Ocena instytucji

42%
Skorzystałoby ponownie: 73
58%
Nie skorzystałoby ponownie: 85
Zobacz statystyki
BNP Paribas

BNP Paribas

Ocena użytkowników

42%
Skorzystałoby ponownie: 73
58%
Nie skorzystałoby ponownie: 85

W skład algorytmu oceny wchodzą:

  • – Oceny właściwe instytucji (50% wagi)
    • Głosy pozytywne: 48
    • Głosy negatywne: 79
  • – Oceny właściwe oddziałów (25% wagi)
    • Głosy pozytywne: 16
    • Głosy negatywne: 3
  • – Oceny właściwe produktów (25% wagi)
    • Głosy pozytywne: 9
    • Głosy negatywne: 3

Szczegółowa ocena usług

Jak oceniasz przejrzystość umowy?
45%
55%
Jak oceniasz pracowników?
45%
55%
Jak oceniasz atrakcyjność produktów?
47%
53%

Opinie o BNP Paribas

Korzystasz z usług BNP Paribas? Podziel się z innymi swoją opinią!
Nie wiesz, czy skorzystać? Przeczytaj opinie innych klientów!

Dodaj opinię o BNP Paribas

Informacje dotyczące przetwarzania danych znajdują się w Polityce prywatności
Czy skorzystałbyś ponownie z usług?
5 5 10 25 50 100
pokaż: najnowsze popularne komentowane

Opinie użytkowników o BNP Paribas

  • filut

    , w dniu 01.03.2017Ocena:
    Tragedia BANK tak powinien się nazywać. Mimo...

    ...przelewów z innych banków zrobionych z nich do godz 13.00 tego dnia nie uświadczysz środków na swoim koncie w BGŻ BNP dopiero poranną sesją mimo że system elixir ich obliguje.

    Ta opinia jest przydatna
    69Przydatność opinii
    • loluś

      , w dniu 03.04.2017
      To prawda. BANK PORAŻKA. Rano zrobione przelewy z innego banku a pieniądze zaksięgowane w BNP dopiero poranną sesją na drugi dzień i to też nie zawsze pierwszą zdarza się że dopiero drugą. Elixiry w tym Banku to mit i wirtualny pic.
    • mg

      , w dniu 21.10.2017
      Święta prawda, dodam tylko ,że nawet przelewy między kontami w tym samym banku realizowane są z zawrotnym tempie od kilku godzin do nawet kilku dni.
    • Wypowiedz się
  • Katarzyna

    , w dniu 10.11.2019Ocena:
    Ludzie. Czytam wasze opinie i mam wrażenie, że...

    ...połowa osób nie umie czytać że zrozumiem. Po pierwsze dostałam list że kredyt bezpieczny jest zmieniony w Kartę kredytową-gdybym miała kasę bym zapłaciła od razu. Więc zamiana produktu w coś innego. W każdym banku są problemy np z wieczną awaria aplikacji - mam konto główne...zobacz cała opinię

    Ta opinia jest przydatna
    • Piotr

      , w dniu 11.11.2019
      Ciekawy jestem jak Pani Katarzyna podeszla by do takiego tematu.Zaplacilem przy umowie przedstepnej kupna nieruchomości 35tys.plus notariusz 2tys.plus biuro nieruchomości 5tys.Mam przyznany kredyt w pko tylko bank uzaleznil wyplate srodkow od zaświadczenia o zamknieciu limitu odnawialnego allegro.Czas mam do 15-go listopada jezeli nie zdaze strace wszystkie pieniadze tj.42tys.W/w limit splacilem ponad 4miesiace temu a zaświadczenie z jednym zdaniem dostalem dopiero 8-go.tego miesiaca po kilkudziesieciu telefonach na pseudo infolinie,kilku pismach zlozonych w oddziale,zablokowaniu mojego numeru na infolinii zebym im głowy nie zawracal(dzwonilem z telefonu zony)i osobistej interwencji dyrektora jednego z oddzialow.Łącznie moja walka z parabankiem procedura trwala 43dni o kartke papieru z jednym zdaniem!!!Umowe koncowa podpisuje jutro tj.12 listopada czyli na styk.Ledwo zdazylem przez tych idiotow z parabanku.
    • Piotr

      , w dniu 11.11.2019
      Prawie stracilem przez idiotow z parabanku procedura oszczędności kilku lat moje i mojej zony.A teraz jeszcze jezeli pko nie zdazy z wyplata srodkow do 15-go bede musial napisac notarialnie aneks do umowy tj.jakis tysiac zlotych kolejnych kosztow.Przestrzegam wszystkich przed idiotami z parabanku bo beda tylko problemy i duze straty finansowe!!!
    • Wypowiedz się
  • Gienio

    , w dniu 24.06.2019Ocena:
    Fatalny Bank - wszystkie infolinie nieczynne ?! po...

    ...2 godzinach odpuściłem dzwonienie i zmieniam BANK !!!

    Ta opinia jest przydatna
    6Przydatność opinii
    • Zirytowany

      , w dniu 25.06.2019
      Nikt nie odbiera telefonów, więc jutro wygoogluję jakiś kontakt do kogoś wyżej i spróbuję ponownie. Jeśli i to nie pomoże wybiorę się osobiście zamknąć moje wszystkie rachunki i zabrać pieniądze. To nie te czasy, żeby ktoś obracał naszymi pieniędzmi i robił nam łaskę.
    • Wypowiedz się
  • stanisław

    , w dniu 06.05.2019Ocena:
    Dodzwonić się to graniczy z cudem w placówce...

    ...tego banku w Rzeszowie załatwisz tylko kredyt a jak masz pytania odnośnie kredytu to musisz dzwonić ale się nie dodzwonisz i koło się zamyka.Bank masakra.

    Ta opinia jest przydatna
    5Przydatność opinii
    • Ula

      , w dniu 05.06.2019
      Witam to co dalej jestem w takiej sytuacii nie mozna sie do nich dodzwonic . Jak pan zalafwil sprawe
    • Wypowiedz się
  • Grzegorz

    , w dniu 29.01.2018Ocena:
    Ten ban kto tragedia - po uruchomieniu systemu...

    ...planet, problemy z logowaniem (serwis niedostępny lub po zalogowaniu brak możliwości generowania zestawień transakcji) - a co najciekawsze na zestawieniach brak wszystkich transakcji i różnice w kwotach na zestawieniach i naliczają karne odsetki za coś czego nie było, musisz...zobacz cała opinię

    Ta opinia jest przydatna
    35Przydatność opinii
    • mieszacz

      , w dniu 21.04.2018
      Potwierdzam. Mam dokładnie to samo
    • Wypowiedz się