Centrum rzetelnych opinii

o instytucjach, oddziałach i produktach

Ocena instytucji

74%
Skorzystałoby ponownie: 28
26%
Nie skorzystałoby ponownie: 10
Zobacz statystyki
Centrum Ochrony Dłużnika (COD)

Centrum Ochrony Dłużnika (COD)

Ocena użytkowników

74%
Skorzystałoby ponownie: 28
26%
Nie skorzystałoby ponownie: 10

W skład algorytmu oceny wchodzą:

  • – Oceny właściwe instytucji (50% wagi)
    • Głosy pozytywne: 28
    • Głosy negatywne: 10
  • – Oceny właściwe oddziałów (25% wagi)
    • Głosy pozytywne: 0
    • Głosy negatywne: 0
  • – Oceny właściwe produktów (25% wagi)
    • Głosy pozytywne: 0
    • Głosy negatywne: 0

Szczegółowa ocena usług

Jak oceniasz przejrzystość umowy?
77%
23%
Jak oceniasz pracowników?
75%
25%
Jak oceniasz atrakcyjność produktów?
75%
25%

Opinie o Centrum Ochrony Dłużnika (COD)

Korzystasz z usług Centrum Ochrony Dłużnika (COD)? Podziel się z innymi swoją opinią!
Nie wiesz, czy skorzystać? Przeczytaj opinie innych klientów!

Dodaj opinię o Centrum Ochrony Dłużnika (COD)

Jeśli chcesz wziąć udział w konkursie, uzupełnij dane:
Uzupełnij imię i nazwisko oraz zaakceptuj zgodę, jeśli chcesz wziąć udział w konkursie.
Oświadczam, że zapoznałem/am się i akceptuję Regulamin konkursu "Cenna opinia" oraz Regulamin Serwisu opinie24.pl oraz wyrażam zgodę na przetwarzanie danych osobowych, zawartych w formularzu w celu i zakresie niezbędnym dla przeprowadzania konkursu.
Czy skorzystałbyś ponownie z usług?
Wyrażam zgodę na przetwarzanie zawartych w formularzu danych w celach marketingowych Mediasoft Polska Sp. z o.o.
Wyrażam zgodę na udostępnianie zawartych w formularzu danych w celach marketingowych związanych z przedstawieniem oferty od podmiotów współpracujących z Mediasoft Polska Sp. z o.o.
Wyrażam zgodę na przesyłanie na podany powyżej adres e-mail wiadomości zawierających informacje handlowe przesyłane przez Mediasoft Polska Sp. z o.o. oraz podmioty współpracujące z Mediasoft Polska Sp. z o.o.
Nota prawna: Dbamy o Twoje dane!
Administratorem podanych powyżej danych osobowych jest Mediasoft Polska Sp. z o.o. z siedzibą w Krakowie (31-153), przy ul. Bandurskiego 34. Dane osobowe zostały przekazane dobrowolnie i będą przetwarzane w celach marketingowych Mediasoft Polska Sp. z o.o. W razie wyrażenia zgody, dane osobowe mogą być, przetwarzane w celach marketingowych związanych z przedstawieniem oferty, udostępnianie podmiotom współpracującym z Mediasoft Polska Sp. z o.o. z branży bankowej, ubezpieczeniowej oraz innym podmiotom oferującym produkty inwestycyjne. Aktualna lista podmiotów współpracujących jest dostępna pod adresem internetowym www.ebroker.pl. Dane osobowe mogą być również udostępniane podmiotom upoważnionym na podstawie przepisów prawa. Bez wyjątku posiada Pani/Pan prawo dostępu do treści swoich danych oraz ich poprawiania.
10 10 25 50 100
pokaż: najnowsze popularne komentowane

Opinie użytkowników o Centrum Ochrony Dłużnika (COD)

  • Grazyna

    , w dniu 31.08.2014Ocena:
    Bardzo solidna firma. Pomogli mi przy rozłożeniu...

