opinia jest przydatna
  • Paul

    , w dniu 10.02.2014Ocena:
    Polecam Vivus. Szybko załatwiają temat. Ja...

    ...pożyczyłem 500 zł, a potem jeszcze dopożyczyłem 100 zł i oddałem 600. Pierwsza pożyczka faktycznie jest za darmo, bez żadnych kruczków.

    Ta opinia jest przydatna
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10