Ocena instytucji

22%
Skorzystałoby ponownie: 308
78%
Nie skorzystałoby ponownie: 1096
Zobacz statystyki
T-Mobile

T-Mobile

Ocena użytkowników

22%
Skorzystałoby ponownie: 308
78%
Nie skorzystałoby ponownie: 1096

W skład algorytmu oceny wchodzą:

  • – Oceny właściwe instytucji (50% wagi)
    • Głosy pozytywne: 308
    • Głosy negatywne: 1096
  • – Oceny właściwe oddziałów (25% wagi)
    • Głosy pozytywne: 0
    • Głosy negatywne: 0
  • – Oceny właściwe produktów (25% wagi)
    • Głosy pozytywne: 0
    • Głosy negatywne: 0

Szczegółowa ocena usług

Jak oceniasz przejrzystość umowy?
26%
74%
Jak oceniasz pracowników?
27%
73%
Jak oceniasz atrakcyjność produktów?
28%
72%

Opinie o T-Mobile

Korzystasz z usług T-Mobile? Podziel się z innymi swoją opinią!
Nie wiesz, czy skorzystać? Przeczytaj opinie innych klientów!

Dodaj opinię o T-Mobile

Informacje dotyczące przetwarzania danych znajdują się w Polityce prywatności
Czy skorzystałbyś ponownie z usług?
5 5 10 25 50 100
pokaż: najnowsze popularne komentowane

Opinie użytkowników o T-Mobile

  • Eugeniusz były abonent

    , w dniu 09.03.2016Ocena:
    Najgorszy operator! Fatalne oferty oderwane od...

    ...rzeczywistości, brak obsługi telefonicznej, sami włączają płatne usługi i zawyżają rachunki. Po 10 latach bez żalu rozstałem się z tym pazernym tworem, mam teraz dużo lepiej i z pewnością nie wrócę do t-mobile. Zresztą znów likwidują sklepy i zwalniają pracowników a to o...zobacz cała opinię

    Ta opinia jest przydatna
    • Nawi

      , w dniu 09.03.2016
      Jestes pewien że sami to włączyli a nie Ty zgadzając się na to? Na jakiej podstawie niby zawyżyli Ci rachunek? Bardzo dziwna sprawa, także mam u nich bardzo długo rachunek i takich problemów nie miałem.
    • hazard

      , w dniu 09.03.2016
      nie wierzę w samowłączające się usługi
    • Maciej

      , w dniu 09.03.2016
      A ja wieże miałem to samo nic nie wykańczałem a było włączone a jak dzwoniłem to robili wielkie oczy potwierdzili mi smsem że wyłączyli usługę a za miesiąc znowu pobrana opłata i usługa nie wyłączona ja też miałem u nich 10 lat tel na abonament i teraz zmieniłem sieć i to na kartę i teraz jest ok
    • Adamus

      , w dniu 10.03.2016
      jestem z tmobile od początku ich wejścia na nasz rynek. od początku na abonament a nie kartę. nigdy mi się przez te lata nie zdarzyło by ktoś uruchamiał jakieś uslugi za moimi plecami, nigdy nie otrzymałem faktury, z której kwotą bym się nie zgadzał. konsultanci tez nie mają u nich w zwyczaju wydzwaniać z absurdalnymi niby promocjami.
    • nekany przezTMOBILE

      , w dniu 19.01.2017
      Ja mialem płacić za internet 70 zl a placiłem 190zl bo sami wlaczali mi premium sms itp co tydzień chodziłe abym wyłoczyli ale sami znowu właczali
      Dopiero jak chciałem aby mi pieczatke dali na wniosek ze chce miec wszysgko wyłoczone to wyłoczyli ale niech ieli mi dac pieczątki dopiero jak powiedziełem ze polocje wezwie to pieczatke dali
    • Wypowiedz się
  • Urzytkownik

    , w dniu 14.07.2018Ocena:
    Muszę bardzo pochwalić T-Mobile za jej zasięg...

