Ocena instytucji

14%
Skorzystałoby ponownie: 1
86%
Nie skorzystałoby ponownie: 6
Zobacz statystyki
HORCUS INVESTMENT GROUP S.A.

HORCUS INVESTMENT GROUP S.A.

Ocena użytkowników

14%
Skorzystałoby ponownie: 1
86%
Nie skorzystałoby ponownie: 6

W skład algorytmu oceny wchodzą:

  • – Oceny właściwe instytucji (50% wagi)
    • Głosy pozytywne: 1
    • Głosy negatywne: 6
  • – Oceny właściwe oddziałów (25% wagi)
    • Głosy pozytywne: 0
    • Głosy negatywne: 0
  • – Oceny właściwe produktów (25% wagi)
    • Głosy pozytywne: 0
    • Głosy negatywne: 0

Szczegółowa ocena usług

Jak oceniasz przejrzystość umowy?
25%
75%
Jak oceniasz pracowników?
25%
75%
Jak oceniasz atrakcyjność produktów?
25%
75%

Opinie o HORCUS INVESTMENT GROUP S.A.

Korzystasz z usług HORCUS INVESTMENT GROUP S.A.? Podziel się z innymi swoją opinią!
Nie wiesz, czy skorzystać? Przeczytaj opinie innych klientów!

Dodaj opinię o HORCUS INVESTMENT GROUP S.A.

Czy skorzystałbyś ponownie z usług?
Wyrażam zgodę na przetwarzanie zawartych w formularzu danych w celach marketingowych rankomat Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością Sp. K.
Wyrażam zgodę na udostępnianie zawartych w formularzu danych w celach marketingowych związanych z przedstawieniem oferty od podmiotów współpracujących z rankomat Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością Sp. K.
Wyrażam zgodę na przesyłanie na podany powyżej adres e-mail wiadomości zawierających informacje handlowe przesyłane przez rankomat Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością Sp. K. oraz podmioty współpracujące z rankomat Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością Sp. K.
Nota prawna: Dbamy o Twoje dane!
Administratorem podanych powyżej danych osobowych jest rankomat Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością Sp. K. z siedzibą w Warszawie (01-192), przy ul. Leszno 14. Dane osobowe zostały przekazane dobrowolnie i będą przetwarzane w celach marketingowych rankomat Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością Sp. K. W razie wyrażenia zgody, dane osobowe mogą być, przetwarzane w celach marketingowych związanych z przedstawieniem oferty, udostępnianie podmiotom współpracującym z rankomat Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością Sp. K. z branży bankowej, ubezpieczeniowej oraz innym podmiotom oferującym produkty inwestycyjne. Aktualna lista podmiotów współpracujących jest dostępna pod adresem internetowym www.ebroker.pl. Dane osobowe mogą być również udostępniane podmiotom upoważnionym na podstawie przepisów prawa. Bez wyjątku posiada Pani/Pan prawo dostępu do treści swoich danych oraz ich poprawiania.
5 5 10 25 50 100
pokaż: najnowsze popularne komentowane

Opinie użytkowników o HORCUS INVESTMENT GROUP S.A.

  • pseudo

    , w dniu 03.04.2017Ocena:
    Dałam się nabrać i teraz sobie pluję w brodę.

    Wiem,że żadna inwestycja nie jest na 100% bezpieczna ale tym razem człowiek, który pewnie niezłe sobie interesy zbija na łapaniu naiwnych dla tej firmy przekonywał mnie,że nie ma bardziej pewnej inwestycji.I z wielką chęcią podam jego nazwisko żebyście go unikali jak ognia: Norbert...zobacz cała opinię

    Ta opinia jest przydatna
    5Przydatność opinii
    • kicak

      , w dniu 04.04.2017
      Jestem również osobą oszukaną z Warszawy. Poszukuję osób które chciałyby wspólnie przygotować zawiadomienie do Prokuratury. Jest nasz kilka osób. Im więcej nas będzie tym mamy większą szansę. Proszę pisać na E-m:twoje.godne.zycie@gmail.com.
    • Pawel

      , w dniu 04.04.2017
      Witam, trzeba zglosic sprawe firmie prawniczej , sa sytuacje podobnych firm ze konczy sie na sprawach karnych dla prezesów.
    • MAX

      , w dniu 20.04.2017
      Jestem również osobą oszukaną z Rybnika
    • Wypowiedz się
  • wodgiz

    , w dniu 27.02.2017Ocena:
    Firma nie płaci odsetek, podobna sytuacja do...

