Ocena instytucji

22%
Skorzystałoby ponownie: 14
78%
Nie skorzystałoby ponownie: 49
Zobacz statystyki
BIZ Bank

BIZ Bank

Ocena użytkowników

22%
Skorzystałoby ponownie: 14
78%
Nie skorzystałoby ponownie: 49

W skład algorytmu oceny wchodzą:

  • – Oceny właściwe instytucji (50% wagi)
    • Głosy pozytywne: 11
    • Głosy negatywne: 41
  • – Oceny właściwe oddziałów (25% wagi)
    • Głosy pozytywne: 1
    • Głosy negatywne: 6
  • – Oceny właściwe produktów (25% wagi)
    • Głosy pozytywne: 2
    • Głosy negatywne: 2

Szczegółowa ocena usług

Jak oceniasz przejrzystość umowy?
18%
82%
Jak oceniasz pracowników?
24%
76%
Jak oceniasz atrakcyjność produktów?
24%
76%

Opinie o BIZ Bank

Korzystasz z usług BIZ Bank? Podziel się z innymi swoją opinią!
Nie wiesz, czy skorzystać? Przeczytaj opinie innych klientów!

Dodaj opinię o BIZ Bank

Czy skorzystałbyś ponownie z usług?
10 5 10 25 50 100
pokaż: najnowsze popularne komentowane

Opinie użytkowników o BIZ Bank

  • miki

    , w dniu 25.01.2016Ocena:
    Biz Bank - NIE POLECAM!!! Jestem młodym...

    ...przedsiębiorcom, niedawno otworzyłem działalność gospodarczą gdzie potrzebowałem jeszcze parę złotych na dopięcie wszystkiego na ostatni guzik:) Trafiłem do oddziału w Bielsku-Białej (oddział wizualnie wygląda okropnie)- ...oj dużo by pisać!!! Kredytu nie dostałem :(,...zobacz cała opinię

    Ta opinia jest przydatna
    27Przydatność opinii
    • ZNIESMACZONA

      , w dniu 13.04.2016
      Ktoś chciał Cię naciągnąć na założenie konta żeby dostać premię . Nie ma takiego wymogu i nigdy nie było . Jak klient dostaje kredyt to dopiero wtedy zakładają kredytobiorcy konto firmowe . Tak naprawdę TO NAJBARDZIEJ ŻENUJĄCY BANK !!!!!!
    • Wypowiedz się
  • kici

    , w dniu 08.01.2016Ocena:
    tonący brzytwy się chwyta i to właśnie ta...

    ...brzytwa, bank bez porozumień nie da się z nimi dogadać, windykacja w innych banka znacznie inaczej wygląda, Golińska masakra a pozostali wcale nie lepsi. lecą w kulki

    Ta opinia jest przydatna
    30Przydatność opinii
  • KACPER

    , w dniu 22.10.2015Ocena:
    Bank - tragedia ! Zaczyna się od samego wyglądu...

    ...- może był ktoś w Bielsku Białej? Aż trudno uwierzyć , że w takim syfie mieści się instytucja finansowa. Jeśli kadra managerska to akceptuje - to tylko świadczy o samym jej poziomie.

    Ta opinia jest przydatna
    50Przydatność opinii
  • sen

    , w dniu 24.09.2015Ocena:
    Ten bank TO DUŻE KŁOPOTY. Dają kredyty...

    ...przedsiębiorcom, osobom prowadzącym działalność gospodarczą a przy kilkudniowym opóźnieniu wypowiadaja umowę kredytu. DUUUUUUZZZZE KŁOPOTY!!!!!!!!!!

    Ta opinia jest przydatna
    34Przydatność opinii
  • ika2206

    , w dniu 24.09.2015Ocena:
    Nie bierz kredytu w tym .... To parabank. Zgadzam...

    ...się z poniższym że ich metody sa kryminogenne. PO 6 dniach zaległości w spłacie szantażują wypowiedzeniem kredytu w trybie natychmiastowym. Ja na razie złożyłam skargę do KNF i wszystkim radzę robić to samo.

    Ta opinia jest przydatna
    43Przydatność opinii
  • BIZ Bank

    , w dniu 28.08.2015Ocena:
    Szanowni Państwo, Jest nam bardzo przykro czytać...

    ...poniższe opinie, ze swojej strony dokładamy wszelkich starań, aby poprawić zadowolenie klientów z jakości naszych usług. Dlatego wszystkich, którzy posiadają merytoryczne uwagi związane z obsługą przez naszych pracowników lub dotyczące spraw związanych z produktami, prosimy o...zobacz cała opinię

    Ta opinia jest przydatna
    27Przydatność opinii
    • BIZ Bank

      , w dniu 28.08.2015
      Podajemy jeszcze raz poprawny adres mailowy: komunikacja@bankpbp.pl
    • Wypowiedz się
  • artur

    , w dniu 09.07.2015Ocena:
    To nie Bank tylko lichwiarze , ich metody sa...

    ...kryminalne , nigdy wiecej !!!!!!!!!!!

    Ta opinia jest przydatna
    33Przydatność opinii
  • Antek

    , w dniu 26.06.2015Ocena:
    Nie polecam !!! Nie polecam !!! Nie polecam

    Nie polecam !!! Nie polecam !!! Nie polecam !!!

    Ta opinia jest przydatna
    35Przydatność opinii
  • Adam

    , w dniu 17.12.2014Ocena:
    Najgorszy bank z jakim miałem do czynienia.

    Lichwiarskie opłaty a po spłacie wszystkich należności przed terminem muszę jeszcze czekać miesiąc na zamknięcie konta a oni jeszcze i tak ściągną opłate za puste konto. Lichwa i bezczelne naciągactwo.

    Ta opinia jest przydatna
    52Przydatność opinii
  • Centrum Sportu Max s.c. Rzeszów

    , w dniu 05.12.2014Ocena:
    Najgorszy bank jaki istnieje. Co chwile problem z...

    ...logowaniem, w przeciągu 2 mies. złożonych 5 reklamacji, to nie da się zatwierdzić przelewu, pózniej wychodzi 3 razy, zaplanowane przelewy raz się pokazują raz nie. KOSZMAR.

    Ta opinia jest przydatna
    55Przydatność opinii