    ...otóż kożystam z modemu Huawei e3372-153 zakupionego w play na kartę i cały czas pokazuje zasięg tej sieć w trybie ręcznego wyszukiwanie nie to co w orange widać niemiecką solidność a nie co to w orange chociasz mają wspólną sieć networks i kożystają z tych samych nadajników....zobacz cała opinię

    Ta opinia jest przydatna
    7Przydatność opinii
    • Urzytkownik

      , w dniu 14.07.2018
      Chcę dodać iż można w t-mobile zarejestrować kartę tu-biedronka ale już niemożna jej wyrejestrować widzimisię sprzedawczyni w salonie t-mobile w starym mieście koło konina która jest nieuprzejma i beszczelnie się śmierje i uważa klijentów za przygłupów.
    • Urzytkownik

      , w dniu 14.07.2018
      Gratulację dla policji gdyż przypadkowo zostawiłem na blacie starter tu-biedronka a policja niesprawdziłą czy ktoś skopiował karte po kodzie identyfikacyjnym karty i numeru telefonu z kamer monitoringu. Do plusów należy dodać iż ten salon jest w miejscu nagłośnionym i normalny klijent podpisujący tam umowę a utrudnienia z zapoznaniem się z dokumentami (hałas) brawo t-mobile tak trzymać i brawo dla policji za wykręcanie rąk przyczyną była prośba o wylegitymowanie się policjanta i spawdzenie jego legitymacji pod numerem alarmowym 997 nistety uniemożliwiono mi spardzenie jego legitymacji pod numerrem 997 zobaczłem. Brawo dla przemiłej ochrony centrum handlowego ferio w starym miescie 12-07-2018r.
    • on

      , w dniu 14.12.2018
      ochrona ferio dobra robote robi sa mili i pomocni nie to co gdzie indziej
    • onklient

      , w dniu 14.12.2018
      ogromne zazalenie dla krotkoscietej dziewczyny z tmobile konin ferio panoszacej sie wyzwywajacej i napierajacej swoich pracownikow nie wiem moze to jakss ich szefowa ale tak sie ludzi nie traktuje jak ona, nieuprzejma szydzi z klientow i glupio sie lampi na kazdego sprawy zalatwic nie umie wysluguje innymi ,wielki nacisk na wyniki , a tlumaczyc im nie umie ma klientow za przyglupow jak jest to znika zza lady i ludzie czekaja az wielmozna pani wroci. sciemniarska prace kazdy by chcial zarobic ale sie nei narobic, widac ze pracujacy tam sie jej boja .
    • Wypowiedz się
  • jm

    , w dniu 15.08.2014Ocena:
    t-mobile oszukuje klientów celowo nie informując...

    ...o wysokości rat za urządzenie. Moja żona przedłużyła umowę biorąc nowy telefon. Konsultant w BOK potwierdził, że abonament to całe zobowiązanie miesięczne. Ponieważ nie było telefonu w danym kolorze, umowa została w BOK. Kiedy żona odebrała telefon wraz z umową, dołączony...zobacz cała opinię

    Ta opinia jest przydatna
    2Przydatność opinii
    • xyz

      , w dniu 22.08.2014
      Potwierdzam!!!- celowe oszukiwanie stałych klientów, mętne sformułowania- jak najdalej od takiej pseudofirmy oszustów
    • grzes

      , w dniu 23.08.2014
      Niestety to prawda,konsultanta oferujac tel twierdziła,że bedzię trzeba zapłacic tylko 9złplus kuriera a okazuje się,że trzeba wsumie zapłaci ok 620zł z kurierem. Jednym słowem ZŁODZIEJE!!!!!!!!!!-----!
    • teo

      , w dniu 02.09.2014
      PSEUDO FIRMA I ZESPÓŁ OSZUSTÓW .Mam do wykorzystania 2400min, wykorzystuję400min i dziwnie płacę za połaczenia 70,61+vat .TO GDZIE SĄ TE DARMOWEMINUTY W ABONAMENCIE? Jak najdsalej od tej firmy .
    • Brojan

      , w dniu 07.09.2014
      Brawo. Widocznie powyższe osoby nie mają umowy z T-Mobile ale z Caritas i telefony warte 1000 zł dostają za złotówkę lub 9 zł. Raty nie podwyższają abo są częścią składową. Jak mam rozumieć w/w Państwo wolą fv na 9 zł. W porządku. A co w przypadku kiedy telefon wykaże wadę fabryczną nienaprawialną?? Będą państwo żądali oddania pieniędzy za telefon ?? 1 zł czy 9 zł ?? Nie bo wtedy państwo będą szukać cen orientacyjnych na allegro a tak to nie działa. Ponad wszelką wątpliwość raty nie podnoszą opłat. Dziwną sprawą jest też to iż w punktach , czy sklepach fizycznych nie boa czy telesklep nie mają klienci problemów. Dostając harmonogram spłat rat mają wytłumaczone co z czym a w przypadku wyższego rachunku w bardzo prosty sposób jest to wyjaśnione i co więcej o zgrozo , okazuje się, że rata nie podniosła abo :)
    • Wypowiedz się
  • METEOR

    , w dniu 08.01.2016Ocena:
    T-Mobile to firma która łamie przepisy prawa...

