Ocena instytucji

12%
Skorzystałoby ponownie: 29
88%
Nie skorzystałoby ponownie: 214
Zobacz statystyki
Vectra

Vectra

Ocena użytkowników

12%
Skorzystałoby ponownie: 29
88%
Nie skorzystałoby ponownie: 214

W skład algorytmu oceny wchodzą:

  • – Oceny właściwe instytucji (50% wagi)
    • Głosy pozytywne: 29
    • Głosy negatywne: 214
  • – Oceny właściwe oddziałów (25% wagi)
    • Głosy pozytywne: 0
    • Głosy negatywne: 0
  • – Oceny właściwe produktów (25% wagi)
    • Głosy pozytywne: 0
    • Głosy negatywne: 0

Szczegółowa ocena usług

Jak oceniasz przejrzystość umowy?
13%
87%
Jak oceniasz pracowników?
15%
85%
Jak oceniasz atrakcyjność produktów?
18%
82%

Opinie o Vectra

Korzystasz z usług Vectra? Podziel się z innymi swoją opinią!
Nie wiesz, czy skorzystać? Przeczytaj opinie innych klientów!

Dodaj opinię o Vectra

Informacje dotyczące przetwarzania danych znajdują się w Polityce prywatności
Czy skorzystałbyś ponownie z usług?
5 5 10 25 50 100
pokaż: najnowsze popularne komentowane

Opinie użytkowników o Vectra

  • Nata

    , w dniu 05.11.2018Ocena:
    Internet sredinio co drugi dzień przerywa. Po...

    ...zgłoszeniu telefonicznym I USTALENIU DATY I GODZINY SERWISANTA zazwyczaj nikt nie przyjeżdża po 2 próbie. Trzeba dzwonić i się awanturowac żaby ktoś w końcu przyjechal. Czekam na koniec umowy i każdemu radzę zmienić operators w tym którzy się nie zdecydowali nie polecam Vectry.

    Ta opinia jest przydatna
    12Przydatność opinii
    • Vectra S.A.

      , w dniu 07.11.2018
      Nata, prosimy o przesłanie danych abonenckich wraz ze szczegółowy opisem zauważonych nieprawidłowości w działaniu usługi na adres jakoscpomoc@vectra.pl.
    • Wypowiedz się
  • Baca

    , w dniu 02.11.2018Ocena:
    Nie wiem jak gdzie indziej - w Radomsku na 45...

    ..."wyszukanych" i dostępnych kanałów analogowych działa w porywach 41. Od tygodnia w PVPolonia - zgasło świtło, i tylko kogoś słychać (chyba szukają wyjścia), TVP Sport - biedny kolarz zapieprza w powietrzu od 2 tygodni, kanał 44 (nie wiem nawet co to?) - w ogóle "wyleciał" i...zobacz cała opinię

    Ta opinia jest przydatna
    19Przydatność opinii
    • Vectra S.A.

      , w dniu 07.11.2018
      Baca, prosimy o przesłanie danych abonenckich wraz ze szczegółowy opisem zauważonych nieprawidłowości w działaniu usługi na adres jakoscpomoc@vectra.pl.
    • Wypowiedz się
  • MaTr0k

    , w dniu 01.11.2018Ocena:
    Jedyne do czego nadają się ich usługi dostawy...

    ...internetu, to napisanie tej negatywnej oceny. Ciągły brak sygnału, jeśli jest to na poziomie 7-10Mb/s (deklarowane 150), chamstwo i niedoinformowanie działu technicznego oraz obsługi klienta. NIE POLECAM!

    Ta opinia jest przydatna
    11Przydatność opinii
    • Vectra S.A.

      , w dniu 02.11.2018
      MaTr0k, prosimy o szczegółowy opis zauważonych nieprawidłowości w działaniu usługi oraz podczas obsługi wraz z podaniem danych abonenckich i przesłanie ich na adres jakospomoc@vectra.pl.
    • Wypowiedz się
  • .

    , w dniu 24.10.2018Ocena:
    Nie polecam wszystkim

    Ta opinia jest przydatna
    15Przydatność opinii
    • Vectra S.A.

      , w dniu 30.10.2018
      Drogi użytkowniku, co zadecydowało o Twojej opinii? Prosimy o kontakt pod adresem jakoscpomoc@vectra.pl z podaniem danych abonenckich i opisem występujących nieprawidłowości.
    • Wypowiedz się
  • Daniel

    , w dniu 14.10.2018Ocena:
    Chciałem założyć internet z Vectry ale w...

    ...trakcie rozmowy poinformowane mnie że jak bym chciał rozwiązać wcześniej umowę to muszę się liczyć z dużymi karami dlatego założyłem u konkurencji która zgodziła się wyszczególnić w umowie zapisek o tym że mogę zrezygnować bez kar kiedy chcę Vectra całkowicie wykluczyła...zobacz cała opinię

    Ta opinia jest przydatna
    12Przydatność opinii
    • Vectra S.A.

      , w dniu 23.10.2018
      Danielu, w naszej ofercie posiadamy usługi bez okresu zobowiązania. Bardzo nam przykro, że nie znalazłeś żadnej oferty dla siebie.
    • Wypowiedz się