Ocena instytucji

89%
Skorzystałoby ponownie: 653
11%
Nie skorzystałoby ponownie: 82
Zobacz statystyki
Rapida

Rapida

Ocena użytkowników

89%
Skorzystałoby ponownie: 653
11%
Nie skorzystałoby ponownie: 82

W skład algorytmu oceny wchodzą:

  • – Oceny właściwe instytucji (50% wagi)
    • Głosy pozytywne: 625
    • Głosy negatywne: 81
  • – Oceny właściwe oddziałów (25% wagi)
    • Głosy pozytywne: 0
    • Głosy negatywne: 0
  • – Oceny właściwe produktów (25% wagi)
    • Głosy pozytywne: 28
    • Głosy negatywne: 1

Szczegółowa ocena usług

Jak oceniasz przejrzystość umowy?
87%
13%
Jak oceniasz pracowników?
85%
15%
Jak oceniasz atrakcyjność produktów?
85%
15%

Opinie o Rapida

Korzystasz z usług Rapida? Podziel się z innymi swoją opinią!
Nie wiesz, czy skorzystać? Przeczytaj opinie innych klientów!

Dodaj opinię o Rapida

Informacje dotyczące przetwarzania danych znajdują się w Polityce prywatności
Czy skorzystałbyś ponownie z usług?
50 5 10 25 50 100
pokaż: najnowsze popularne komentowane

Opinie użytkowników o Rapida

  • KW

    , w dniu 19.04.2019Ocena:
    OSZUŚCI!!! Raty płacone a dostajemy SMSy że...

    ...pożyczka jest niespłacana, w dodatku przez telefon mówią że ewentualnie Pan może przesłać potwierdzenie przelewu - łaskę robią... Byle by ściągnąć podwójnie ratę i doliczyć koszty windykacji!!! Telefoniczny dział windykacji nic nie może sprawdzić, zrobić, odpowiedzieć,...zobacz cała opinię

    Ta opinia jest przydatna
    1Przydatność opinii
  • MartaM

    , w dniu 17.04.2019Ocena:
    Dręczyciele!!! Odradzam serdecznie!!! Byłam...

    ...gwarantem pożyczki w tym parabanku. Pożyczka została spłacona w miesiąc czyli okres bezodsetkowy kilka miesięcy temu i od tych kilku miesięcy nie mam spokoju. Dwa miesiące z rzędu zabierali mi pieniądze z konta i oddawali tego samego dnia. Cały czas mnie dręczą smsami i mailami o...zobacz cała opinię

    Ta opinia jest przydatna
    1Przydatność opinii
  • jorg43

    , w dniu 17.04.2019Ocena:
    najgorsi z możliwych parabanków wystarczy jeden...

    ...dzień spóżnienia i już telefony z pogróżkami typu sprawa do sądu do komornika windykacje i Bóg jeden wie co jeszcze nie polecam bo to po prostu szuje i to dużego kalibru

    Ta opinia jest przydatna
  • przemysław_los

    , w dniu 17.04.2019Ocena:
    takiego chamstwa jak żyje nie widziałem w zadnej...

    ...instutucji ! odradzam

    Ta opinia jest przydatna
    1Przydatność opinii
  • Gregory_b

    , w dniu 17.04.2019Ocena:
    Najgorszy bład w życiu to branie pozyczki w tej...

    ...firmie! BOZE! kilka dni opóźnienia...nie może się człowiekowi przydazyc???? rozne sa sytuacje! a tu telefony, maile, smsy. pracownicy tam są chamscy i opryskliwi. niedouczeni. strasza i groza komornikami i innymi jakimis. nie dadza dojsc do głosu i w ogole nie odpisuja na zadane pytania mailowo

    Ta opinia jest przydatna
    1Przydatność opinii
  • Janusz

    , w dniu 17.04.2019Ocena:
    Nie polecam tej firmy!!! Zastraszania, groźby,

    szantaże i mnie i gwaranta. Miliony smsów, ciągłe telefony. Ludzie mają rózne problemy i różnie w życiu się zdarza! ale zeby za 2-3 dni obsunięcia z płatnościa takie cyrki!? To jest jakaś mafia. Okropni ludzie. Dzisiaj idę do prawnika i nie pozwolę sobie na takie traktowanie....zobacz cała opinię

    Ta opinia jest przydatna
  • Kamila

    , w dniu 13.04.2019Ocena:
    Absolutnie odradzam wszystkim jakikolwiek kontakt...

