Ocena instytucji

88%
Skorzystałoby ponownie: 7
12%
Nie skorzystałoby ponownie: 1
Zobacz statystyki
carsmile.pl

carsmile.pl

Ocena użytkowników

88%
Skorzystałoby ponownie: 7
12%
Nie skorzystałoby ponownie: 1

W skład algorytmu oceny wchodzą:

  • – Oceny właściwe instytucji (50% wagi)
    • Głosy pozytywne: 7
    • Głosy negatywne: 1
  • – Oceny właściwe oddziałów (25% wagi)
    • Głosy pozytywne: 0
    • Głosy negatywne: 0
  • – Oceny właściwe produktów (25% wagi)
    • Głosy pozytywne: 0
    • Głosy negatywne: 0

Szczegółowa ocena usług

Jak oceniasz przejrzystość umowy?
83%
17%
Jak oceniasz pracowników?
83%
17%
Jak oceniasz atrakcyjność produktów?
83%
17%

Opinie o carsmile.pl

Korzystasz z usług carsmile.pl? Podziel się z innymi swoją opinią!
Nie wiesz, czy skorzystać? Przeczytaj opinie innych klientów!

Dodaj opinię o carsmile.pl

Czy skorzystałbyś ponownie z usług?
5 5 10 25 50 100
pokaż: najnowsze popularne komentowane

Opinie użytkowników o carsmile.pl

  • Ostry

    , w dniu 29.10.2018Ocena:
    Korzystam z usług firmy od 2 miesięcy i jestem...

    ...zadowolony. Początki były różne ale w rezultacie jest b.dobrze. Nowy samochód za cenę na pierwszy rzut oka wysoką. Jak się policzy korzyści to koszty miesięczne są porównywalne jakie ponosiłem przy własnym samochodzie. Obsługa miła i kompetentna potrafi doradzić. POLECAM

    Ta opinia jest przydatna
    3Przydatność opinii
  • Klient

    , w dniu 10.10.2018Ocena:
    Nie polecam, jeśli ktoś jest zainteresowany ich...

    ...oferta to niech się poważnie zastanowi ponieważ opłata wstępną jest mniejsza niż w leasingu ale koszty miesięczne wyższe taka że suma jest porownywalna z taką różnicą że po upływie okresu umowy w przypadku leasingu jesteście właścicielami auta a korzystając z najmu auto...zobacz cała opinię

    Ta opinia jest przydatna
    16Przydatność opinii
    • Roman Zdrawko 7 lat w CFM

      , w dniu 18.10.2018
      Co ma wspólnego najem długoterminowy z leasingiem? Czy jak się wynajmuje mieszkanie to potem kupuje się je taniej? Czy w leasingu ma się ubezpieczenie, opony, serwisy, naprawy, darmowy GAP itd. jeżeli nie wiesz czym jest TCO to nie komentuj.
    • Kient

      , w dniu 19.10.2018
      Skąd Ty się urwałeś:-)
    • Kient

      , w dniu 19.10.2018
      To co Romek piszesz jest po prostu żenujące:-) leasing i najem to dwie bratnie usługi, nie porównuj samochodu do mieszkania :-) a ja może Cię to zdziwi moge się wypowiadać na ten temat bo mam najem w carsmile, a mój brat ma klasyczny leasing, nasze auta katalogowo są w podobnej cenie ( 300 tyś ), rata moja ( wszystkomajaca jak oni to pieknie nazywaja ) jest taka sama jak jego rata z ubezpieczeniem i serwisem ( gwarancję ma na 5 lat) , tylko on z końcem leasingu staje się właścicielem samochodu którego wartość po 5 latach jest około 40 % ceny początkowej ( 120 tys) a ja muszę go oddać .
    • Dawid

      , w dniu 27.10.2018
      To trzeba było kupi auto a nie wynająć... Co za ludz nie kumaty z ciebie... Warunki umowy są jasne a poza tym auto się używa a nie posiada więc na koniec najmu bierzesz następny i znowu masz nowe auto z salonu... To wdlg mnie jest świetne a jak się tak przywiazujesz do samochodu trzeba było kupić a nie najac.... A jak cie nie stać to powinieneś być wdzięczny że firma daje takie możliwości a nie hajtowac bezsensownymi komentarzami...
    • Kient

      , w dniu 13.11.2018
      Dawid tak właśnie bym uczynił w tym momencie, wolał bym go kupić, bo najem w Carsmile jest bardzo drogi i nie opłacalny i nie hejtuje ich usług tylko chce ostrzec potencjalnych klientów żeby dwa razy się nad tym zastanowili czy warto z nimi współpracować
    • Wypowiedz się
  • analityk

    , w dniu 15.09.2018Ocena:
    Na pierwszy rzut oka wygląda drogo, ale...

    ...porównując co mają w ofercie - pełny zakres wychodzi jedna z najlepszych ofert na rynku

    Ta opinia jest przydatna
    14Przydatność opinii
  • Małgorzata Woźniak

    , w dniu 13.09.2018Ocena:
    Jestem bardzo zadowolona Dzięki wam mogę się...

    ...cieszyć nowym samochodem Polecam

    Ta opinia jest przydatna
    9Przydatność opinii
  • Klient

    , w dniu 11.09.2018Ocena:
    Firma która olewa klientów i zatrudnia...

    ...niekompetentne osoby. Burdel chyba nie posiadają systemu który umożliwi komunikacje międzydzialowa. Nie polecam.

    Ta opinia jest przydatna
    8Przydatność opinii
1 2 »