Ocena instytucji

30%
Skorzystałoby ponownie: 11
70%
Nie skorzystałoby ponownie: 26
Zobacz statystyki
Europejski Fundusz Leasingowy (EFL)

Europejski Fundusz Leasingowy (EFL)

Ocena użytkowników

30%
Skorzystałoby ponownie: 11
70%
Nie skorzystałoby ponownie: 26

W skład algorytmu oceny wchodzą:

  • – Oceny właściwe instytucji (50% wagi)
    • Głosy pozytywne: 11
    • Głosy negatywne: 25
  • – Oceny właściwe oddziałów (25% wagi)
    • Głosy pozytywne: 0
    • Głosy negatywne: 0
  • – Oceny właściwe produktów (25% wagi)
    • Głosy pozytywne: 0
    • Głosy negatywne: 1

Szczegółowa ocena usług

Jak oceniasz przejrzystość umowy?
25%
75%
Jak oceniasz pracowników?
25%
75%
Jak oceniasz atrakcyjność produktów?
42%
58%

Opinie o Europejski Fundusz Leasingowy (EFL)

Korzystasz z usług Europejski Fundusz Leasingowy (EFL)? Podziel się z innymi swoją opinią!
Nie wiesz, czy skorzystać? Przeczytaj opinie innych klientów!

Dodaj opinię o Europejski Fundusz Leasingowy (EFL)

Czy skorzystałbyś ponownie z usług?
5 5 10 25 50 100
pokaż: najnowsze popularne komentowane

Opinie użytkowników o Europejski Fundusz Leasingowy (EFL)

  • SM

    , w dniu 07.03.2018Ocena:
    Proszę o info czy ktoś sadził się z EFL w...

    ...sprawie księgowania składek . 3 dni robocze to dramat zwłaszcza jak ktoś ma konto dokładnie w tym samym banku co EFL . Miałem 11 umów leasingowych i kwoty rat maksymalnie 700 zł . Podczas ponad 4 lat spoźniłem się z rata o 20 - pare dni ( nigdy nie przekroczyłem miesiąca ) na...zobacz cała opinię

    Ta opinia jest przydatna
    20Przydatność opinii
    • przemek

      , w dniu 10.05.2018
      Oferta leasingu OK, a później zaczyna się współpraca z robotami.... kopiuj/wklej... kopiuj /wklej.... Masz problem?! To twój problem.... my mamy umowę, jaka by nie była i stertę opłat dla ciebie, bo w tym jesteśmy mistrzami. Tania oferta ale cały leasing już drogi..... Tragedia....
    • Wypowiedz się
  • bolek

    , w dniu 20.02.2018Ocena:
    Najgorsza firma w jakiej mam leasing a mam...

    ...porównanie bo w innej też mam i nie mam takich problemów jak tu. Omijajcie

    Ta opinia jest przydatna
    17Przydatność opinii
    • Piotr Kosiński

      , w dniu 08.03.2018
      Szanowny Panie,
      Staramy się w EFL dokładać wszelkich starań, by nasza oferta była przejrzysta. Zawsze z chęcią odpowiadamy na pytania Klientów czy potencjalnych Klientów. Przed podjęciem decyzji staramy się wyjaśnić wszelkie wątpliwości. Jeżeli pomimo wszystko uważa Pan, że został niewłaściwie potraktowany - proszę wysłać swoje uwagi na adres: reklamacje@efl. com. pl Tylko w ten sposób, w bezpośrednim kontakcie i znając konkretną sprawę, możemy odpowiednio zareagować.
      Pozdrawiam,
      Piotr Kosiński, EFL
    • Wypowiedz się
  • Piotr Kosiński | EFL

    , w dniu 02.02.2018Ocena:
    Dzień dobry! Zawsze staramy się, aby nasza...

    ...oferta była przejrzysta, a zasady proste. Chętnie odpowiadamy na wszelkie pytania Klientów. Jeśli mimo wszystko uważają Państwo, że zostali niewłaściwie potraktowani – prosimy o wysłanie swoich uwag na adres: reklamacje@efl.com.pl

    Ta opinia jest przydatna
    12Przydatność opinii
    • Edzio

      , w dniu 06.03.2018
      Panie Kosiński przy takich opiniach jakie macie to nikt z wami nie będzie podpisywał umów. Zero elastyczności miałem u was 3 auta i oddałem wam przed końcem leasingu bo mam dość ścierania się z wami.
    • Wypowiedz się
  • darek olsztyn

    , w dniu 28.12.2017Ocena:
    Omijać szerokim łukiem, jest teraz dookoła tyle...

    ...nowoczesnych firm, że umowa z nimi to jakiś dramat dla ciebie, Twojej firmy i Twojej rodziny. Bez duszne dranie !

    Ta opinia jest przydatna
    19Przydatność opinii
  • Korax

    , w dniu 27.12.2017Ocena:
    Zdecydowanie odradzam. Ważne dokumenty i faktury...

    ...przesyłane listem zwykłym, opcję e-faktury trzeba aktywować "ekstra". Za każdą, za przeproszeniem, "usługę" trzeba słono płacić. Jak nie bierzesz u nich ubezpieczenia w pakiecie, to kasują 200 złotych frycowego za to, że gdzie indziej są tańsze polisy i lepsze warunki ubezpieczenia.

    Ta opinia jest przydatna
    22Przydatność opinii
« 1 2 3 4 5 »