    ...jestem już z T-Mobile 8 lat podpisałem w grudniu nową umowę dostałem niby nową komórkę HUAWEI na czuwaniu wytrzymała mi zaledwie 8 godzin to ją reklamowałem wymienili baterię i niby było ok ale jak dostałem fakturę do zapłaty to mi omało oczy z orbit nie wyszły wziołem...zobacz cała opinię

    Ta opinia jest przydatna
    1Przydatność opinii
    • Robson

      , w dniu 09.01.2016
      8 godzin? człowieku! mi tyle w życiu bateria w żadnym telefonie nie trzymała :D a tak serio to zwrócę uwagę na fragment zdania "podpisałem umowę"...a przeczytałem zanim popisałem? :) Ja nauczony różnymi doświadczeniami zawsze czytam i potem nie ma niespodzianek ;)
    • METEOR

      , w dniu 09.01.2016
      Witam Robson teraz bateria trzyma 2 dni i jestem zadowolony co do podpisania umowy masz rację najpierw przeczytać a później podpisywać:)
    • adamex

      , w dniu 18.01.2016
      nie tylko przeczytać umowę, ale zapytać sprzedawcę o te fragmenty których sie nie rozumie. przecież ci sprzedawcy w salonach po coś są
    • urlik

      , w dniu 18.01.2016
      Ludzie czytajcie umowy, a później nie będzie takich komentarzy. A co do baterii trzymającej 8h to rzeczywiście coś było nie tak. Ale wymienili na gwarancji więc ok.
    • Wypowiedz się
  • JANEK

    , w dniu 04.11.2014Ocena:
    uwaga na t-mobile - TO KANCIARZE łagodnie...

    ...określająć - spóźniłem się o parę dni z wcześniej uzgodnioną rata za niepłacenie za telefony w terminie - czekałem na wypłatę !!! wypowiedzieli mi umowę na wszystkie urządzenia ( bez powiadomienia listowego !!!!!) - dowiedziałem się o tym od konsultanta ,chcą ode mnie karę...zobacz cała opinię

    Ta opinia jest przydatna
    1Przydatność opinii
    • JANEK

      , w dniu 04.11.2014
      oczywiście ocena na minus - OSZUSCI
    • JANEK

      , w dniu 04.11.2014
      kary umowne to oszustwo !!!! w większości spłaciłem wszystkie urządzenia a kary nie zostały o to pomniejszone , jeszcze raz uważajcie na tą pseudo firmę , która rzekomo jest dla klientów. JA BYŁEM KLIENTEM NAJPIERW ERY OD 1998 roku PRZEZ TEN OKRES NIE ZLICZE ILE PODPISAŁEM Z NIMI UMÓW , W MOMENCIE KŁOPOTÓW FINANSOWYCH OLALI MNIE I DOWALILI 10 TYSIĘCY KARY !!!, tłumaczyłem ,że straciłem prace itp. , że jestem od prawie 16 lat ich kientem - nic .... bez serca , odpowiedz trzeba płacić i czytać umowy , życzę im w nowym 2015 roku o nowych klientów !!!!!!
    • Bogdan

      , w dniu 04.11.2014
      To po kiego dajesz im pozytywny komentarz? Pociesze Ci ta banda złodziei ukradła mi ok,1500zł więc masz grubo bo tą pseudo karę wyrwą Ci z gardła bo ta śmieszna banda patrzy się na siłę nakraść i zwinąć bo już ich każdy olewa i idzie do uczciwszych operatorów A pozdrawiam jeszcze złodziei z firmy windykacyjnej raport która współpracuje z tmobile i nie stosuje żadnej etyki pisma procesowe wysyła listami zwykłymi inpost w terminach takich żeby nie zdążyć ze sprzeciwem od nakazu i na dodatek publikują dane osobowe,polecam wejść na stronkę"handel długami" i niby jest to zgodne z prawem
    • Jack

      , w dniu 23.11.2014
      JACEK Miałem identycznie. Nie doładowalem konta bo zapomnialem kilka dni i nagle przyszla kara umowna 926 zł. Ostrzegam. Nie było żadnego upomnienia. Nigdy więcej T- Mobile. Życze im by się najedli na zawsze tą karą!!!
    • Wypowiedz się