Ocena instytucji

55%
Skorzystałoby ponownie: 18
45%
Nie skorzystałoby ponownie: 15
Zobacz statystyki
FXGM

FXGM

Ocena użytkowników

55%
Skorzystałoby ponownie: 18
45%
Nie skorzystałoby ponownie: 15

W skład algorytmu oceny wchodzą:

  • – Oceny właściwe instytucji (50% wagi)
    • Głosy pozytywne: 18
    • Głosy negatywne: 15
  • – Oceny właściwe oddziałów (25% wagi)
    • Głosy pozytywne: 0
    • Głosy negatywne: 0
  • – Oceny właściwe produktów (25% wagi)
    • Głosy pozytywne: 0
    • Głosy negatywne: 0

Szczegółowa ocena usług

Jak oceniasz przejrzystość umowy?
41%
59%
Jak oceniasz pracowników?
57%
43%
Jak oceniasz atrakcyjność produktów?
48%
52%

Opinie o FXGM

Korzystasz z usług FXGM? Podziel się z innymi swoją opinią!
Nie wiesz, czy skorzystać? Przeczytaj opinie innych klientów!

Dodaj opinię o FXGM

Czy skorzystałbyś ponownie z usług?
Wyrażam zgodę na przetwarzanie zawartych w formularzu danych w celach marketingowych rankomat Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością Sp. K.
Wyrażam zgodę na udostępnianie zawartych w formularzu danych w celach marketingowych związanych z przedstawieniem oferty od podmiotów współpracujących z rankomat Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością Sp. K.
Wyrażam zgodę na przesyłanie na podany powyżej adres e-mail wiadomości zawierających informacje handlowe przesyłane przez rankomat Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością Sp. K. oraz podmioty współpracujące z rankomat Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością Sp. K.
Nota prawna: Dbamy o Twoje dane!
Administratorem podanych powyżej danych osobowych jest rankomat Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością Sp. K. z siedzibą w Warszawie (01-192), przy ul. Leszno 14. Dane osobowe zostały przekazane dobrowolnie i będą przetwarzane w celach marketingowych rankomat Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością Sp. K. W razie wyrażenia zgody, dane osobowe mogą być, przetwarzane w celach marketingowych związanych z przedstawieniem oferty, udostępnianie podmiotom współpracującym z rankomat Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością Sp. K. z branży bankowej, ubezpieczeniowej oraz innym podmiotom oferującym produkty inwestycyjne. Aktualna lista podmiotów współpracujących jest dostępna pod adresem internetowym www.ebroker.pl. Dane osobowe mogą być również udostępniane podmiotom upoważnionym na podstawie przepisów prawa. Bez wyjątku posiada Pani/Pan prawo dostępu do treści swoich danych oraz ich poprawiania.
5 5 10 25 50 100
pokaż: najnowsze popularne komentowane

Opinie użytkowników o FXGM

  • Patrixon

    , w dniu 11.06.2016Ocena:
    Zapytam się tak : Czy już ktoś wygrał...

    ...pieniądze i wypłacił z fxgm?

    Ta opinia jest przydatna
    39Przydatność opinii
    • Kapiszon

      , w dniu 06.08.2016
      ja wiele razy wyplacalem jak masz komplet doc to nie ma problemu
    • Wypowiedz się
  • Edek.

    , w dniu 06.06.2016Ocena:
    Korzystałem i przestrzegam. Do wszystkich którzy...

    ...zaczynają. Jak nie masz świadomości że będziesz miał do czynienia z twoim wrogiem nr1 to znaczy że, nie posiadasz żadnej wiedzy, czyli jesteś dawcą kapitału. Stosując socjotechnikę pracownicy FXGM żadni premii od wyciągniętej Twojej kasy przedstawią Ci wszystko w różowym...zobacz cała opinię

    Ta opinia jest przydatna
    40Przydatność opinii
    • Jarek.

      , w dniu 06.06.2016
      Potwierdzam 100% co pisze przedmówca cyniczne towarzystwo jeden drugiego uzupełnia kłamstwem szczególnie Adam B. Tomasz A. Agata K.
    • Elvira Madigan

      , w dniu 13.06.2016
      zamierzam wejśc w ten temat, zastanawiam czy faktycznie można tam coś zarobić czy raczej stracić?
    • Wino

      , w dniu 16.06.2016
      Racja nie pomagają wyraźnie z kontem miałem więc wiem grają tylko z tymi co mają kasy dużo ale jak się zablokujesz to nie wyjdziesz sugerują dołożenie kapitału i odczekanie lub pozycję niezależną ale według analiz zamieszczonych na ich portalu nic bardziej błednego. Tak czekałem aż poległem strata nie pisze ile bo lepiej nie
    • mona

      , w dniu 30.06.2016
      Ludzie ,trzymajcie się z dala od FXGM.Mam trochę swoich akcji i chciałam tylko poznać rynek.Oczywiście ,nikt mi nie pomógł ,a menager ,niejaki KRUPA,dzwonił i celowo wprowadzał mnie w błąd.W niecały tydzień straciłam 1 500 zł.i dopiero wtedy usłyszałam radość w jego głosie.Oni tam chyba maja rankingi,kto pierwszy wykosi swojego klienta.Cóż,jedyne co teraz mogę ,to przestrzec kolejne ofiary,przed współpacą z tym ,pożal się Boże brokerem .Jestem pewna,że wszystkie pozytywy,które tu widnieją,sa napisane przez pracowników FXGM,żal.To zwykli złodzieje.Ludzie UWAŻAJCIE na nich.
    • Klient FXGM

