Ocena instytucji

49%
Skorzystałoby ponownie: 37
51%
Nie skorzystałoby ponownie: 36
Zobacz statystyki
Vanquis Bank

Vanquis Bank

Ocena użytkowników

49%
Skorzystałoby ponownie: 37
51%
Nie skorzystałoby ponownie: 36

W skład algorytmu oceny wchodzą:

  • – Oceny właściwe instytucji (50% wagi)
    • Głosy pozytywne: 30
    • Głosy negatywne: 34
  • – Oceny właściwe oddziałów (25% wagi)
    • Głosy pozytywne: 0
    • Głosy negatywne: 0
  • – Oceny właściwe produktów (25% wagi)
    • Głosy pozytywne: 7
    • Głosy negatywne: 2

Szczegółowa ocena usług

Jak oceniasz przejrzystość umowy?
58%
42%
Jak oceniasz pracowników?
49%
51%
Jak oceniasz atrakcyjność produktów?
60%
40%

Opinie o Vanquis Bank

Korzystasz z usług Vanquis Bank? Podziel się z innymi swoją opinią!
Nie wiesz, czy skorzystać? Przeczytaj opinie innych klientów!

Dodaj opinię o Vanquis Bank

Czy skorzystałbyś ponownie z usług?
Wyrażam zgodę na przetwarzanie zawartych w formularzu danych w celach marketingowych Mediasoft Polska Sp. z o.o.
Wyrażam zgodę na udostępnianie zawartych w formularzu danych w celach marketingowych związanych z przedstawieniem oferty od podmiotów współpracujących z Mediasoft Polska Sp. z o.o.
Wyrażam zgodę na przesyłanie na podany powyżej adres e-mail wiadomości zawierających informacje handlowe przesyłane przez Mediasoft Polska Sp. z o.o. oraz podmioty współpracujące z Mediasoft Polska Sp. z o.o.
Nota prawna: Dbamy o Twoje dane!
Administratorem podanych powyżej danych osobowych jest Mediasoft Polska Sp. z o.o. z siedzibą w Krakowie (31-153), przy ul. Bandurskiego 34. Dane osobowe zostały przekazane dobrowolnie i będą przetwarzane w celach marketingowych Mediasoft Polska Sp. z o.o. W razie wyrażenia zgody, dane osobowe mogą być, przetwarzane w celach marketingowych związanych z przedstawieniem oferty, udostępnianie podmiotom współpracującym z Mediasoft Polska Sp. z o.o. z branży bankowej, ubezpieczeniowej oraz innym podmiotom oferującym produkty inwestycyjne. Aktualna lista podmiotów współpracujących jest dostępna pod adresem internetowym www.ebroker.pl. Dane osobowe mogą być również udostępniane podmiotom upoważnionym na podstawie przepisów prawa. Bez wyjątku posiada Pani/Pan prawo dostępu do treści swoich danych oraz ich poprawiania.
5 5 10 25 50 100
pokaż: najnowsze popularne komentowane

Opinie użytkowników o Vanquis Bank

  • Aisha

    , w dniu 21.06.2015Ocena:
    Już nie, najpierw dowiedziałabym się dokładnie...

    ...o nich wszystko, teraz wiem, że to oszuści, ale niestety, za póżno.

    Ta opinia jest przydatna
  • nati28

    , w dniu 17.06.2015Ocena:
    ja jestem okropnie rozczarowana choc do tej pory...

    ...bylam zadowolona. nie mozna tak z ludzmi robic bo niby nskad w ciagu 2 miesiecy maja wziac takie kwoty na splacenie kart czy kredytow skoro zarabia sie 1300 zl na reke?!!! to juz powinien byc ich problem bo nie wszystkich stac na taka rozrzutnosc....zobacz cała opinię

