Centrum rzetelnych opinii

o instytucjach, oddziałach i produktach

Ocena instytucji

55%
Skorzystałoby ponownie: 27
45%
Nie skorzystałoby ponownie: 20
Zobacz statystyki
Vanquis Bank

Vanquis Bank

Ocena użytkowników

55%
Skorzystałoby ponownie: 27
45%
Nie skorzystałoby ponownie: 20

W skład algorytmu oceny wchodzą:

  • – Oceny właściwe instytucji (50% wagi)
    • Głosy pozytywne: 20
    • Głosy negatywne: 19
  • – Oceny właściwe oddziałów (25% wagi)
    • Głosy pozytywne: 0
    • Głosy negatywne: 0
  • – Oceny właściwe produktów (25% wagi)
    • Głosy pozytywne: 7
    • Głosy negatywne: 1

Szczegółowa ocena usług

Jak oceniasz przejrzystość umowy?
74%
26%
Jak oceniasz pracowników?
56%
44%
Jak oceniasz atrakcyjność produktów?
68%
32%

Opinie o Vanquis Bank

Korzystasz z usług Vanquis Bank? Podziel się z innymi swoją opinią!
Nie wiesz, czy skorzystać? Przeczytaj opinie innych klientów!

Dodaj opinię o Vanquis Bank

Jeśli chcesz wziąć udział w konkursie, uzupełnij dane:
Uzupełnij imię i nazwisko oraz zaakceptuj zgodę, jeśli chcesz wziąć udział w konkursie.
Oświadczam, że zapoznałem/am się i akceptuję Regulamin konkursu "Cenna opinia" oraz Regulamin Serwisu opinie24.pl oraz wyrażam zgodę na przetwarzanie danych osobowych, zawartych w formularzu w celu i zakresie niezbędnym dla przeprowadzania konkursu.
Czy skorzystałbyś ponownie z usług?
Wyrażam zgodę na przetwarzanie zawartych w formularzu danych w celach marketingowych Mediasoft Polska Sp. z o.o.
Wyrażam zgodę na udostępnianie zawartych w formularzu danych w celach marketingowych związanych z przedstawieniem oferty od podmiotów współpracujących z Mediasoft Polska Sp. z o.o.
Wyrażam zgodę na przesyłanie na podany powyżej adres e-mail wiadomości zawierających informacje handlowe przesyłane przez Mediasoft Polska Sp. z o.o. oraz podmioty współpracujące z Mediasoft Polska Sp. z o.o.
Nota prawna: Dbamy o Twoje dane!
Administratorem podanych powyżej danych osobowych jest Mediasoft Polska Sp. z o.o. z siedzibą w Krakowie (31-153), przy ul. Bandurskiego 34. Dane osobowe zostały przekazane dobrowolnie i będą przetwarzane w celach marketingowych Mediasoft Polska Sp. z o.o. W razie wyrażenia zgody, dane osobowe mogą być, przetwarzane w celach marketingowych związanych z przedstawieniem oferty, udostępnianie podmiotom współpracującym z Mediasoft Polska Sp. z o.o. z branży bankowej, ubezpieczeniowej oraz innym podmiotom oferującym produkty inwestycyjne. Aktualna lista podmiotów współpracujących jest dostępna pod adresem internetowym www.ebroker.pl. Dane osobowe mogą być również udostępniane podmiotom upoważnionym na podstawie przepisów prawa. Bez wyjątku posiada Pani/Pan prawo dostępu do treści swoich danych oraz ich poprawiania.
10 10 25 50 100
pokaż: najnowsze popularne komentowane

Opinie użytkowników o Vanquis Bank

  • Andrzej

    , w dniu 22.10.2014Ocena:
    niektórzy ludzie maja fantazje. .. Nie wiem po co pisza takie bzdury- po

    niektórzy ludzie maja fantazje. .. Nie wiem po co pisza takie bzdury- po to żeby oczernić? najwyraźniej. Bank jest ok.. jak ktoś spłaca w terminie na pewno będzie zadowolony- pieniądze były na koncie juz na drugi dzień mimo , ze zostałem poinformowany , ze mogą być w przeciągu 72...zobacz cała opinię

    Ta opinia jest przydatna
  • Niael1981

    , w dniu 21.10.2014Ocena:
    Nie mogę się zgodzić z tym co tu wypisujecie...

    ...jestem u nich od 2012 czyli od samego początku i wszystko do dnia dzisiejszego jest ok i limit już mam dość wysoki i nie narzekam szkoda tylko że jeszcze nie można u nich założyć konta.Obsługa jest BD jak również w każdej chwili można się do dzwonić .

    Ta opinia jest przydatna
  • anusia79

    , w dniu 30.09.2014Ocena:
    podpisałam umowę 19 września po dziś dzień...

    ...nie otrzymałam pieniędzy a co gorsza nie ma możliwości uzyskania informacji co się dzieje bo Pani na infolinii nie ma takiej możliwości aby sprawdzić stan konta - jakiś obłęd, na prawdę nie polecam

    Ta opinia jest przydatna
    3Przydatność opinii
  • swistak

    , w dniu 22.09.2014Ocena:
    uprzedzam kiedy dostałem umowe i ja podpisałem...