    ...mojego poprzednika, zakupione obligacje latem 2016r, do tej pory nie wpłynęły żadne pieniądze, podczas rozmów telefonicznych typowa gra na zwłokę Myślę że czas podjąć odpowiednie działania

    Ta opinia jest przydatna
    5Przydatność opinii
  • k.r.

    , w dniu 26.02.2017Ocena:
    Firma wciąż nie płaci odsetek od obligacji i mataczy wysyłając różne

    Firma wciąż nie płaci odsetek od obligacji i mataczy wysyłając różne informacje; wciąż szukam obligatariuszy mających takie obligacje celem wspólnego działania; proszę pisać na mail: aikrogow@interia.pl

    Ta opinia jest przydatna
    4Przydatność opinii
  • katbogd

    , w dniu 15.02.2017Ocena:
    od ponad pół roku nie wypłacają odsetek na...

    ...obligacje A-10; A-11; A-18 i nie oddają wpłaconych na obligacje pieniędzy - kolejny raz wymyślają różne powody niepłacenia, ustalają kolejne nowe terminy wypłat z odsetkami (ostatnio do 31.01.2017r.) i grają na zwłokę - po cichu się "zwijają" - musimy jak najszybciej zgłosić...zobacz cała opinię

    Ta opinia jest przydatna
    5Przydatność opinii
    • Margo

      , w dniu 16.02.2017
      Odsetki są tez nie płacone od obligacji A8 - nie otrzymałam tez żadnej informacji dotyczacej opóżnienia
    • małami

      , w dniu 20.02.2017
      Również od obligacji A13 odsetki nie są płacone.
    • Wypowiedz się
  • janusz

    , w dniu 29.12.2016Ocena:
    Horcus Investment Group S.A. zostało przejęte...

    ...przez spółką Q group S.A. w grudniu 2016 r. Sz. Państwo proszę o informację w zakresie wywiązywania się ze zobowiązań inwestycji dot. obligacji korporacyjnych na koniec grudnia 2016 r. Zobowiązania z wypłat dot, obligacji korporacyjnych przejęła spółka S.A. Q Group.

    Ta opinia jest przydatna
    11Przydatność opinii
    • Newton

      , w dniu 03.01.2017
      od jakiegoś czasu HORCUS nie wywiązuje się z płacenia odsetek. Do 10-go stycznia ma nastąpić wykup obligacji wraz z zaległymi odsetkami. Jak to nastąpi to będę szczęśliwy. Nie mam zaufania do HORCUS-a. Q Group SA i p. Banasia.
    • k.r.

      , w dniu 10.01.2017
      oczywiście prawda że nie wywiązują się ze zobowiązań dodatkowo mataczą; poszukuję i zbieram osoby - obligatariuszy Horcus celem wspólnego wystąpienia na drogę sądową i windykację należności - podaję kontakt mailowy: aikrogow@interia.pl - proszę na niego pisać trzeba coś robić ze złodziejami !!
    • Mati

      , w dniu 24.01.2017
      z całym szacunkiem, za głupotę się płaci. Wystarczyło najpierw sprawdzić powiązania miedzy spółkami.
    • katbogd

      , w dniu 15.02.2017
      od ponad pół roku nie wypłacają odsetek na obligacje A-10; A-11; A-18 i nie oddają wpłaconych na obligacje pieniędzy - kolejny raz wymyślają różne powody niepłacenia, ustalają kolejne nowe terminy wypłat z odsetkami (ostatnio do 31.01.2017r.) i grają na zwłokę - po cichu się "zwijają" - musimy jak najszybciej zgłosić sprawę do prokuratury oraz innych instytucji państwowych i międzynarodowych, bo to kolejny "amber gold" niedługo nie zwrócą nam nawet zainwestowanych pieniędzy ...
    • AnWy

      , w dniu 16.02.2017
      Właśnie dzisiaj otrzymałem zaległe odsetki od obligacji A6 i B2
    • Wypowiedz się
1 2 »