Ocena instytucji

76%
Skorzystałoby ponownie: 108
24%
Nie skorzystałoby ponownie: 29
Zobacz statystyki
Bank Pocztowy

Bank Pocztowy

Ocena użytkowników

76%
Skorzystałoby ponownie: 108
24%
Nie skorzystałoby ponownie: 29

W skład algorytmu oceny wchodzą:

  • – Oceny właściwe instytucji (50% wagi)
    • Głosy pozytywne: 61
    • Głosy negatywne: 23
  • – Oceny właściwe oddziałów (25% wagi)
    • Głosy pozytywne: 32
    • Głosy negatywne: 1
  • – Oceny właściwe produktów (25% wagi)
    • Głosy pozytywne: 15
    • Głosy negatywne: 5

Szczegółowa ocena usług

Jak oceniasz przejrzystość umowy?
79%
21%
Jak oceniasz pracowników?
83%
17%
Jak oceniasz atrakcyjność produktów?
71%
29%

Opinie o Bank Pocztowy

Korzystasz z usług Bank Pocztowy? Podziel się z innymi swoją opinią!
Nie wiesz, czy skorzystać? Przeczytaj opinie innych klientów!

Dodaj opinię o Bank Pocztowy

Czy skorzystałbyś ponownie z usług?
Wyrażam zgodę na przetwarzanie zawartych w formularzu danych w celach marketingowych rankomat Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością Sp. K.
Wyrażam zgodę na udostępnianie zawartych w formularzu danych w celach marketingowych związanych z przedstawieniem oferty od podmiotów współpracujących z rankomat Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością Sp. K.
Wyrażam zgodę na przesyłanie na podany powyżej adres e-mail wiadomości zawierających informacje handlowe przesyłane przez rankomat Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością Sp. K. oraz podmioty współpracujące z rankomat Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością Sp. K.
Nota prawna: Dbamy o Twoje dane!
Administratorem podanych powyżej danych osobowych jest rankomat Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością Sp. K. z siedzibą w Warszawie (01-141), ul. Wolska 88. Dane osobowe zostały przekazane dobrowolnie i będą przetwarzane w celach marketingowych rankomat Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością Sp. K. W razie wyrażenia zgody, dane osobowe mogą być, przetwarzane w celach marketingowych związanych z przedstawieniem oferty, udostępnianie podmiotom współpracującym z rankomat Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością Sp. K. z branży bankowej, ubezpieczeniowej oraz innym podmiotom oferującym produkty inwestycyjne. Aktualna lista podmiotów współpracujących jest dostępna pod adresem internetowym www.ebroker.pl. Dane osobowe mogą być również udostępniane podmiotom upoważnionym na podstawie przepisów prawa. Bez wyjątku posiada Pani/Pan prawo dostępu do treści swoich danych oraz ich poprawiania.
100 5 10 25 50 100
pokaż: najnowsze popularne komentowane

Opinie użytkowników o Bank Pocztowy

  • Paul

    , w dniu 15.01.2018Ocena:
    Dramat nie bank zrobić dbałości o

    Dramat nie bank zrobić dbałości o klienta

    Ta opinia jest przydatna
    15Przydatność opinii
  • Papadraj

    , w dniu 26.10.2014Ocena:
    Dziwny ten bank. Konto zostało zamknięte w...

    ...czerwcu. Pozostało tam około 10 zł (żaden to pieniądz), ale czy bank nie powinien tego przelać? Po napisaniu e-maila dostałem odpowiedź ,przyjdą pocztą. I nic. Na napisaną reklamację brak odpowiedzi. I co o tym sądzić???

    Ta opinia jest przydatna
    47Przydatność opinii
  • Aga

    , w dniu 25.09.2014Ocena:
    nie jestem zadowolona miało być wszystko darmo a za karty i prowadzenie

    nie jestem zadowolona miało być wszystko darmo a za karty i prowadzenie konta są pobierane opłaty

    Ta opinia jest przydatna
    40Przydatność opinii
  • krystian

    , w dniu 25.09.2014Ocena:
    Przyjazny dla swoich klientów, dostępny na każdej poczcie, a więc

    Przyjazny dla swoich klientów, dostępny na każdej poczcie, a więc także w sobty.

    Ta opinia jest przydatna
    49Przydatność opinii
  • kisiel

    , w dniu 19.09.2014Ocena:
    Uważam, że Bank Pocztowy po zmianie, że za prowadzenie konta jest teraz

    Uważam, że Bank Pocztowy po zmianie, że za prowadzenie konta jest teraz 0 zł może zyskać nowych klientów. Ogólnie polecam.

    Ta opinia jest przydatna
    64Przydatność opinii
  • Lena

    , w dniu 08.02.2014Ocena:
    Bardzo przyjemna instytucja. Nie mam żadnych problemów z załatwieniem

    Bardzo przyjemna instytucja. Nie mam żadnych problemów z załatwieniem bieżących spraw. Dodatkowo utrzymanie konta jest bardzo niskie.

