Centrum rzetelnych opinii

o instytucjach, oddziałach i produktach

Ocena instytucji

48%
Skorzystałoby ponownie: 54
52%
Nie skorzystałoby ponownie: 62
Zobacz statystyki
Santander Consumer Bank

Santander Consumer Bank

Ocena użytkowników

48%
Skorzystałoby ponownie: 54
52%
Nie skorzystałoby ponownie: 62

W skład algorytmu oceny wchodzą:

  • – Oceny właściwe instytucji (50% wagi)
    • Głosy pozytywne: 50
    • Głosy negatywne: 50
  • – Oceny właściwe oddziałów (25% wagi)
    • Głosy pozytywne: 0
    • Głosy negatywne: 0
  • – Oceny właściwe produktów (25% wagi)
    • Głosy pozytywne: 4
    • Głosy negatywne: 12

Szczegółowa ocena usług

Jak oceniasz przejrzystość umowy?
63%
37%
Jak oceniasz pracowników?
59%
41%
Jak oceniasz atrakcyjność produktów?
53%
47%

Opinie o Santander Consumer Bank

Korzystasz z usług Santander Consumer Bank? Podziel się z innymi swoją opinią!
Nie wiesz, czy skorzystać? Przeczytaj opinie innych klientów!

Dodaj opinię o Santander Consumer Bank

Czy skorzystałbyś ponownie z usług?
Wyrażam zgodę na:
przetwarzanie danych (imię, nazwisko, adres e-mail, pesel, NIP, nr telefonu, miasto) w celach marketingowych Mediasoft Polska Sp. z o.o.
udostępnianie moich danych osobowych w zakresie (imię, nazwisko, adres e-mail, pesel, NIP, nr telefonu, miasto) w celach marketingowych związanych z przedstawieniem oferty do podmiotów współpracujących z Mediasoft Polska Sp. z o.o.
przesyłanie na podany powyżej adres e-mail wiadomości zawierających informacje handlowe przesyłane przez Mediasoft Polska Sp. z o.o. oraz podmioty współpracujące z Mediasoft Polska Sp. z o.o.
Nota prawna: Dbamy o Twoje dane!
Administratorem podanych powyżej danych osobowych jest Mediasoft Polska Sp. z o.o. z siedzibą w Krakowie (31-153), przy ul. Bandurskiego 34. Dane osobowe zostały przekazane dobrowolnie i będą przetwarzane w celach marketingowych Mediasoft Polska Sp. z o.o. W razie wyrażenia zgody, dane osobowe mogą być, przetwarzane w celach marketingowych związanych z przedstawieniem oferty, udostępnianie podmiotom współpracującym z Mediasoft Polska Sp. z o.o. z branży bankowej, ubezpieczeniowej oraz innym podmiotom oferującym produkty inwestycyjne. Aktualna lista podmiotów współpracujących jest dostępna pod adresem internetowym www.ebroker.pl. Dane osobowe mogą być również udostępniane podmiotom upoważnionym na podstawie przepisów prawa. Bez wyjątku posiada Pani/Pan prawo dostępu do treści swoich danych oraz ich poprawiania.
10 10 25 50 100
pokaż: najnowsze popularne komentowane

Opinie użytkowników o Santander Consumer Bank

  • Klaudia

    , w dniu 21.07.2014Ocena:
    Mam tam rat zadzwoniłam zapytać czy coś się...

    ...stanie jeśli spóźnie się 3 dni bo jestem na wyjeździe pani była nie uprzejma i straszyła mnie odsetkami nie warto nigdy już tam nic nie wezmę na raty.Ani żadnego kredytu uważajcie.

    Ta opinia jest przydatna
  • Paweł

    , w dniu 14.07.2014Ocena:
    Witam. W dniu 11.07.2014r. chciałem zakupić w...

