Ocena instytucji

13%
Skorzystałoby ponownie: 2
87%
Nie skorzystałoby ponownie: 13
Zobacz statystyki
HORCUS INVESTMENT GROUP S.A.

HORCUS INVESTMENT GROUP S.A.

Ocena użytkowników

13%
Skorzystałoby ponownie: 2
87%
Nie skorzystałoby ponownie: 13

W skład algorytmu oceny wchodzą:

  • – Oceny właściwe instytucji (50% wagi)
    • Głosy pozytywne: 2
    • Głosy negatywne: 13
  • – Oceny właściwe oddziałów (25% wagi)
    • Głosy pozytywne: 0
    • Głosy negatywne: 0
  • – Oceny właściwe produktów (25% wagi)
    • Głosy pozytywne: 0
    • Głosy negatywne: 0

Szczegółowa ocena usług

Jak oceniasz przejrzystość umowy?
17%
83%
Jak oceniasz pracowników?
17%
83%
Jak oceniasz atrakcyjność produktów?
17%
83%

Opinie o HORCUS INVESTMENT GROUP S.A.

Korzystasz z usług HORCUS INVESTMENT GROUP S.A.? Podziel się z innymi swoją opinią!
Nie wiesz, czy skorzystać? Przeczytaj opinie innych klientów!

Dodaj opinię o HORCUS INVESTMENT GROUP S.A.

Informacje dotyczące przetwarzania danych znajdują się w Polityce prywatności
Czy skorzystałbyś ponownie z usług?
5 5 10 25 50 100
pokaż: najnowsze popularne komentowane

Opinie użytkowników o HORCUS INVESTMENT GROUP S.A.

  • k.r.

    , w dniu 26.02.2017Ocena:
    Firma wciąż nie płaci odsetek od obligacji i mataczy wysyłając różne

    Firma wciąż nie płaci odsetek od obligacji i mataczy wysyłając różne informacje; wciąż szukam obligatariuszy mających takie obligacje celem wspólnego działania; proszę pisać na mail: aikrogow@interia.pl

    Ta opinia jest przydatna
    18Przydatność opinii
  • katbogd

    , w dniu 15.02.2017Ocena:
    od ponad pół roku nie wypłacają odsetek na...

    ...obligacje A-10; A-11; A-18 i nie oddają wpłaconych na obligacje pieniędzy - kolejny raz wymyślają różne powody niepłacenia, ustalają kolejne nowe terminy wypłat z odsetkami (ostatnio do 31.01.2017r.) i grają na zwłokę - po cichu się "zwijają" - musimy jak najszybciej zgłosić...zobacz cała opinię

    Ta opinia jest przydatna
    11Przydatność opinii
    • Margo

      , w dniu 16.02.2017
      Odsetki są tez nie płacone od obligacji A8 - nie otrzymałam tez żadnej informacji dotyczacej opóżnienia
    • małami

      , w dniu 20.02.2017
      Również od obligacji A13 odsetki nie są płacone.
    • Wypowiedz się
  • janusz

    , w dniu 29.12.2016Ocena:
    Horcus Investment Group S.A. zostało przejęte...

    ...przez spółką Q group S.A. w grudniu 2016 r. Sz. Państwo proszę o informację w zakresie wywiązywania się ze zobowiązań inwestycji dot. obligacji korporacyjnych na koniec grudnia 2016 r. Zobowiązania z wypłat dot, obligacji korporacyjnych przejęła spółka S.A. Q Group.

    Ta opinia jest przydatna
    18Przydatność opinii
    • Newton

      , w dniu 03.01.2017
      od jakiegoś czasu HORCUS nie wywiązuje się z płacenia odsetek. Do 10-go stycznia ma nastąpić wykup obligacji wraz z zaległymi odsetkami. Jak to nastąpi to będę szczęśliwy. Nie mam zaufania do HORCUS-a. Q Group SA i p. Banasia.
    • k.r.

      , w dniu 10.01.2017
      oczywiście prawda że nie wywiązują się ze zobowiązań dodatkowo mataczą; poszukuję i zbieram osoby - obligatariuszy Horcus celem wspólnego wystąpienia na drogę sądową i windykację należności - podaję kontakt mailowy: aikrogow@interia.pl - proszę na niego pisać trzeba coś robić ze złodziejami !!
    • Mati

      , w dniu 24.01.2017
      z całym szacunkiem, za głupotę się płaci. Wystarczyło najpierw sprawdzić powiązania miedzy spółkami.
    • katbogd

      , w dniu 15.02.2017
      od ponad pół roku nie wypłacają odsetek na obligacje A-10; A-11; A-18 i nie oddają wpłaconych na obligacje pieniędzy - kolejny raz wymyślają różne powody niepłacenia, ustalają kolejne nowe terminy wypłat z odsetkami (ostatnio do 31.01.2017r.) i grają na zwłokę - po cichu się "zwijają" - musimy jak najszybciej zgłosić sprawę do prokuratury oraz innych instytucji państwowych i międzynarodowych, bo to kolejny "amber gold" niedługo nie zwrócą nam nawet zainwestowanych pieniędzy ...
    • AnWy

      , w dniu 16.02.2017
      Właśnie dzisiaj otrzymałem zaległe odsetki od obligacji A6 i B2
    • Wypowiedz się
  • Wiesław

    , w dniu 17.03.2016Ocena:
    Od 22.02.2016r oczekuje na potwierdzenie zawarcia...

    ...umowy na A15 mimo dokonania wpłaty.

    Ta opinia jest przydatna
    58Przydatność opinii
    • k.r.

      , w dniu 10.01.2017
      oczywiście prawda że nie wywiązują się ze zobowiązań dodatkowo mataczą; poszukuję i zbieram osoby - obligatariuszy Horcus celem wspólnego wystąpienia na drogę sądową i windykację należności - podaję kontakt mailowy: aikrogow@interia.pl - proszę na niego pisać trzeba coś robić ze złodziejami !!
    • Wypowiedz się
  • Patrycja P.

    , w dniu 21.04.2015Ocena:
    Zakupiłam obligacje tej spółki do tej pory...

    ...przebiega wszystko sprawnie, odsetki wypłacane terminowo. Przemiły kontakt telefoniczny

    Ta opinia jest przydatna
    93Przydatność opinii
    • kicak

      , w dniu 04.04.2017
      Jestem również osobą oszukaną z Warszawy na obl.s.A2. Poszukuję osób które chciałyby wspólnie przygotować zawiadomienie do Prokuratury. Jest nasz kilka osób. Im więcej nas będzie tym mamy większą szansę. Proszę pisać na E-m:twoje.godne.zycie@gmail.com.
    • andrzej w.

      , w dniu 05.04.2017
      Napisałem, skopiowałem i wkleiłem adres i otrzymałem informację: Adres „twoje.godne.zycie@gmail.com.” w polu „Do” nie został rozpoznany. Upewnij się, że wszystkie adresy mają prawidłowy format. Może jest jakiś błąd w adresie?
    • inwestor

      , w dniu 18.04.2017
      Napisałem dzisiaj do Was: twoje.godne.zycie@gmail.com oraz aikrogow@interia.pl Obligacje serii A15.
    • dergt

      , w dniu 24.04.2017
      Horcus to trup - mają tylko nieruchomość obstawioną hipotekami, ludzi naciągnieli na 40 mln zł. Do kancelarii natychmiast składajcie, zobaczcie na dlugi. info jak sa wpisani.
    • invest

      , w dniu 23.08.2017
      A kto oferował obligacje tej spółki? Gdzie można było kupić?
    • Wypowiedz się
« 1 2 3