    Ta opinia jest przydatna
    56Przydatność opinii
  • Adam

    , w dniu 25.01.2014Ocena:
    Posiadam konto w tym banku juz od paru lat i...

    ...jestem zachwycony. Mam wygodny latwy i prosty sposob do posiadanej gotowki. Obsluga bardzo mila. Polecam

    Ta opinia jest przydatna
    29Przydatność opinii
  • Waluś Karol

    , w dniu 24.01.2014Ocena:
    posiadam konto w tym banku od paru lat ale nie jestem zachwycony tak jak

    posiadam konto w tym banku od paru lat ale nie jestem zachwycony tak jak bym chciał. Miał byc całkowicie darmowe a okazało sie ze za wiekszoc żeczy trzeba płacic. moja ocena 7/10

    Ta opinia jest przydatna
    26Przydatność opinii
  • Patrycja

    , w dniu 31.12.2013Ocena:
    bardzo zła księgowość przelewów to jest wada tego banku, a jego

    bardzo zła księgowość przelewów to jest wada tego banku, a jego zaletą jest że posiadacze konta płacą rachunki za darmo

    Ta opinia jest przydatna
    18Przydatność opinii
  • Syneloi

    , w dniu 30.12.2013Ocena:
    Wygodny i łatwy dostęp do posiadanej gotówki; możliwość korzystania z

    Wygodny i łatwy dostęp do posiadanej gotówki; możliwość korzystania z placówek pocztowych i usług listonosza do pobrania gotówki. Duży wybór tanich produktów bankowych.

    Ta opinia jest przydatna
    35Przydatność opinii
  • JanuszM

    , w dniu 30.11.2013Ocena:
    Chyba jeden z najbardziej interesujących banków. Miałem tam kiedyś

    Chyba jeden z najbardziej interesujących banków. Miałem tam kiedyś konto firmowe i nigdy nie miałem żadnych problemów. Cały czas zastanawiam się nad założeniem w tym banku konta osobistego, powstrzymuje mnie tylko przyzwyczajanie do banku PKO gdzie od zawsze najpierw na książeczkach...zobacz cała opinię

    Ta opinia jest przydatna
    28Przydatność opinii
  • marrbar

    , w dniu 28.11.2013Ocena:
    Raczej kompetentna obsluga, miła, moge polecic z czystym sumieniem, jest

    Raczej kompetentna obsluga, miła, moge polecic z czystym sumieniem, jest dostępny na kazdej poczcie

    Ta opinia jest przydatna
    17Przydatność opinii
  • Teresa Błaszczyk

    , w dniu 26.11.2013Ocena:
    jestem zadowolona i polecam ten bank swojej rodzinie i znajomym miła

    jestem zadowolona i polecam ten bank swojej rodzinie i znajomym miła obsługa nie opłacam prowizji za utrzymanie konta ,dostałam kartę WISA po prostu to jest mój bank najlepszy i nie zmienię na inny, polecam wszystkim

    Ta opinia jest przydatna
    17Przydatność opinii
  • Anka

    , w dniu 24.11.2013Ocena:
    Jestem bardzo zadowolona z tego banku.. Nie ma równego sobie, jest

    Jestem bardzo zadowolona z tego banku.. Nie ma równego sobie, jest najlepszy.. Usługi są nie odpłatne i możliwość realizacji w każdym banku. Przelewam, wpłacam i wypłacam pieniądze za darmo co jest dla mnie bardzo ważne. Oczywiści za otwarcie i prowadzenie konta nic nie płace....zobacz cała opinię

    Ta opinia jest przydatna
    22Przydatność opinii
  • julita kazmierczak

    , w dniu 24.11.2013Ocena:
    pocztowy bank

    ten bank jest zaraz za bankiem santander consumer bank dlatego ze czas oczekiwania na decyzje jest troche dłuższy

    Ta opinia jest przydatna
    24Przydatność opinii
  • henryk

    , w dniu 24.11.2013Ocena:
    Jak cała reszta cwaniaków wyzyskujących polskie społeczeństwo.

    Jak cała reszta cwaniaków wyzyskujących polskie społeczeństwo. Perfidnie wyrachowana instytucja.

