Ocena instytucji

13%
Skorzystałoby ponownie: 2
87%
Nie skorzystałoby ponownie: 13
Zobacz statystyki
HORCUS INVESTMENT GROUP S.A.

HORCUS INVESTMENT GROUP S.A.

Ocena użytkowników

13%
Skorzystałoby ponownie: 2
87%
Nie skorzystałoby ponownie: 13

W skład algorytmu oceny wchodzą:

  • – Oceny właściwe instytucji (50% wagi)
    • Głosy pozytywne: 2
    • Głosy negatywne: 13
  • – Oceny właściwe oddziałów (25% wagi)
    • Głosy pozytywne: 0
    • Głosy negatywne: 0
  • – Oceny właściwe produktów (25% wagi)
    • Głosy pozytywne: 0
    • Głosy negatywne: 0

Szczegółowa ocena usług

Jak oceniasz przejrzystość umowy?
17%
83%
Jak oceniasz pracowników?
17%
83%
Jak oceniasz atrakcyjność produktów?
17%
83%

Opinie o HORCUS INVESTMENT GROUP S.A.

Korzystasz z usług HORCUS INVESTMENT GROUP S.A.? Podziel się z innymi swoją opinią!
Nie wiesz, czy skorzystać? Przeczytaj opinie innych klientów!

Dodaj opinię o HORCUS INVESTMENT GROUP S.A.

Informacje dotyczące przetwarzania danych znajdują się w Polityce prywatności
Czy skorzystałbyś ponownie z usług?
25 5 10 25 50 100
pokaż: najnowsze popularne komentowane

Opinie użytkowników o HORCUS INVESTMENT GROUP S.A.

  • pomoc

    , w dniu 21.07.2017Ocena:
    Dzień dobry, jeśli jest tu ktoś, kto nie...

    ...odzyskał kapitału bądź z odsetek z inwestycji w obligacje tej firmy - zapraszam do kontaktu. Pomogłem już wielu obligatariuszom w odzyskaniu pieniędzy wtopionych w trefne inwestycje. W razie zainteresowania zapraszam do kontaktu mailowego: obligacje.pomoc@gmail.com

    Ta opinia jest przydatna
    35Przydatność opinii
    • Jankes

      , w dniu 27.09.2017
      Obligatariusze, którzy zakupili obligacje korporacyjne od spółki Q Group SA w okresie od 1 stycznia 2017 r do 30 czerwca 2017 r serii A 01, A 02 , A 03 itd. niechaj się zgłoszą pod numer tel. 505222132 i uzyskają niezwykle ważne informacje o obligacjach j\w. lub pod adres e-mailowy januszslezak1@wp.pl
    • Wypowiedz się
  • Łukasz

    , w dniu 31.05.2017Ocena:
    Reprezentujemy osoby pokrzywdzone działaniami...

    ...spółki Horcus. Oferujemy reprezentowanie przez adwokata na każdym etapie postępowania karnego prowadzonego w sprawie tego podmiotu. Pobieramy wynagrodzenie z dołu, wyłącznie od kwoty faktycznie wyegzekwowanej od ww. firmy oraz osób związanych z ww. firmą. Nie pobieramy żadnych...zobacz cała opinię

    Ta opinia jest przydatna
    42Przydatność opinii
  • Franklin

    , w dniu 30.05.2017Ocena:
    Z tego co się dowiedziałem, trwa postępowanie...

    ...sądowe w celu ustanowienia Restrukturyzacji Sanacyjnej. Jeżeli sąd ją zatwierdzi, to na okres restrukturyzacji wstrzymane są wszelkie postępowania egzekucyjne (przynajmniej tak zrozumiałem z informacji znalezionych w internecie). Aktualnie zapoznaję się z ustawą.

    Ta opinia jest przydatna
    27Przydatność opinii
  • pomocobligacje.pl

    , w dniu 09.05.2017Ocena:
    Witam, jeżeli czujesz się oszukany przez firmę,

    której obligację nabyłeś/aś bo obiecywali wysoki zysk ale do drodze coś poszło nie tak i nie zwrócili kapitału lub odsetek napisz do Nas. wsparcie@pomocobligacje.pl Pomożemy odzyskać Twój kapitał i odsetki.

