Ocena instytucji

62%
Skorzystałoby ponownie: 1497
38%
Nie skorzystałoby ponownie: 829
Zobacz statystyki
PKO Bank Polski

PKO Bank Polski

Ocena użytkowników

62%
Skorzystałoby ponownie: 1497
38%
Nie skorzystałoby ponownie: 829

W skład algorytmu oceny wchodzą:

  • – Oceny właściwe instytucji (50% wagi)
    • Głosy pozytywne: 736
    • Głosy negatywne: 540
  • – Oceny właściwe oddziałów (25% wagi)
    • Głosy pozytywne: 586
    • Głosy negatywne: 206
  • – Oceny właściwe produktów (25% wagi)
    • Głosy pozytywne: 175
    • Głosy negatywne: 83

Szczegółowa ocena usług

Jak oceniasz przejrzystość umowy?
62%
38%
Jak oceniasz pracowników?
64%
36%
Jak oceniasz atrakcyjność produktów?
56%
44%

Opinie o PKO Bank Polski

Korzystasz z usług PKO Bank Polski? Podziel się z innymi swoją opinią!
Nie wiesz, czy skorzystać? Przeczytaj opinie innych klientów!

Dodaj opinię o PKO Bank Polski

Informacje dotyczące przetwarzania danych znajdują się w Polityce prywatności
Czy skorzystałbyś ponownie z usług?
5 5 10 25 50 100
pokaż: najnowsze popularne komentowane

Opinie użytkowników o PKO Bank Polski

  • Wku...na

    , w dniu 29.11.2021Ocena:
    Dnooo ... dnooooo dnooo bank tak samo durny jak nasz Rząd !!!! Mogą sobie

    Dnooo ... dnooooo dnooo bank tak samo durny jak nasz Rząd !!!! Mogą sobie 5 tkę przybić. Średniowiecze.... Nie idą z duchem czasu, nie wychodzą na przeciw klienta. OMIJAĆ nie dajcie się robić w balona !!!!!!

    Ta opinia jest przydatna
    • Dobra rada

      , w dniu 29.11.2021
      Proszę publicznie nie wyzywać rządu od durniów bo zrobisz sobie krzywdę!Wszyscy wiemy jaki jest rząd.Wku...na nie jesteś anonimowa i Twoje IP jest znane a jeśli zajdziesz komuś za skórę to jakiś fircyk naciśnie na klawiaturze ENTER i już zostajesz odcięta od konta i środków do życia.Kumasz to?Taki sam los czeka wszystkich którzy pozakładali konta i cieszą się plastikowym g ó w n e m czyli kartą zamiast używać realnego pieniądza czyli banknotów i monet.
    • Wypowiedz się
  • Tylko Gotówka

    , w dniu 27.11.2021Ocena:
    Spokojnie Kalinko i Magdaleno!Na razie banki...

    ...testują społeczeństwo na ile mogą sobie pozwolić okradając co poniektórych i obserwując reakcje w y d y m a n y c h na kasę.To preludium do wielkiego skoku na kasę klientów banków.Sposób w jaki to się odbędzie jest trywialny:wycofanie gotówki z rynku,pozostawienie TYLKO i...zobacz cała opinię

    Ta opinia jest przydatna
    1Przydatność opinii
    • Tylko Gotówka

      , w dniu 27.11.2021
      SUPLEMENT:Ponadto w powyższej sytuacji banki (czytaj władze) będą miały całkowity wgląd w wydatki społeczeństwa=totalna inwigilacja co,kto i gdzie kupił i będą mogły wpływać na charakter i cel zakupów.Ta "radosna" przyszłość już funkcjonuje w Chinach pod postacią tzw.social score i z pewnością zawita do Europy (UE) wcześniej czy później.Wspierajcie więc obrót bezgotówkowy i przyczyniajcie się do wprowadzenia zamordyzmu pozbywając się gotówki na rzecz plastikowego g ó w n a rodacy Polacy!This is the END !!!
    • Xyz!

      , w dniu 27.11.2021
      The Doors-This is the END.Słuchaj na YT.
    • Xyz!

      , w dniu 27.11.2021
      Sorry mistake:The END not This is the END.
    • Wypowiedz się
  • Kalinka

    , w dniu 26.11.2021Ocena:
    Boję się korzystać z tego banku, a...

    ...wszegóności boję się robić zakupy online. Płacę w złotówkach a pobierają w dolarach. Pracownicy zamiast wyjaśnić, obrażają klienta.

    Ta opinia jest przydatna
    1Przydatność opinii
  • Magdalena

    , w dniu 26.11.2021Ocena:
    Czuję się nie tylko oszukana ale i obrażona i poniżona. Dokonywałam przelewu w złotówkach a transakcja została zanotowana na moim koncie walutowym. Mam potwierdzenie z PAYU, że transakcja odbyła się w PLN. Chcąc wyjasnić tę sprawę w Oddziale Banku zos

    Czuję się nie tylko oszukana ale i obrażona i poniżona. Dokonywałam przelewu w złotówkach a transakcja została zanotowana na moim koncie walutowym. Mam potwierdzenie z PAYU, że transakcja odbyła się w PLN. Chcąc wyjasnić tę sprawę w Oddziale Banku zostałam tylko obrażona,...zobacz cała opinię

    Ta opinia jest przydatna
  • Kalinka

    , w dniu 26.11.2021Ocena:
    Księgowość bankowa robi przekręty. Płacę...

    ...przelewm za zakupy internetowe w złotówach, w polskim sklepie co mają ceny tylko w PLN, a tu z konta walutowego po niskim kursie (USD), "schodzą" mi pieniądze. Mam potwierdzenie z PAYU iż, pobrano złotowki. Interweniowałam w oddziale, obrażono mnie tylko. Teraz się boję.

    Ta opinia jest przydatna