Ocena instytucji

33%
Skorzystałoby ponownie: 47
67%
Nie skorzystałoby ponownie: 77
Zobacz statystyki
Kasa Stefczyka

Kasa Stefczyka

Ocena użytkowników

33%
Skorzystałoby ponownie: 47
67%
Nie skorzystałoby ponownie: 77

W skład algorytmu oceny wchodzą:

  • – Oceny właściwe instytucji (50% wagi)
    • Głosy pozytywne: 22
    • Głosy negatywne: 62
  • – Oceny właściwe oddziałów (25% wagi)
    • Głosy pozytywne: 16
    • Głosy negatywne: 9
  • – Oceny właściwe produktów (25% wagi)
    • Głosy pozytywne: 9
    • Głosy negatywne: 6

Szczegółowa ocena usług

Jak oceniasz przejrzystość umowy?
30%
70%
Jak oceniasz pracowników?
37%
63%
Jak oceniasz atrakcyjność produktów?
29%
71%

Opinie o Kasa Stefczyka

Korzystasz z usług Kasa Stefczyka? Podziel się z innymi swoją opinią!
Nie wiesz, czy skorzystać? Przeczytaj opinie innych klientów!

Dodaj opinię o Kasa Stefczyka

Czy skorzystałbyś ponownie z usług?
5 5 10 25 50 100
pokaż: najnowsze popularne komentowane

Opinie użytkowników o Kasa Stefczyka

  • MM

    , w dniu 17.08.2018Ocena:
    za każde pobranie pieniędzy z innego bankomatu...

    ...płaci się 4,0zł. Bankomat kasy, do której należę nie jest zabezpieczony i gdy dzień jest słoneczny, nie sposób pobrać pieniądze. Chyba się wypiszę.

    Ta opinia jest przydatna
    1Przydatność opinii
  • naiwna

    , w dniu 25.06.2018Ocena:
    Uwaga ! czytajcie umowy przed...

    ...podpisaniem.Sprzedają ubezpieczenia-kosmiczne przyklad .pozyczka 7000 a do spłaty 12.000.Koniec.NIE POLECAM.

    Ta opinia jest przydatna
    25Przydatność opinii
  • Milosz

    , w dniu 18.06.2018Ocena:
    Oszuści i złodzieje innego zdania na ich temat...

    ...przykro mi ale nie idzie wyrazić . Obiecują ze kredyt będzie czekania 2 dni na pożyczkę załatwiania a po 2 dniach niestety... w innym banku pożyczkę załatwiłem od ręki bez problemu w tym samym dniu miałem pieniądze o niższej racie . Nie to co tu 6000 tysięcy biore a muszę oddać 12000 !!

    Ta opinia jest przydatna
    8Przydatność opinii
  • lola

    , w dniu 15.03.2018Ocena:
    Osobiscie nie polecam nachodzilam sie tyle i nic z...

    ...tego wiecznie jakis brak papierow nie jest jasno i klarownie powiedziane co trzeba dostarczyc tylko trzeba sie nalatac niby dostane na 99 procent i nic zmarnowane moje dni.Dziwne jest to ze pomimo wielu moich zobowiazan dostalam konsolidacje i dodatkowa gotowke w innym Banku bez zadnych...zobacz cała opinię

    Ta opinia jest przydatna
    43Przydatność opinii
    • lola

      , w dniu 15.03.2018
      Brawo trzeba gdzie indziej tez tak mialam
    • Piotr

      , w dniu 28.03.2018
      W każdej tego typu instytucji czy banku „trzeba się nalatać”. Pracownicy mają
      szereg procedur do spełniania przed podpisaniem umowy kredytowej lub konsolidacji
      o której piszesz. Jedni żądają większej ilości „papierów” a inni trochę mniej. Moje doświadczenie
      ze Kasą Stefczyka pokazuje, że są tak pośrodku jeśli chodzi o „papierologię” i biurokrację.
    • Milosz

      , w dniu 18.06.2018
      Dokładnie u mnie tak samo !
    • Wypowiedz się
  • Anita

    , w dniu 14.03.2018Ocena:
    Mam u nich lokatę i jestem zadowolona zarówno z...

    ...obsługi jak i z warunków, jakie mi zaproponowali! Nie wiem skąd tyle negatywnych opinii, wiadomo, że trzeba najperw przeczytać umowę, a nie na ślepo wszystko podpisywać ;)

    Ta opinia jest przydatna
    25Przydatność opinii
1 2 3 4 5 »