Centrum rzetelnych opinii

o instytucjach, oddziałach i produktach

Ocena instytucji

54%
Skorzystałoby ponownie: 19
46%
Nie skorzystałoby ponownie: 15
Zobacz statystyki
Vanquis Bank

Vanquis Bank

Ocena użytkowników

54%
Skorzystałoby ponownie: 19
46%
Nie skorzystałoby ponownie: 15

W skład algorytmu oceny wchodzą:

  • – Oceny właściwe instytucji (50% wagi)
    • Głosy pozytywne: 15
    • Głosy negatywne: 14
  • – Oceny właściwe oddziałów (25% wagi)
    • Głosy pozytywne: 0
    • Głosy negatywne: 0
  • – Oceny właściwe produktów (25% wagi)
    • Głosy pozytywne: 4
    • Głosy negatywne: 1

Szczegółowa ocena usług

Jak oceniasz przejrzystość umowy?
74%
26%
Jak oceniasz pracowników?
57%
43%
Jak oceniasz atrakcyjność produktów?
72%
28%

Opinie o Vanquis Bank

Korzystasz z usług Vanquis Bank? Podziel się z innymi swoją opinią!
Nie wiesz, czy skorzystać? Przeczytaj opinie innych klientów!

Dodaj opinię o Vanquis Bank

Czy skorzystałbyś ponownie z usług?
Wyrażam zgodę na:
przetwarzanie danych (imię, nazwisko, adres e-mail, pesel, NIP, nr telefonu, miasto) w celach marketingowych Mediasoft Polska Sp. z o.o.
udostępnianie moich danych osobowych w zakresie (imię, nazwisko, adres e-mail, pesel, NIP, nr telefonu, miasto) w celach marketingowych związanych z przedstawieniem oferty do podmiotów współpracujących z Mediasoft Polska Sp. z o.o.
przesyłanie na podany powyżej adres e-mail wiadomości zawierających informacje handlowe przesyłane przez Mediasoft Polska Sp. z o.o. oraz podmioty współpracujące z Mediasoft Polska Sp. z o.o.
Nota prawna: Dbamy o Twoje dane!
Administratorem podanych powyżej danych osobowych jest Mediasoft Polska Sp. z o.o. z siedzibą w Krakowie (31-153), przy ul. Bandurskiego 34. Dane osobowe zostały przekazane dobrowolnie i będą przetwarzane w celach marketingowych Mediasoft Polska Sp. z o.o. W razie wyrażenia zgody, dane osobowe mogą być, przetwarzane w celach marketingowych związanych z przedstawieniem oferty, udostępnianie podmiotom współpracującym z Mediasoft Polska Sp. z o.o. z branży bankowej, ubezpieczeniowej oraz innym podmiotom oferującym produkty inwestycyjne. Aktualna lista podmiotów współpracujących jest dostępna pod adresem internetowym www.ebroker.pl. Dane osobowe mogą być również udostępniane podmiotom upoważnionym na podstawie przepisów prawa. Bez wyjątku posiada Pani/Pan prawo dostępu do treści swoich danych oraz ich poprawiania.
10 10 25 50 100
pokaż: najnowsze popularne komentowane

Opinie użytkowników o Vanquis Bank

  • Roggix

    , w dniu 10.08.2014Ocena:
    Nie rozumiem tych wszystkich komentarzy. Bank o...

    ...wszystkim informuje, co prawda nie jest to standardowy bank, bo nie przyjmuje depozytów i nie ma bankowości ONLINE co doprowadza mnie do szału, bo konsultanci za każdą rozmową potwierdzają czy mają aktualne dane ... MASAKRA. Czasami mnie to mocno drażni, kiedy mam gorszy humor....zobacz cała opinię

    Ta opinia jest przydatna
    1Przydatność opinii
  • Zawiedziony

    , w dniu 10.04.2014Ocena:
    Mówią tak!!!! Ale.....Otrzymanie pożyczki...

    ...odnawialnej oraz jej wysokość uzależnione jest od pozytywnej decyzji kredytowej Vanquis Banku, podjętej w wyniku sprawdzenia zdolności kredytowej osoby wnioskującej. Wala w butelke ładnie.Jak iwekszosc kredytodawców zresztą :)

    Ta opinia jest przydatna
    • ja

      , w dniu 16.04.2014
      Ja podpisałam umowę 09.04 2014r. i do dnia nie dostałam środków finansowych. dzwoniąc codziennie słyszę tą samą odpowiedz "awaria systemu , aplikacji"
      Nie wiem co robić!!!!
      żeby nie było tak, że podpisałam umowę i teraz będę musiała płacić za coś czego nie dostałam.
    • baśka

      , w dniu 22.05.2014
      To masz tak samo jak ja-chociaż mam znajoma która dostała -wie możliwe ze cos ze systemem nie tak
    • Wypowiedz się
  • Jacek S

    , w dniu 21.03.2014Ocena:
    To jak nasz polski provident, tylko ze z nimi nie można się dogaddać,

    To jak nasz polski provident, tylko ze z nimi nie można się dogaddać, mówią ze kartę wyślą już a czekałem aż pełny miesiąc, bo już nie wspomnę o tym że to zwykła lichwa ale człowiek dowiaduje sie dopiero z własnego doświadczenia po czasie używania karty.