    ...zadłużenia na bardzo korzystne raty. Jestem bardzo zadowolona. Polecam.

    Ta opinia jest przydatna
    2Przydatność opinii
  • Jery

    , w dniu 29.08.2014Ocena:
    Takie zespoły stosownie do polityki sądownictwa...

    ...są konieczne, może bylo by mniej ludzi za kratami, w biedzie.-

    Ta opinia jest przydatna
  • marek

    , w dniu 21.08.2014Ocena:
    Ja nie polecam,to zlodzieje i oszusci!

    Ta opinia jest przydatna
    2Przydatność opinii
    • Piotr Michałek, Doradca COD

      , w dniu 27.08.2014
      Szanowny Panie,

      niezależnie od okoliczności, jakie kierują Pana opinią, zapraszamy do kontaktu z nami celem wyjaśnienia sprawy. W lipcu 2014 roku Centrum Ochrony Dłużnika przeszło zmianę struktury firmy, by zapewnić satysfakcję klientom w jeszcze pełniejszym zakresie. Zapewniamy wysoką jakość świadczonych usług, wobec czego prosimy o zwrócenie się do naszej firmy, gdzie z pewnością podjęte zostaną działania pozwalające wyjaśnić zaistniałą sytuację.

      Z wyrazami szacunku,
    • Wypowiedz się
  • Kata

    , w dniu 24.07.2014Ocena:
    Gorąco polecam!!! Jakiś czas temu w wyniku...

    ...bardzo poważnej choroby zaczęłam zalegać z ratami kredytu konsolidacyjnego i spłatami karty kredytowej. Najpierw były telefony z banku, potem wypowiedzenie umowy kredytowej a w konsekwencji wyrok sądowy i komornik. Dzięki Pani Klaudii w tej chwili mam ugodę z bankiem na spłatę karty...zobacz cała opinię

    Ta opinia jest przydatna
    1Przydatność opinii
  • Agnieszka

    , w dniu 24.07.2014Ocena:
    Cóż, widzę skrajności, więc ciśnie się na...

    ...usta, żeby zapytać, czy to nie sami pracownicy dają sobie kciuki w górę, ale nie o tym chciałam pisać... Sytuacja wygląda tak, że na koniec tzw. "wakacji kredytowych" na skutek nieszczęśliwych okoliczności oboje, najpierw ja potem mąż, ulegliśmy wypadkowi i chorobie....zobacz cała opinię

    Ta opinia jest przydatna
    4Przydatność opinii
    • Piotr Michałek, Doradca COD

      , w dniu 24.07.2014
      Szanowna Pani,

      niniejszy portal ma charakter opiniotwórczy i dotyczy usług już zrealizowanych lub klientów korzystających z naszych usług. Nie jest to forum. Informacje, które otrzymują nasi klienci są poufne, to jest skierowane wyłącznie do określonego adresata, przeznaczone wyłącznie do użytku podmiotu lub osoby, do której są adresowane. Informuję, że rozpowszechnianie, utrwalanie, przekazywanie, powielanie danych przekazywanych naszym klientom grozi odpowiedzialnością- karną i cywilną.
      Jak wspomniano wyżej, nie jest to forum służące do nawiązywania kontaktów celem obiegu informacji o charakterze poufnym.
      Ponadto, jeśli nie jest Pani naszą klientką, insynuowanie istnienia nieprawdziwych okoliczności - "widzę skrajności, więc ciśnie się na......usta, żeby zapytać, czy to nie sami pracownicy dają sobie kciuki w górę, ale nie o tym chciałam pisać " oraz oczekiwanie darmowej pomocy od naszych klientów jest wysoce nieetyczne.
      Zapraszamy do kontaktu, który pozwoli nam na ustalenie Pani stanu faktycznego i ocenę, czy rzeczywiście będziemy mieli możliwość Pani pomóc.
    • Wypowiedz się
  • Aleksander

