Ocena instytucji

13%
Skorzystałoby ponownie: 28
87%
Nie skorzystałoby ponownie: 187
Zobacz statystyki
Vectra

Vectra

Ocena użytkowników

13%
Skorzystałoby ponownie: 28
87%
Nie skorzystałoby ponownie: 187

W skład algorytmu oceny wchodzą:

  • – Oceny właściwe instytucji (50% wagi)
    • Głosy pozytywne: 28
    • Głosy negatywne: 187
  • – Oceny właściwe oddziałów (25% wagi)
    • Głosy pozytywne: 0
    • Głosy negatywne: 0
  • – Oceny właściwe produktów (25% wagi)
    • Głosy pozytywne: 0
    • Głosy negatywne: 0

Szczegółowa ocena usług

Jak oceniasz przejrzystość umowy?
15%
85%
Jak oceniasz pracowników?
16%
84%
Jak oceniasz atrakcyjność produktów?
19%
81%

Opinie o Vectra

Korzystasz z usług Vectra? Podziel się z innymi swoją opinią!
Nie wiesz, czy skorzystać? Przeczytaj opinie innych klientów!

Dodaj opinię o Vectra

Czy skorzystałbyś ponownie z usług?
5 5 10 25 50 100
pokaż: najnowsze popularne komentowane

Opinie użytkowników o Vectra

  • kama

    , w dniu 10.04.2018Ocena:
    10.04.2018 Znowu brak internetu. Dzwonię do BOK...

    ...Vectra. Po raz 4! mam umówionego technika na czwartek - zobaczymy może uda się, że za czwartym razem Vectra zareaguje i coś z tym zrobi... Oczywiście nie polecam! Czy ktoś zna dobrego dostawcę internetu? NC+ warto?

    Ta opinia jest przydatna
    6Przydatność opinii
  • kama

    , w dniu 07.04.2018Ocena:
    Jestem klientką vectry od kilku lat. Początkowo...

    ...nie było problemów. Nie wiem co się zmieniło w tej firmie ale obsługa klienta jest fatalna. Trudno się dodzwonić. Od kilku tygodni zgłaszam problemy z internetem. Interwencje telefoniczne pomagają tylko na chwilę. Vectra wysyłała do mnie technika już 3 razy - 3 umówione wizyty i...zobacz cała opinię

    Ta opinia jest przydatna
    10Przydatność opinii
  • kiwi

    , w dniu 24.03.2018Ocena:
    Nie polecam. Internet ciągle szwankuje, ciężko...

    ...się dodzwonić do BOK - długo się czeka na połączenie. Dziś znowu dzwoniłam z awarią internetu (4 raz w tym tygodniu!) - rozmowa trwała 43 minuty!!!!! Jesli macie innego dostawcę to lepiej spróbować z inną firmą.

    Ta opinia jest przydatna
    7Przydatność opinii
    • Vectra

      , w dniu 26.03.2018
      kiwi, jeśli możemy jakoś pomóc to prosimy o przesłanie danych abonenckich na jakoscpomoc@vectra.pl.
    • Wypowiedz się
  • Magda

    , w dniu 28.02.2018Ocena:
    Omijajcie firmę Vectra szerokim łukiem.

    Zgłoszona 3 miesiące temu reklamacja dotycząca usterki tv nie została rozpatrzona do dziś!

    Ta opinia jest przydatna
    9Przydatność opinii
    • Vectra S.A.

      , w dniu 01.03.2018
      Magdo, prosimy o doprecyzowanie szczegółów dotyczących Twojej opinii i przesłanie ich wraz z danymi abonenckimi na jakoscpomoc@vectra.pl.
    • Wypowiedz się
  • Klient

    , w dniu 25.02.2018Ocena:
    Totalna banda naciągaczy i nieudaczników od...

    ...techników po kierownictwo głogowskie. TRAGEDIA NARODOWA VECTRA

    Ta opinia jest przydatna
    5Przydatność opinii
    • Vectra_S. A.

      , w dniu 27.02.2018
      Klient, prosimy o doprecyzowanie szczegółów dotyczących Twojej opinii i przesłanie ich wraz z danymi abonenckimi na jakoscpomoc@vectra.pl.
    • Wypowiedz się