Ocena instytucji

13%
Skorzystałoby ponownie: 28
87%
Nie skorzystałoby ponownie: 187
Zobacz statystyki
Vectra

Vectra

Ocena użytkowników

13%
Skorzystałoby ponownie: 28
87%
Nie skorzystałoby ponownie: 187

W skład algorytmu oceny wchodzą:

  • – Oceny właściwe instytucji (50% wagi)
    • Głosy pozytywne: 28
    • Głosy negatywne: 187
  • – Oceny właściwe oddziałów (25% wagi)
    • Głosy pozytywne: 0
    • Głosy negatywne: 0
  • – Oceny właściwe produktów (25% wagi)
    • Głosy pozytywne: 0
    • Głosy negatywne: 0

Szczegółowa ocena usług

Jak oceniasz przejrzystość umowy?
15%
85%
Jak oceniasz pracowników?
16%
84%
Jak oceniasz atrakcyjność produktów?
19%
81%

Opinie o Vectra

Korzystasz z usług Vectra? Podziel się z innymi swoją opinią!
Nie wiesz, czy skorzystać? Przeczytaj opinie innych klientów!

Dodaj opinię o Vectra

Czy skorzystałbyś ponownie z usług?
5 5 10 25 50 100
pokaż: najnowsze popularne komentowane

Opinie użytkowników o Vectra

  • Norbert

    , w dniu 23.02.2018Ocena:
    Ścierwa. Tyle w temacie. Nie polecam. Straciłem...

    ...nerwy już chyba wszystkie przez to gów no. Je bać ich

    Ta opinia jest przydatna
    10Przydatność opinii
    • Vectra_S. A.

      , w dniu 27.02.2018
      Norbert, prosimy o doprecyzowanie szczegółów dotyczących Twojej opinii i przesłanie ich wraz z danymi abonenckimi na jakoscpomoc@vectra.pl.
    • Wypowiedz się
  • mieszkanka Słupska

    , w dniu 22.02.2018Ocena:
    złodzieje! naliczają dodatkowe koszty za...

    ..."bezpieczny internet" o których nie było mowy w umowie. Po ostrej wymianie zdań okazało się, że wystarczyło wyłączyć tą opcje samemu w komputerze. nie polecam, dziadostwo.

    Ta opinia jest przydatna
    11Przydatność opinii
    • Vectra_S. A.

      , w dniu 27.02.2018
      mieszkanka Słupska, prosimy o przesłanie danych abonenckich wraz z opisem zgłoszenia na jakoscpomoc@vectra.pl. Zweryfikujemy przebieg rozmowy sprzedażowej.
    • Wypowiedz się
  • Bartek

    , w dniu 10.02.2018Ocena:
    najwieksze gowno w historii , mam z tymi gownami...

    ...problem od niepamietnych czasow , ping po 500 -600 przychodzi jakiś pseudo fachowiec i wymienia jakas srubke i mowi ze bedzie dobrze . Tacy oszusci i krętacze , nikomu nie polecam .

    Ta opinia jest przydatna
    9Przydatność opinii
    • Vectra_S. A.

      , w dniu 12.02.2018
      Bartek, prosimy o przesłanie szczegółów dotyczących zgłaszanego problemu z internetem wraz z wynikami pomiarów oraz danymi abonenckimi na adres jakoscpomoc@vectra.pl.
    • Bartek

      , w dniu 21.02.2018
      wynikami pomiarow ... wy jestescie tak zacofani ze mi az wasz szkoda , moze i mam w tym waszym zalosnym pomiarze po 100mega , ale co mi z tego jak podczas korzystania z internetu mam 10 % pakietwo utraconych i ping ktory skacze od 50 do 600 :) Jestescie najgorszym dostawcą i wy wiecie , NAJGORSZy SORT NA SWIECIE ,
    • Wypowiedz się
  • Kamil

    , w dniu 10.02.2018Ocena:
    firma ktora oszukuje ludzi,, jak mozna przedluzyc...

    ...umowe na pol roku bez zgody klienta, ??!!! oszusci !!!, kazda dirma telekom.... dzwoni zawsze i przedstawia nowe warunki umowy, ale vectra liczy na zyski z glupoty klienta, dzisiaj dzwonie i musza rozwiazac umowe natychmiastowo,, dostali juz kilka rzy kary z KE , ale dalej ich to nic nie...zobacz cała opinię

    Ta opinia jest przydatna
    6Przydatność opinii
    • Vectra_S. A.

      , w dniu 12.02.2018
      Kamilu, umowy nie są przez nas przedłużane bez wiedzy Abonenta. W przypadku zakończenia okresu zobowiązania umowy przechodzi na czas nieokreślony. W przypadku chęci zapoznania się z aktualną ofertą prosimy o kontakt pod numerem 601 601 601.
    • Wypowiedz się
  • Solidny

    , w dniu 30.01.2018Ocena:
    Vectra to najwieksze dziadostwo rodem z prl-u z...

    ...jakim sie spotkalem i to juz w dniu montazu w ktorym monter przyszedl z inna niekorzystna umowa,inna niz ta ustalona telefonicznie z przedstawicielem lukaszem zawadzkim.monter w wyniku zwrocenia przeze mnie uwagi w tej kwestii skasowal nasze zamowienie i opuscil nasze mieszkanie a...zobacz cała opinię

    Ta opinia jest przydatna
    18Przydatność opinii
    • Vectra

      , w dniu 31.01.2018
      Solidny, w celu weryfikacji powyższej kwestii prosimy o podanie danych abonenckich na adres e-mil jakoscpomoc@vectra.pl wraz z szczegółami sprawy.
    • Wypowiedz się