    Ta opinia jest przydatna
    25Przydatność opinii
  • Kurasiński Albert

    , w dniu 24.11.2013Ocena:
    Pracownicy na pocztach nie przeszkoleni,nie wiedzą jak sprawdzić i

    Pracownicy na pocztach nie przeszkoleni,nie wiedzą jak sprawdzić i wypłacić gotówkę,niemiła obsługa żyjąca w przeszłych czasach "nie ja dla klienta a klient dla mnie"

    Ta opinia jest przydatna
    18Przydatność opinii
  • Kurasiński Albert

    , w dniu 24.11.2013Ocena:
    Bardzo mała ilość bankomatów a na pocztach żeby wypłacić pieniądze

    Bardzo mała ilość bankomatów a na pocztach żeby wypłacić pieniądze trzeba wypełnić druczek i oczekiwać w długiej kolejce

    Ta opinia jest przydatna
    13Przydatność opinii
  • Kurasiński Albert

    , w dniu 24.11.2013Ocena:
    Bardzo słaby bank trzeba bardzo długo oczekiwać na wypłaty pieniędzy

    Bardzo słaby bank trzeba bardzo długo oczekiwać na wypłaty pieniędzy na pocztach gdzie obsługa za nic ma klienta.Rzadko się zdarza jakaś miła osoba.Nie przewiduję ich rozwoju i planuję zmienić bank.

    Ta opinia jest przydatna
    17Przydatność opinii
  • Gruszczyński

    , w dniu 24.11.2013Ocena:
    mój bank jest blizutko i wszystkie zlecenia są badzo sprawnie

    mój bank jest blizutko i wszystkie zlecenia są badzo sprawnie realizowane. Konto online jest wygondne mozna nawet przez nie doładować swój telefon.

    Ta opinia jest przydatna
    28Przydatność opinii
  • magda

    , w dniu 23.11.2013Ocena:
    generalnie jestem zadowolona z usług banku, spełnia moje oczekiwania

    generalnie jestem zadowolona z usług banku, spełnia moje oczekiwania dlatego współpracuję z nim 6 lat. godny polecenia, szeroki zakres usług, szybkie transfery, możliwość wypłaty w każdym urzędzie pocztowym,

    Ta opinia jest przydatna
    15Przydatność opinii
  • Magdalena

    , w dniu 22.11.2013Ocena:
    Bardzo dobry i godny zaufania bank. Proste i jasne zasady kredytobrania.

    Bardzo dobry i godny zaufania bank. Proste i jasne zasady kredytobrania. Placówki Banku Pocztowego sa blisko mojego miejsca zamieszkania. Pracuja w nich miłe i kompetentne osoby

    Ta opinia jest przydatna
    14Przydatność opinii
  • EWA BLOCH

    , w dniu 22.11.2013Ocena:
    OGÓLNIE JESTEM ZADOWOLONA . JEST BLISKO DOMU ,OBSŁUGA MIŁA I BARDZO

    OGÓLNIE JESTEM ZADOWOLONA . JEST BLISKO DOMU ,OBSŁUGA MIŁA I BARDZO POMOCNA .MAM KONTO W TYM BANKU I WRACAM TAM CO MIESIĄC.

    Ta opinia jest przydatna
    16Przydatność opinii
  • Betsy

    , w dniu 20.11.2013Ocena:
    Miła obsługa, genialna współpraca . wszystko załatwione od ręki i na

    Miła obsługa, genialna współpraca . wszystko załatwione od ręki i na czas. Bezproblemowy kontakt i chęć pomocy, dlatego duży plus.

    Ta opinia jest przydatna
    12Przydatność opinii
  • gamdzyk anna

    , w dniu 20.11.2013Ocena:
    Tani i wygodny. konto prowadzi się za darmo, nie zawsze trzeba mieć

    Tani i wygodny. konto prowadzi się za darmo, nie zawsze trzeba mieć pieniądze na kącie. za kartę do bankomatu płaci się tylko 4 zł na miesiąc.

    Ta opinia jest przydatna
    18Przydatność opinii
  • szafer

    , w dniu 18.11.2013Ocena:
    mam konto wbanku pracujem na umowe zlecenie i zgodnie z zasadami bankowymi

    mam konto wbanku pracujem na umowe zlecenie i zgodnie z zasadami bankowymi nie mogem otrzymac kredytu ani dostac debetu na koncie

    Ta opinia jest przydatna
    11Przydatność opinii
  • M. Krys.

    , w dniu 18.11.2013Ocena:
    Negatywna, przestrzegam przed lokowaniem pieniędzy w tym banku. Założono

    Negatywna, przestrzegam przed lokowaniem pieniędzy w tym banku. Założono mi bezpłatne konto bym mógł założyć lokatę. Gdy brutalnie wprowadzono opłaty za prowadzenie konta, zlikwidowałem je. W efekcie zlikwidowano mi lokaty bez żadnego powiadomienia odsyłając pieniądze przekazem za...zobacz cała opinię

    Ta opinia jest przydatna
    2Przydatność opinii
  • Wiesława Gałazka

    , w dniu 17.11.2013Ocena:
    Jestem zadowolona jak do tej pory z tego banku , korzystam z niego już

