Ocena instytucji

28%
Skorzystałoby ponownie: 15
72%
Nie skorzystałoby ponownie: 38
Zobacz statystyki
Europejski Fundusz Leasingowy (EFL)

Europejski Fundusz Leasingowy (EFL)

Ocena użytkowników

28%
Skorzystałoby ponownie: 15
72%
Nie skorzystałoby ponownie: 38

W skład algorytmu oceny wchodzą:

  • – Oceny właściwe instytucji (50% wagi)
    • Głosy pozytywne: 15
    • Głosy negatywne: 38
  • – Oceny właściwe oddziałów (25% wagi)
    • Głosy pozytywne: 0
    • Głosy negatywne: 0
  • – Oceny właściwe produktów (25% wagi)
    • Głosy pozytywne: 0
    • Głosy negatywne: 0

Szczegółowa ocena usług

Jak oceniasz przejrzystość umowy?
27%
73%
Jak oceniasz pracowników?
26%
74%
Jak oceniasz atrakcyjność produktów?
41%
59%

Opinie o Europejski Fundusz Leasingowy (EFL)

Korzystasz z usług Europejski Fundusz Leasingowy (EFL)? Podziel się z innymi swoją opinią!
Nie wiesz, czy skorzystać? Przeczytaj opinie innych klientów!

Dodaj opinię o Europejski Fundusz Leasingowy (EFL)

Informacje dotyczące przetwarzania danych znajdują się w Polityce prywatności
Czy skorzystałbyś ponownie z usług?
5 5 10 25 50 100
pokaż: najnowsze popularne komentowane

Opinie użytkowników o Europejski Fundusz Leasingowy (EFL)

  • Lolek

    , w dniu 23.01.2020Ocena:
    Mam 3 leasingi w efl, ostatnio zmieniałem formę...

    ...prawna działaności. Cesja zrobiona sprawnie. Wszystko bez zarzutu, w przypadku spóźnień do 5dni brak opłat

    Ta opinia jest przydatna
    1Przydatność opinii
  • my web blog Piotrek

    , w dniu 14.01.2020Ocena:
    Przejżyście i ciekawie opisane. Dobrze się czyta.

    Ta opinia jest przydatna
  • Wściekły klient

    , w dniu 07.01.2020Ocena:
    Złodzieje! Proszę nie korzystać z usług EFL!

    Państwo w Państwie! Nie informując o niczym, podwyższają raty, które są wyższe niż w podpisanej umowie! Po ustaleniu, że nie zgadzałem się na dodatkowe opłaty i przyznaniu mi racji, tłumacza, o zgrozo!, że nie da się cofnąć tych opłat!

    Ta opinia jest przydatna
    • EFL

      , w dniu 08.01.2020
      Witamy, niepokoi nas ta sytuacja, że nie został Pan poinformowany o wszystkich opłatach. Prosimy o szczegóły na adres: info@efl.com.pl, byśmy mogli interweniować w Pańskiej sprawie. Ma Pan również prawo do złożenia reklamacji: reklamacje@efl.com.pl Zespół EFL
    • Wściekły klient

      , w dniu 14.01.2020
      Szanowny Panie/ Pani,
      zostały mi narzucone opłaty, na które się nie zgodzilem. Od lutego 2019r. składam reklamacje zarówno na podany adres e-mail, jak i pocztą tradycyjną. Sprawa nie została do tego czasu rozwiązana. Gdy dzwonię na infolinię, która jest notabene dodatkowo płatna niezależnie od taryfy operatora, Pani nie jest w stanie mi nic powiedzieć, gdyż ona tylko "przyjmuje reklamacje", natomiast nie ma wglądu do sprawy, pomimo podania wszystkich danych weryfikujących moją osobę. To jest skandal. Nie mogę nigdzie uzyskać informacji na temat sprawy, nie uzyskuję odpowiedzi na reklamacje, na infolinii moge złożyć jedynie reklamację do reklamacji.
    • Wypowiedz się
  • olo

    , w dniu 07.01.2020Ocena:
    złodziejska firma , za każde spóznienie...

    ...rozwiazanie umowy i kara ,plus zapłata za wznowienie , po spłaceniu 70% wartosci i zaległosci dwóch rat sprzęt został odebrany i sprzedany na licytacji bez mojej wiedzy , 100proc, zysk dla efl , bez wzgledu na to do zapłaty dalej mam dwie zaległe raty ,złodziejstwo w białych...zobacz cała opinię

    Ta opinia jest przydatna
    2Przydatność opinii
    • EFL

      , w dniu 08.01.2020
      Witamy, przypominamy, że umowa jest obustronna, a w związku z tym my również jako leasingodawca jesteśmy nią zobligowani i respektujemy jej zapisy zgodnie z prawem. Jeśli Klient ma kłopoty z płatnością, wysyłamy przypomnienia i wydłużamy termin spłaty o dodatkowe 5 dni. Zapraszamy do kontaktu przez: info@efl.com.pl

      Zespół EFL
    • Wypowiedz się
  • Complexbar 105744/W

    , w dniu 19.12.2019Ocena:
    rejestracja samochodu prawie 526,44 ( nie...

    ...dostałem pozłacanej ramki ) haracz za ubezpieczenie samemu 246,00 ŻENADA !!!!! Handlowiec zapewniał że za 150 zł opłaty za obsługę umowy mam wszytko w cenie. Przed laty brałem 10 razy od EFL i zawsze było ok(ostatni 2009r). Teraz potrzebowałem coś niedrogiego na szybko. Z...zobacz cała opinię

    Ta opinia jest przydatna
    2Przydatność opinii
1 2 3 4 5 »