    , w dniu 23.07.2014Ocena:
    Po rozwodzie wpadłem w spore długi, dopiero po sprzedaży mieszkania w

    Po rozwodzie wpadłem w spore długi, dopiero po sprzedaży mieszkania w dużej części spłaciłem stare zobowiązania, ale pozostały negatywne wpisy mojej historii kredytowej w BIK-u, które chciałem wyczyścić. To ważne dla osoby fizycznej prowadzącej działalność gospodarczą, aby...zobacz cała opinię

    Ta opinia jest przydatna
    3Przydatność opinii
  • Piotr

    , w dniu 21.07.2014Ocena:
    Bardzo miła i sympatyczna obsługa wszystko jasno...

    ...wytłumaczone i zrozumiałe. Serdecznie polecam.

    Ta opinia jest przydatna
    2Przydatność opinii
  • ddc

    , w dniu 18.07.2014Ocena:
    porażka porażka uciekać jak najdalej ...

    Ta opinia jest przydatna
    1Przydatność opinii
    • Piotr Michałek, Doradca COD

      , w dniu 21.07.2014
      Szanowny Panie/Szanowna Pani, proszę podać rzeczowe argumenty przemawiające za Pańską opinią- jak wielokrotnie podkreślaliśmy, każdorazowo staramy się w sytuacjach niekorzystnych porozumieć się z Klientem. Z naszej strony występuje chęć nawiązania dialogu. Zapraszamy do kontaktu z nami celem wyjaśnienia sprawy. Z wyrazami szacunku,
    • Wypowiedz się
  • Ana

    , w dniu 27.06.2014Ocena:
    Polecam firmę dla osób, które już mają bardzo duże problemy, gdy

    Polecam firmę dla osób, które już mają bardzo duże problemy, gdy komornik już puka do drzwi i ustala termin licytacji nieruchomości. Pomogli mi, a rozmowa z prawnikiem wyjaśniła wszystkie niejasności i prawa jakie ma komornik.

    Ta opinia jest przydatna
    5Przydatność opinii
  • MMM

    , w dniu 18.06.2014Ocena:
    Cóż! Jestem zdruzgotana zachowaniem COD-u.

    Masakra. W 2012 roku poprosiłam ich o pomoc, do tej pory nie mam żadnych dowodów, że coś zrobili w mojej sprawie. 100 mln wiadomości wysłanych i kilka odpisanych (same kłamstwa). Zapłaciłam im 400 zł. Nie jest to dużo pieniędzy. Ale podejrzewam, że jest trochę takich ludzi jak ja,...zobacz cała opinię

    Ta opinia jest przydatna
    • Piotr Michałek, Doradca COD

      , w dniu 26.06.2014
      Szanowna Pani,

      wyrażamy głębokie ubolewanie w związku z Pani rozczarowaniem. Jeśli obawia się Pani podpisać się tutaj imieniem i nazwiskiem, co uniemożliwia nam odniesienie się do Pani sprawy, prosimy o skontaktowanie się z nami pod adresem bok@cod.org.pl celem wyjaśnienia sytuacji, tym bardziej że nigdy nie okłamujemy klienta, ani też nie staramy się wprowadzić go w błąd celem własnej korzyści. Wręcz przeciwnie- na każdym etapie jest możliwość wniesienia pisemnej reklamacji, co ma zapewnić weryfikację prawidłowości działań naszych pracowników oraz umożliwić zwrot pieniędzy za usługę nieprawidłowo zrealizowaną.

      Z wyrazami szacunku,
    • GOSIA

      , w dniu 22.09.2014
      Ja dokładnie tez zostałam tak oszukana.Nic w mojej sprawie nie zostało zrobione ale pieniazki oczywiscie pobrane,na dzien dzisiejszy z tych ich załatwian mam komornika tyle załatwili,a tak pieknie obiecuja.Nie dajcie sie oszukac
    • Wypowiedz się
1 | 2 | 3 | 4