Ocena instytucji

13%
Skorzystałoby ponownie: 2
87%
Nie skorzystałoby ponownie: 13
Zobacz statystyki
HORCUS INVESTMENT GROUP S.A.

HORCUS INVESTMENT GROUP S.A.

Ocena użytkowników

13%
Skorzystałoby ponownie: 2
87%
Nie skorzystałoby ponownie: 13

W skład algorytmu oceny wchodzą:

  • – Oceny właściwe instytucji (50% wagi)
    • Głosy pozytywne: 2
    • Głosy negatywne: 13
  • – Oceny właściwe oddziałów (25% wagi)
    • Głosy pozytywne: 0
    • Głosy negatywne: 0
  • – Oceny właściwe produktów (25% wagi)
    • Głosy pozytywne: 0
    • Głosy negatywne: 0

Szczegółowa ocena usług

Jak oceniasz przejrzystość umowy?
17%
83%
Jak oceniasz pracowników?
17%
83%
Jak oceniasz atrakcyjność produktów?
17%
83%

Opinie o HORCUS INVESTMENT GROUP S.A.

Korzystasz z usług HORCUS INVESTMENT GROUP S.A.? Podziel się z innymi swoją opinią!
Nie wiesz, czy skorzystać? Przeczytaj opinie innych klientów!

Dodaj opinię o HORCUS INVESTMENT GROUP S.A.

Informacje dotyczące przetwarzania danych znajdują się w Polityce prywatności
Czy skorzystałbyś ponownie z usług?
5 5 10 25 50 100
pokaż: najnowsze popularne komentowane

Opinie użytkowników o HORCUS INVESTMENT GROUP S.A.

  • janusz

    , w dniu 27.04.2017Ocena:
    Proszę o kontakt wszystkie osoby pokrzywdzone przez Horcusa na tel.

    Proszę o kontakt wszystkie osoby pokrzywdzone przez Horcusa na tel. 505222132 i adres e-mail. januszslezak1@wp.pl. Proszę podać numer serii obligacji, i końcową zapadalność, gdzie kapitał nie został wypłacony przez Horcusa.

    Ta opinia jest przydatna
    26Przydatność opinii
  • k.r.

    , w dniu 25.04.2017Ocena:
    drodzy inwestorzy - obligatariusze horcusa,

    obecnie nasza grupa liczy 60 oszukanych osób - chcemy dotrzeć do wszystkich obligatariuszy a więc wciąż szukam, celem wspólnego działania, obligatariuszy mających obligacje tych złodziei ; proszę pisać na mail: aikrogow@interia.pl

    Ta opinia jest przydatna
    17Przydatność opinii
    • kuba

      , w dniu 26.04.2017
      Potwierdzam, wszystkie wpisy.Ja też dałem się nabrać i jestem pełen obaw czy odzyskam swoje oszczędności
    • Wypowiedz się
  • lawa77

    , w dniu 24.04.2017Ocena:
    Oszuści, nawet nie odbierają korespondencji, nie...

    ...mówiąc o wykupie obligacji i zwrocie kasy wraz z odsetkami

    Ta opinia jest przydatna
    15Przydatność opinii
  • pseudo

    , w dniu 03.04.2017Ocena:
    Dałam się nabrać i teraz sobie pluję w brodę.

    Wiem,że żadna inwestycja nie jest na 100% bezpieczna ale tym razem człowiek, który pewnie niezłe sobie interesy zbija na łapaniu naiwnych dla tej firmy przekonywał mnie,że nie ma bardziej pewnej inwestycji.I z wielką chęcią podam jego nazwisko żebyście go unikali jak ognia: Norbert...zobacz cała opinię

    Ta opinia jest przydatna
    17Przydatność opinii
    • Genek

      , w dniu 24.10.2019
      Ja już od jakiegoś tygodnia czekam aby zaakceptowano moja prośbę dołączenia do grupy I cisza
    • Rafal

      , w dniu 13.11.2019
      Czy ktoś dostał informacje z prokuratury?
    • torcik111

      , w dniu 14.11.2019
      Witam, moje zgłoszenie do prokuratury w miejscu zamieszk.zostało złożone w czerwcu br., sprawę przekazano do W-wy, W-wa odesłała i kazała rozpatrywać miejscowej prokuraturze. Po przeczytaniu Państwa informacji z tej strony (dziękuję), poprosiłam o przekazanie sprawy jeszcze raz do W-wy na Chocimską, zrobiono tak. Pismo z potwierdzeniem udziału w oskarżeniu zbiorowym (jest to w ogóle 1sze pismo, jakie otrzymałam w tej sprawie) przyszło z W-wy w ub.tygodniu. Toczy się postępowanie, im więcej będzie zgłoszeń, tym lepiej dla całej sprawy. Tak sądzę...
    • kubulanka

      , w dniu 14.11.2019
      Witam czy są wśród podzkodowanych osoby z okolic Świnoujścia lub Szczecina?
    • RP

      , w dniu 16.11.2019
      Tak. Oferował nam obligacje Paweł Boj...uk
    • Wypowiedz się
  • wodgiz

    , w dniu 27.02.2017Ocena:
    Firma nie płaci odsetek, podobna sytuacja do...

    ...mojego poprzednika, zakupione obligacje latem 2016r, do tej pory nie wpłynęły żadne pieniądze, podczas rozmów telefonicznych typowa gra na zwłokę Myślę że czas podjąć odpowiednie działania

    Ta opinia jest przydatna
    11Przydatność opinii
    • Stanisław

      , w dniu 08.05.2017
      Kupiłem obligacji Horcus seria A 5 nie ma wykupu i ostatnich odsetek
    • MAX

      , w dniu 11.07.2018
      Co się dzieje na dzień dzisiejszy z obligacjami i sprawą firmy Horcus - może ktoś jest bliżej sprawy???
    • Wypowiedz się
« 1 2 3 »