    ...z tą instytucją !!! ludzie ! Nie bierzcie w tej firmie żadnych Pożyczek. Rapida money to ludzie bez skrupułów! Zero jakichkolwiek negocjacji nawet jeżeli opóźnisz się ze spłatą chociażby jeden dzień !!! Mam straszny problem zostałam z dzieckiem sama prosiłam o tydzień...zobacz cała opinię

    Ta opinia jest przydatna
    • Bolek

      , w dniu 16.04.2019
      Zgadzam się z Panią i współczuję Pani i sobie że jestem również klientem tej firmy, straszą że zabiorą cały majątek zajmą wszystko i mnie i mojemu gwarantowi poprostu tragedia, obiorą ze skóry człowieka przed sądem ostatecznym a wystarczy tylko czasem ludzkiego podejścia, dobrze zdają sobie sprawę że udzielają pożyczek ludziom w trudnej sytuacji finansowej ,że złym bikiem i trzeba spłacić dwa razy tyle co się pożyczyło i skoro zły BIK nie stanowi problemu to i trudna sytuacja klienta ,również nie powinna czasami stanowić problemu, żeby przesunąć termin spłaty raty o kilka dni .
    • Wypowiedz się
  • Jadzia

    , w dniu 06.04.2019Ocena:
    A ja z pytaniem. Co w pdzypadku gdy otrzymalam...

    ...wiadomosc ze utorzyli dla mnie konto z kwota o jaka sie ubiegalam a nie mam zyranta. Wniosek zostanie anulowany?

    Ta opinia jest przydatna
    2Przydatność opinii
  • Brunchilda

    , w dniu 04.04.2019Ocena:
    Jest ok. Polecam obsluge

    Ta opinia jest przydatna
    2Przydatność opinii
  • Patka 28

    , w dniu 04.04.2019Ocena:
    Polecam obsługę też.

    Ta opinia jest przydatna
    4Przydatność opinii
  • luka modric

    , w dniu 03.04.2019Ocena:
    wszystko ok polecam jak najbardziej

    Ta opinia jest przydatna
    2Przydatność opinii
  • ppiotrr

    , w dniu 03.04.2019Ocena:
    trochę sporo zamieszania z weryfikacjami...

    ..."kilkuetapowymi" lecz i tak polecam póki co. :D

    Ta opinia jest przydatna
  • nicola23

    , w dniu 03.04.2019Ocena:
    Szybka weryfikacja i miła obsługa

    Ta opinia jest przydatna
    2Przydatność opinii
  • Robi

    , w dniu 02.04.2019Ocena:
    Polecam. Szybko i sprawnie.

    Ta opinia jest przydatna
    2Przydatność opinii
  • Monika

    , w dniu 02.04.2019Ocena:
    szybko i sprawnie polecam

    Ta opinia jest przydatna
    1Przydatność opinii
  • Piotr

    , w dniu 29.03.2019Ocena:
    Ok mogło byc szybciej

    Ta opinia jest przydatna
    3Przydatność opinii
  • Aśka

    , w dniu 29.03.2019Ocena:
    Okropna obsługa na infolinii.... tarktują...

    ...klientów jako potencjalnych zlodziei...NIE POLECAM!!!

    Ta opinia jest przydatna
    1Przydatność opinii
  • Agata

    , w dniu 29.03.2019Ocena:
    Polecam, wszystko przebiegło świetnie, jestem...

    ...bardzo zadowolona z obsługi :)

    Ta opinia jest przydatna
    3Przydatność opinii
  • Aneta

    , w dniu 27.03.2019Ocena:
    Pozytywnie zaskoczona zachowaniem wysokiego...

    ...bezpieczeństwa w udzielanym kredycie , może nie jest łatwo dokonać pożyczki ale wiem że jest zachowana dyskrecja i zadbano o wiarygodność pożyczkobiorcy . Duży plus

    Ta opinia jest przydatna
    1Przydatność opinii
  • Kaja

    , w dniu 27.03.2019Ocena:
    Szybko sprawnie i na temat

    Ta opinia jest przydatna
  • Rabcia

    , w dniu 27.03.2019Ocena:
    Polecam szybko sprawnie bez problemów

    Ta opinia jest przydatna
    2Przydatność opinii
  • Naw

    , w dniu 26.03.2019Ocena:
    Mila obsluga. Wszystko poszlo ok. Polecam

    Ta opinia jest przydatna
    2Przydatność opinii
  • G

    , w dniu 25.03.2019Ocena:
    Wszystko poszło okej.

