Ocena instytucji

53%
Skorzystałoby ponownie: 37
47%
Nie skorzystałoby ponownie: 31
Zobacz statystyki
Vanquis Bank

Vanquis Bank

Ocena użytkowników

53%
Skorzystałoby ponownie: 37
47%
Nie skorzystałoby ponownie: 31

W skład algorytmu oceny wchodzą:

  • – Oceny właściwe instytucji (50% wagi)
    • Głosy pozytywne: 30
    • Głosy negatywne: 29
  • – Oceny właściwe oddziałów (25% wagi)
    • Głosy pozytywne: 0
    • Głosy negatywne: 0
  • – Oceny właściwe produktów (25% wagi)
    • Głosy pozytywne: 7
    • Głosy negatywne: 2

Szczegółowa ocena usług

Jak oceniasz przejrzystość umowy?
62%
38%
Jak oceniasz pracowników?
54%
46%
Jak oceniasz atrakcyjność produktów?
67%
33%

Opinie o Vanquis Bank

Korzystasz z usług Vanquis Bank? Podziel się z innymi swoją opinią!
Nie wiesz, czy skorzystać? Przeczytaj opinie innych klientów!

Dodaj opinię o Vanquis Bank

Czy skorzystałbyś ponownie z usług?
Wyrażam zgodę na przetwarzanie zawartych w formularzu danych w celach marketingowych Mediasoft Polska Sp. z o.o.
Wyrażam zgodę na udostępnianie zawartych w formularzu danych w celach marketingowych związanych z przedstawieniem oferty od podmiotów współpracujących z Mediasoft Polska Sp. z o.o.
Wyrażam zgodę na przesyłanie na podany powyżej adres e-mail wiadomości zawierających informacje handlowe przesyłane przez Mediasoft Polska Sp. z o.o. oraz podmioty współpracujące z Mediasoft Polska Sp. z o.o.
Nota prawna: Dbamy o Twoje dane!
Administratorem podanych powyżej danych osobowych jest Mediasoft Polska Sp. z o.o. z siedzibą w Krakowie (31-153), przy ul. Bandurskiego 34. Dane osobowe zostały przekazane dobrowolnie i będą przetwarzane w celach marketingowych Mediasoft Polska Sp. z o.o. W razie wyrażenia zgody, dane osobowe mogą być, przetwarzane w celach marketingowych związanych z przedstawieniem oferty, udostępnianie podmiotom współpracującym z Mediasoft Polska Sp. z o.o. z branży bankowej, ubezpieczeniowej oraz innym podmiotom oferującym produkty inwestycyjne. Aktualna lista podmiotów współpracujących jest dostępna pod adresem internetowym www.ebroker.pl. Dane osobowe mogą być również udostępniane podmiotom upoważnionym na podstawie przepisów prawa. Bez wyjątku posiada Pani/Pan prawo dostępu do treści swoich danych oraz ich poprawiania.
5 5 10 25 50 100
pokaż: najnowsze popularne komentowane

Opinie użytkowników o Vanquis Bank

  • sroka

    , w dniu 24.05.2015Ocena:
    super tylko szkoda ze juz koncza

    Ta opinia jest przydatna
  • wiola

    , w dniu 21.05.2015Ocena:
    własnie zakonczyli działalnosc .teraz trzeba...

    ...wszystko spłacic w ciagu 2 msc. skad teraz tak nagle wziasc pieniadze.porazka.

    Ta opinia jest przydatna
    • kaja555

      , w dniu 23.05.2015
      wcale nie musisz spłacić wszystkiego-spłacasz tak jak do tej pory kwotę minimalna z trym,ze nie możesz już korzystać z np. karty.dzwoniłam i tyle się dowiedziałam
    • Wypowiedz się
  • tomek

    , w dniu 29.04.2015Ocena:
    Tak to prawda dzisiaj dzwnilem do banku zwijaja...

