Ocena instytucji

77%
Skorzystałoby ponownie: 17
23%
Nie skorzystałoby ponownie: 5
Zobacz statystyki
Ferratum Bank

Ferratum Bank

Ocena użytkowników

77%
Skorzystałoby ponownie: 17
23%
Nie skorzystałoby ponownie: 5

W skład algorytmu oceny wchodzą:

  • – Oceny właściwe instytucji (50% wagi)
    • Głosy pozytywne: 13
    • Głosy negatywne: 4
  • – Oceny właściwe oddziałów (25% wagi)
    • Głosy pozytywne: 0
    • Głosy negatywne: 0
  • – Oceny właściwe produktów (25% wagi)
    • Głosy pozytywne: 4
    • Głosy negatywne: 1

Szczegółowa ocena usług

Jak oceniasz przejrzystość umowy?
76%
24%
Jak oceniasz pracowników?
76%
24%
Jak oceniasz atrakcyjność produktów?
76%
24%

Opinie o Ferratum Bank

Korzystasz z usług Ferratum Bank? Podziel się z innymi swoją opinią!
Nie wiesz, czy skorzystać? Przeczytaj opinie innych klientów!

Dodaj opinię o Ferratum Bank

Informacje dotyczące przetwarzania danych znajdują się w Polityce prywatności
Czy skorzystałbyś ponownie z usług?
10 5 10 25 50 100
pokaż: najnowsze popularne komentowane

Opinie użytkowników o Ferratum Bank

  • ktoś

    , w dniu 25.10.2018Ocena:
    Nie korzystajcie .Moja żona dzięki m.innymi tej...

    ...firmie popadła w spiralę kredytową z której nie może wyjść.LIchwiarskie prowizje powyżej (50%) ,których nie odzyskacie przy wcześniejszej spłacie ,a następnie przy nie spłaceniu 3 rat wypowiadają umowę i firma windykacyjna następne 20% i dalej sprawa sądowa i komornik.W...zobacz cała opinię

    Ta opinia jest przydatna
    9Przydatność opinii
  • teresa szafranska

    , w dniu 05.05.2017Ocena:
    .ja mam troche inna opinie co do tej...

    ...istytucji.ferratum Bank w tamtym roku zajał mi cala nadpłate z urzedu skarbowego do tego dodam ulge na dziecko i zero poinformowania mnie o tym .a w tym roku wysł sms ze znow jest zaległosc.

    Ta opinia jest przydatna
    38Przydatność opinii
  • wywiad777

    , w dniu 01.07.2016Ocena:
    Polecam, bez zbędnych formalności, obsługa...

    ...klienta na poziomie ( ostatnio dzwonili, żeby podziękować za wpłatę raty). Lepsze warunki niż w takim providencie a mamy do czynienia z ludźmi na poziomie.

    Ta opinia jest przydatna
    62Przydatność opinii
  • kiki

    , w dniu 24.04.2016Ocena:
    Super, szybko, sprawnie bardzo pomogli.Polecam...

    ...każdemu.

    Ta opinia jest przydatna
    65Przydatność opinii
  • jurek

    , w dniu 21.04.2016Ocena:
    wiarygodni! i szybko, bez komplikacji, tak powinno...

    ...być wszędzie, tego oczekiwałem i bez wahania polecam.

    Ta opinia jest przydatna
    48Przydatność opinii
  • eBroker.pl

    , w dniu 16.02.2016Ocena:
    Ferratum Bank znalazł się na pierwszej pozycji w...

    ...rankingu chwilówek online w eBroker.pl na 1 000 zł na 2 miesiące. Zapraszamy do lektury: http://www.ebroker.pl/rankingi/ranking-szybkie-pozyczki#ranking-4867

    Ta opinia jest przydatna
    57Przydatność opinii
    • harry

      , w dniu 18.03.2016
      to tylko utwierdza mnie w opinii, że warto brać pożyczkę w ferratum:) też jestem zadowolony, fajne mają warunki, polecam!
    • Wypowiedz się
  • zadowolonu

    , w dniu 11.02.2016Ocena:
    fajna pożyczka, fajny bank, polecam, mają dobrą...

    ...ofertę i szybko.

    Ta opinia jest przydatna
    56Przydatność opinii
  • karol.maliniak

    , w dniu 11.12.2015Ocena:
    polecam!! ja brałem pożyczkę na trochę...

    ...dłużej, są z całą pewnością liderem jeśli chodzi o takie pożyczki. jestem bardzo zadowolony z warunków spłaty, z pewnością mnie nie zawiedli.

    Ta opinia jest przydatna
    43Przydatność opinii
  • darek1975

    , w dniu 21.10.2015Ocena:
    Jestem zadowolony z Ferratum Banku, w moim wypadku...

    ...wszystko przebiegło pomyślnie i bez zastrzeżeń. Samo wypełnienie wniosku to jakieś 3 minuty, a pieniądze bardzo szybko, w ok 10 minut były na moim koncie. To duża firma, moim zdaniem mają profesjonalny zespół i podejście do klienta.

    Ta opinia jest przydatna
    49Przydatność opinii
  • klient

    , w dniu 17.10.2015Ocena:
    Instytucja finansowa Ferratum Bank posiada bardzo niedoszkolony zespol

    Instytucja finansowa Ferratum Bank posiada bardzo niedoszkolony zespol pracownikow. Obsluga klienta bez zastrzezen. Dzial windykacji nierzetelnie wypelnia swoje obowiazki. Wyglada to tak ze istnieja rozbieznosci miedzy informacja slowna jaka klient otrzymune telefonicznie a informacja pisemna...zobacz cała opinię

    Ta opinia jest przydatna
    38Przydatność opinii