Ocena instytucji

16%
Skorzystałoby ponownie: 12
84%
Nie skorzystałoby ponownie: 62
Zobacz statystyki
Gothaer Towarzystwo Ubezpieczeniowe (GTU)

Gothaer Towarzystwo Ubezpieczeniowe (GTU)

Ocena użytkowników

16%
Skorzystałoby ponownie: 12
84%
Nie skorzystałoby ponownie: 62

W skład algorytmu oceny wchodzą:

  • – Oceny właściwe instytucji (50% wagi)
    • Głosy pozytywne: 12
    • Głosy negatywne: 62
  • – Oceny właściwe oddziałów (25% wagi)
    • Głosy pozytywne: 0
    • Głosy negatywne: 0
  • – Oceny właściwe produktów (25% wagi)
    • Głosy pozytywne: 0
    • Głosy negatywne: 0

Szczegółowa ocena usług

Jak oceniasz przejrzystość umowy?
16%
84%
Jak oceniasz pracowników?
16%
84%
Jak oceniasz atrakcyjność produktów?
22%
78%

Opinie o Gothaer Towarzystwo Ubezpieczeniowe (GTU)

Korzystasz z usług Gothaer Towarzystwo Ubezpieczeniowe (GTU)? Podziel się z innymi swoją opinią!
Nie wiesz, czy skorzystać? Przeczytaj opinie innych klientów!

Dodaj opinię o Gothaer Towarzystwo Ubezpieczeniowe (GTU)

Czy skorzystałbyś ponownie z usług?
5 5 10 25 50 100
pokaż: najnowsze popularne komentowane

Opinie użytkowników o Gothaer Towarzystwo Ubezpieczeniowe (GTU)

  • Bezsilny

    , w dniu 12.11.2018Ocena:
    Po Amber Gold -jest Gothaer

    Ta opinia jest przydatna
    3Przydatność opinii
    • Gothaer TU S.A.

      , w dniu 20.11.2018
      Szanowni Państwo, prosimy o przesłanie powyższego zgłoszenia wraz z doszczegółowieniem za pośrednictwem dedykowanego formularza na stronie internetowej www.gothaer.pl/pl-reklamacje Państwa sprawa zostanie ponownie przeanalizowana.
      Z poważaniem
      Zespół Analiz i Kontroli Obsługi Reklamacji
      Gothaer TU S.A.
    • Wypowiedz się
  • Zycie

    , w dniu 23.10.2018Ocena:
    Tylko człowieka oszukać umieją nie polecam

    Ta opinia jest przydatna
    7Przydatność opinii
    • Gothaer TU S.A.

      , w dniu 29.10.2018
      Szanowni Państwo, prosimy o przesłanie powyższego zgłoszenia wraz z doszczegółowieniem za pośrednictwem dedykowanego formularza na stronie internetowej: www.gothaer.pl/pl-reklamacje . Państwa sprawa zostanie ponownie przeanalizowana. Z poważaniem Zespół Analiz i Kontroli Obsługi Reklamacji Gothaer TU S.A.
    • Wypowiedz się
  • Alexnder

    , w dniu 18.10.2018Ocena:
    Ubezpieczenie Gothaer ubezpieczenie Na wszelki...

    ...wypadek wariant 5 leczenie szpitalne 2 operacje zwolnienie miesięczne z pracy choroba kamienie w przewodzie moczowym i nerkach i odmowa odszkodowania uzasadniona że to nie był nieszczęśliwy wypadek.Nie polecam tej firmy kpiny jakieś tym bardziej że odszkodowanie dotyczyło zwrotu...zobacz cała opinię

    Ta opinia jest przydatna
    7Przydatność opinii
    • Gothaer TU S.A.

      , w dniu 29.10.2018
      Szanowni Państwo, prosimy o przesłanie powyższego zgłoszenia wraz z doszczegółowieniem za pośrednictwem dedykowanego formularza na stronie internetowej: www.gothaer.pl/pl-reklamacje Państwa sprawa zostanie ponownie przeanalizowana. Z poważaniem Zespół Analiz i Kontroli Obsługi Reklamacji Gothaer TU S.A.
    • Wypowiedz się
  • Zdzisław

    , w dniu 18.09.2018Ocena:
    Chciałem zgłosić szkodę w mieszkaniu. PO...

    ...długim oczekiwaniu na połączenie z odpowiednią osoba w sprawie przyjęcia zgłoszenia szkody,otrzymałem informacje że mam czekać ,pracownik oddzwoni. I tak czekam drugi dzień.Zastanawiam się czy w przyszłości współpracować z tak nierzetelna firmą.

    Ta opinia jest przydatna
    19Przydatność opinii
  • juras311

    , w dniu 27.07.2018Ocena:
    Zdecydowanie NIE OSZUŚCI I TYLE. firma (z małej...

    ...litery celowo) naciągacze co i jak żeby tylko nie wywiązać się z odszkodowania zdrowotnego. Żądają dokumentów których nie ma i nigdy nie było. Najgorsze że ubezpieczenie grupowe w szkole i to szkoły i inne instytucje budżetowe powinny kontrolować takich pseudo ubezpieczycieli.

    Ta opinia jest przydatna
    14Przydatność opinii