    Ta opinia jest przydatna
    1Przydatność opinii
  • Os

    , w dniu 25.03.2019Ocena:
    Odniosłem pozytywne wrażenie polecam :)

    Ta opinia jest przydatna
  • person50

    , w dniu 25.03.2019Ocena:
    Jak na razie wszystko poszło szybko i sprawnie,

    polecam.

    Ta opinia jest przydatna
  • Cwaniaki

    , w dniu 20.03.2019Ocena:
    Nie polecam tej firmy pozyczkowej jeden mies...

    ...mialam problem zaplacic w terminie poniewaz rate mialam w niedziele a wplacilam w pon na poczcie a ze się u nich nie zaksiegowalo co chwile sms z pogruszkami widykacjia komornikiem itd mimo tego ze mieli potwierdzenie ze jest zapłacone to i tak dzwonia i strasza pozyczkobiorcce jak i...zobacz cała opinię

    Ta opinia jest przydatna
    3Przydatność opinii
    • Ola

      , w dniu 23.03.2019
      MASAKRA !!!!!!!! NIGDY WIECEJ !!!!!!!!!!!!!!! JESLI SIE OPOZNISZ 1-2 DNI TRAGEDIA !!!!!!!!!!! NEKANIE TELEFONAMI !!!!!!!! NAJGORSZA FIRMA JAKA ZNAM !!!!!
    • Jadrafte

      , w dniu 23.03.2019
      Zgadzam sie najbardziej chamski zespol w firmie pozyczkowej !!!!!! Nie polecam !!!!
    • Wypowiedz się
  • Ja

    , w dniu 19.03.2019Ocena:
    Miła i szybka obsługa

    Ta opinia jest przydatna
    1Przydatność opinii
  • Klaklaxd

    , w dniu 19.03.2019Ocena:
    Profesjonalnie, szybko, bardzo miła obsługa. Mam...

    ...przyjemność korzystać z usług firmy Rapida po raz pierwszy. Jestem bardzo zadowolona i cieszy mnie to ze mogli mi pomóc. Polecam.

    Ta opinia jest przydatna
  • Monika

    , w dniu 18.03.2019Ocena:
    Bardzo polecam firmę Rapida , tylko tam mi...

    ...zaufali i dostałam pożyczkę , trochę dużo formalności , ale i tak jestem pozytywnie zaskoczona .

    Ta opinia jest przydatna
    2Przydatność opinii
  • Grzegorz

    , w dniu 18.03.2019Ocena:
    Wszystko szybko i sprawnie. Szczerze Polecam

    Ta opinia jest przydatna
    • Krzys

      , w dniu 23.03.2019
      Masakra !!!!! Nigdy nikomu nie polecam !!!!!!
    • Wypowiedz się
  • Żaba

    , w dniu 18.03.2019Ocena:
    Profesjonalnie, szybko, bardzo miła obsługa.Mam przyjemność korzystać

    Profesjonalnie, szybko, bardzo miła obsługa.Mam przyjemność korzystać z usług firmy Rapida po raz drugi.Jestem bardzo zadowolona.Polecam.

    Ta opinia jest przydatna
    1Przydatność opinii
  • Patryk

    , w dniu 15.03.2019Ocena:
    W porządku podejście do klienta. Firma godna...

    ...polecenia. Szybko i bez problemów.

    Ta opinia jest przydatna
    1Przydatność opinii
  • Woolly

    , w dniu 15.03.2019Ocena:
    Bardzo polecam, firma godna zaufania

    Ta opinia jest przydatna
    1Przydatność opinii
  • Agusia

    , w dniu 14.03.2019Ocena:
    Polecam goroco zero problemow szybko

    Ta opinia jest przydatna
  • Marika

    , w dniu 14.03.2019Ocena:
    Rzetelna firma godna polecenia

    Ta opinia jest przydatna
    1Przydatność opinii
  • ASDFG

    , w dniu 14.03.2019Ocena:
    BANDA ZLODZIEJI I OSZUSTOW

    Ta opinia jest przydatna
    2Przydatność opinii
  • Marcin

    , w dniu 12.03.2019Ocena:
    Witam jestem bardzo zadowolony z obsługi jest...

    ...bardzo profesjonalnie podchodzą do tego co robią i bardzo dobre podejście do klienta polecam

    Ta opinia jest przydatna
    2Przydatność opinii
  • Pozyczkobiorca

    , w dniu 12.03.2019Ocena:
    Wszystko ładnie przedstawione, bez zbędnych...

