Ocena instytucji

48%
Skorzystałoby ponownie: 42
52%
Nie skorzystałoby ponownie: 42
Zobacz statystyki
Bank Ochrony Środowiska (BOŚ)

Bank Ochrony Środowiska (BOŚ)

Ocena użytkowników

48%
Skorzystałoby ponownie: 42
52%
Nie skorzystałoby ponownie: 42

W skład algorytmu oceny wchodzą:

  • – Oceny właściwe instytucji (50% wagi)
    • Głosy pozytywne: 28
    • Głosy negatywne: 34
  • – Oceny właściwe oddziałów (25% wagi)
    • Głosy pozytywne: 10
    • Głosy negatywne: 4
  • – Oceny właściwe produktów (25% wagi)
    • Głosy pozytywne: 4
    • Głosy negatywne: 4

Szczegółowa ocena usług

Jak oceniasz przejrzystość umowy?
52%
48%
Jak oceniasz pracowników?
48%
52%
Jak oceniasz atrakcyjność produktów?
57%
43%

Opinie o Bank Ochrony Środowiska (BOŚ)

Korzystasz z usług Bank Ochrony Środowiska (BOŚ)? Podziel się z innymi swoją opinią!
Nie wiesz, czy skorzystać? Przeczytaj opinie innych klientów!

Dodaj opinię o Bank Ochrony Środowiska (BOŚ)

Informacje dotyczące przetwarzania danych znajdują się w Polityce prywatności
Czy skorzystałbyś ponownie z usług?
5 5 10 25 50 100
pokaż: najnowsze popularne komentowane

Opinie użytkowników o Bank Ochrony Środowiska (BOŚ)

  • DK

    , w dniu 27.01.2019Ocena:
    Czytając opinie o banku wspominam okres gdy...

    ...budowaliśmy dom ,na etapie wykańczania zachciało nam się kredytu na pompę ciepła w BOŚ-u.Dom był wybudowany bez kredytu ,żona pracuje w budżetówce ja wł.dział.mieliśmy tylko meble kuchenne w kredycie i niestety byliśmy niewiarygodni dla banku na kredyt 30 tyś.Widzę że na...zobacz cała opinię

    Ta opinia jest przydatna
    1Przydatność opinii
  • Wacław

    , w dniu 14.01.2019Ocena:
    Bank Ochrony Środowiska to nowoczesny Bank z...

    ...misją proekologiczną , w którym w ostatnim czasie dużo zmienia się na plus , polecam korzystanie z usług BOŚ

    Ta opinia jest przydatna
    2Przydatność opinii
    • Mateusz

      , w dniu 30.01.2019
      Masz rację , po trudniejszych czasach i zanotowaniu nieco gorszych wskaźników , teraz jest odwrotnie ponieważ następuje stopniowa poprawa wyników finansowych w BOŚ a Bank wychodzi na prostą.
    • Arek

      , w dniu 30.01.2019
      BOŚ podnosi poziom zabezpieczeń danych swoich Klientów. Wdraża szyfrowanie danych wrażliwych na poziomie zbiorów baz danych. To utrudnienie deanonimizacji na poziomie osób nieuprawnionych. Bezpieczeństwo, przede wszystkim!
    • Irek

      , w dniu 31.01.2019
      BOŚ Bank to polski bank komercyjny związany z przedsięwzięciami i działaniami na rzecz ekologii, notowany na warszawskiej Giełdzie Papierów Wartościowych.
      Jedną z ważniejszych działalności BOŚ Banku jest ochrona środowiska przez wspomaganie projektów o znaczeniu ekologicznym, na co przez ponad 25 lat istnienia bank przeznaczył ponad 18 mld zł. Polecam Wam korzystanie z jego produktów i usług.
    • Wypowiedz się
  • Alex

    , w dniu 19.12.2018Ocena:
    Nie polecam, pomimo wpłacenia raty przed terminem...

    ...bombardują smsami o przekroczeniu terminu!. Pomimo opłacenia ubezpiecznia hipoteki wysyłają pisma z groźbami zerwania umowy! Masakra

    Ta opinia jest przydatna
    5Przydatność opinii
  • Hubert

    , w dniu 14.11.2018Ocena:
    Serdecznie polecam osobom , które szukają atrakcyjnej pożyczki chcąc

    Serdecznie polecam osobom , które szukają atrakcyjnej pożyczki chcąc jednocześnie zadbać o czystość powietrza poprzez wymianę urządzeń grzewczych na te, które nie emitują zanieczyszczeń.

    Ta opinia jest przydatna
    15Przydatność opinii
    • Hubert

      , w dniu 14.11.2018
      Oczywiście chodzi o Przejrzystą Pożyczkę BOŚ
    • Wypowiedz się
  • Aga

    , w dniu 29.10.2018Ocena:
    Znikla lokata.Po3. miesiacach i kilku dniach...

    ...tlumaczyli sie glupio.Twierdzili ze zostala odeslana.Mam dowod,ze istniala pozniej. Ódp.na poziomie podstawowki.Nie uwzglednia moich racji.Kto tam pracuje?Podpisane przeciez przez dyrektora depart.zarzadzania produktami.Chron Boze nas od takich bankow!!!!!!

    Ta opinia jest przydatna
    16Przydatność opinii