Ocena instytucji

15%
Skorzystałoby ponownie: 13
85%
Nie skorzystałoby ponownie: 71
Zobacz statystyki
Gothaer Towarzystwo Ubezpieczeniowe (GTU)

Gothaer Towarzystwo Ubezpieczeniowe (GTU)

Ocena użytkowników

15%
Skorzystałoby ponownie: 13
85%
Nie skorzystałoby ponownie: 71

W skład algorytmu oceny wchodzą:

  • – Oceny właściwe instytucji (50% wagi)
    • Głosy pozytywne: 13
    • Głosy negatywne: 71
  • – Oceny właściwe oddziałów (25% wagi)
    • Głosy pozytywne: 0
    • Głosy negatywne: 0
  • – Oceny właściwe produktów (25% wagi)
    • Głosy pozytywne: 0
    • Głosy negatywne: 0

Szczegółowa ocena usług

Jak oceniasz przejrzystość umowy?
15%
85%
Jak oceniasz pracowników?
15%
85%
Jak oceniasz atrakcyjność produktów?
18%
82%

Opinie o Gothaer Towarzystwo Ubezpieczeniowe (GTU)

Korzystasz z usług Gothaer Towarzystwo Ubezpieczeniowe (GTU)? Podziel się z innymi swoją opinią!
Nie wiesz, czy skorzystać? Przeczytaj opinie innych klientów!

Dodaj opinię o Gothaer Towarzystwo Ubezpieczeniowe (GTU)

Informacje dotyczące przetwarzania danych znajdują się w Polityce prywatności
Czy skorzystałbyś ponownie z usług?
5 5 10 25 50 100
pokaż: najnowsze popularne komentowane

Opinie użytkowników o Gothaer Towarzystwo Ubezpieczeniowe (GTU)

  • Natalka

    , w dniu 01.05.2019Ocena:
    Nie polecam! Odbierając auto Od serwisu...

    ...samochodowego który jest u nich ubezpieczony zauważyłam pęknięcie na szybie. Oczywiście właściciel serwisu się nie przyznaje, zgłosiłem więc do ubezpieczyciela. Przyjechał Pan, który porobił milion zdjęć, nie zapytał się mnie o nic, tylko wydał negatywna opinie, polegając...zobacz cała opinię

    Ta opinia jest przydatna
    4Przydatność opinii
    • Gothaer TU S.A.

      , w dniu 06.05.2019
      Szanowna Pani, prosimy o przesłanie powyższego zgłoszenia wraz z doszczegółowieniem za pośrednictwem dedykowanego formularza na stronie internetowej: www.gothaer.pl/pl-reklamacje Pani sprawa zostanie ponownie przeanalizowana. Z poważaniem Zespół Analiz i Kontroli Obsługi Reklamacji Gothaer TU S.A.
    • Wypowiedz się
  • Hugo

    , w dniu 30.04.2019Ocena:
    Szkoda na 10tys.kosztorys zrobiony przez firmę a...

    ...gothaer zrobił swój kosztorys na 2500zł ubezpieczalnia do d..y nie polecam omijajcie ją dalekim łukiem najgorsza firma ubezpieczeniowa NIE POLECAM!!!!!!!!!!!

    Ta opinia jest przydatna
    5Przydatność opinii
    • Gothaer TU S.A.

      , w dniu 06.05.2019
      Szanowni Państwo, prosimy o przesłanie powyższego zgłoszenia wraz z doszczegółowieniem za pośrednictwem dedykowanego formularza na stronie internetowej: www.gothaer.pl/pl-reklamacje
      Państwa sprawa zostanie ponownie przeanalizowana.
      Z poważaniem
      Zespół Analiz i Kontroli Obsługi Reklamacji
      Gothaer TU S.A.
    • Wypowiedz się
  • Klient119

    , w dniu 23.04.2019Ocena:
    Omijac to towarzystwo z daleka, Warsztat wycenil...

    ...szkode na ponad 10tys a gothaer na 2tys. Niby wariant "serwisowy" na nowych oryginalnych czesciach ale chyba trzeba by pod pociag wjechac zeby zakwalifikowali element do wymiany, wszystko chca klepac i szpachlowac, po odwolaniu nie zmieniaja stanowiska. porazka totalna nie polecam nikomu!!!

    Ta opinia jest przydatna
    6Przydatność opinii
    • Gothaer TU S.A.

      , w dniu 06.05.2019
      Szanowni Państwo, prosimy o przesłanie powyższego zgłoszenia wraz z doszczegółowieniem za pośrednictwem dedykowanego formularza na stronie internetowej: www.gothaer.pl/pl-reklamacje
      Państwa sprawa zostanie ponownie przeanalizowana.
      Z poważaniem
      Zespół Analiz i Kontroli Obsługi Reklamacji
      Gothaer TU S.A.
    • Wypowiedz się
  • Pirat

    , w dniu 29.03.2019Ocena:
    Nie wykupujcie ludzie polisy w tej firmie to...

    ...złodzieje i oszuści nasrac na nich i to wszystko czego są warci . Najgorsza firma ubezpieczeniowa w Polsce nie polecam nikomu uważajcie na to dziadostwo...zobacz cała opinię

    Ta opinia jest przydatna
    10Przydatność opinii
    • Gothaer TU S.A.

      , w dniu 11.04.2019
      Szanowni Państwo, prosimy o przesłanie powyższego zgłoszenia wraz z doszczegółowieniem za pośrednictwem dedykowanego formularza na stronie internetowej: www.gothaer.pl/pl-reklamacje
      Państwa sprawa zostanie ponownie przeanalizowana.
      Z poważaniem
      Zespół Analiz i Kontroli Obsługi Reklamacji
      Gothaer TU S.A.
    • Wypowiedz się
  • bolo

    , w dniu 27.03.2019Ocena:
    Ta firma to banda zlodzieji przyslali informacje...

    ...do mojej firmy jakie robilem uslugi przy danym samochodzie kturego nawet na oczy niewdzialem po skontaktowaniu sie z nimi stwierdzili ze to pomylka to ja sie pytam to ile tych pomylek jusz mieli dlamnie to naciogacze i zlodzieje.

    Ta opinia jest przydatna
    8Przydatność opinii
    • Gothaer TU S.A.

      , w dniu 28.03.2019
      Szanowni Państwo, prosimy o przesłanie powyższego zgłoszenia wraz z doszczegółowieniem za pośrednictwem dedykowanego formularza na stronie internetowej: www.gothaer.pl/pl-reklamacje
      Państwa sprawa zostanie ponownie przeanalizowana.
      Z poważaniem
      Zespół Analiz i Kontroli Obsługi Reklamacji
      Gothaer TU S.A.
    • Wypowiedz się