Centrum rzetelnych opinii

o instytucjach, oddziałach i produktach

Ocena instytucji

44%
Skorzystałoby ponownie: 24
56%
Nie skorzystałoby ponownie: 31
Zobacz statystyki
TAX CARE

TAX CARE

Ocena użytkowników

44%
Skorzystałoby ponownie: 24
56%
Nie skorzystałoby ponownie: 31

W skład algorytmu oceny wchodzą:

  • – Oceny właściwe instytucji (50% wagi)
    • Głosy pozytywne: 21
    • Głosy negatywne: 26
  • – Oceny właściwe oddziałów (25% wagi)
    • Głosy pozytywne: 0
    • Głosy negatywne: 0
  • – Oceny właściwe produktów (25% wagi)
    • Głosy pozytywne: 3
    • Głosy negatywne: 5

Szczegółowa ocena usług

Jak oceniasz przejrzystość umowy?
50%
50%
Jak oceniasz pracowników?
55%
45%
Jak oceniasz atrakcyjność produktów?
58%
42%

Opinie o TAX CARE

Korzystasz z usług TAX CARE? Podziel się z innymi swoją opinią!
Nie wiesz, czy skorzystać? Przeczytaj opinie innych klientów!

Dodaj opinię o TAX CARE

Jeśli chcesz wziąć udział w konkursie, uzupełnij dane:
Uzupełnij imię i nazwisko oraz zaakceptuj zgodę, jeśli chcesz wziąć udział w konkursie.
Oświadczam, że zapoznałem/am się i akceptuję Regulamin konkursu "Cenna opinia" oraz Regulamin Serwisu opinie24.pl oraz wyrażam zgodę na przetwarzanie danych osobowych, zawartych w formularzu w celu i zakresie niezbędnym dla przeprowadzania konkursu.
Czy skorzystałbyś ponownie z usług?
Wyrażam zgodę na przetwarzanie zawartych w formularzu danych w celach marketingowych Mediasoft Polska Sp. z o.o.
Wyrażam zgodę na udostępnianie zawartych w formularzu danych w celach marketingowych związanych z przedstawieniem oferty od podmiotów współpracujących z Mediasoft Polska Sp. z o.o.
Wyrażam zgodę na przesyłanie na podany powyżej adres e-mail wiadomości zawierających informacje handlowe przesyłane przez Mediasoft Polska Sp. z o.o. oraz podmioty współpracujące z Mediasoft Polska Sp. z o.o.
Nota prawna: Dbamy o Twoje dane!
Administratorem podanych powyżej danych osobowych jest Mediasoft Polska Sp. z o.o. z siedzibą w Krakowie (31-153), przy ul. Bandurskiego 34. Dane osobowe zostały przekazane dobrowolnie i będą przetwarzane w celach marketingowych Mediasoft Polska Sp. z o.o. W razie wyrażenia zgody, dane osobowe mogą być, przetwarzane w celach marketingowych związanych z przedstawieniem oferty, udostępnianie podmiotom współpracującym z Mediasoft Polska Sp. z o.o. z branży bankowej, ubezpieczeniowej oraz innym podmiotom oferującym produkty inwestycyjne. Aktualna lista podmiotów współpracujących jest dostępna pod adresem internetowym www.ebroker.pl. Dane osobowe mogą być również udostępniane podmiotom upoważnionym na podstawie przepisów prawa. Bez wyjątku posiada Pani/Pan prawo dostępu do treści swoich danych oraz ich poprawiania.
10 10 25 50 100
pokaż: najnowsze popularne komentowane

Opinie użytkowników o TAX CARE

  • Robson

    , w dniu 13.10.2014Ocena:
    zgadzam się z przedmówcami złodzieje i oszuści...

    ...powinna się nimi zająć prokuratura i zamknąć ten cały nieprofesjonalny bajzel bo ta firma niszczy tylko rynek polski.

    Ta opinia jest przydatna
    2Przydatność opinii
  • Julita

    , w dniu 22.09.2014Ocena:
    Najgorsza firma na świecie. Oszuści i...

    ...naciągacze. Nigdy nie spotkałam się jeszcze z tak złym traktowaniem klienta. Podpisanie z nimi umowy to wielki błąd. Oni działają tylko na szkodę klienta i jeśli przez ich działanie klient ma kłopoty z urzędem skarbowym to ich to nie obchodzi. Taka księgowość to żadna pomoc...zobacz cała opinię

    Ta opinia jest przydatna
    1Przydatność opinii
  • darek

    , w dniu 05.09.2014Ocena:
    przestrzegam wszystkich , to oszusci ktorzy...

    ...obstawiaja sie prawnikami i w ten sposob wyciagaja kase od biednych obywateli , dziwie sie dlaczego prokuratura przymyka na oczy na takie , typowo "cwaniackie" postapowanie.Chcecie miec spokojne zycie =0 kontaktow z Tax Care

    Ta opinia jest przydatna
    • Margo

      , w dniu 21.09.2014
      Tak to prawda-chcesz spokojnie żyć?Zero kontaktów z TC,Idea Bank,Getin Bank i z czym tam jeszcze.Ja się od nich uwolniłam,ale ile kosztowało mnie to nerwów,wysyłanych pism,wizyt u prawników,tylko ja wiem.Ktoś powie - więcej straciłaś niż zyskałaś.Mój zysk,to satysfakcja,że nie dałam się wydymać oszustom.
    • Wypowiedz się
  • oszukany

    , w dniu 04.09.2014Ocena:
    To jest dramat !!! Tax care to oszusci .mmie tak...

