Centrum rzetelnych opinii

o instytucjach, oddziałach i produktach

Ocena instytucji

46%
Skorzystałoby ponownie: 22
54%
Nie skorzystałoby ponownie: 27
Zobacz statystyki
TAX CARE

TAX CARE

Ocena użytkowników

46%
Skorzystałoby ponownie: 22
54%
Nie skorzystałoby ponownie: 27

W skład algorytmu oceny wchodzą:

  • – Oceny właściwe instytucji (50% wagi)
    • Głosy pozytywne: 19
    • Głosy negatywne: 22
  • – Oceny właściwe oddziałów (25% wagi)
    • Głosy pozytywne: 0
    • Głosy negatywne: 0
  • – Oceny właściwe produktów (25% wagi)
    • Głosy pozytywne: 3
    • Głosy negatywne: 5

Szczegółowa ocena usług

Jak oceniasz przejrzystość umowy?
54%
46%
Jak oceniasz pracowników?
59%
41%
Jak oceniasz atrakcyjność produktów?
62%
38%

Opinie o TAX CARE

Korzystasz z usług TAX CARE? Podziel się z innymi swoją opinią!
Nie wiesz, czy skorzystać? Przeczytaj opinie innych klientów!

Dodaj opinię o TAX CARE

Czy skorzystałbyś ponownie z usług?
Wyrażam zgodę na:
przetwarzanie danych (imię, nazwisko, adres e-mail, pesel, NIP, nr telefonu, miasto) w celach marketingowych Mediasoft Polska Sp. z o.o.
udostępnianie moich danych osobowych w zakresie (imię, nazwisko, adres e-mail, pesel, NIP, nr telefonu, miasto) w celach marketingowych związanych z przedstawieniem oferty do podmiotów współpracujących z Mediasoft Polska Sp. z o.o.
przesyłanie na podany powyżej adres e-mail wiadomości zawierających informacje handlowe przesyłane przez Mediasoft Polska Sp. z o.o. oraz podmioty współpracujące z Mediasoft Polska Sp. z o.o.
Nota prawna: Dbamy o Twoje dane!
Administratorem podanych powyżej danych osobowych jest Mediasoft Polska Sp. z o.o. z siedzibą w Krakowie (31-153), przy ul. Bandurskiego 34. Dane osobowe zostały przekazane dobrowolnie i będą przetwarzane w celach marketingowych Mediasoft Polska Sp. z o.o. W razie wyrażenia zgody, dane osobowe mogą być, przetwarzane w celach marketingowych związanych z przedstawieniem oferty, udostępnianie podmiotom współpracującym z Mediasoft Polska Sp. z o.o. z branży bankowej, ubezpieczeniowej oraz innym podmiotom oferującym produkty inwestycyjne. Aktualna lista podmiotów współpracujących jest dostępna pod adresem internetowym www.ebroker.pl. Dane osobowe mogą być również udostępniane podmiotom upoważnionym na podstawie przepisów prawa. Bez wyjątku posiada Pani/Pan prawo dostępu do treści swoich danych oraz ich poprawiania.
10 10 25 50 100
pokaż: najnowsze popularne komentowane

Opinie użytkowników o TAX CARE

  • oszukany

    , w dniu 09.08.2014Ocena:
    ODRADZAM. Beznadziejna firma, brak kompetencji,

    bałagan, zero szacunku dla klienta. Po miesiącu współpracy uciekam. Przestrzegam przed nimi.

    Ta opinia jest przydatna
    1Przydatność opinii
  • ola

    , w dniu 28.07.2014Ocena:
    Witam, korzystałam z tax care we Wrocławiu i w...

    ...Warszawie, przez ponad 3 lata. Mogę jedynie ODRADZIĆ korzystanie z usług tej firmy. Piszę tu, po wielu próbach naprawiania błędów księgowych i kadrowych z tej firmy. Mimo zgłoszeń z mojej strony, błędy nie zawsze były poprawiane i nawet teraz, po miesiącu od zakończenia umowy,...zobacz cała opinię

    Ta opinia jest przydatna
  • Aneco

    , w dniu 03.07.2014Ocena:
    to jest totalna porażka... chcieliśmy wziąć...