    Jestem zadowolona jak do tej pory z tego banku , korzystam z niego już kilka lat , nigdy nie było żadnych problemów

    Ta opinia jest przydatna
  • sylwia

    , w dniu 16.11.2013Ocena:
    nie za rewelacja mylne rozumienie za prowadzenie konta i płacenie prowizji

    nie za rewelacja mylne rozumienie za prowadzenie konta i płacenie prowizji wychodzi na to że jest to bank taki jak wszystkie

    Ta opinia jest przydatna
  • Małgorzata

    , w dniu 16.11.2013Ocena:
    Niestety

    Niestety... Mam nadzieję, że tylko ja miałam taką przykrą sytuację i Pani w obsłudze miała tylko raz taki zły humor...zobacz cała opinię

    Ta opinia jest przydatna
  • Anna Biel

    , w dniu 08.11.2013Ocena:
    Lubię Bank Pocztowy. Mają teraz ciekawe programy motywacyjne dla nowych i dotychczasowych klientów. Bardzo dobry bank jestem zadowolona, jest bardzo oszczędny. Mają dobrą ofertę depozytową w porównaniu do innych banków. Polecam

    Lubię Bank Pocztowy. Mają teraz ciekawe programy motywacyjne dla nowych i dotychczasowych klientów. Bardzo dobry bank jestem zadowolona, jest bardzo oszczędny. Mają dobrą ofertę depozytową w porównaniu do innych banków. Polecam

    Ta opinia jest przydatna
  • Gosik123

    , w dniu 30.09.2013Ocena:
    kredyt konsolidacyjny

    dostałam kredyt konsolidacyjny na bardzo korzystnych warunkach. składałam wnioski w różnych bankach. Ich oferta była najlepsza- polecam.

    Ta opinia jest przydatna
    1Przydatność opinii
  • Hieronim

    , w dniu 30.09.2013Ocena:
    Ogólna ocena - pozytywnie

    Mam z tym bankiem od niedawna styczność, ale oceniam go bardzo pozytywnie. Obsługa jest bardzo miła, mają różnorodne produkty i wciąż dodają kolejne.

    Ta opinia jest przydatna
  • D.M.

    , w dniu 29.09.2013Ocena:
    . . . Solidny , przyjazny , uczciwy - dla klienta. . . . Miła obsługa w oddziale /na poczcie/ oraz w "okienku". . . . Posiadam w nim konto osobiste od 4-lat. -D.M.

    . . . Solidny , przyjazny , uczciwy - dla klienta. . . . Miła obsługa w oddziale /na poczcie/ oraz w "okienku". . . . Posiadam w nim konto osobiste od 4-lat. -D.M.

    Ta opinia jest przydatna
  • Goc Elżbieta

    , w dniu 25.09.2013Ocena:
    Odział Banku Pocztowego w Elblągu

    pracują w nim bardzo mili i uprzejmi pracownicy gotowi i zawsze służący pomocą aż przyjemnie korzystać z usług w tym oddziale:)

    Ta opinia jest przydatna
  • Elżbieta Goc

    , w dniu 25.09.2013Ocena:
    Jestem klientką Banku Pocztowego już prawie 10lat i jestem bardzo

    Jestem klientką Banku Pocztowego już prawie 10lat i jestem bardzo zadowolona z jego usług korzystam poprzez internet wszystkie bankomaty mam za darmo polecam go znajomym bo są nie za wysokie opłaty za prowadzenie konta czyli niskie obsługa jest bardzo miła gdy musze iść do oddziały...zobacz cała opinię

    Ta opinia jest przydatna
  • Oleś Katarzyna

    , w dniu 25.09.2013Ocena:
    Bank rzetelny, godny polecenia. Pracownicy kulturalni i pomocni. Mam konto

    Bank rzetelny, godny polecenia. Pracownicy kulturalni i pomocni. Mam konto w banku pocztowym i bardzo sobie je chwalę , największym ich plusem jest to że mogę wypłacić pieniądze na każdej poczcie, kolejnym atutem jest to, że jest to jedyny bank który emerytom, rencistom przyniesie...zobacz cała opinię

    Ta opinia jest przydatna
  • Paulina

    , w dniu 23.09.2013Ocena:
    witam, jestem klientka tego banku, z uslug jak i z prowadzonego rachunku

    witam, jestem klientka tego banku, z uslug jak i z prowadzonego rachunku jestem zadowolona, darmowe wyplaty na kazdej poczcie, jak dla mnie jest to duza wygoda poniewaz placowki poczty sa prawie wszedzie

    Ta opinia jest przydatna
    10Przydatność opinii
  • Ewelina

    , w dniu 20.09.2013Ocena:
    Bank Pocztowy, pozostawia dużo do życzenia niby konto bezpłatne a za