    ...MediaMarkt w Częstochowie laptopa za ok. 1500zł. w ratach 0%. Pobrałem dokumenty od pracownika MediaMarkt i poszedłem do punktu kredytowego. Miła Pani wprowadziła moje dane do systemu i przekazała mi radosną wiadomość, że mogę niniejszy sprzęt spłacić w 10-ciu ratach po około...zobacz cała opinię

    Ta opinia jest przydatna
  • Piotr Antoniewski

    , w dniu 13.07.2014Ocena:
    Pozyczka z minimalną ratą ,ubezpieczeniem dogodna spłata i duże

    Pozyczka z minimalną ratą ,ubezpieczeniem dogodna spłata i duże zaufanie, minimum formalności duży wachlarz możliwości kredytu i wysokości rat Polecam

    Ta opinia jest przydatna
  • Kwiatkowski

    , w dniu 06.07.2014Ocena:
    zdecydowanie nie polecam tego banku. DNO. UWAGA...

    ...KLIENCI -NIE BIERZCIE NIGDY KREDYTU Z UBEZPIECZENIEM.WYRZU----CENIE PIENIEDZY W BLOTO .TYSIACE ZLOTE ZA TO SIE PLACI-BEZ UBEZPIECZENIA JEST O WIELE MNIEJSZA RATA.UBEZPIECZENIE NIE JEST OBOWIAZKOWE A LE OTYM ZADEN PRACOWNIK BANKU NIE POWIE -BO MAJA Z TEGO PROFITY .ALE CO TO ZA BANK KTORY NAWET...zobacz cała opinię

    Ta opinia jest przydatna
  • Aaa

    , w dniu 25.06.2014Ocena:
    Ja jestem zadowolona! Naprawdę polecam!

    Ja jestem zadowolona! Naprawdę polecam!

    Ta opinia jest przydatna
  • cała prawda

    , w dniu 18.06.2014Ocena:
    Miałam u nich kredyt gotówkowy 5000zł do...

    ...połowy spłacony,jak dopożyczyłam 1500 zł,oddaję w tej chwili 16630 zł,brak słów,liczę na to,że kiedyś znajdzie się ktoś kto takim bankom dobierze się do tyłka

    Ta opinia jest przydatna
  • lupus

    , w dniu 11.06.2014Ocena:
    potwierdzam negatywne opinie - czyhają choć na 1 dzień opóźnienia i

    potwierdzam negatywne opinie - czyhają choć na 1 dzień opóźnienia i wysyłają natychmiast upomnienie - z dodatkowym 13 zł - ŚWIETNY PUBLIC RALATIONS - OBY SZYBKO ZNIKNĘLI Z RYNKU - NIGDY ŻADNEGO KREDYTU W SANTANDER !

    Ta opinia jest przydatna
  • Anna

    , w dniu 27.05.2014Ocena:
    Witam tak złej obsługi i tak wysokich kosztów...

    ...zwłoki nie ma chyba żaden Bank. Mam nadzieję, że ludzie będą sprawdzać bardziej wnikliwie waszą ofertę i wasze koszty.

    Ta opinia jest przydatna
  • Marcin

    , w dniu 16.05.2014Ocena:
    Złodzieje!!! Tydzień spóźnienia z ratą i już...

    ...doliczyli 50zł nawet nie wiem za co , wydzwaniają na każdy nr , nawet do zakładu pracy, bo opóźnienie z ratą 8 dni. Rozumiem gdyby to był miesiąc lub 2 po terminie, ale po kilku dniach taka afera? Ale to pewnie po to aby wyłudzić opłaty za te wykonane telefony, pierwszy i ostatni...zobacz cała opinię

    Ta opinia jest przydatna
  • Janusz

    , w dniu 09.05.2014Ocena:
    Kredyt samochodowy od 10.2009 roku (złotówkowy) ze zmiennym oprocentowaniem. Od tego czasu kilka podwyżek rat, natomiast ostatnimi czasy obniżyły się stopy procentowe ogłaszane przez NBP. SANTANDER W TYM MOMENCIE STRACIŁ WZROK I SŁUCH.

    Kredyt samochodowy od 10.2009 roku (złotówkowy) ze zmiennym oprocentowaniem. Od tego czasu kilka podwyżek rat, natomiast ostatnimi czasy obniżyły się stopy procentowe ogłaszane przez NBP. SANTANDER W TYM MOMENCIE STRACIŁ WZROK I SŁUCH.

    Ta opinia jest przydatna
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10