Ocena instytucji

51%
Skorzystałoby ponownie: 20
49%
Nie skorzystałoby ponownie: 19
Zobacz statystyki
FXGM

FXGM

Ocena użytkowników

51%
Skorzystałoby ponownie: 20
49%
Nie skorzystałoby ponownie: 19

W skład algorytmu oceny wchodzą:

  • – Oceny właściwe instytucji (50% wagi)
    • Głosy pozytywne: 20
    • Głosy negatywne: 19
  • – Oceny właściwe oddziałów (25% wagi)
    • Głosy pozytywne: 0
    • Głosy negatywne: 0
  • – Oceny właściwe produktów (25% wagi)
    • Głosy pozytywne: 0
    • Głosy negatywne: 0

Szczegółowa ocena usług

Jak oceniasz przejrzystość umowy?
40%
60%
Jak oceniasz pracowników?
54%
46%
Jak oceniasz atrakcyjność produktów?
46%
54%

Opinie o FXGM

Korzystasz z usług FXGM? Podziel się z innymi swoją opinią!
Nie wiesz, czy skorzystać? Przeczytaj opinie innych klientów!

Dodaj opinię o FXGM

Informacje dotyczące przetwarzania danych znajdują się w Polityce prywatności
Czy skorzystałbyś ponownie z usług?
5 5 10 25 50 100
pokaż: najnowsze popularne komentowane

Opinie użytkowników o FXGM

  • martinos

    , w dniu 01.04.2018Ocena:
    Jak masz za dużo pieniędzy i czasu to polecam.

    Najlepszy broker dla tych, co szybko chcą się pozbyć ciężko zarobionej gotówki. Żenada !

    Ta opinia jest przydatna
    28Przydatność opinii
  • Domicela

    , w dniu 29.05.2017Ocena:
    Wpłacaj wpłacaj wpłacaj a my już Ci pomożemy...

    ...pozbyć się twojej kasy. Przestrzegam wszystkich przed tą firmą jedno wielkie oszustwo !!!!!!!!!!!!!!!

    Ta opinia jest przydatna
    51Przydatność opinii
  • Aga

    , w dniu 13.05.2017Ocena:
    nie polecam moje pieniądze znikły w dniu kiedy...

    ...poszłam do szpitala. poprostu miałam puste konto

    Ta opinia jest przydatna
    41Przydatność opinii
  • Asertywny

    , w dniu 13.05.2017Ocena:
    złożyłem depozyt w tej firmie , dostałem...

    ...dokumenty , jednak sytuacja zdrowotna zmusiła mnie do rezygnacji ze współpracy. Bałem się ze nie wypłaca mi moich pieniędzy i ze zaczną się problemy ale po zleceniu wypłaty skontaktowali się ponownie ze mną zapytać o powód i po wyjaśnieniu przyczyny zachowali się jak ludzie i...zobacz cała opinię

    Ta opinia jest przydatna
    30Przydatność opinii
    • zawiedziony

      , w dniu 07.08.2017
      To niemożliwe, ab na następny dzień były wypłacone środki. Ja czekałem 3 tygodnie, żądano bzdurnych dokumentów ( np. z jakiego konta środki były wpłacone, a to przecież widać przy wpłacie) czy potwierdzenia miejsca zamieszkania. Życzę powodzenia we współpracy. Ja napewno już nie wrócę.
    • Wypowiedz się
  • tomasz

    , w dniu 11.05.2017Ocena:
    niewierzcie w te bzdury co wam ten czy tamty...

    ...gosciu przz telefon prubuje wcisnać.oni sa wyszkolenie zeby w mily sposob od ciebie wyciagnac jaknajwiecej pieniedzy.strata czasu,nerwow i przedewszystkim pieniedzy na nich.niepolecam.drugi utrader.com ,forex i itp .roznia sie tylko nazwa i osobami ktore w nich siedza tak to to naciagacza i...zobacz cała opinię

    Ta opinia jest przydatna
    17Przydatność opinii
    • Asertywny

      , w dniu 13.05.2017
      Widze Tomasz , ze już miałeś doświadczenie tez z innymi firmami. To po co pchasz się w ten rynek skoro wiesz ze to oszustwo ? Po co kolejny raz wiązesz współpracę z kolejna firma i efekt jest tylko taki , ze piszesz negatywne opinie na ten temat bo się dałeś kolejny raz podejść jakiemuś "wcelować ". Cwel to jesteś jak dla mnie Ty. Ja przynajmniej potrafię być asertywny i mówić NIE jeśli coś jest nie dla mnie.
    • tomasz

      , w dniu 13.05.2017
      jestes głupszy niz ustawa przewiduje i sie odczep chamie
    • Wypowiedz się
« 1 2 3 4 5 »