Centrum rzetelnych opinii

o instytucjach, oddziałach i produktach

Ocena instytucji

70%
Skorzystałoby ponownie: 12
30%
Nie skorzystałoby ponownie: 6
Zobacz statystyki
Viasms

Viasms

Ocena użytkowników

70%
Skorzystałoby ponownie: 12
30%
Nie skorzystałoby ponownie: 6

W skład algorytmu oceny wchodzą:

  • – Oceny właściwe instytucji (50% wagi)
    • Głosy pozytywne: 9
    • Głosy negatywne: 3
  • – Oceny właściwe oddziałów (25% wagi)
    • Głosy pozytywne: 0
    • Głosy negatywne: 0
  • – Oceny właściwe produktów (25% wagi)
    • Głosy pozytywne: 3
    • Głosy negatywne: 3

Szczegółowa ocena usług

Jak oceniasz przejrzystość umowy?
67%
33%
Jak oceniasz pracowników?
71%
29%
Jak oceniasz atrakcyjność produktów?
59%
41%

Opinie o Viasms

Korzystasz z usług Viasms? Podziel się z innymi swoją opinią!
Nie wiesz, czy skorzystać? Przeczytaj opinie innych klientów!

Dodaj opinię o Viasms

Oświadczam, że zapoznałem się i akceptuję regulamin serwisu
Wyrażam zgodę na otrzymywanie informacji handlowych drogą elektroniczną na zasadach określonych w regulaminie
Czy skorzystałbyś ponownie z usług?
10 10 25 50 100
pokaż: najnowsze popularne komentowane

Opinie użytkowników o Viasms

  • Anka

    , w dniu 27.09.2013Ocena:
    viasms ok

    wszystko ok.

    Ta opinia jest przydatna
  • dawid

    , w dniu 27.08.2013Ocena:
    Polecam brac z tej firmy chwilowki ale nie mniej niz 300 zl dlatego iz

    Polecam brac z tej firmy chwilowki ale nie mniej niz 300 zl dlatego iz procent jest mniejszy niz w innych tego typu chwilowkach. Co najwazniejsze to bardzo szybki przelew, ja akurat mialem przelew w ciagu 20 min.

    Ta opinia jest przydatna
  • nysiewicz

    , w dniu 27.08.2013Ocena:
    wszystko ok

    Miła obsługa, która zawsze pomoże, doradzi, nawet kiedy spóźniasz się ze spłatą. Uprzejmi i wyrozumiali. Do tego, prosta obsługa formularzy.

    Ta opinia jest przydatna
    2Przydatność opinii
  • Marzanna Grądziel

    , w dniu 08.07.2013Ocena:
    Pozyczka

    Jak najbardziej polecam. Firma rzetelna . Tak jak jest napisane pożyczka jest na koncie bardzo szybko. W stosunku do swoich klientów zachowują się odpowiednio. Nawet jak nie spłaci się pożyczki w odpowiednim czasie , to szukają odpowiedniego rozwiązania. Naprawde firma godna polecenia.

    Ta opinia jest przydatna
  • Paulina W.

    , w dniu 06.07.2013Ocena:
    Pozytyw jak najbardziej!

    Oferta dostosowana do potrzeb indywidualnych klienta, obsługa zawsze służy pomocą w wyjaśnieniu niejasności! Szczerze polecam!

    Ta opinia jest przydatna
  • Alicja

    , w dniu 05.07.2013Ocena:
    Miła obsługa.

    Miła obsługa, która zawsze pomoże, doradzi, nawet kiedy spóźniasz się ze spłatą. Uprzejmi i wyrozumiali. Do tego, prosta obsługa formularzy.

    Ta opinia jest przydatna
  • mp

    , w dniu 04.07.2013Ocena:
    polecam

    Nie mam wątpliwosci i jak tylko splace zadłuzenie to napewno skorzystam ponownie oczywiscie jak firma mi udzieli chwilowki,pozdr

    Ta opinia jest przydatna
    1Przydatność opinii
  • lukasz

    , w dniu 29.06.2013Ocena:
    Według mnie pomyłka

    W życiu zdarzają się różne sytuacje. Czasem pilnie potrzebujemy pieniędzy. Pilnie, czyli najlepiej na wczoraj. Viasms.pl oferuje szybkie pożyczki, ale czy na pewno? Złożyłem kiedyś wniosek o bodajże 400 złotych. Posiadam konto bankowe w tym samej firmie co pożyczkodawca. Mimo, iż...zobacz cała opinię

    Ta opinia jest przydatna
  • Ludwik Morawski

    , w dniu 26.06.2013Ocena:
    LM

    Nigdy nie korzystałem i nie skorzystam z usług takich instytucji. Trzeba być ślepym i głuchym aby wierzyć w ich obiecanki, a nie zwracać uwagi na opinie ludzi nabitych w butelkę

    Ta opinia jest przydatna
  • dorota jastrząb

    , w dniu 26.06.2013Ocena:
    przelew pieniezny

    szybka obsluga przyjemność pożyczania pieniędzy

    Ta opinia jest przydatna
    2Przydatność opinii
1 | 2