      , w dniu 27.07.2016
      Rynek FOREX rządzi się swoimi prawami i ten kto nie ma o tym choćby trochę pojęcia nie powinien w to wchodzić bo bardzo szybko się zawiedzie i straci zainwestowaną kasę. FXGM działa jak większość tego typu brokerów i nie można całej winy za niepowodzenia zganiać na nich. Ludzie są żądni szybkiej i łatwej kasy a tu się tak nie da. Ja z FXGM mam do czynienia od roku i przyznam, ze trochę kasy straciłem ale była ty tylko i wyłącznie moja wina. Chęć zdobycia szybkiej kasy, brak zabezpieczeń, nierozważne decyzje i popłynąłem. Ale jeżeli wygrywasz to raczej nie ma problemu z wypłatą kasy. Trzeba dosłać wymagane dokumenty i tak jak piszą czekasz do 5 dni. Czasami czekałem 7 dni. Ale tak jak pisałem na początku FOREX to bardzo ryzykowny rynek i jak tego nie czujecie nie pchajcie się w to bo polegniecie i wtedy całą winę będziecie zrzucać na brokerów w tym wypadku na FXGM.
    • Wypowiedz się
  • Patrixon

    , w dniu 30.05.2016Ocena:
    witam Ja korzystam z propozycji brokera Andrzeja...

    ...Stanic.i. Korzystał ktoś z jego rad? Proszę o opinie

    Ta opinia jest przydatna
    32Przydatność opinii
    • Edek.

      , w dniu 06.06.2016
      FXGM to jest złodziejska firma. Rada kończ puki dużo nie stracisz . Szkolenia od nich nie otrzymasz żadnego. twój opiekun ma sporą premię za wyciągnięcie od Ciebie pieniędzy i doprowadzenia do bankructwa stosując socjotechniki. Czyli krótko rzecz biorąc jak będziesz miał konto zagrożone to w ten czas jest dobrze cię oskubać. dopóki jest nadzieja że wpłacisz to jest wielka miłość do twojej osoby. Następnie namówi cię na kontrakty terminowe na których doprowadzi Cię do bankructwa. Kiedy będziesz szukał pomocy po stratach, Okaże się że wypełniłeś ankietę w której podałeś że masz ponad try letnie doświadczenie na foreksie. Oczywiście możesz inwestować jeśli masz faktyczną wiedzę, doświadczenie i świadomość że twój opiekun jest największym twoim wrogiem. On jest do tego wyszkolony i opłacany by cię okraść .
    • Patrixon

      , w dniu 11.06.2016
      właśnie doświadczyłem bankructwa straciłem 1200zł a miałem 7.500EURO na koncie fxgm. Wszystko po tym jak nacisnąłem wypłatę. zadzwonił do mnie po wiedział że niesamowita szansa na zarobek oczywiście uwierzyłem jak we wcześniejszych transakcjach. Obstawiłem na kupno lecz nie mogłem sprawdzić na wykresach ponieważ akurat wtedy system nie mógł mi tego pokazać. (zbieg okoliczności):p Obiecywał że 100% ludzi po statystykach tak obstawia co było nieprawdą. Co doprowadziło mnie w 2 dni do bankructwa. OSZUŚCI !!! Lecz ciekawi mnie jak bym nie obstawił ostatniej transakcji czy otrzymał bym wypłatę?
    • Wypowiedz się
  • andrzej

    , w dniu 17.05.2016Ocena:
    Witam.Ja tez odradzam od FXGM!!!! Inwestuje...

    ...się na www.stronie FXGM a nie na MT4 lub MT5. Przy każdej otwieranej pozycji ustawiamy (z brokerem) wszystko oprócz ST stop los i właśnie dlatego 3x zamknąłem z 0,00eur na moim koncie. Nie polecam FXGM

    Ta opinia jest przydatna
    28Przydatność opinii
    • Edek.

      , w dniu 06.06.2016
      FXGM to jest więcej niż złodziej.
    • Wypowiedz się
  • korniczek

    , w dniu 17.05.2016Ocena:
    Dodatkowo forex nie jest taki trudny - jeżeli...

    ...chcemy się go nauczyć jest taka możliwość, FXGM ją daje tylko trzeba też dać coś od siebie a nie liczyć, że pieniądze z nieba nam spadną...zobacz cała opinię

    Ta opinia jest przydatna
    25Przydatność opinii
    • Edek.

      , w dniu 06.06.2016
      EXGM wel Depacho. LTD Jest firmą zatrudniającą sporą grupę cynicznych i wyrafinowanych Polaków co jest bardzo przykre że, są ludzie w takiej liczbie zdolni za ułamek kwoty jaką jest premia wypłacana od firmy za stosowanie socjotechniki wpojonej na szkoleniach pracowników FXGM. służące do okradania klientów. Dane Twoje szanowny kliencie zdobywają poprzez programy śledzące ruch w sieci, czyli szukałeś sposobu ulokowania pieniądza by trochę zarobić. Jeśli nie masz doświadczenia nie zaczynaj za żadne skarby. Kłamią nawet że podlegają pod KNF. co nie jest prawdą, są tylko w rejestrze ale nie podlegają prawnie pod regulacje kNF'u Jakikolwiek wpis pozytywny o FXGM jest sponsorowany. Inne wpisy są tropione i systematycznie usuwane.
    • Wypowiedz się
« 3 4 5 6 7 »