    Bank Pocztowy, pozostawia dużo do życzenia niby konto bezpłatne a za utrzymywanie konta i tak pobierają kasę, na pocztę nie chodzę po wypłatę pieniędzy bo albo nie maja tyle gotówki albo maja problem z komputerem i przeważnie kolejki, zostaje bankomat jednak za każde korzystanie...zobacz cała opinię

    Ta opinia jest przydatna
    • Goc Elżbieta

      , w dniu 25.09.2013
      nie zgadzam sie z tą opinią bo to co jest w niej napisane to kłamstwo bo opłaty są naprawde bardzo niskie w porównaniu z innymi bankami i wypłaty z każdego bankomatu w kraju są naprawde darmowe
    • Wypowiedz się
  • Pieniak beata

    , w dniu 19.09.2013Ocena:
    Bank nie spełnia całkowicie moich oczekiwań, nie można bez problemu

    Bank nie spełnia całkowicie moich oczekiwań, nie można bez problemu pobrać debetu,chwilówki przy stałych wpływach niewielkich, ale wpływy stałe, nie liczą się, że wpływy dokonywane są przez kilka lat. Więc mocno się zastanawiam nad zmianą banku.

    Ta opinia jest przydatna
  • Baranowska

    , w dniu 19.09.2013Ocena:
    Jestem niezadowolona z obslugi jak rowniez z manipulowaniem moim osobistym

    Jestem niezadowolona z obslugi jak rowniez z manipulowaniem moim osobistym kontem przez pracownikow tegoz banku.

    Ta opinia jest przydatna
  • Pantkowska Katarzyna

    , w dniu 19.09.2013Ocena:
    Jestem bardzo zadowolona usług tego baku jednakże gdyby wypłaty z

    Jestem bardzo zadowolona usług tego baku jednakże gdyby wypłaty z bankomatów były całkowicie 0zł (2x w miesiącu 0zł tylko) byłabym bardziej zadowolona.

    Ta opinia jest przydatna
  • Dania

    , w dniu 17.09.2013Ocena:
    Najlepszy !!!Najlepszy !!!Najlepszy !!!Najlepszy !!!Najlepszy !!!Najlepszy

    Najlepszy !!!

    Ta opinia jest przydatna
  • marek wojtasiewicz

    , w dniu 17.09.2013Ocena:
    przyjazny klientowi, nie ma agresywnych, a co się z tym wiąże,

    przyjazny klientowi, nie ma agresywnych, a co się z tym wiąże, zniechęcających kampanii reklamowych, wciąż wzbogaca swoją ofertę

    Ta opinia jest przydatna
  • Borysiak

    , w dniu 17.09.2013Ocena:
    Super miła i szybka obsługa klienta, nie zostawiają na lodzie w razie

    Super miła i szybka obsługa klienta, nie zostawiają na lodzie w razie komplikacji,starają- sie doradzić i zrobić wszystko tak żeby klient był zadowolony. Pełen profesjonalizm indywidualne podejście do każdego klienta..Super sprawa polecam każdemu..Napewno jeszcze nie raz skorzystam z...zobacz cała opinię

    Ta opinia jest przydatna
  • Dorota Makarewicz

    , w dniu 17.09.2013Ocena:
    Bank Pocztowy jest najlepszym bankiem jaki dotąd posiadam , możliwośc

    Bank Pocztowy jest najlepszym bankiem jaki dotąd posiadam , możliwośc super realizacji przelewów elektronicznych, przemiła obsługa poprzez infolinie oraz załatwiania w sposób bardzo szybki i sprawny spraw związanych z posiadaniem rachunków bankowych. Ponadto bardzo miła obsługa w...zobacz cała opinię

    Ta opinia jest przydatna
  • bacior

    , w dniu 16.09.2013Ocena:
    bank jest do bani żerowanie na kliencie na maxsa za sprawdzenie

    bank jest do bani żerowanie na kliencie na maxsa za sprawdzenie salda,kartę,wydruki--,wypłaty z konta opłaty!

    Ta opinia jest przydatna
  • WIESLAWA MASZTALERZ

    , w dniu 16.09.2013Ocena:
    SUPER BANK

    BANK KTORY JEST ZAWSZE UCZYNNY POD KAZDYM WZGLEDEM POPROSTU POLECAM GO WSZYSTKIM OCO SPYTAM IPOPROSZE WMIARE ZALATWIENE JEST ZAWSZE I SZYBKO ISPOKOJNIEZDUZA DAWKA WYROZUMIALOSCI ZYCZE WSZYSTKIM PRACOWNIKOM BANKU JAK NAJLEPSZEJ WSPOLPRACY POLECAM WAS KAZDEMU KTO MA JAKIES PROBLEMY...zobacz cała opinię

    Ta opinia jest przydatna
  • tolakohut@interia.eu-

    , w dniu 12.09.2013Ocena:
    Korzystam i będe korzystać z Banku Pocztowego

    Mój bank jest w całej Polsce, obsługa grzeczna, nigdy nie miałam problemu gdy korzystałam z usług mojego banku.

