Ocena instytucji

64%
Skorzystałoby ponownie: 409
36%
Nie skorzystałoby ponownie: 215
Zobacz statystyki
Getin Noble Bank

Getin Noble Bank

Ocena użytkowników

64%
Skorzystałoby ponownie: 409
36%
Nie skorzystałoby ponownie: 215

W skład algorytmu oceny wchodzą:

  • – Oceny właściwe instytucji (50% wagi)
    • Głosy pozytywne: 278
    • Głosy negatywne: 166
  • – Oceny właściwe oddziałów (25% wagi)
    • Głosy pozytywne: 74
    • Głosy negatywne: 31
  • – Oceny właściwe produktów (25% wagi)
    • Głosy pozytywne: 57
    • Głosy negatywne: 18

Szczegółowa ocena usług

Jak oceniasz przejrzystość umowy?
62%
38%
Jak oceniasz pracowników?
66%
34%
Jak oceniasz atrakcyjność produktów?
60%
40%

Opinie o Getin Noble Bank

Korzystasz z usług Getin Noble Bank? Podziel się z innymi swoją opinią!
Nie wiesz, czy skorzystać? Przeczytaj opinie innych klientów!

Dodaj opinię o Getin Noble Bank

Informacje dotyczące przetwarzania danych znajdują się w Polityce prywatności
Czy skorzystałbyś ponownie z usług?
5 5 10 25 50 100
pokaż: najnowsze popularne komentowane

Opinie użytkowników o Getin Noble Bank

  • carlos

    , w dniu 08.05.2019Ocena:
    Nie można ufać bankowi , który kilka lat temu...

    ...namawiał swoich klientów by zawarli polisolokaty typu LUCRO , nie tłumacząc ryzyka tej inwestycji , jak dla mnie to są osuści

    Ta opinia jest przydatna
    1Przydatność opinii
    • Albert

      , w dniu 09.05.2019
      jak dla mnie to wyciągnęli wnioski ze swoich błędów i teraz podchodzą uczciwie do klientów i nawet jak się potkną to się przyznają i zrekompensują jak to miało miejsce ostatnio, moim zdaniem są na plus
    • Wypowiedz się
  • Eden

    , w dniu 07.05.2019Ocena:
    szeroki wachlarz ofert, korzystne umowy, fajna...

    ...rozumiejąca klienta obsługa, wywarli na mnie dobre wrażenie

    Ta opinia jest przydatna
    1Przydatność opinii
  • Władek

    , w dniu 07.05.2019Ocena:
    rzetelna i wiarygodna firma, jak dla mnie wszystko...

    ...było cacy

    Ta opinia jest przydatna
  • oro

    , w dniu 03.05.2019Ocena:
    Nie ten parabank, to mafia, która Nam bezprawnie...

    ...sfabrykowała, sfałszowała wszystko i wszystkie Nasze dane w utajnionych bazach rzekomej umowy na samochód do nauki jazdy! Od 6 lat sprawy leżą w sądach w całej Polsce, a My nawet nie mamy strony za ten parabank! Dalsze szkody są niewspółmierne do rzeczywistości! Nikomu nie...zobacz cała opinię

    Ta opinia jest przydatna
  • Joanna

    , w dniu 02.05.2019Ocena:
    Jestem klientką banku od 7 lat. Starałam się o...

    ...kredyt i wszystko było super. Później okazało się, że bank w zamian za udzielenie kredytu sprzedał mi również "obowiązkowe" ubezpieczenie, które kosztowało mnie ponad 12.000 zł, co jak określił przedstawiciel banku było ukrytą prowizją z tytułu udzielenia kredytu. Jakoś to...zobacz cała opinię

    Ta opinia jest przydatna
    2Przydatność opinii
    • zadowolony klient //

      , w dniu 11.05.2019
      oszuści i lichwiarze
    • Szukają naiwnych

      , w dniu 14.05.2019
      cytat z reklamy na stronie internetowej
      "na infolinii w ogóle się nie czeka, co jest rzadkością w bankach. Po wybraniu tematu od razu włącza się konsultant."
      a to chyba dlatego, że nikt tam nie dzwoni - brak klientów a podejrzanie korzystne oprocentowanie to chyba dla naiwnych. Żeby tylko zwykły papier nie został tym co wpłacą tam pieniądze.
    • Wypowiedz się