Ocena instytucji

89%
Skorzystałoby ponownie: 703
11%
Nie skorzystałoby ponownie: 84
Zobacz statystyki
Rapida

Rapida

Ocena użytkowników

89%
Skorzystałoby ponownie: 703
11%
Nie skorzystałoby ponownie: 84

W skład algorytmu oceny wchodzą:

  • – Oceny właściwe instytucji (50% wagi)
    • Głosy pozytywne: 670
    • Głosy negatywne: 83
  • – Oceny właściwe oddziałów (25% wagi)
    • Głosy pozytywne: 0
    • Głosy negatywne: 0
  • – Oceny właściwe produktów (25% wagi)
    • Głosy pozytywne: 33
    • Głosy negatywne: 1

Szczegółowa ocena usług

Jak oceniasz przejrzystość umowy?
86%
14%
Jak oceniasz pracowników?
84%
16%
Jak oceniasz atrakcyjność produktów?
84%
16%

Opinie o Rapida

Korzystasz z usług Rapida? Podziel się z innymi swoją opinią!
Nie wiesz, czy skorzystać? Przeczytaj opinie innych klientów!

Dodaj opinię o Rapida

Informacje dotyczące przetwarzania danych znajdują się w Polityce prywatności
Czy skorzystałbyś ponownie z usług?
50 5 10 25 50 100
pokaż: najnowsze popularne komentowane

Opinie użytkowników o Rapida

  • Asia

    , w dniu 18.06.2019Ocena:
    Polecam mila i szybka obsluga100%

    Ta opinia jest przydatna
  • Ela

    , w dniu 18.06.2019Ocena:
    Witam Chciałabym podziękować za szybkie...

    ...załatwienie sprawy aby pomóc rodzinie. Dziękuję i polecam firmę. Pozdrawiam Elzbieta

    Ta opinia jest przydatna
  • Kamila

    , w dniu 17.06.2019Ocena:
    Bardzo miła obsługa. Wszystko szybko i sprawnie.

    Polecam w 100%

    Ta opinia jest przydatna
  • Chudy

    , w dniu 17.06.2019Ocena:
    Spoko obsługa i szybko można coś załatwić

    Ta opinia jest przydatna
  • Iga

    , w dniu 15.06.2019Ocena:
    W umowie klauzule niedozwolone. Uwaga na tą...

    ...firemkę

    Ta opinia jest przydatna
  • Zołza

    , w dniu 13.06.2019Ocena:
    Szybka, miła, fachowa obsługa klienta...

    ...zadowolenie 100%

    Ta opinia jest przydatna
    1Przydatność opinii
  • Zibenlo

    , w dniu 12.06.2019Ocena:
    Dziękuję wszystko sprawnie i pozytywnie. Zbigniew...

    ...zobacz cała opinię

    Ta opinia jest przydatna
  • viola

    , w dniu 12.06.2019Ocena:
    Co prawda było trochę problemów z akceptacją...

    ...gwaranta ale ostatecznie Pani Kasia z firmy zewnętrznej obsługująca pożyczki Rapida znalazła sposób i mój gwarant, który nie miał żadnej historii kredytowej stał się pożyczkobiorcą a ja gwarantem. Oboje jesteśmy bardzo wdzięczni za pomoc. Super

    Ta opinia jest przydatna
  • anna

    , w dniu 11.06.2019Ocena:
    Jestem bardzo zadowolona :)

    Ta opinia jest przydatna
    1Przydatność opinii
  • Heniu

    , w dniu 11.06.2019Ocena:
    Polecam !!! Krótki czas weryfikacji !

    Ta opinia jest przydatna
    3Przydatność opinii
  • ADARP1

    , w dniu 10.06.2019Ocena:
    Zadowolenie, dokokonali cudu

    Ta opinia jest przydatna
  • Una

    , w dniu 08.06.2019Ocena:
    Firma jest Ok wszystko szybko i przejrzyście...

    ...wyjaśnione

    Ta opinia jest przydatna
  • MD

    , w dniu 07.06.2019Ocena:
    Ujdzie....Miło ale nie sprawnie.

    Ta opinia jest przydatna
    1Przydatność opinii
    • Teresa

      , w dniu 08.06.2019
      Bardzo miła i szybka obsługa bez zbędnych formalności.
    • Wypowiedz się
  • gosia

    , w dniu 07.06.2019Ocena:
    czy dzwonią do gwaranta.?