    Ta opinia jest przydatna
    1Przydatność opinii
  • Katarzyna Bielińska

    , w dniu 11.09.2013Ocena:
    W porządku, wiele placówek w całej Polsce, szybka obsługa. korzystam z

    W porządku, wiele placówek w całej Polsce, szybka obsługa. korzystam z wielu bankomatów na terenie całego kraju. Pieniądze może mi przynieść listonosz do domu.

    Ta opinia jest przydatna
    1Przydatność opinii
  • Dobrowolska Katarzyna

    , w dniu 06.09.2013Ocena:
    uwazam ze Bank pocztowy jest dobrym bankiem, nie mam z nim zadnych

    uwazam ze Bank pocztowy jest dobrym bankiem, nie mam z nim zadnych problemow a zwlaszcza gdy od wrzesnia mam darmowe bankomaty.

    Ta opinia jest przydatna
  • Krzysztof Grząbka

    , w dniu 05.09.2013Ocena:
    Bank raczej przyjazny klientowi. Obsługa na poziomie, konkretna. Nie"

    Bank raczej przyjazny klientowi. Obsługa na poziomie, konkretna. Nie" nachalny" bank. Nie "bombarduje" raczej klientów niechcianymi ofertami, propozycjami itp. Posiada nie najgorsze oferty w porównaniu z innymi większymi instytucjami tego typu.

    Ta opinia jest przydatna
    1Przydatność opinii
  • Krzysztof Grząbka

    , w dniu 31.08.2013Ocena:
    Nie mam zbyt negatywnych opinii. Kontakt przyzwoity.Uzyskanie- informacji

    Nie mam zbyt negatywnych opinii. Kontakt przyzwoity.Uzyskanie- informacji bezproblemowe.Niezby-t wygodne(uciążliwe)- załatwianie spraw(przykładowo:w-płaty, wypłaty)w placówkach Poczty Polskiej w okienkach Banku Pocztowego.Ogólnie jednak bank w miarę przyjazny dla klienta. Nie natrętny w...zobacz cała opinię

    Ta opinia jest przydatna
  • jacek

    , w dniu 28.08.2013Ocena:
    powinno być tak że można pieniądze podjąć w każdym okienku

    powinno być tak że można pieniądze podjąć w każdym okienku bezpośrednio po wejściu na pocztę a tak trzeba najpierw odstać swoje w kolejce po wydruk do wypłaty a następnie w kolejce do okienka po pieniądze. moim zdaniem to bez sensu.

    Ta opinia jest przydatna
    1Przydatność opinii
  • Barbara Stanczykiewicz

    , w dniu 28.08.2013Ocena:
    kredyt

    Kredyt, który otrzymałam z Banku Pocztowego, był kredytem promocyjnym dla urzędników samorządowych. Po przejściu na emeryturę prosiłam o zmniejszenie rat. Jest to możliwe przy wydłużonym okresie spłat. To jest fikcja , że można rozmawiać na temat swojego statusu finansowego. Banku...zobacz cała opinię

    Ta opinia jest przydatna
  • Stellmacher

    , w dniu 27.08.2013Ocena:
    najlepszy bo pocztowy

    doskonały dostęp do konta przez internet,miła obsługa jestem w tym banku od 10 lat i napewno jego nie zmienię naprawdw warto polecam

    Ta opinia jest przydatna
  • Ewa Szulc

    , w dniu 26.08.2013Ocena:
    Jestem zadowolona z usług w banku.Panie profesjonalnie wykonują swoje

    Jestem zadowolona z usług w banku.Panie profesjonalnie wykonują swoje zadania,są uprzejme dla klientów.

    Ta opinia jest przydatna
    1Przydatność opinii
  • Stefania

    , w dniu 25.08.2013Ocena:
    Pozytywna

    Bardzo miła obsługa, możliwość wypłacenia gotówki na każdej poczcie.

    Ta opinia jest przydatna
    1Przydatność opinii
  • Agnieszka Orzoł

    , w dniu 25.08.2013Ocena:
    Posiadam w tym banku konto i jestem z nigo bardzo zadowolona, ponieważ

    Posiadam w tym banku konto i jestem z nigo bardzo zadowolona, ponieważ posiadam kartę bankomatową z której mogę korzystać z każdego bankomatu za tą samą opłatę. Bank ten posiada również możliwość założenia konta internetowego, z kórego korzystam zawsze i wszędzie atutem...zobacz cała opinię

    Ta opinia jest przydatna
  • Młgorzata Ociepka

    , w dniu 24.08.2013Ocena:
    Jestem bardzo zadowolona z obsługi w tym Banku. Od roku korzystam z pocztowego 24. Wszystkie transakcje na moim koncie są szybko i dość sprawnie realizowane. Bank m a bardzo dobre produkty jak kredyty , karty kredytowe oraz lokaty terminowe.