    Ta opinia jest przydatna
    3Przydatność opinii
    • Aisha

      , w dniu 21.06.2015
      To nie nasza wina, że wycofali się z Polski, teraz wyszło, że to podobno był Oddział Provident, a jaki jest Provident, wszyscy wiemy. Trudno, będzie się im spłacało tak jak do tej pory aż całe zadłużenie się spłaci, muszą czekać i kropka. Nie pójdę kogoś okraść aby im spłacić, wiedzieli, że mamy niskie pobory, a niektórzy nawet komornika i zgodzili się na udzielenie pożyczek i kart, uważam, że są nieuczciwi. Czy dlatego się wycofali bo będzie zmiana władzy w Polsce i nie będą mogli już lichwiarsko pobierać od nas 10%? A może nawet Banki będą musiały płacić podatki, i to jest na pewno ta przyczyna. Jak Kuba Bogu tak Bóg Kubie, niech czekają na spłatę, bo jak np. ktoś ma kilka pożyczek u komornika, to jedna więcej nie robi różnicy. Niech się cieszą, że w ogóle będzie się im spłacać.
    • blena

      , w dniu 13.07.2015
      witam ,trzeba do nich zadzwonic i porozmawiac mozna sie dogadac ,i splacac tak jak do tej pory ,pozdrawiam.
    • Wypowiedz się
  • Paulina

    , w dniu 16.06.2015Ocena:
    Wolne żarty... tego się nie spodziewałam.

    Brzydko z ich strony. Zostaliśmy wszyscy postawieni pod ścianą.Nie ma na to żadnego sposobu?

    Ta opinia jest przydatna
    • Pavel

      , w dniu 17.06.2015
      poczytaj tu : kredytfor-um.pl/temat/39025/ka--rta-vanquis-bank/strona/2/
    • Pavel

      , w dniu 17.06.2015
      adres bez myślnika w kredytforum.pl
    • Wypowiedz się
  • ebor

    , w dniu 05.06.2015Ocena:
    Byłam cały czas zadowolona ze współpracy ale...

    ...obecnie po otrzymaniu listu poleconego z informacją,że w związku z tym,iż bank kończy działalność w Polsce i trzeba dlatego spłacić całkowite zadłużenie na karcie kredytowej w ciągu 2-ch miesięcy-to przyznam,że jestem szalenie zaskoczona i oburzona,że bank stawia...zobacz cała opinię

    Ta opinia jest przydatna
    • Pavel

      , w dniu 14.06.2015
      Proszę wszystkich, którzy dostali pismo od Vanquis dotyczące wypowiedzenia umowy o przeczytanie : vanquis.xlx.p-l
    • Pavel

      , w dniu 14.06.2015
      Proszę wszystkich, którzy dostali pismo od Vanquis dotyczące wypowiedzenia umowy o przeczytanie : VANQUIS.XLX.PL
    • scorpion79

      , w dniu 16.06.2015
      Pavel po wejściu na stronę którą podałeś nic tam nie ma jest obrazek jakby strona główna i nic więcej
    • Wypowiedz się
  • myszka miki33

    , w dniu 29.05.2015Ocena:
    Uważacie,że wszystko jest w porządku bo...

    ...kończą działalność w Polsce? Co w takim razie z umową z klientem tj wypowiedzenie umowy mimo,że klient wywiązuje się z płatności? Przecież to każdemu namiesza w BIKU, zdajecie sobie z tego sprawę? Wypowiedzenie umowy przez bank to przecież wypowiedzenie! Każdy będzie miał syf...zobacz cała opinię

    Ta opinia jest przydatna
    • ekluby

      , w dniu 29.05.2015
      jak ktos ma kwote 5500zl lub 15000zl skad wezmie w 2 miesiace na splate mam karte 2 lata i wazna do 2017r.Nie splace bo mnie niestac w 2 miesiace.To oszustwo nachapali sie i ty sie martw co dalej.Czy ktos probowal cos z tym zalatwic nie odpuszcze bede pisac do firmy w wielkiej brytani.Albo wcale nie dostana.
    • Pavel

      , w dniu 14.06.2015
      Proszę wszystkich, którzy dostali pismo od Vanquis dotyczące wypowiedzenia umowy o przeczytanie : VANQUIS.XLX.PL
    • xyz

      , w dniu 27.06.2015
      ????????????????????---????????????????????---???
    • Wypowiedz się
1 2 3 4 5 »