    Ta opinia jest przydatna
    36Przydatność opinii
    • Ania

      , w dniu 15.05.2017
      Polecam. Proces przebiegł bardzo sprawnie. Profesjonalne podejście do człowieka. Udało mi się na tej współpracy nawet zarobić.
    • mad

      , w dniu 21.06.2017
      Współpracowałem z tą grupą. Bardzo profesjonalne podejście do klienta. Kapitał odzyskałem i dzięki nim zacząłem na nim zarabiać. Oby więcej takich osób na polskim rynku.
    • Wypowiedz się
  • pomoc

    , w dniu 09.05.2017Ocena:
    Jeżeli ktoś nadal ma problem z odzyskaniem...

    ...odsetek lub kapitału z inwestycji w obligacje proszę o kontakt mailowy. Pomogłem już wielu osobom w zdobyciu od emitenta pieniędzy więc służę pomocą. Zainteresowane osoby proszę o kontakt : obligacje.pomoc@gmail.com

    Ta opinia jest przydatna
    36Przydatność opinii
    • Ania

      , w dniu 15.05.2017
      Witam, W przeszłości korzystałam z usług osoby, która pod w/w mailem oferuje pomoc. Jestem bardzo zadowolona, pozdrawiam
    • Wypowiedz się
  • janusz

    , w dniu 27.04.2017Ocena:
    Proszę o kontakt wszystkie osoby pokrzywdzone przez Horcusa na tel.

    Proszę o kontakt wszystkie osoby pokrzywdzone przez Horcusa na tel. 505222132 i adres e-mail. januszslezak1@wp.pl. Proszę podać numer serii obligacji, i końcową zapadalność, gdzie kapitał nie został wypłacony przez Horcusa.

    Ta opinia jest przydatna
    26Przydatność opinii
  • k.r.

    , w dniu 25.04.2017Ocena:
    drodzy inwestorzy - obligatariusze horcusa,

    obecnie nasza grupa liczy 60 oszukanych osób - chcemy dotrzeć do wszystkich obligatariuszy a więc wciąż szukam, celem wspólnego działania, obligatariuszy mających obligacje tych złodziei ; proszę pisać na mail: aikrogow@interia.pl

    Ta opinia jest przydatna
    17Przydatność opinii
    • kuba

      , w dniu 26.04.2017
      Potwierdzam, wszystkie wpisy.Ja też dałem się nabrać i jestem pełen obaw czy odzyskam swoje oszczędności
    • Wypowiedz się
  • lawa77

    , w dniu 24.04.2017Ocena:
    Oszuści, nawet nie odbierają korespondencji, nie...

    ...mówiąc o wykupie obligacji i zwrocie kasy wraz z odsetkami

    Ta opinia jest przydatna
    15Przydatność opinii
  • pseudo

    , w dniu 03.04.2017Ocena:
    Dałam się nabrać i teraz sobie pluję w brodę.

    Wiem,że żadna inwestycja nie jest na 100% bezpieczna ale tym razem człowiek, który pewnie niezłe sobie interesy zbija na łapaniu naiwnych dla tej firmy przekonywał mnie,że nie ma bardziej pewnej inwestycji.I z wielką chęcią podam jego nazwisko żebyście go unikali jak ognia: Norbert...zobacz cała opinię

    Ta opinia jest przydatna
    15Przydatność opinii
    • Wiki

      , w dniu 28.08.2019
      5. Inne okoliczności jako potwierdzenie zarzutów - np. spółki słowami p. prezes przedstawiają nieprawdziwe informacje i terminy, których nie dotrzymują, Przytoczyć kluczowe z nich oraz podawane niespełnione obietnice. Również jeśli pytaliście a nie uzyskaliście odpowiedzi co do stanu spraw czy przyczyn niedotrzymania terminów to opiszcie zwieźle.Można też dołączyć warunki nabycia i propozycję jaką otrzymyaliscie (ale tu powinna byc kopia potwierdzona notarialnie wiec mały kłopot). Ewentualnie przedstawicie oryginał przy składaniu zeznań a w piśmie można zaznaczyć , ze takową macie i mozecie przedstawić.
      6. Podpis, data + wysłać poleconym - i to wszystko.
      Proponuję nie zwlekać - prokuratura oczekuje na wasze zgłoszenia.
    • Kk