    Jestem bardzo zadowolona z obsługi w tym Banku. Od roku korzystam z pocztowego 24. Wszystkie transakcje na moim koncie są szybko i dość sprawnie realizowane. Bank m a bardzo dobre produkty jak kredyty , karty kredytowe oraz lokaty terminowe.

    Ta opinia jest przydatna
    2Przydatność opinii
  • Adam

    , w dniu 24.08.2013Ocena:
    Pozytywna opinia

    Jestem zadowolony z działania banku pocztowego, gdy załatwiałem tam sprawę, zostałem pozytywnie zaskoczony jakością usług, miłe Panie obsłużyły mnie bardzo dokładnie, czas w którym byłem w oddziale był bardzo przyjemny i z pewnością skorzystam jeszcze z usług tego oddziału.

    Ta opinia jest przydatna
  • Siedlecka Agnieszka

    , w dniu 23.08.2013Ocena:
    Zmieniałam już tyle banków ale bank pocztowy jest najlepszy jaki może

    Zmieniałam już tyle banków ale bank pocztowy jest najlepszy jaki może być,miła i fachowa obsługa i nic więcej nie trzeba .

    Ta opinia jest przydatna
    1Przydatność opinii
  • anna

    , w dniu 21.08.2013Ocena:
    BANK POCZTOWY

    Sama mam konto w Banku Pcztowym i jestem bardzo zadowolona ponieważ konto jest całkowicie za darmo.Jest bardzo miła obsługa i opłaty są mniejsze.Polecam ten Bank Pocztowy

    Ta opinia jest przydatna
  • Tyc Elżbieta

    , w dniu 21.08.2013Ocena:
    super ,0 za prowadzenie konta,0 za kartę łatwe i przejrzyste zasady

    super ,0 za prowadzenie konta,0 za kartę łatwe i przejrzyste zasady prowadzenia konta.polecam :)))))))))))

    Ta opinia jest przydatna
  • Ewelina Tomaszewicz

    , w dniu 20.08.2013Ocena:
    Bank pocztowy

    Bank pocztowy to dla mnie połączenie przyjemnego z pożytecznym. W jednej placówce mogę i zapłacić rachunki i wysłać paczkę lub list. Nie potrzeba marnować cennego czasu na załatwianie tych rzeczy osobno. Wystarczy wejść do pocztowego. Szybka i miła obsługa. i opłaty mniejsze aniżeli w innych bankach

    Ta opinia jest przydatna
  • Joanna Ch.

    , w dniu 27.07.2013Ocena:
    Jestem absolutnie zadowolona

    Posiadam w Banku Pocztowym konto Standard, dokonuję przelewów, doładowań telefonu - wszystko przebiega sprawnie, bez zarzutu. Za konto nie płacę, jest darmowe, choć wiem, że ma to ulec zmianie już wkrótce. Nie wpłynie to jednak na poziom mego zadowolenia, 5 zł miesięcznie jest kwotą...zobacz cała opinię

    Ta opinia jest przydatna
  • zuria88

    , w dniu 18.07.2013Ocena:
    nie polecam

    nie polecam gdyż obsługa do niczego warunki kredytów koszmarne a co do kont jak dla młodych ludzi koszmarne.

    Ta opinia jest przydatna
  • mokate

    , w dniu 09.07.2013Ocena:
    100% pozytyw

    Miałem do czynienia z wieloma bankami z racji swojej pracy i ze wszystkich jedynie ten zapewnił mi 100% zadowolenia i sadysfakcji.

    Ta opinia jest przydatna
    1Przydatność opinii
  • wojtek

    , w dniu 06.07.2013Ocena:
    konto już nie za zero

    I jak tu można w cokolwiek wierzyć. Parę dni temu chwaliłem bank i jego konto a tu ... właśnie dostałem pismo z informacją, że od września będzie płatne (konto). Konto zakładałem bo to był warunek skorzystania z atrakcyjnej lokaty, z której odsetki są przelewane co miesiąc na...zobacz cała opinię

    Ta opinia jest przydatna
  • Kominiarz

    , w dniu 04.07.2013Ocena:
    Kochana Poczta

    Wpłacasz na poczcie a pieniądze mają przejść na drugą strone ulicy.Przeciesz mają teraz komputery!!!! Kliknie pani enter i pieniążki lecą---cztery dni.Czy chciałbyś korzystać z takiego Banku. To jest parodia nie Bank zaś w Banku Polskiej Spółdzielczości ta sama czynność a...zobacz cała opinię