    Ta opinia jest przydatna
  • Benia

    , w dniu 05.06.2019Ocena:
    Bardzo miła obsługa

    Ta opinia jest przydatna
    1Przydatność opinii
  • Urszula

    , w dniu 05.06.2019Ocena:
    Polecam wszystkim szybko i sprawnie.Mialam...

    ...szczęście do konsultantow i miłej Pani Katarzyny niestety kilka osób z infolinii była nieuprzejmya ale to pewnie dlatego ze ludzie nie płacą

    Ta opinia jest przydatna
  • Ciemna

    , w dniu 04.06.2019Ocena:
    Szczerze dużo formalności lecz kasa od ręki...

    ...polecam;)

    Ta opinia jest przydatna
    1Przydatność opinii
  • Przemyslaw.

    , w dniu 31.05.2019Ocena:
    Wszystko okej uczciwa firma pieniądze na koncie w...

    ...24 godziny.

    Ta opinia jest przydatna
    1Przydatność opinii
  • Acik

    , w dniu 31.05.2019Ocena:
    Mila obsługa jestem na tak

    Ta opinia jest przydatna
  • Amam

    , w dniu 31.05.2019Ocena:
    Wszystko super, załatwiłem w 24h, polecam

    Ta opinia jest przydatna
    1Przydatność opinii
  • Klaudii

    , w dniu 31.05.2019Ocena:
    Polecam wszystko bez zadnych problemow

    Ta opinia jest przydatna
  • Irena

    , w dniu 30.05.2019Ocena:
    Ok. Szybko i bez zakłóceń.

    Ta opinia jest przydatna
  • Mati

    , w dniu 30.05.2019Ocena:
    Wszystko fajnie szybko :) ale drogo :(

    Ta opinia jest przydatna
    1Przydatność opinii
  • Mariusz

    , w dniu 30.05.2019Ocena:
    Polecam firmę pożyczkową.

    Ta opinia jest przydatna
    2Przydatność opinii
  • pepi

    , w dniu 28.05.2019Ocena:
    jestem zadowolona, chociaż pożyczka jest bardzo...

    ...droga.

    Ta opinia jest przydatna
    2Przydatność opinii
  • Ja

    , w dniu 27.05.2019Ocena:
    Polecam !!! Wszystko szybko i bardzo sprawnie !

    Ta opinia jest przydatna
  • Seba

    , w dniu 27.05.2019Ocena:
    Szybka łatwa dobra obsluga

    Ta opinia jest przydatna
  • Pink

    , w dniu 17.05.2019Ocena:
    Witam jeśli chodzi o instytucje Rapida bardzo...

    ...gorąco polecam , świetna obsługa wszystko pomoga jestem bardzo zadowolona jeszcze raz wszystkim polecam

    Ta opinia jest przydatna
    1Przydatność opinii
  • Ja

    , w dniu 16.05.2019Ocena:
    Ci co komentują że jest tak fajnie to...

    ...poczekajcie jeszcze troszkę ja płacę 1.5 nigdy nie byłem spóźniony nawet przed czasem płaciłem zostały mi 4 raty i dwa razy się już spóźniłem po 2/3 dni i traktują mnie jak złodzieja oszusta itd...gadaja że wyludzilem pieniądze i że nie mam zamiaru spłacić.gdzie płacę...zobacz cała opinię

    Ta opinia jest przydatna
    1Przydatność opinii
    • Jarmund

      , w dniu 17.05.2019
      Zgadza sie!!!! Drecza, wydzwaniaja, szykanuja i strasza!!!
    • johan

      , w dniu 21.05.2019
      A gwaranta traktują jako dłużnik masakra
    • Zawiedziona

      , w dniu 28.05.2019
      To jest prawda. Traktują ludzi jak złodziej. Potrafią 8 godzin po terminie płatności zasypać skrzynkę mailową wiadomościami a telefon to jest "czerwony" od ich dzwonień. NIE POLECAM NIKOMU. MILI SĄ GDY UDZIELAJĄ POŻYCZKI,
    • lala

      , w dniu 31.05.2019
      Ciekawa jestem ile się czeka za kasa
    • Wypowiedz się
  • Iga

    , w dniu 16.05.2019Ocena:
    Nękają telefonami, co 2 godziny wysyłają...