      , w dniu 29.08.2019
      Panie wiki proszę o kontakt na grupie ericius eki Energi!!!
    • Kk

      , w dniu 29.08.2019
      Energy kkkkkk kkkk hhhj
    • Wiki

      , w dniu 29.08.2019
      Spróbuję sie tam wbić - moze w weekend znajdę chwilę. Na razie się na grupę nie wbijałem.
    • Burak

      , w dniu 18.09.2019
      Mój nr telefonu 606-352-353
      E-mail: magic395@gmail.com
      Ja włożyłem po namowie przez Bartłomieja Mierzejewskiego w KIBO. Miałem juz kilka spięć ostrych z oszustka Zwolinska
    • Wypowiedz się
  • wodgiz

    , w dniu 27.02.2017Ocena:
    Firma nie płaci odsetek, podobna sytuacja do...

    ...mojego poprzednika, zakupione obligacje latem 2016r, do tej pory nie wpłynęły żadne pieniądze, podczas rozmów telefonicznych typowa gra na zwłokę Myślę że czas podjąć odpowiednie działania

    Ta opinia jest przydatna
    11Przydatność opinii
    • Stanisław

      , w dniu 08.05.2017
      Kupiłem obligacji Horcus seria A 5 nie ma wykupu i ostatnich odsetek
    • MAX

      , w dniu 11.07.2018
      Co się dzieje na dzień dzisiejszy z obligacjami i sprawą firmy Horcus - może ktoś jest bliżej sprawy???
    • Wypowiedz się
  • k.r.

    , w dniu 26.02.2017Ocena:
    Firma wciąż nie płaci odsetek od obligacji i mataczy wysyłając różne

    Firma wciąż nie płaci odsetek od obligacji i mataczy wysyłając różne informacje; wciąż szukam obligatariuszy mających takie obligacje celem wspólnego działania; proszę pisać na mail: aikrogow@interia.pl

    Ta opinia jest przydatna
    18Przydatność opinii
  • katbogd

    , w dniu 15.02.2017Ocena:
    od ponad pół roku nie wypłacają odsetek na...

    ...obligacje A-10; A-11; A-18 i nie oddają wpłaconych na obligacje pieniędzy - kolejny raz wymyślają różne powody niepłacenia, ustalają kolejne nowe terminy wypłat z odsetkami (ostatnio do 31.01.2017r.) i grają na zwłokę - po cichu się "zwijają" - musimy jak najszybciej zgłosić...zobacz cała opinię

    Ta opinia jest przydatna
    11Przydatność opinii
    • Margo

      , w dniu 16.02.2017
      Odsetki są tez nie płacone od obligacji A8 - nie otrzymałam tez żadnej informacji dotyczacej opóżnienia
    • małami

      , w dniu 20.02.2017
      Również od obligacji A13 odsetki nie są płacone.
    • Wypowiedz się
  • janusz

    , w dniu 29.12.2016Ocena:
    Horcus Investment Group S.A. zostało przejęte...

    ...przez spółką Q group S.A. w grudniu 2016 r. Sz. Państwo proszę o informację w zakresie wywiązywania się ze zobowiązań inwestycji dot. obligacji korporacyjnych na koniec grudnia 2016 r. Zobowiązania z wypłat dot, obligacji korporacyjnych przejęła spółka S.A. Q Group.

