Ocena instytucji

49%
Skorzystałoby ponownie: 52
51%
Nie skorzystałoby ponownie: 50
Zobacz statystyki
Skok Stefczyka

Skok Stefczyka

Ocena użytkowników

49%
Skorzystałoby ponownie: 52
51%
Nie skorzystałoby ponownie: 50

W skład algorytmu oceny wchodzą:

  • – Oceny właściwe instytucji (50% wagi)
    • Głosy pozytywne: 46
    • Głosy negatywne: 50
  • – Oceny właściwe oddziałów (25% wagi)
    • Głosy pozytywne: 0
    • Głosy negatywne: 0
  • – Oceny właściwe produktów (25% wagi)
    • Głosy pozytywne: 6
    • Głosy negatywne: 0

Szczegółowa ocena usług

Jak oceniasz przejrzystość umowy?
42%
58%
Jak oceniasz pracowników?
55%
45%
Jak oceniasz atrakcyjność produktów?
47%
53%

Opinie o Skok Stefczyka

Korzystasz z usług Skok Stefczyka? Podziel się z innymi swoją opinią!
Nie wiesz, czy skorzystać? Przeczytaj opinie innych klientów!

Dodaj opinię o Skok Stefczyka

Czy skorzystałbyś ponownie z usług?
Wyrażam zgodę na przetwarzanie zawartych w formularzu danych w celach marketingowych rankomat Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością Sp. K.
Wyrażam zgodę na udostępnianie zawartych w formularzu danych w celach marketingowych związanych z przedstawieniem oferty od podmiotów współpracujących z rankomat Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością Sp. K.
Wyrażam zgodę na przesyłanie na podany powyżej adres e-mail wiadomości zawierających informacje handlowe przesyłane przez rankomat Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością Sp. K. oraz podmioty współpracujące z rankomat Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością Sp. K.
Nota prawna: Dbamy o Twoje dane!
Administratorem podanych powyżej danych osobowych jest rankomat Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością Sp. K. z siedzibą w Warszawie (01-141), ul. Wolska 88. Dane osobowe zostały przekazane dobrowolnie i będą przetwarzane w celach marketingowych rankomat Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością Sp. K. W razie wyrażenia zgody, dane osobowe mogą być, przetwarzane w celach marketingowych związanych z przedstawieniem oferty, udostępnianie podmiotom współpracującym z rankomat Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością Sp. K. z branży bankowej, ubezpieczeniowej oraz innym podmiotom oferującym produkty inwestycyjne. Aktualna lista podmiotów współpracujących jest dostępna pod adresem internetowym www.ebroker.pl. Dane osobowe mogą być również udostępniane podmiotom upoważnionym na podstawie przepisów prawa. Bez wyjątku posiada Pani/Pan prawo dostępu do treści swoich danych oraz ich poprawiania.
5 5 10 25 50 100
pokaż: najnowsze popularne komentowane

Opinie użytkowników o Skok Stefczyka

  • Grześ

    , w dniu 17.03.2015Ocena:
    Ciarki mi po ciele przechodzą . Wziąłem...

    ...pożyczkę 5 lat temu 20 000 zł. Raty zamiast spadać wraz ze spadkiem stóp procentowych to raty niestety nie.UWAŻAJCIE NA OSTATNIĄ RATĘ. Miałem tzw.ratę BALONOWĄ to czterokrotność co miesięcznej. Z pożyczki 20 000zł. oddaje 43 000zł. ZŁODZIEJSTWO. OMIJAJCIE SZEROKIM ŁUKIEM.

    Ta opinia jest przydatna
    56Przydatność opinii
  • wkurzony klient

    , w dniu 17.03.2015Ocena:
    Nie polecam. Naliczają opłaty nie wiadomo za co.

    Usługi które miały być za darmo okazuje się, że są płatne.

    Ta opinia jest przydatna
    46Przydatność opinii
  • Krystyna

    , w dniu 04.02.2015Ocena:
    mam jak najgorszą opinię o SKOKu, czuję się...