    ...maile, zastraszają odebraniem domu, wydzwaniają po zakładach pracy, dzwonią od 7 rano z różnych numerów już po kilku dniach spóźnienia. Najgorsza instytucja na rynku

    Ta opinia jest przydatna
    1Przydatność opinii
  • Dz

    , w dniu 16.05.2019Ocena:
    To jest to czego szukałem jak najbardziej polecam...

    ...wszystkim którzy są w trudnej sytuacji finansowej

    Ta opinia jest przydatna
    2Przydatność opinii
    • Jarmund

      , w dniu 17.05.2019
      Chyba Cie poj* czlowieku!!!! Po co pier* te brednie i ludzi wprowadzasz w blad?!!!! Sprawa jest juz zgloszona do Komisji Nadzoru Finansowego!
      Poczekam...zobaczymy kto ma racje!!!!
    • Wypowiedz się
  • Mario

    , w dniu 16.05.2019Ocena:
    Jestem zadowolony z pożyczki.

    Ta opinia jest przydatna
  • Halina

    , w dniu 16.05.2019Ocena:
    Super szybka pożyczka jestem zadowolona i...

    ...polecam. Szybko i sprawnie. Sprawdziłam.

    Ta opinia jest przydatna
    2Przydatność opinii
  • Magda

    , w dniu 16.05.2019Ocena:
    Polecam bardzo pozyczke szybko i sprawnie

    Ta opinia jest przydatna
  • Grzegorz

    , w dniu 15.05.2019Ocena:
    Szybka bez problemu zatwierdzona pożyczka.

    Polecam z czystym sumieniem

    Ta opinia jest przydatna
  • Ja

    , w dniu 15.05.2019Ocena:
    Szybko i sprawnie polecam

    Ta opinia jest przydatna
  • Ona

    , w dniu 15.05.2019Ocena:
    Szybko i sprawnie. Polecam

    Ta opinia jest przydatna
    1Przydatność opinii
  • Hubi

    , w dniu 15.05.2019Ocena:
    Wszystko sprawnie. Obsługa pomocna. 5+

    Ta opinia jest przydatna
    1Przydatność opinii
  • Aga

    , w dniu 14.05.2019Ocena:
    Witam Opryskliwi. Nie polecam

    Ta opinia jest przydatna
  • Ramona

    , w dniu 10.05.2019Ocena:
    Polecam. Sprawnie i szybko.

    Ta opinia jest przydatna
    1Przydatność opinii
  • Dariusz

    , w dniu 30.04.2019Ocena:
    Nie polecam ale jak kto woli

    Ta opinia jest przydatna
    5Przydatność opinii
  • Czarna

    , w dniu 30.04.2019Ocena:
    Polecam naprawde dobra obsluga

    Ta opinia jest przydatna
    1Przydatność opinii
  • Zana

    , w dniu 30.04.2019Ocena:
    Wszystko ok, polecam

    Ta opinia jest przydatna
  • Koza

    , w dniu 29.04.2019Ocena:
    Profesjonalna obsługa i merytoryczna. Jestem...

    ...bardzo zadowolony. Polecam

    Ta opinia jest przydatna
    4Przydatność opinii
  • Paweł

    , w dniu 27.04.2019Ocena:
    Polecam szybko i na temat

    Ta opinia jest przydatna
  • Jarek J

    , w dniu 26.04.2019Ocena:
    Jasno szybko i rzetelnie polecam

    Ta opinia jest przydatna
    1Przydatność opinii
  • Ania

    , w dniu 26.04.2019Ocena:
    Rzetelna firma, polecam wszystkim

    Ta opinia jest przydatna
  • Ania

    , w dniu 26.04.2019Ocena:
    Super pożyczki , polecam gorąco

    Ta opinia jest przydatna
  • Michał

    , w dniu 25.04.2019Ocena:
    Witam, szukam gwaranta

    Ta opinia jest przydatna
    3Przydatność opinii
  • Michał

    , w dniu 25.04.2019Ocena:
    Witam, szukam gwaranta

    Ta opinia jest przydatna
    2Przydatność opinii