    Ta opinia jest przydatna
    18Przydatność opinii
    • Newton

      , w dniu 03.01.2017
      od jakiegoś czasu HORCUS nie wywiązuje się z płacenia odsetek. Do 10-go stycznia ma nastąpić wykup obligacji wraz z zaległymi odsetkami. Jak to nastąpi to będę szczęśliwy. Nie mam zaufania do HORCUS-a. Q Group SA i p. Banasia.
    • k.r.

      , w dniu 10.01.2017
      oczywiście prawda że nie wywiązują się ze zobowiązań dodatkowo mataczą; poszukuję i zbieram osoby - obligatariuszy Horcus celem wspólnego wystąpienia na drogę sądową i windykację należności - podaję kontakt mailowy: aikrogow@interia.pl - proszę na niego pisać trzeba coś robić ze złodziejami !!
    • Mati

      , w dniu 24.01.2017
      z całym szacunkiem, za głupotę się płaci. Wystarczyło najpierw sprawdzić powiązania miedzy spółkami.
    • katbogd

      , w dniu 15.02.2017
      od ponad pół roku nie wypłacają odsetek na obligacje A-10; A-11; A-18 i nie oddają wpłaconych na obligacje pieniędzy - kolejny raz wymyślają różne powody niepłacenia, ustalają kolejne nowe terminy wypłat z odsetkami (ostatnio do 31.01.2017r.) i grają na zwłokę - po cichu się "zwijają" - musimy jak najszybciej zgłosić sprawę do prokuratury oraz innych instytucji państwowych i międzynarodowych, bo to kolejny "amber gold" niedługo nie zwrócą nam nawet zainwestowanych pieniędzy ...
    • AnWy

      , w dniu 16.02.2017
      Właśnie dzisiaj otrzymałem zaległe odsetki od obligacji A6 i B2
    • Wypowiedz się
  • Wiesław

    , w dniu 17.03.2016Ocena:
    Od 22.02.2016r oczekuje na potwierdzenie zawarcia...

    ...umowy na A15 mimo dokonania wpłaty.

    Ta opinia jest przydatna
    58Przydatność opinii
    • k.r.

      , w dniu 10.01.2017
      oczywiście prawda że nie wywiązują się ze zobowiązań dodatkowo mataczą; poszukuję i zbieram osoby - obligatariuszy Horcus celem wspólnego wystąpienia na drogę sądową i windykację należności - podaję kontakt mailowy: aikrogow@interia.pl - proszę na niego pisać trzeba coś robić ze złodziejami !!
    • Wypowiedz się
  • Patrycja P.

    , w dniu 21.04.2015Ocena:
    Zakupiłam obligacje tej spółki do tej pory...

    ...przebiega wszystko sprawnie, odsetki wypłacane terminowo. Przemiły kontakt telefoniczny

    Ta opinia jest przydatna
    93Przydatność opinii
    • kicak

      , w dniu 04.04.2017
      Jestem również osobą oszukaną z Warszawy na obl.s.A2. Poszukuję osób które chciałyby wspólnie przygotować zawiadomienie do Prokuratury. Jest nasz kilka osób. Im więcej nas będzie tym mamy większą szansę. Proszę pisać na E-m:twoje.godne.zycie@gmail.com.
    • andrzej w.

      , w dniu 05.04.2017
      Napisałem, skopiowałem i wkleiłem adres i otrzymałem informację: Adres „twoje.godne.zycie@gmail.com.” w polu „Do” nie został rozpoznany. Upewnij się, że wszystkie adresy mają prawidłowy format. Może jest jakiś błąd w adresie?
    • inwestor

      , w dniu 18.04.2017
      Napisałem dzisiaj do Was: twoje.godne.zycie@gmail.com oraz aikrogow@interia.pl Obligacje serii A15.
    • dergt

      , w dniu 24.04.2017
      Horcus to trup - mają tylko nieruchomość obstawioną hipotekami, ludzi naciągnieli na 40 mln zł. Do kancelarii natychmiast składajcie, zobaczcie na dlugi. info jak sa wpisani.
    • invest

      , w dniu 23.08.2017
      A kto oferował obligacje tej spółki? Gdzie można było kupić?
    • Wypowiedz się