    Ta opinia jest przydatna
  • roman.at

    , w dniu 11.03.2014Ocena:
    Jestem naprawdę zdziwiony,że tak łatwo w...

    ...dzisiejszych czasach otrzymać kartę kredytową.W ubiegłym tygodniu wypełniłem formularz zgłoszeniowy i jakąś zabawną ankietę.Po kilku dniach(w sobotę)zadzwoniła do mnie bardzo miła Pani dokończyła zgłoszenie ,po kilku minutach zostałem pozytywnie zweryfikowany-nie wiem jak to...zobacz cała opinię

    Ta opinia jest przydatna
    1Przydatność opinii
    • Adam

      , w dniu 30.04.2014
      dla mnie ta firma to są naciągacze, bo dwa razy aplikowałem o karte i nie dostałem marnych 1100 zł, a bank PKO przyznał mi karte kredytową z limitem kilkukrotnie wyższym,wspomne jeszcze,ze BIK mam czysty
    • złodziej podatków

      , w dniu 28.06.2014
      To jest kpina a nie bank. Niby wszystko o.k. Pozytywnie zweryfikowany, potem jeszcze dwukrotny kontakt i mam czekać na kuriera który ma dojechać za 2-3 dni. I tak sobie czekam od 13 czerwca a dziś jest 28.
    • Ela

      , w dniu 01.08.2014
      czekalam dwa dni na umowe i dwa dni na pieniadze sprawnie to poszlo mam zla historie kredytowa ale karte otrzymalam bo liczy sie umowa o prace nie wiem ile zaplace calosc prowizji i oplat ale bylo grzecznie szybko i bez problemow
    • Wypowiedz się
  • robi

    , w dniu 03.03.2014Ocena:
    Ja podpisałem umowę 24 stycznia, przelew...

    ...środków z całego limitu karty (około połowę) otrzymałem 28 stycznia, potem przyszedł w ciągu dwóch tygodni pin do karty, przyszedł za jakiś czas wyciąg z rachunku karty, tylko nie przyszła karta. Powiedzieli mi że 21 dni to idzie, gdy minęło 21 a karta nie dotarła poprosiłem...zobacz cała opinię

    Ta opinia jest przydatna
    4Przydatność opinii
  • Gosia

    , w dniu 30.01.2014Ocena:
    Nie miałam problemów, brakuje mi tylko dostępu...

    ...do konta przez Internet.

    Ta opinia jest przydatna
  • xczarnecka

    , w dniu 28.01.2014Ocena:
    witam bank super wszystko sprawnie i bez problemu

    witam bank super wszystko sprawnie i bez problemu

    Ta opinia jest przydatna
  • Rojek

    , w dniu 17.01.2014Ocena:
    Szkoda słów

    Jak w tytule,oszuści i wyłudzacze danych osobowych.

    Ta opinia jest przydatna
    • AAA

      , w dniu 15.03.2014
      Coś zmyślasz kolego ,bo ja już miałam dwa razy podwyszanny limit więc nie zmyślaj takich farmazonów .
    • Jacek S

      , w dniu 21.03.2014
      Popieram jak najbardziej.
    • Ela

      , w dniu 01.08.2014
      a co ci nie pasuje w tym banku z ta karta ze nie otrzymales urodzony pod zla gwiazda nie sa zadnymi oszustami w rozm tel bardzo wyraznie mowia co ile i dlaczego
    • Wypowiedz się
  • gustav

    , w dniu 16.01.2014Ocena:
    Wyłudzanie danych osobowych,jest przestępstwem.

    Oszuści i naciągacze.Wyłudza-ją dane osobowe.Wniosek złożony prawidłowo.Trzeci dzień czekam na jakikolwiek kontakt ze strony tego niby banku.Dzwoniąc słyszę,że mój wniosek jest wciąż weryfikowany.Myślę- o złożeniu doniesienia do prokuratury.

    Ta opinia jest przydatna
  • Agnieszka

    , w dniu 15.01.2014Ocena:
    Oszuści naciągający na podpisanie umowy, ale bez wypłaty środków

    Uwaga na nich. Podpisałam umowę, odesłałam ją i czekałam na pieniądze codziennie dzwoniąc, dlaczego jeszcze ich nie mam na koncie. Informowano mnie, że już zostały wysłane, a potem, że wstrzymano dla mnie wypłatę środków, bo muszą jeszcze mnie zweryfikować. Wypowiedziałam czym...zobacz cała opinię

    Ta opinia jest przydatna
1 | 2 | 3