Ocena instytucji

15%
Skorzystałoby ponownie: 25
85%
Nie skorzystałoby ponownie: 146
Zobacz statystyki
Vectra

Vectra

Ocena użytkowników

15%
Skorzystałoby ponownie: 25
85%
Nie skorzystałoby ponownie: 146

W skład algorytmu oceny wchodzą:

  • – Oceny właściwe instytucji (50% wagi)
    • Głosy pozytywne: 25
    • Głosy negatywne: 146
  • – Oceny właściwe oddziałów (25% wagi)
    • Głosy pozytywne: 0
    • Głosy negatywne: 0
  • – Oceny właściwe produktów (25% wagi)
    • Głosy pozytywne: 0
    • Głosy negatywne: 0

Szczegółowa ocena usług

Jak oceniasz przejrzystość umowy?
18%
82%
Jak oceniasz pracowników?
19%
81%
Jak oceniasz atrakcyjność produktów?
22%
78%

Opinie o Vectra

Korzystasz z usług Vectra? Podziel się z innymi swoją opinią!
Nie wiesz, czy skorzystać? Przeczytaj opinie innych klientów!

Dodaj opinię o Vectra

Czy skorzystałbyś ponownie z usług?
Wyrażam zgodę na przetwarzanie zawartych w formularzu danych w celach marketingowych rankomat Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością Sp. K.
Wyrażam zgodę na udostępnianie zawartych w formularzu danych w celach marketingowych związanych z przedstawieniem oferty od podmiotów współpracujących z rankomat Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością Sp. K.
Wyrażam zgodę na przesyłanie na podany powyżej adres e-mail wiadomości zawierających informacje handlowe przesyłane przez rankomat Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością Sp. K. oraz podmioty współpracujące z rankomat Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością Sp. K.
Nota prawna: Dbamy o Twoje dane!
Administratorem podanych powyżej danych osobowych jest rankomat Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością Sp. K. z siedzibą w Warszawie (01-192), przy ul. Leszno 14. Dane osobowe zostały przekazane dobrowolnie i będą przetwarzane w celach marketingowych rankomat Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością Sp. K. W razie wyrażenia zgody, dane osobowe mogą być, przetwarzane w celach marketingowych związanych z przedstawieniem oferty, udostępnianie podmiotom współpracującym z rankomat Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością Sp. K. z branży bankowej, ubezpieczeniowej oraz innym podmiotom oferującym produkty inwestycyjne. Aktualna lista podmiotów współpracujących jest dostępna pod adresem internetowym www.ebroker.pl. Dane osobowe mogą być również udostępniane podmiotom upoważnionym na podstawie przepisów prawa. Bez wyjątku posiada Pani/Pan prawo dostępu do treści swoich danych oraz ich poprawiania.
5 5 10 25 50 100
pokaż: najnowsze popularne komentowane

Opinie użytkowników o Vectra

  • Andrzej

    , w dniu 13.07.2017Ocena:
    Ostatnio nie można wejść na swoje konto klienta...

    ...pomimo podawania prawidłowego numeru klienta i ustalonego hasła. Pojawia się informacja o potrzebie połączenia z konsultantem ale tego nie można zrealizować pod podanym numerem 587426500, bo jest tylko żądanie w kółko wyboru tematu (1, 2, 3, 9) ale po wyborze numeru połączenia z...zobacz cała opinię

    Ta opinia jest przydatna
    11Przydatność opinii
    • Andrzej

      , w dniu 14.07.2017
      Jest 15.07.2017 i dalej nie mogę połączyć się ze swoją strefą klienta aby pobrać fakturę. Dalej jest te utrudnienie.
    • Andrzej

      , w dniu 15.07.2017
      Trochę to trfało ale już jest wszystko dobrze, mogę się łączyć ze swoją strefą klienta. Usunięto tą usterkę.
    • Andrzej

      , w dniu 19.07.2017
      Usunieto usterkę ze Strefą Klienta, a już jest następna z niedziałającą skrzynką pocztową jaką oferuje Vectra. Zgłosiłem to pisemnie i cisza, skrzynka nie działa.
      Stale coś nie działa jak powinno.
    • Vectra S. A.

      , w dniu 19.07.2017
      Andrzeju, prosimy o opisanie nieprawidłowości na adres e-mail jakoscpomoc@vectra.pl, zweryfikujemy te kwestię. Przepraszamy za utrudnienia.
    • Andrzej

      , w dniu 20.07.2017
      Po przesłaniu zgłoszenia na adres jakoscpomoc@vectra.pl usterka została natychmiast naprawiona. Obecnie wszystko jest w porządku.
    • Wypowiedz się
  • Waldemar

    , w dniu 28.06.2017Ocena:
    Vectra hmmm przeczytałem wasze opinie na temat...

    ...jakości usług Vectry i popieram że obsługa klienta jest do bani a internet jest do niczego ciągle zarywa umowa kończy mi się w październiku tylko mam problem co wybrać może coś poradzicie?

    Ta opinia jest przydatna
    7Przydatność opinii
    • Horrororomaniak

      , w dniu 25.07.2017
      Polecam orange ale wiesz idz zrezygnuj we wrześniu bo trzeba czekać 1 miesiąc żeby zrezygnować co jest chore a i nie zapomnij zgać sprzętu w terminie bo inaczej poczekasz kolejne 2 miesiące ja zapłaciłem wszystko a ta Firma z du** po 6 latach wysyła mi pismo z wezwaniem do zapłaty. uciekaj puki możesz
    • Wypowiedz się
  • polo

    , w dniu 27.06.2017Ocena:
    a już miałem dzwonic i zamawiać usługę -...

    ...cały pakiet, dobrze że ostrzegacie, dałem sobie spokój

    Ta opinia jest przydatna
    7Przydatność opinii
  • Martencja

    , w dniu 20.06.2017Ocena:
    Podpisaliśmy umowę z Vectrą na 2 lata w nowo...

    ...wynajetym mieszkaniu. PO 3 miesiącach dostaliśmy własne mieszkanie ( zupelnie niespodziewanie) w miejscu, w którym VECTRA nie świadczy usług. Nie ma opcji wcześniejszego rozwiązania umowy bez kary umownej, nie ma nawet opcji zmniejszenia abonamentu. od ponad roku płacimy Vectrze...zobacz cała opinię

    Ta opinia jest przydatna
    8Przydatność opinii
    • Vectra S. A.

      , w dniu 21.06.2017
      Martencja, prosimy o opisanie problemu na adres e-mail jakoscpomoc@vectra.pl, spróbujemy rozwiązać zgłoszoną kwestię.
    • Wypowiedz się
  • Gosia

    , w dniu 19.06.2017Ocena:
    Totalne DNO i ZŁODZIEJSTWO w biały dzień. 13 i...

    ...14.06.2017 r. brak dostępu do Internetu i brak TV! Nie minął tydzień i ZNOWU awaria! Jeżeli chcecie mieć VECTRĘ przez pół tygodnia- podpisujcie umowę. Jeżeli liczycie na dostęp do netu i tv- NIE PODPISUJCIE umowy z VECTRA! Nie dajcie się złapać na ich "promocje", na ich...zobacz cała opinię

    Ta opinia jest przydatna
    5Przydatność opinii
    • Vectra S. A.

      , w dniu 20.06.2017
      Gosia, prosimy o przesłanie maila na adres jakoscpomoc@vectra.pl wraz z podaniem danych abonenckich. Zweryfikujemy wszelkie kwestie.
    • Wypowiedz się
« 3 4 5 6 7 »