Ocena instytucji

12%
Skorzystałoby ponownie: 29
88%
Nie skorzystałoby ponownie: 206
Zobacz statystyki
Vectra

Vectra

Ocena użytkowników

12%
Skorzystałoby ponownie: 29
88%
Nie skorzystałoby ponownie: 206

W skład algorytmu oceny wchodzą:

  • – Oceny właściwe instytucji (50% wagi)
    • Głosy pozytywne: 29
    • Głosy negatywne: 206
  • – Oceny właściwe oddziałów (25% wagi)
    • Głosy pozytywne: 0
    • Głosy negatywne: 0
  • – Oceny właściwe produktów (25% wagi)
    • Głosy pozytywne: 0
    • Głosy negatywne: 0

Szczegółowa ocena usług

Jak oceniasz przejrzystość umowy?
14%
86%
Jak oceniasz pracowników?
15%
85%
Jak oceniasz atrakcyjność produktów?
18%
82%

Opinie o Vectra

Korzystasz z usług Vectra? Podziel się z innymi swoją opinią!
Nie wiesz, czy skorzystać? Przeczytaj opinie innych klientów!

Dodaj opinię o Vectra

Informacje dotyczące przetwarzania danych znajdują się w Polityce prywatności
Czy skorzystałbyś ponownie z usług?
5 5 10 25 50 100
pokaż: najnowsze popularne komentowane

Opinie użytkowników o Vectra

  • .

    , w dniu 24.10.2018Ocena:
    Nie polecam wszystkim

    Ta opinia jest przydatna
    11Przydatność opinii
    • Vectra S.A.

      , w dniu 30.10.2018
      Drogi użytkowniku, co zadecydowało o Twojej opinii? Prosimy o kontakt pod adresem jakoscpomoc@vectra.pl z podaniem danych abonenckich i opisem występujących nieprawidłowości.
    • Wypowiedz się
  • Daniel

    , w dniu 14.10.2018Ocena:
    Chciałem założyć internet z Vectry ale w...

    ...trakcie rozmowy poinformowane mnie że jak bym chciał rozwiązać wcześniej umowę to muszę się liczyć z dużymi karami dlatego założyłem u konkurencji która zgodziła się wyszczególnić w umowie zapisek o tym że mogę zrezygnować bez kar kiedy chcę Vectra całkowicie wykluczyła...zobacz cała opinię

    Ta opinia jest przydatna
    9Przydatność opinii
    • Vectra S.A.

      , w dniu 23.10.2018
      Danielu, w naszej ofercie posiadamy usługi bez okresu zobowiązania. Bardzo nam przykro, że nie znalazłeś żadnej oferty dla siebie.
    • Wypowiedz się
  • sider75

    , w dniu 10.10.2018Ocena:
    mam neta 150 mb w testach pokazuje 20 brak słów

    Ta opinia jest przydatna
    10Przydatność opinii
    • Vectra S.A.

      , w dniu 23.10.2018
      sider75, w celu weryfikacji opinii prosimy o kontakt pod adresem jakoscpomoc@vectra.pl z podaniem danych abonenckich i opisem występujących nieprawidłowości.
    • Wypowiedz się
  • prawie abonent

    , w dniu 26.09.2018Ocena:
    kończy mi się umowa na Internet i zastanawiałem...

    ...się nad vectra. sprawdziłem w Internecie i zrozumiałem żeby nie ryzykować. drogą vecto, pakujcie się bo z takimi komentarzami to już po was!

    Ta opinia jest przydatna
    10Przydatność opinii
    • Vectra S.A.

      , w dniu 02.10.2018
      prawie abonent, pragniemy zapewnić, że jakość usług w naszej Firmie jest na najwyższym poziomie. Zachęcamy do zapoznania się z naszą ofertą. W celu zamówienia kontaktu sprzedażowego zachęcamy do wypełnienia formularza na naszej stronie (www.vectra.pl).
    • Wypowiedz się
  • Johnson

    , w dniu 31.08.2018Ocena:
    Cała ta firma to jest kiepski żart. Internet...

    ...najgorszy w kraju. Obsługa klienta to kpina. Jak tylko skończy się umowa, uciekam stąd i każdemu odradzam. Nabijają klientów w butelkę obiecując że na okresie wypowiedzenia u poprzedniego dostawcy internetu faktura u nich to 1 zł - nic bardziej mylnego. Po złożonej reklamacji...zobacz cała opinię

    Ta opinia jest przydatna
    20Przydatność opinii
    • Vectra S.A.

      , w dniu 03.09.2018
      Johnson, w celu weryfikacji opinii prosimy o kontakt pod adresem jakoscpomoc@vectra.pl z podaniem danych abonenckich i opisem występujących nieprawidłowości.
    • Wypowiedz się