    ...ich ksiegowa wkopala ,ze mam teraz balagan w papierach i same problemy.Totalny brak kompetencji.Totalny brak kontaktu.JEDNA WIELKA OLEWKA KLIENTA.teraz musze placic 3 m-ce za wypowiedzenie a ich ksiegowa siedzi i dlubie w nosie !!!

    Ta opinia jest przydatna
    1Przydatność opinii
    • messi

      , w dniu 04.09.2014
      mozesz powiedziec co dokładnie sie stało bo ja chce skorzystac z usług tej firmy w najblizszym czasie
    • Margo

      , w dniu 21.09.2014
      Nawet o tym nie myśl.Chcesz kłopotów finansowych?Chcesz zatrudniać dodatkową księgową do kontroli księgowej z TC?Kuszą cię pomocą finansową?Jak dostaniesz harmonogram spłaty,to się nie pozbierasz.
    • Julita

      , w dniu 22.09.2014
      Współczuję, mam dokładnie to samo. Ja też muszę płacić im za nic. Jak ktoś z nimi podpisze umowę to już nic dla nich nie znaczy. Nie odpowiadają za swoje błędy. Jak przez ich błędy chciałam rozwiązać umowę w trybie natychmiastowym to otrzymałam odpowiedź, że widziałam co podpisywałam.
    • Emporium Tax

      , w dniu 02.10.2014
      Witam, Polecam nasze biuro Emporium Tax. Jesteśmy zaprzeczeniem korporacyjnego podejścia do klienta i mamy doświadczenie we współpracy z niezadowolonymi byłymi klientami takich firm, z którymi z powodzeniem pracujemy do dziś. Cenimy sobie indywidualne podejście do klienta, jesteśmy odpowiedzialni odnośnie reprezentowania naszych klientów przed wszelkimi instytucjami prawnymi. Poza tradycyjnym podejściem oferujemy również dostęp internetowy do księgowości oraz usługę kuriera. Ceny ustalamy indywidualnie dostosowując do specyfiki działalności klienta i jego potrzeb. Zachęcam do zapoznania się z naszą ofertą i kontakt. Pozdrawiam, Aleksandra Śledź
    • Wypowiedz się
  • oszukany

    , w dniu 09.08.2014Ocena:
    ODRADZAM. Beznadziejna firma, brak kompetencji,

    bałagan, zero szacunku dla klienta. Po miesiącu współpracy uciekam. Przestrzegam przed nimi.

    Ta opinia jest przydatna
    2Przydatność opinii
    • Margo

      , w dniu 21.09.2014
      Ale czeka cię trzy miesiące płacenia za nic.Trzymiesięczny okres wypowiedzenia w TC jest normą,tam nie uznają reklamacji,nie rozwiązują umowy,bo ty nie wywiązujesz się z umowy.
    • Wypowiedz się
  • ola

    , w dniu 28.07.2014Ocena:
    Witam, korzystałam z tax care we Wrocławiu i w...

    ...Warszawie, przez ponad 3 lata. Mogę jedynie ODRADZIĆ korzystanie z usług tej firmy. Piszę tu, po wielu próbach naprawiania błędów księgowych i kadrowych z tej firmy. Mimo zgłoszeń z mojej strony, błędy nie zawsze były poprawiane i nawet teraz, po miesiącu od zakończenia umowy,...zobacz cała opinię

    Ta opinia jest przydatna
    2Przydatność opinii
  • Aneco

    , w dniu 03.07.2014Ocena:
    to jest totalna porażka... chcieliśmy wziąć...

    ...auto w leasing od osoby prywatnej we Wrocławiu. Paniusia z tax care okazała się być totalnie nie doinformowana. Nie potrafiła odpowiedzieć praktycznie na żadne pytanie, rechotała "nie musze wszystkiego wiedzieć" "pan sobie doczyta" "nie wiem ja nigdy tego nie odróżniałam" KOSZMAR....zobacz cała opinię

    Ta opinia jest przydatna
    1Przydatność opinii
  • były klient

    , w dniu 01.07.2014Ocena:
    nie polecam - niekompetentni i niedoświadczeni...

    ...księgowi, przez swoją ignorancję narobili mi niezłego bałaganu i zamieszania, i jeszcze ten 3-miesięczny okres wypowiedzenia, którego nie da obejść mimo nieprzestrzegania warunków umowy przez ich firmę i narażenia mnie na kary ze strony us

    Ta opinia jest przydatna
  • Martynika

    , w dniu 25.06.2014Ocena:
    Wiem, że wiele osób jest niezadowolonych. Ja do...

    ...nich nie dołączę, bo TC załatwili mi pieniążki kiedy nikt inny mi takiej pożyczki nie chciał udzielić. Na samą księgowość też nie narzekam. Bez fajerwerków ale solidnie

    Ta opinia jest przydatna
    2Przydatność opinii
  • karaluch

    , w dniu 09.05.2014Ocena:
    uwaga oszuści i krętacze kłamią i naciągają...

    ...klienta na koszty że się jeszcze nimi nikt nie zainteresował to dziwne ale kradzież w biały dzień to w Polsce norma uważajcie nic nie podpisujcie lepiej od razu idźcie z tym do kogoś kto się orientuje a najlepiej do banku bezpośrednio

    Ta opinia jest przydatna
    5Przydatność opinii
    • Arturro

      , w dniu 26.05.2014
      Czekaj karaluch, napisz cos więcej, bo ja nie narzekam na Tax Care - mam pożyczkę dla przedsiebiorców załatwioną przez nich na całkiem fajnych warunkach.
    • Wypowiedz się
1 | 2 | 3 | 4 | 5