    ...pieniadze miały wpłynac w ciągu 2 dni niestety nie dostałem nic po 2 tygodniach wypowiedziałem umowe przez tel a po miesiącu przyszła do mnie rata i odsetki ze nie spłacam pozyczki a dodzwonić sie do nich to naprawde trzeba mieć szczeście nie polecam

    Ta opinia jest przydatna
    2Przydatność opinii
  • pogoda

    , w dniu 19.09.2014Ocena:
    Absolutnie odradzam, karta przyszła, pin nie ,

    brak kontaktu przez internet, przesyłany papier co miesiąc, zeby wiedziec ile jeszcze masz do wykorzystania trzeba dzwonić, bo nie ma podgladu na karcie w zadnym bankomacie, przelew od 2 do 7 dni, jak na obecne mozliwosci bankowosci to sredniowiecze. nigdy wiecej nie skorzystam i wszystkim...zobacz cała opinię

    Ta opinia jest przydatna
    2Przydatność opinii
  • tasik

    , w dniu 15.09.2014Ocena:
    Otrzymałem decyzję negatywną w tym Banku,

    dlaczego nie wiem na szczęście wziąłem kredyt w tradycyjnym banku i wszystko ok

    Ta opinia jest przydatna
    1Przydatność opinii
  • nicccc

    , w dniu 05.09.2014Ocena:
    ja tez wzielam u nich karte i jestem zadowolona...

    ...zobaczymy co dalej wciagu 4 dni mialam pieniadze na kacie a karte wlasnie dostalam

    Ta opinia jest przydatna
    4Przydatność opinii
  • jerzy strugała

    , w dniu 25.08.2014Ocena:
    odradzam szczerze ,jeżeli trafi się problem ze...

    ...spłata w moim przypadku 300 pare zloty kontaktuje się z bankiem ,otrzymuje odpowiedż sms że oferuje się polubowne uzgodnienia , spłaty tej kwoty w 3 ratach po118,34 wpłacam 1 ratę a po 2 tygodniach informacja z Kruka że wypowiedziano mi umowę i spłatę całej kwoty, to dla mnie...zobacz cała opinię

    Ta opinia jest przydatna
    1Przydatność opinii
    • ja1978

      , w dniu 13.09.2014
      Dziwna sprawa Nie? Nie ! Nie zalegasz ze spłatą nie masz problemu . To proste dostałeś kartę dostępną nawet dla ludzi z zajęciem komorniczym ( Pewnie sam byłeś w takiej sytuacji) I do dziś nie nauczyłeś się że terminowa spłata zobowiązań jest podstawą braku problemów ?
    • looka

      , w dniu 24.10.2014
      " Dziwna sprawa Nie? Nie ! Nie zalegasz ze spłatą nie masz problemu . To proste dostałeś kartę dostępną nawet dla ludzi z zajęciem komorniczym ( Pewnie sam byłeś w takiej sytuacji) I do dziś nie nauczyłeś się że terminowa spłata zobowiązań jest podstawą braku problemów ? " - he he, napisał to.troll, baran, podstawiony komentator lub urodzony niewolnik. :)
    • Wypowiedz się
  • Roggix

    , w dniu 10.08.2014Ocena:
    Nie rozumiem tych wszystkich komentarzy. Bank o...

    ...wszystkim informuje, co prawda nie jest to standardowy bank, bo nie przyjmuje depozytów i nie ma bankowości ONLINE co doprowadza mnie do szału, bo konsultanci za każdą rozmową potwierdzają czy mają aktualne dane ... MASAKRA. Czasami mnie to mocno drażni, kiedy mam gorszy humor....zobacz cała opinię

    Ta opinia jest przydatna
    4Przydatność opinii
    • Niael1981

      , w dniu 21.10.2014
      dokładnie masz rację i sam nie rozumiem tych ludzi którzy tak wypisują .
      Pozdrawiam
    • Wypowiedz się
  • Zawiedziony

    , w dniu 10.04.2014Ocena:
    Mówią tak!!!! Ale.....Otrzymanie pożyczki...

    ...odnawialnej oraz jej wysokość uzależnione jest od pozytywnej decyzji kredytowej Vanquis Banku, podjętej w wyniku sprawdzenia zdolności kredytowej osoby wnioskującej. Wala w butelke ładnie.Jak iwekszosc kredytodawców zresztą :)

    Ta opinia jest przydatna
    • ja

      , w dniu 16.04.2014
      Ja podpisałam umowę 09.04 2014r. i do dnia nie dostałam środków finansowych. dzwoniąc codziennie słyszę tą samą odpowiedz "awaria systemu , aplikacji"
      Nie wiem co robić!!!!
      żeby nie było tak, że podpisałam umowę i teraz będę musiała płacić za coś czego nie dostałam.
    • baśka

      , w dniu 22.05.2014
      To masz tak samo jak ja-chociaż mam znajoma która dostała -wie możliwe ze cos ze systemem nie tak
    • Wypowiedz się
1 | 2 | 3 | 4