    ...sie z Polski , nie podnosza juz zadnych limitow ( brak slow ) .Jak do tej pory bylo ok ale juz sie popsolo, a tak na marginesie ciekawy jestem jak oni beda nadzorowac z Anglii .Mi waznosc karty konczy sie we wrzesniu ciekawe czy otrzymam nowa.

    Ta opinia jest przydatna
  • Evelia

    , w dniu 21.04.2015Ocena:
    Informuje iż Vanquis Bank kończy swoją...

    ...działalność w Polsce,chodź wiemy ,że to jest spółka Brytyjska czyli w Wielkiej Brytanii ten bank działa.Cos im poszło nie tak skoro chcą się zwinąć z Polskiego Rynku.O tym się mówi od kilku tygodni,iż bank ten kończy kariere w Polsce.Co do banku Vanquis mam kilka...zobacz cała opinię

    Ta opinia jest przydatna
    1Przydatność opinii
    • posiadaczka karty

      , w dniu 21.05.2015
      Dzisiaj dostałam pismo że Vanquis bank kończy swoja działalność na polskim rynku i zrywają ze mną umowę z dwumiesięcznym wypowiedzeniem na karcie miałam limit 2.200 wykorzystane 2.000tyś i co oni sobie myślą że skąd ja im teraz wezmę w przeciągu dwóch miesięcy taką kwotę nie po to brałam kartę aby z dnia na dzień tyle spłacić to jest jakaś parodia.Na infolinii też już echo niby łączą i każą czekać na rozmowę z konsultantem i cisza tylko muzyka gra szlak człowieka trafia bo nawet nie może porozmawiać wyjaśnić a także dowiedzieć się ile zadłużenia ma spłacić dasz 10 gr za mało to urosną ci odsetki Bóg wie jakie bo upomną się o nie po kilku latach po prostu żenada !!!!!
    • ewik

      , w dniu 23.05.2015
      dzisiaj tez dostałam takie pismo... że w przeciągu 2 mc. spłacić, mam karte kredytową... kretacze i nic więcej.... prosze wziąsc sobie umowe kiedy Pani dostała karte kredytowa i przeczytac dokładnie... do kiedy jest wazna karta... to nie jest debet ... a o ile mi wiadomo umowa pomiedzy klientem a bankiem jest wiążąca a nie przyślą list i masz spłacic czas na spłate 2 mc. jezeli by Pani podała to do sadu to zapewne jest wygrana po Pani stronie... nie mozna sobie od tak zmienic umowy... ma Pani czas okreslony w umowie date do kiedy jest karta wazna.... jednym słowem dla mnie to oszusci... gorsi niz provident... naliczaja tego czego nie powinni naliczać jednym słowem zlodzieje...
    • aga

      , w dniu 24.05.2015
      Podobnie u mnie. Kartę mam ważną do lipca i w tym terminie muszę spłacić całą. A 2 dni temu rozmawiałam z tym biurem i nic nie wskazywało, że następnego dnia dostanę wypowiedzenie umowy. Wygląda na to, że od początku to był jakiś szwindel.
    • mysz

      , w dniu 26.05.2015
      dostalam od nich pismo,ze rozwiazuja ze mna umowe,karte mam wazna do kwietnia 2017 roku,do splaty mam 3600 zl,pani do ktorej dzwonilam wyjasnila,ze mam splacac co miesiac rate 200 zl,taka ja zaproponowalam az do calkowitej splaty,trzeba dzwonic i ustalac terminy splat i wysokosc,tez uwazam,ze to nie w porzadku,zeby po dwoch miesiacach trzeba splacac calosc,to oni zrywaja umowe
    • Wypowiedz się
  • tomasz

    , w dniu 10.04.2015Ocena:
    karte kredytowa posiadam juz 8 miesiecy , jestem z...

    ...niej zadowolony , po 4 miesiacach zwiekszono mi limit o kolejne 1100 .wszystko jest ok.

    Ta opinia jest przydatna
    1Przydatność opinii
1 2 3 4 5 »