    ...auto w leasing od osoby prywatnej we Wrocławiu. Paniusia z tax care okazała się być totalnie nie doinformowana. Nie potrafiła odpowiedzieć praktycznie na żadne pytanie, rechotała "nie musze wszystkiego wiedzieć" "pan sobie doczyta" "nie wiem ja nigdy tego nie odróżniałam" KOSZMAR....zobacz cała opinię

    Ta opinia jest przydatna
  • były klient

    , w dniu 01.07.2014Ocena:
    nie polecam - niekompetentni i niedoświadczeni...

    ...księgowi, przez swoją ignorancję narobili mi niezłego bałaganu i zamieszania, i jeszcze ten 3-miesięczny okres wypowiedzenia, którego nie da obejść mimo nieprzestrzegania warunków umowy przez ich firmę i narażenia mnie na kary ze strony us

    Ta opinia jest przydatna
  • Martynika

    , w dniu 25.06.2014Ocena:
    Wiem, że wiele osób jest niezadowolonych. Ja do...

    ...nich nie dołączę, bo TC załatwili mi pieniążki kiedy nikt inny mi takiej pożyczki nie chciał udzielić. Na samą księgowość też nie narzekam. Bez fajerwerków ale solidnie

    Ta opinia jest przydatna
    1Przydatność opinii
  • karaluch

    , w dniu 09.05.2014Ocena:
    uwaga oszuści i krętacze kłamią i naciągają...

    ...klienta na koszty że się jeszcze nimi nikt nie zainteresował to dziwne ale kradzież w biały dzień to w Polsce norma uważajcie nic nie podpisujcie lepiej od razu idźcie z tym do kogoś kto się orientuje a najlepiej do banku bezpośrednio

    Ta opinia jest przydatna
    6Przydatność opinii
    • Arturro

      , w dniu 26.05.2014
      Czekaj karaluch, napisz cos więcej, bo ja nie narzekam na Tax Care - mam pożyczkę dla przedsiebiorców załatwioną przez nich na całkiem fajnych warunkach.
    • Wypowiedz się
  • Łukasz

    , w dniu 30.04.2014Ocena:
    Dam pozytywa firmie. Księgowość mam prowadzoną...

    ...bezbłędnie od dwóch lat. Nie narzekam. Łukasz. Wrocław

    Ta opinia jest przydatna
    1Przydatność opinii
  • marcin

    , w dniu 14.04.2014Ocena:
    Czytam tu tylko o ofercie księgowości, a dostał...

    ...ktoś od niuch to dofinansowanie?

    Ta opinia jest przydatna
    • Agnieszka Warszawa

      , w dniu 17.04.2014
      Witaj Marcinie. Ja jestem zadowoloną klientką TC. Ale też głównie o księgowości mogę się wypowiedzieć. Jestem też w trakcie rozmów o dofinansowanie - jeśli chodzi Ci o tę bezzwrotną pożyczkę? To, co proponują odpowiada mi ale każdy musi się temu indywidualnie przyjrzeć żeby ocenić, czy w jego sytuacji to się sprawdzi. Myślę, że wiele negatywów TC dostaje od osób, które dogłębnie nie przyjrzały się ofercie i umowie a potem są czymś zaskoczone. Zawsze warto dać sobie czas na zastanowienie i nie działać pochopnie, bo ten sam produkt dobry dla jednego niekoniecznie sprawdzi się u kogoś innego.
    • Wypowiedz się
  • RP

    , w dniu 24.03.2014Ocena:
    opinia negatywna obsługa klienta nastawiona...

    ...tylko i wyłącznie na sprzedaż swojego produktu nie na przyjęcie reklamacji, niezgodne z prawem wysyłanie wiadomości do klienta e-maili do klienta bez możliwości ze strony klienta ich rezygnacji zwrotnej droga e- mail. Uniemożliwienie połączenia z działem marketingu,...zobacz cała opinię

    Ta opinia jest przydatna
    2Przydatność opinii
  • Bałaganiarz

    , w dniu 18.03.2014Ocena:
    Mój głos będzie też za! Jestem wdzięczny...

    ...księgowej Tax Care.Wyciągnęła mnie z niezłego bałaganu :) Karę zapłacę skarbonie, ale mniejszą i przynajmniej mam wyprostowane wszystko na bieżąco i porządek w papierach.

    Ta opinia jest przydatna
1 | 2 | 3 | 4 | 5