    ...formalności. Wyrozumiałość i indywidualne podejście do klienta na plus. Jak najbardziej skorzystałbym ponownie.

    Ta opinia jest przydatna
  • Gg

    , w dniu 12.03.2019Ocena:
    Doskonałe podejście do klienta wyrozumiałość...

    ...obsługa genialna.

    Ta opinia jest przydatna
    1Przydatność opinii
  • Renia

    , w dniu 11.03.2019Ocena:
    bardzo profesjonalna obsługa, trochę to trwało,

    ale rozumiem,ze wymagało sprawdzenia wszystkich danych- jeden dziń , w innych placówkach czy w bankach trwa to nawet miesiąc

    Ta opinia jest przydatna
    1Przydatność opinii
  • Gośka

    , w dniu 11.03.2019Ocena:
    Super sprawnie i rzetelnie

    Ta opinia jest przydatna
    1Przydatność opinii
  • Niteczka

    , w dniu 11.03.2019Ocena:
    Jestem zadowolona z usług. Szybko sprawnie, bez...

    ...zbędnych formalności. Mogę polecić. Obsługa miła i pomocna

    Ta opinia jest przydatna
    1Przydatność opinii
  • Prezes

    , w dniu 11.03.2019Ocena:
    W bankach nie chcieli już ze mną rozmawiać...

    Rapida wyciągneła mnie z dna. Drogo ale coś za coś.

    Ta opinia jest przydatna
  • Magda

    , w dniu 11.03.2019Ocena:
    Możesz niby się z nimi dogadać żeby spłacać...

    ...jak straciłeś pracę wiadomo że pracy nie. Zawsze znajdzie się od tak a oni mają to gdzieś 50 telefonu i 100 SMS dziennie grożą i zyrantowi i mi patologia

    Ta opinia jest przydatna
    2Przydatność opinii
  • Bobi

    , w dniu 09.03.2019Ocena:
    Jeśli został mój wniosek zaakceptowany, ale...

    ...nie ma zatwierdzenia " gwaranta" to ta pożyczka jest aktywna i tak czy dopiero po zatwierdzeniu gwaranta?

    Ta opinia jest przydatna
  • Bobo

    , w dniu 06.03.2019Ocena:
    Jestem zadowolona z szybkości obsługi, na...

    ...każdym etapie składania wniosku mogłam liczyć na pomoc konsultanta, pieniądze na koncie tego samego dnia.

    Ta opinia jest przydatna
  • Maciej

    , w dniu 06.03.2019Ocena:
    Wszystko ok,pomogli mi w B trudnej sytuacji...

    ...materialnej i chodz oddaje jeszcze raz tyle co pożyczyłem to z czystym sumieniem polecam

    Ta opinia jest przydatna
  • Mendoza123

    , w dniu 06.03.2019Ocena:
    Bardzo miła obsługa szybko i sprawnie przebiegła weryfikacja. Szkoda

    Bardzo miła obsługa szybko i sprawnie przebiegła weryfikacja. Szkoda tylko że wypłata kierowana jest do gwaranta przecież gwarant jest świadom przy weryfikacji na co się pisze. Ale generalnie firma godna polecenia pomimo restrykcyjnych warunków.Gorąco polecam

    Ta opinia jest przydatna
    1Przydatność opinii
  • Iga

    , w dniu 04.03.2019Ocena:
    Dajcie sobie spokój. Dostają furii jak się...

    ...dzień spóźnisz z ratą. Zastraszają ciebie i żyranta jeden dzień po terminie. Są naprawdę bardzo elektryczni. Nie warto.

    Ta opinia jest przydatna
    2Przydatność opinii
    • Lena

      , w dniu 11.03.2019
      A jak wygladal i ile trwal proces udzielenia pozyczki ?
    • Renia

      , w dniu 11.03.2019
      Skoro zgodziłeś się na takie warunki, to trzeba je respektować, trzeba wcześniej wysłać kasę ,żeby na dany dzień , umówionej spłaty była na koncie
    • Wypowiedz się
  • Kuka

    , w dniu 22.02.2019Ocena:
    Wszystko w porzadku ,jedynie to ze mnustwo pytan...

    ...do gwaranta, no i dlaczego pieniadze nie na konto pozyczkobiorcy, przeciez skoro gwarant jest swiadom co podpisuje i ile to kasa do pozyczkobiorcy a nie jeszcze absorbowac gwaranta.

    Ta opinia jest przydatna
    2Przydatność opinii