Ocena instytucji

31%
Skorzystałoby ponownie: 19
69%
Nie skorzystałoby ponownie: 43
Zobacz statystyki
Europejski Fundusz Leasingowy (EFL)

Europejski Fundusz Leasingowy (EFL)

Ocena użytkowników

31%
Skorzystałoby ponownie: 19
69%
Nie skorzystałoby ponownie: 43

W skład algorytmu oceny wchodzą:

  • – Oceny właściwe instytucji (50% wagi)
    • Głosy pozytywne: 19
    • Głosy negatywne: 43
  • – Oceny właściwe oddziałów (25% wagi)
    • Głosy pozytywne: 0
    • Głosy negatywne: 0
  • – Oceny właściwe produktów (25% wagi)
    • Głosy pozytywne: 0
    • Głosy negatywne: 0

Szczegółowa ocena usług

Jak oceniasz przejrzystość umowy?
28%
72%
Jak oceniasz pracowników?
28%
72%
Jak oceniasz atrakcyjność produktów?
35%
65%

Opinie o Europejski Fundusz Leasingowy (EFL)

Korzystasz z usług Europejski Fundusz Leasingowy (EFL)? Podziel się z innymi swoją opinią!
Nie wiesz, czy skorzystać? Przeczytaj opinie innych klientów!

Dodaj opinię o Europejski Fundusz Leasingowy (EFL)

Informacje dotyczące przetwarzania danych znajdują się w Polityce prywatności
Czy skorzystałbyś ponownie z usług?
5 5 10 25 50 100
pokaż: najnowsze popularne komentowane

Opinie użytkowników o Europejski Fundusz Leasingowy (EFL)

  • klient EFL

    , w dniu 08.01.2021Ocena:
    2020 rok.Uwaga, na działania EFL, to firma,

    która ma w umowie zawarte "kruczki" i kara klientów finansowo. Oczywiście umowa ma kilka stron, z dodatkowymi odniesieniami, drobnym druczkiem. Później nie ma odwrotu i trzeba płacić. Obsługa bezduszna i urzędowa, bez żadnej możliwości negocjacji. ODRADZAM !!!!

    Ta opinia jest przydatna
    • EFL

      , w dniu 11.01.2021
      Witamy, jeśli jeszcze możemy pomóc, proszę do nas napisać na: info@efl.com.pl. Staramy się podnosić jakość obsługi i usług, dlatego opinia naszego Klienta jest dla nas bardzo ważna. Istniejemy 30-lat na rynku leasingowym, co oznacza, że stabilnie funkcjonujemy w biznesie, a Klienci są naszą wartością i elastycznie podchodzimy do ich sytuacji. Zespół EFL
    • Wypowiedz się
  • Munia

    , w dniu 29.12.2020Ocena:
    Tragedia nigdy wiecej odradzam leasingi samochodow...

    ...w tej firmie na początku przedstawiciel przyjedzie podpisac umowe o 22.00 pod dom 70km non stop pod telefon bajka a pozniej na koniec umowy kary naliczaja nie da sie dodzwonic juz nie odbieraja tragedia

    Ta opinia jest przydatna
    • EFL

      , w dniu 08.01.2021
      Witamy,
      rolą naszego doradcy nie jest obsługa posprzedażowa. Taką pomoc mogą Państwo otrzymać, kontaktując się poprzez infolinię, czynną od poniedziałku do piątku, w godzinach: 8.00-16.00, tel. 801 404 444, przez FB, TT. Pisząc na skrzynkę: info@efl.com.pl. Niezbędne informacje mogą Państwo znaleźć na naszej stronie: efl.pl w zakładce "obsługa klienta". Nigdy nie naliczamy dodatkowych płatności bez powodu, tylko wtedy, jeśli Klient nie wywiązuje się z umowy. Każdego Klienta traktujemy indywidualnie, biorąc pod uwagę Jego obecną sytuację finansową. Jeśli w Państwa przypadku było inaczej, prosimy o kontakt: info@efl.com.pl
      Zespół, EFL
    • Wypowiedz się
  • wieloletni partner

    , w dniu 01.12.2020Ocena:
    Niestety po tylu latach współpracy najgorszy leasingodawca na rynku.

    Niestety po tylu latach współpracy najgorszy leasingodawca na rynku. Czekają równe 30dni jak nie zapłaci się umowy i od razu kary jak z kosmosu. Rozłożenie na mniejsze raty owszem jak spłacisz wszystkie faktury wystawione choć jeszcze niewymagalne. Jasne ktoś powie to było nie brać...zobacz cała opinię

    Ta opinia jest przydatna
    1Przydatność opinii
    • EFL

      , w dniu 08.01.2021
      Witam, jeśli możemy jeszcze w jakiś sposób pomóc, prosimy o kontakt na: info@efl.com.pl
      Zespół, EFL
    • Wypowiedz się
  • Oszukany

    , w dniu 26.10.2020Ocena:
    Totalna hipokryzja! Zapewniali o możliwości...

    ...obniżki czasowej rat a potem podwójna odmowa.

    Ta opinia jest przydatna
    2Przydatność opinii
    • EFL

      , w dniu 27.10.2020
      Witamy,
      oferty związane z tzw. pomocą covidową wg wytycznych EBA (European Banking Authority) i KNF mogliśmy realizować jedynie do 30 września 2020 r. Ten przepis dotyczy nie tylko EFL, ale również wszystkich innych instytucji finansowych. Jeśli pojawią się pytania, prosimy o kontakt na: info@efl.com.pl
      Zespół, EFL
    • Ktos

      , w dniu 27.11.2020
      Ale oni sciemniaja odrzucali wszystko
    • Wypowiedz się
  • xxx

    , w dniu 26.10.2020Ocena:
    z daleka, tylko kary i straszenie, ksieguja po...

    ...termini i kara, a windykacja u nich to totalna zenada, wogole sie nie chca dogadac i mimo ze zaplacisz to i tak domagaja sie zwrotow. zero podejscia do klienta

    Ta opinia jest przydatna
    1Przydatność opinii
    • EFL

      , w dniu 26.10.2020
      Witamy, podczas zawierania umów z naszymi Klientami dbamy o to, by mogli oni w jasny i czytelny sposób zapoznać się z warunkami umowy, w tym także z opłatami dodatkowymi.
      W przypadku zaległości w płatnościach, w pierwszej kolejności kontaktujemy się z Klientem SMS-owo i listownie, aby przypomnieć o braku wpłaty.
      W przypadku dalszego braku wpłaty staramy się kontaktować z Klientem, aby uzgodnić z Nim indywidualnie dalsze warunki współpracy.
      Jeśli ta współpraca nie wyglądała w ten sposób, zachęcamy do napisania do nas na: info@efl.com.pl, by wyjaśnić sytuację.
      Zespół EFL
    • Ktos

      , w dniu 26.11.2020
      Nie polecam tego efl naprawde dziadostwo na maxa
    • Wypowiedz się
1 2 3 4 5 »