    ...oszukana i okradziona, nigdy nie brałam kredytów ale zrobiłam lokatę na 10 000,- zł , tylko na parę dni ,jednak został mój wkład do KASY i otwarte konto z którego nigdy nie korzystałam, nie uaktywniłam karty bankomatowej, a kiedy chciałam wybrać mój wkład i zakończyć...zobacz cała opinię

    Ta opinia jest przydatna
    44Przydatność opinii
    • Oficjalny Przedstawiciel Marki Kasa Stefczyka

      , w dniu 11.03.2015
      Kasa Stefczyka jest instytucją spółdzielczo-wspólnotową, co oznacza, że każdy konsument w momencie przystąpienia do grona jej członków podpisuje deklarację członkowską i wnosi swój własny wkład finansowy.
      Zgodnie ze Statutem Kasy Stefczyka, członek może w każdym czasie wystąpić z Kasy składając Zarządowi pisemne zgłoszenie wystąpienia, z zachowaniem 3-miesięcznego okresu wypowiedzenia. Bieg okresu wypowiedzenia rozpoczyna się od pierwszego dnia miesiąca kalendarzowego następującego po dniu zgłoszenia wystąpienia. Za datę wystąpienia członka z Kasy uważa się następny dzień po upływie okresu wypowiedzenia. Rozliczenie z byłym członkiem z tytułu wypłaconych udziałów i wkładów oraz ich zwrot następuje w ciągu miesiąca od dnia zatwierdzenia przez Walne Zgromadzenie sprawozdania finansowego za rok, w którym członek przestał należeć do Kasy. Zwyczajne Walne Zgromadzenie zwołuje Zarząd raz w roku w terminie do dnia 30 czerwca.
    • Oficjalny Przedstawiciel Marki Kasa Stefczyka

      , w dniu 11.03.2015
      Dodatkowo, pragnę zwrócić uwagę na fakt, że składając i podpisując Deklarację przystąpienia do Kasy Stefczyka, każdy konsument potwierdza własnoręcznym podpisem, że zapoznał się i zaakceptował obowiązujące w Kasie Regulaminy i Statut. Rezygnując z członkostwa w Kasie Stefczyka zarówno wkład członkowski, jak i wniesione udziały są zwracane.
      Oficjalny Przedstawiciel Marki Kasa Stefczyka Justyna Kruszewska
    • Wypowiedz się
  • Karol

    , w dniu 14.01.2015Ocena:
    Polecam Kasy Stefczyka. Bez problemu dostałem kwotę pożyczki o jaką

    Polecam Kasy Stefczyka. Bez problemu dostałem kwotę pożyczki o jaką wnioskowałem

    Ta opinia jest przydatna
    50Przydatność opinii
    • Oficjalny Przedstawiciel Marki Kasa Stefczyka

      , w dniu 27.01.2015
      Dziękujemy bardzo za pozytywną opinię i zachęcamy do aktywnego korzystania z produktów i usług oferowanych przez Kasę Stefczyka.
      Oficjalny Przedstawiciel Marki Kasa Stefczyka Justyna Kruszewska
    • ekluby

      , w dniu 02.10.2015
      uwazaj nie spoznij sie z placeniem bo zezra cie w calosci.Kredyt 28000zl splacone 50000zl a o zamknieciu nie ma mowy chca jeszcze 100000zl.Doradecy to pijawki.
    • Wypowiedz się
  • yamba

    , w dniu 04.12.2014Ocena:
    oszusci zerujacy na ludzkiej nie wiedzy, uzyskalem...

    ...kredyt w 2010 roku na kwote 7200 do reki dostalem 4500 a reszta to koszty kredytu, po roku splacania regularnie rat potrzebowalem kolejnej pozyczki tylko nizszej 2500 Pani w skoku zaproponowala mi ze zrobimy umowe na 9200 tak jakby tej pierwszej nie bylo do reki dostalem 2500 ale do splaty 12...zobacz cała opinię

    Ta opinia jest przydatna
    49Przydatność opinii
    • Genowefa

      , w dniu 24.01.2015
      Coś podobnego spotkało mnie. wziełam pożyczkę 9570zł, a muszę spłacić ponad 30000 zł. Dlaczego państwo pozwala na takie rzeczy? Czy nasz kraj to kraj złoziei?
      Z amber gold zrobiono porządek, a tylko dlatego, że wmieszany tam był syn pana Tuska.
    • Wypowiedz się
« 3 4 5 6 7 »