    Ta opinia jest przydatna
  • aga

    , w dniu 04.07.2013Ocena:
    Nie tak po drodze

    Ten bank to jest jedna wielka pomyłka. Do konta są wydawane czeki, na podstawie których można bezpłatnie na poczcie wypłacić gotówkę. Powodzenia, kto to zrobi szybko i sprawnie. Kasjerki na poczcie nie mają pojęcia jak wejść do systemu! Wołają naczelnika, który czyta regulamin,...zobacz cała opinię

    Ta opinia jest przydatna
  • wojtek

    , w dniu 29.06.2013Ocena:
    konto naprawdę bezpłatne

    nie ma opłat za konto, za przelewy, za zlecenia stałe, nie muszę przekazywać systematycznie pieniędzy na konto; szkoda tylko że tak spadło oprocentowanie lokat

    Ta opinia jest przydatna
  • Zosia

    , w dniu 27.06.2013Ocena:
    Moje konto

    Obsługa miła, przelewy miedzybankowe są szybko realizowane . Wielkim plusem jest to, że gotówka zawsze jest dostępna i moja, i leży w bezpiecznym miejscu.

    Ta opinia jest przydatna
    2Przydatność opinii
  • Domka

    , w dniu 26.06.2013Ocena:
    Trochę wolniej ale konkretnie

    Częste promocje, brak ukrytych opłat, duża dostępność placówek. Nic dodać nic ująć. Polecam

    Ta opinia jest przydatna
  • Ola

    , w dniu 26.06.2013Ocena:
    Gorąco polecam

    Zero ukrytych opłat za konto, samo prowadzenie konta jest darmowe, jedynym kosztem jest karta. Jak dla mnie oferta jest przejrzysta!! :)

    Ta opinia jest przydatna
  • ania20

    , w dniu 26.06.2013Ocena:
    porażka

    Ten bank to wielka porażka. Ładnie się reklamuję ale żeby coś tam załatwić to trzeba mieć dużo cierpliwości. Na infolinii Panie nie mają często ochoty rozmawiać a żeby wziąć kredyt "raz dwa" to trzeba mieć wiele czasu i ogromne dochody żeby go spłacić

    Ta opinia jest przydatna
    1Przydatność opinii
  • ŁUKASZ

    , w dniu 26.06.2013Ocena:
    POLECAM !!!!

    KONTO ORAZ WSZYSTKO ZA DARMO. RACHUNKI I OPLATY ZA DARMO, JAK I MOZLIWOSC PROSTEJ POZYCZKI CZY KARTY KREDYTOWEJ. POLECAM

    Ta opinia jest przydatna
  • MoniQ

    , w dniu 26.06.2013Ocena:
    Spoko ...

    Wygodny , a pieniądze można wypłacić na każdej poczcie,no i jak dla mnie ważny dostęp przez internet

    Ta opinia jest przydatna
    1Przydatność opinii
  • klient 12 miesięcznej księgowości

    , w dniu 26.06.2013Ocena:
    KLIENT mający czystą kartotekę w Big nie otrzyma kredytu bo eksperci Big są bardzo pomysłowi i swymi pojęciami wybiegają ponad czasowość .Instytucja Big powołana przez Banki to typowe chronienie żle odbieranych przez społeczność biznesową pojmowanych inte

    Bank Pocztowy jest jednym z lepszych Banków w Polsce .Szkoda tylko,że osoby decyzyjne podpięły go pod korzystanie z doradztwa Big.Klient z czystą kartoteką nawet dobrze zarabiający,mający- stałą pracę i wyższe wykształcenie nie ma prawa uzyskać kredytu czy pożyczki.To dowód na...zobacz cała opinię

    Ta opinia jest przydatna
    1Przydatność opinii
  • majayo

    , w dniu 26.06.2013Ocena:
    dla mnie spoko

    szybko miło i bez większych problemów przy pożyczce, obsługa miła doradzi polecam jak najbardziej

    Ta opinia jest przydatna
  • Dynda Zbigniew

    , w dniu 26.06.2013Ocena:
    Bank do którego niemam zaufania

    Bank z którego nie korzystam od ponad dwóch lat. Przyczyna tego jest bardzo prosta, przelewy jakich tam się dokonuje nawet z konta na konto trwają bardzo długo.Tą samą czynność w innym banku można dokonać w ciągu trzech minut.Np,w banku BPS

    Ta opinia jest przydatna
    1Przydatność opinii
  • Jola

    , w dniu 26.06.2013Ocena:
    konto dla juniora

    Dezinformacja, pracownicy banku i poczty nie znają warunków założenia i obsługi konta dla juniora

    Ta opinia jest przydatna
  • Klient

    , w dniu 26.06.2013Ocena:
    Miła obsługa i fachowa nie zgrzędliwa

    Pozytywna

    Ta opinia jest przydatna
    2Przydatność opinii