Ocena instytucji

54%
Skorzystałoby ponownie: 72
46%
Nie skorzystałoby ponownie: 54
Zobacz statystyki
BNP Paribas

BNP Paribas

Ocena użytkowników

54%
Skorzystałoby ponownie: 72
46%
Nie skorzystałoby ponownie: 54

W skład algorytmu oceny wchodzą:

  • – Oceny właściwe instytucji (50% wagi)
    • Głosy pozytywne: 47
    • Głosy negatywne: 48
  • – Oceny właściwe oddziałów (25% wagi)
    • Głosy pozytywne: 16
    • Głosy negatywne: 3
  • – Oceny właściwe produktów (25% wagi)
    • Głosy pozytywne: 9
    • Głosy negatywne: 3

Szczegółowa ocena usług

Jak oceniasz przejrzystość umowy?
55%
45%
Jak oceniasz pracowników?
53%
47%
Jak oceniasz atrakcyjność produktów?
55%
45%

Opinie o BNP Paribas

Korzystasz z usług BNP Paribas? Podziel się z innymi swoją opinią!
Nie wiesz, czy skorzystać? Przeczytaj opinie innych klientów!

Dodaj opinię o BNP Paribas

Informacje dotyczące przetwarzania danych znajdują się w Polityce prywatności
Czy skorzystałbyś ponownie z usług?
5 5 10 25 50 100
pokaż: najnowsze popularne komentowane

Opinie użytkowników o BNP Paribas

  • filut

    , w dniu 01.03.2017Ocena:
    Tragedia BANK tak powinien się nazywać. Mimo...

    ...przelewów z innych banków zrobionych z nich do godz 13.00 tego dnia nie uświadczysz środków na swoim koncie w BGŻ BNP dopiero poranną sesją mimo że system elixir ich obliguje.

    Ta opinia jest przydatna
    69Przydatność opinii
    • loluś

      , w dniu 03.04.2017
      To prawda. BANK PORAŻKA. Rano zrobione przelewy z innego banku a pieniądze zaksięgowane w BNP dopiero poranną sesją na drugi dzień i to też nie zawsze pierwszą zdarza się że dopiero drugą. Elixiry w tym Banku to mit i wirtualny pic.
    • mg

      , w dniu 21.10.2017
      Święta prawda, dodam tylko ,że nawet przelewy między kontami w tym samym banku realizowane są z zawrotnym tempie od kilku godzin do nawet kilku dni.
    • Wypowiedz się
  • Gienio

    , w dniu 24.06.2019Ocena:
    Fatalny Bank - wszystkie infolinie nieczynne ?! po...

    ...2 godzinach odpuściłem dzwonienie i zmieniam BANK !!!

    Ta opinia jest przydatna
    4Przydatność opinii
    • Zirytowany

      , w dniu 25.06.2019
      Nikt nie odbiera telefonów, więc jutro wygoogluję jakiś kontakt do kogoś wyżej i spróbuję ponownie. Jeśli i to nie pomoże wybiorę się osobiście zamknąć moje wszystkie rachunki i zabrać pieniądze. To nie te czasy, żeby ktoś obracał naszymi pieniędzmi i robił nam łaskę.
    • Wypowiedz się
  • stanisław

    , w dniu 06.05.2019Ocena:
    Dodzwonić się to graniczy z cudem w placówce...

    ...tego banku w Rzeszowie załatwisz tylko kredyt a jak masz pytania odnośnie kredytu to musisz dzwonić ale się nie dodzwonisz i koło się zamyka.Bank masakra.

    Ta opinia jest przydatna
    4Przydatność opinii
    • Ula

      , w dniu 05.06.2019
      Witam to co dalej jestem w takiej sytuacii nie mozna sie do nich dodzwonic . Jak pan zalafwil sprawe
    • Wypowiedz się
  • Grzegorz

    , w dniu 29.01.2018Ocena:
    Ten ban kto tragedia - po uruchomieniu systemu...

    ...planet, problemy z logowaniem (serwis niedostępny lub po zalogowaniu brak możliwości generowania zestawień transakcji) - a co najciekawsze na zestawieniach brak wszystkich transakcji i różnice w kwotach na zestawieniach i naliczają karne odsetki za coś czego nie było, musisz...zobacz cała opinię

    Ta opinia jest przydatna
    35Przydatność opinii
    • mieszacz

      , w dniu 21.04.2018
      Potwierdzam. Mam dokładnie to samo
    • Wypowiedz się
  • Ktoś

    , w dniu 08.08.2014Ocena:
    własnie zrobiłem sobie symulacje kredyt 120 tys...

    ...na 84 raty, moja rata wynosi 2429zł, napisane jest, że prowizja banku przy tym kredycie to 4788zł, tylko że 2429x84=204036 zł, 204036-4788=199248, 199248-120000=79248, to ja się pytam gdzie się podziało te prawie 80 tys?

    Ta opinia jest przydatna
    78Przydatność opinii
    • pseudobankowiec

      , w dniu 03.09.2014
      witam , wydaje mi się ze 80 tyś które Pan szuka to odsetki od kredytu który Pan zaciąga nikt nie daje nieoprocentowanych pożyczek w rozbiciu na 7 lat daje to Panu ok 11 tys kosztów rocznie co przy uwzględnieniu wysokości kredytu jaki Pan zaciąga daje oprocentowanie ok 10 % .
    • Wypowiedz się