Ocena instytucji

27%
Skorzystałoby ponownie: 22
73%
Nie skorzystałoby ponownie: 61
Zobacz statystyki
Europejski Fundusz Leasingowy (EFL)

Europejski Fundusz Leasingowy (EFL)

Ocena użytkowników

27%
Skorzystałoby ponownie: 22
73%
Nie skorzystałoby ponownie: 61

W skład algorytmu oceny wchodzą:

  • – Oceny właściwe instytucji (50% wagi)
    • Głosy pozytywne: 22
    • Głosy negatywne: 61
  • – Oceny właściwe oddziałów (25% wagi)
    • Głosy pozytywne: 0
    • Głosy negatywne: 0
  • – Oceny właściwe produktów (25% wagi)
    • Głosy pozytywne: 0
    • Głosy negatywne: 0

Szczegółowa ocena usług

Jak oceniasz przejrzystość umowy?
23%
77%
Jak oceniasz pracowników?
24%
76%
Jak oceniasz atrakcyjność produktów?
28%
72%

Opinie o Europejski Fundusz Leasingowy (EFL)

Korzystasz z usług Europejski Fundusz Leasingowy (EFL)? Podziel się z innymi swoją opinią!
Nie wiesz, czy skorzystać? Przeczytaj opinie innych klientów!

Dodaj opinię o Europejski Fundusz Leasingowy (EFL)

Informacje dotyczące przetwarzania danych znajdują się w Polityce prywatności
Czy skorzystałbyś ponownie z usług?
5 5 10 25 50 100
pokaż: najnowsze popularne komentowane

Opinie użytkowników o Europejski Fundusz Leasingowy (EFL)

  • Fasolka

    , w dniu 15.11.2021Ocena:
    Wszystko ładnie pięknie do podpisania umowy.

    Żaden leasing nie nakłada tak dużych kar jak efl. Na infolini chyba nikt nie pracuje. Jest rozbieżność informacji. A po trzecie w razie chwilowych problemów nie można liczyć na niczyją pomoc. Już nigdy nie skorzystam z ich usług.

    Ta opinia jest przydatna
    3Przydatność opinii
    • EFL

      , w dniu 16.11.2021
      Fasolka, jak możemy pomóc? Prosimy o informację na: dm@efl.com.pl
      Zespół EFL
    • Fasolka

      , w dniu 18.11.2021
      Efl wysłałam również do Was meila i oczywiście bez żadnej odpowiedzi.
    • EFL

      , w dniu 19.11.2021
      Fasolka, a na jaki adres? Nie dostaliśmy nic na: dm@efl.com.pl. Trudno będzie też dopasować korespondencję do Pana/Pani, bo z nika nic nie wynika.
      Pozdrawiamy
      Zespół EFL
    • Wypowiedz się
  • ktos

    , w dniu 19.10.2021Ocena:
    Może mi ktoś wyjaśnić czemu do efl mam...

    ...zapłacić sam VAT

    Ta opinia jest przydatna
    5Przydatność opinii
    • EFL

      , w dniu 20.10.2021
      ktos, trudno jest nam odnieść się do tego pytania, jak nie znamy szczegółów sytuacji. Prosimy o kontakt na: dm@efl.com.pl, jeśli mamy odpowiedzieć. Zespół EFL
    • Wypowiedz się
  • ktos

    , w dniu 17.10.2021Ocena:
    Nie polecam polecam efla kasują na każdym kroku...

    ...za wszystko .

    Ta opinia jest przydatna
    4Przydatność opinii
    • EFL

      , w dniu 18.10.2021
      ktoś, wykaz opłat, tzw. OWUL zawsze dołączany jest do umowy przed jej podpisaniem, więc Klient wie, jakie będą opłaty za obsługę umowy. Zespół EFL
    • ktos

      , w dniu 26.10.2021
      Tak Efl ale jak się rozmawia przez telefon z Panią i mówi że potwierdzenie wpłaty wystarczy to czemu na drugi dzień jest już kara na liczona
    • EFL

      , w dniu 10.11.2021
      ktos, trudno nam wyjaśnić sytuację, ponieważ nie znamy jej szczegółów. Jeśli wpłata jest wysłana zbyt późno i tym samym mamy spóźniony termin zaksięgowania środków na koncie, wtedy jest to niewywiązanie się z umowy i naliczana jest dodatkowa opłata. Jeśli mamy wyjaśnić sytuację, prosimy o kontakt na: dm@efl.com.pl Zespół EFL
    • Fasolka

      , w dniu 15.11.2021
      EFL niestety ale też miałam taką sytuację. Nie jesteście fer do klienta. A pracownicy na infolini nie są w stanie pomóc bo po prostu nie wiedzą. Jak oczywiście wogole ktoś odbierze telefon
    • Wypowiedz się
  • Konrad

    , w dniu 01.10.2021Ocena:
    Jestem bardzo niezadowolony. Już na poziomie...

    ...składania wniosku firma żąda informacji jakich nikt od nas nigdy nie żądał. Konsultant w naszym imieniu zwraca się do naszych kontrahentów z prośbą o wyjaśnienia/dane. To jest sytuacja nie do pomyślenia. Następnie po uzyskaniu informacji, że rezygnujemy ze składnia wniosku ze...zobacz cała opinię

    Ta opinia jest przydatna
    4Przydatność opinii
    • EFL

      , w dniu 05.10.2021
      Panie Konradzie, jeśli coś nas niepokoi, to mamy obowiązek to sprawdzić i jest to postępowanie, które należy cenić - świadczy o odpowiedzialności doradcy. Do pobierania dodatkowych danych/dokumentów obligują nas przepisy prawa. Jeśli możemy jeszcze wyjaśnić Pana wątpliwości, prosimy o kontakt na: dm@efl.com.pl Zespół EFL Zespół EFL
    • Wypowiedz się
  • Rafał

    , w dniu 13.09.2021Ocena:
    Tragedia. Nie polecam, są dużo lepsze i tańsze...

    ...firmy.

    Ta opinia jest przydatna
    11Przydatność opinii
    • EFL

      , w dniu 13.09.2021
      Panie Rafale, chcielibyśmy wiedzieć, co wpłynęło na Pana opinię, że pisze Pan "tragedia"? Jeśli chciałby Pan podzielić się z nami szczegółami, prosimy o wiadomość na: dm@efl.com.pl. Byłoby to dla nas bardzo cenne, żeby uniknąć sytuacji w przyszłości.
      Zespół EFL
    • Wypowiedz się
1 2 3 4 5 »