Ocena instytucji

22%
Skorzystałoby ponownie: 34
78%
Nie skorzystałoby ponownie: 94
Zobacz statystyki
PLUS BANK S.A.

PLUS BANK S.A.

Ocena użytkowników

22%
Skorzystałoby ponownie: 34
78%
Nie skorzystałoby ponownie: 94

W skład algorytmu oceny wchodzą:

  • – Oceny właściwe instytucji (50% wagi)
    • Głosy pozytywne: 18
    • Głosy negatywne: 90
  • – Oceny właściwe oddziałów (25% wagi)
    • Głosy pozytywne: 13
    • Głosy negatywne: 4
  • – Oceny właściwe produktów (25% wagi)
    • Głosy pozytywne: 3
    • Głosy negatywne: 0

Szczegółowa ocena usług

Jak oceniasz przejrzystość umowy?
35%
65%
Jak oceniasz pracowników?
35%
65%
Jak oceniasz atrakcyjność produktów?
23%
77%

Opinie o PLUS BANK S.A.

Korzystasz z usług PLUS BANK S.A.? Podziel się z innymi swoją opinią!
Nie wiesz, czy skorzystać? Przeczytaj opinie innych klientów!

Dodaj opinię o PLUS BANK S.A.

Informacje dotyczące przetwarzania danych znajdują się w Polityce prywatności
Czy skorzystałbyś ponownie z usług?
10 5 10 25 50 100
pokaż: najnowsze popularne komentowane

Opinie użytkowników o PLUS BANK S.A.

  • Duży

    , w dniu 12.09.2019Ocena:
    Uciekajcie i to szybko podsuwaja dokumenty...

    ...czytajcie dokładnie ja posiadalem konto oszczędnościowe o którym dowiedziałem się po12 miesiącach że takie posiadam

    Ta opinia jest przydatna
    1Przydatność opinii
  • Bank zlodzieji

    , w dniu 12.09.2019Ocena:
    Żal bank podwójnie pobiera wypłaty z bankomatu

    Ta opinia jest przydatna
  • Rafał

    , w dniu 11.09.2019Ocena:
    Beznadzieja brak kontaktu z bankiem brak...

    ...profesjonalnej obsługi jak i w tych po żal się punktach tak i na infolinii powinni to jak najszybciej zamknąć albo kontrolę nasłać odradzam od prawie roku proszę się o wykreślenie z hipoteki i nic cisza. Będę musiał udać się do adwokata i nagłośnić ta sprawę bo tak tego nie zostawię

    Ta opinia jest przydatna
  • brygida

    , w dniu 07.09.2019Ocena:
    matactwo,oszustwo ,brak profesjonalnej obsługi,naciągacze

    matactwo,oszustwo ,brak profesjonalnej obsługi,naciągacze ,kpiny,

    Ta opinia jest przydatna
  • Oszukany

    , w dniu 07.09.2019Ocena:
    Odradzam. Kpina i oszustwo. Od czerwca próbuje...

    ...zamknąć konto i ciągle coś nie tak i 10 zł co miesiąc w błoto.A ten szczerzy zęby

    Ta opinia jest przydatna
    1Przydatność opinii
  • zawiedziony klient

    , w dniu 02.09.2019Ocena:
    Likwidacja lokaty terminowej. Okazuje się że...

    ...wszelkie operacje prowadzi za pośrednictwem firmy Coltrex ST Sp. zo .o z siedzibą w Chorzowie. Przelew środków na wskazane w dyspozycji konto do dzisiaj tj 2-09-2019 nie nastąpił mimo że minęło kilka dni. Tłumaczenia personelu nielogiczne, bezsensowne. Nawet największemu wrogowi nie...zobacz cała opinię

    Ta opinia jest przydatna
  • WWW

    , w dniu 18.08.2019Ocena:
    Szkoda gadać!! Brak oddziałów, pracowników na...

    ...poziomie (wiedza poziom- żaden) i te dziwne zmiany z obsługą w punktach Plusa. Ostatnio rachunek za telefon i telewizję przyszło płacić mi na nowe konto- nawet firmy we wspólnym budynku zamykają rachunki w Plus Banku!! Trzeba wiać!!

    Ta opinia jest przydatna
    1Przydatność opinii
  • Duży

    , w dniu 13.08.2019Ocena:
    Przeniosłem wszystkie konta do innego uciekający...

    ...z tego banku jak najszybciej nawet za Polsat oraz telefony plus płaci się od niedawna nie do plusbank lecz do innego to właściciel banku nie ma zaufania do swojego

    Ta opinia jest przydatna
    2Przydatność opinii
  • Duży

    , w dniu 13.08.2019Ocena:
    Uciekać z tego banku jak najszybciej żeby was na...

    ...coś nie naciagneli

    Ta opinia jest przydatna
    1Przydatność opinii
  • Mona

    , w dniu 09.08.2019Ocena:
    tragiczny poziom obsługi, nie dość że...

    ...zaświadczenie o stanie konta kosztuje aż 100 zł to czeka się na nie miesiącami. Nic nie można załatwić, pracownik Oddziału nic nie może, a Centrala olewa klientów. Stanowczo odradzam

    Ta opinia jest przydatna
    2Przydatność opinii