Ocena instytucji

58%
Skorzystałoby ponownie: 72
42%
Nie skorzystałoby ponownie: 46
Zobacz statystyki
BNP Paribas

BNP Paribas

Ocena użytkowników

58%
Skorzystałoby ponownie: 72
42%
Nie skorzystałoby ponownie: 46

W skład algorytmu oceny wchodzą:

  • – Oceny właściwe instytucji (50% wagi)
    • Głosy pozytywne: 47
    • Głosy negatywne: 40
  • – Oceny właściwe oddziałów (25% wagi)
    • Głosy pozytywne: 16
    • Głosy negatywne: 3
  • – Oceny właściwe produktów (25% wagi)
    • Głosy pozytywne: 9
    • Głosy negatywne: 3

Szczegółowa ocena usług

Jak oceniasz przejrzystość umowy?
60%
40%
Jak oceniasz pracowników?
59%
41%
Jak oceniasz atrakcyjność produktów?
59%
41%

Opinie o BNP Paribas

Korzystasz z usług BNP Paribas? Podziel się z innymi swoją opinią!
Nie wiesz, czy skorzystać? Przeczytaj opinie innych klientów!

Dodaj opinię o BNP Paribas

Informacje dotyczące przetwarzania danych znajdują się w Polityce prywatności
Czy skorzystałbyś ponownie z usług?
5 5 10 25 50 100
pokaż: najnowsze popularne komentowane

Opinie użytkowników o BNP Paribas

  • Grzegorz

    , w dniu 29.01.2018Ocena:
    Ten ban kto tragedia - po uruchomieniu systemu...

    ...planet, problemy z logowaniem (serwis niedostępny lub po zalogowaniu brak możliwości generowania zestawień transakcji) - a co najciekawsze na zestawieniach brak wszystkich transakcji i różnice w kwotach na zestawieniach i naliczają karne odsetki za coś czego nie było, musisz...zobacz cała opinię

    Ta opinia jest przydatna
    35Przydatność opinii
    • mieszacz

      , w dniu 21.04.2018
      Potwierdzam. Mam dokładnie to samo
    • Wypowiedz się
  • darekszn

    , w dniu 19.01.2018Ocena:
    Nie polecam!!! I proponuje szczegolowo sprawdzac...

    ...za co jest sie obciążanym!

    Ta opinia jest przydatna
    41Przydatność opinii
  • Jakub

    , w dniu 24.10.2017Ocena:
    Raty z BGŻ BNP Paribas w OLEOLE to ŻENADA. Od...

    ...zamówienia tj. 24 września towar otrzymałem 10 października. Trzeba przesłać potwierdzenie z konta o wpływach pensji lub przedstawić zaświadczenie o zatrudnieniu, dodatkowo musiałem dosłać skan dowodu i podpisać umowę u kuriera - która wróciła do banku a później decyzja do...zobacz cała opinię

    Ta opinia jest przydatna
    53Przydatność opinii
  • filut

    , w dniu 01.03.2017Ocena:
    Tragedia BANK tak powinien się nazywać. Mimo...

    ...przelewów z innych banków zrobionych z nich do godz 13.00 tego dnia nie uświadczysz środków na swoim koncie w BGŻ BNP dopiero poranną sesją mimo że system elixir ich obliguje.

    Ta opinia jest przydatna
    68Przydatność opinii
    • loluś

      , w dniu 03.04.2017
      To prawda. BANK PORAŻKA. Rano zrobione przelewy z innego banku a pieniądze zaksięgowane w BNP dopiero poranną sesją na drugi dzień i to też nie zawsze pierwszą zdarza się że dopiero drugą. Elixiry w tym Banku to mit i wirtualny pic.
    • mg

      , w dniu 21.10.2017
      Święta prawda, dodam tylko ,że nawet przelewy między kontami w tym samym banku realizowane są z zawrotnym tempie od kilku godzin do nawet kilku dni.
    • Wypowiedz się
  • Wojtek

    , w dniu 10.10.2016Ocena:
    Straszna porazka, zaczeli naliczac oplaty za...

    ...wczesniej darmowe konto bez info po czym informuja ze info jest w systemie online do ktorego mam dostęp wiec wszystko ok. Konta nie moge zamknac bez zaplacenia oplat a ja nie zaplace poki rzevznik sie nie wypowie i tak naliczaja narany.

    Ta opinia jest przydatna
    53Przydatność opinii