Ocena instytucji

84%
Skorzystałoby ponownie: 575
16%
Nie skorzystałoby ponownie: 101
Zobacz statystyki
Bank Millennium

Bank Millennium

Ocena użytkowników

84%
Skorzystałoby ponownie: 575
16%
Nie skorzystałoby ponownie: 101

W skład algorytmu oceny wchodzą:

  • – Oceny właściwe instytucji (50% wagi)
    • Głosy pozytywne: 321
    • Głosy negatywne: 69
  • – Oceny właściwe oddziałów (25% wagi)
    • Głosy pozytywne: 168
    • Głosy negatywne: 19
  • – Oceny właściwe produktów (25% wagi)
    • Głosy pozytywne: 86
    • Głosy negatywne: 13

Szczegółowa ocena usług

Jak oceniasz przejrzystość umowy?
81%
19%
Jak oceniasz pracowników?
88%
12%
Jak oceniasz atrakcyjność produktów?
81%
19%

Opinie o Bank Millennium

Korzystasz z usług Bank Millennium? Podziel się z innymi swoją opinią!
Nie wiesz, czy skorzystać? Przeczytaj opinie innych klientów!

Dodaj opinię o Bank Millennium

Czy skorzystałbyś ponownie z usług?
50 5 10 25 50 100
pokaż: najnowsze popularne komentowane

Opinie użytkowników o Bank Millennium

  • Tomek

    , w dniu 19.09.2018Ocena:
    W tym banku skradziono mi pieniądze z konta nie...

    ...polecam

    Ta opinia jest przydatna
  • Rokolop

    , w dniu 27.08.2018Ocena:
    Bank Millenium NIE zwalnia blokady konta po...

    ...uchyleniu przez Komornika. Komornik zablokował mi konto w w/w banku oczywiście zadłużenie spłaciłem i komornik wysłał pismo o uchyleniu zajęcia , od tego czasu minęło 13 miesięcy i konto jest dalej zablokowane oczywiście dostałem kopie uchylenia zaadresowaną do banku Millenium ,...zobacz cała opinię

    Ta opinia jest przydatna
    1Przydatność opinii
  • klentka

    , w dniu 11.07.2018Ocena:
    Klientką banku jestem od ok 18 lat. Zamknęłam...

    ...kartę kredytową w Banku Millennium. Karta była całkowicie spłacona. Po zamknięciu na kartę została zwrócona spora kwota ze sklepu internetowego za zwrot towaru. Kwota widnieje w moim millenecie, dostałam też wydruk informujący o nadpłacie z samego banku. Bank jednak do dzisiaj nie...zobacz cała opinię

    Ta opinia jest przydatna
    3Przydatność opinii
    • klient

      , w dniu 15.08.2018
      bank Millennium to oszust i manipulator brak wiedzy bankowej pracownikóww nie licza się z klientem .PREZESI NIE INTERESUJĄ SIĘ OSZUSTWAMI W WYKONANIU PRACOWNIKÓW . Bank o marnych kompetencjach i o stosowaniu manipulacji .
    • OSZUKANA KLIENTKA

      , w dniu 19.08.2018
      OSZUSTWA na rachunku karty kredytowej manipulacje dopisują kwoty absolutnie niezgodne z stanem faktycznym .BANK Millennium SA to Bank który okrada klienta dopisuje kwoty np.Wygodne Raty jest to produkt na którym starają się oszukać klienta.BEZPIECZEŃSTWO w tym BANKU żadne,kontakt z klientem to żenada ,na czacie nic nie wiedzą ta usługa to porażka .Oszustwo i próby złodziejstwa to priorytet tego BANKU.Uważajcie na manipulacje w wykonaniu Banku Millennium SA
    • Wypowiedz się
  • Ewelina

    , w dniu 08.02.2018Ocena:
    Wszystko jest pięknie gdy dzwonią i...

    ...przedstawiają ofertę kredytową.... Natomiast jeśli chodzi o funkcjonowanie pracowników (telefonicznych) i załatwienie jakieś sprawy to jest masakra. Potrafią być nie mili oraz nie profesjonalni... Nie polecam gdyby nie kredyt to dawno bym zrezygnowała z tego bankiem.

    Ta opinia jest przydatna
    14Przydatność opinii
  • eBroker.pl

    , w dniu 20.06.2017Ocena:
    Bank Millennium znalazł się na trzeciej pozycji...

    ...w rankingu kont oszczędnościowych eBroker.pl na 50 000 zł na 4 miesiące. Zapraszamy do lektury: http://www.ebroker.pl/rankingi/inne/ranking-kont-oszczednosciowych-na-50000zl-czerwiec-2017/5393

    Ta opinia jest przydatna
    28Przydatność opinii
  • eBroker.pl

    , w dniu 24.04.2017Ocena:
    Bank Millennium znalazł się na pierwszej pozycji...

    ...w rankingu kont osobistych eBroker.pl dla aktywnych w sieci. Zapraszamy do lektury: http://www.ebroker.pl/rankingi/ranking-konta-osobiste#ranking-5291

    Ta opinia jest przydatna
    37Przydatność opinii
  • Jarosław

    , w dniu 23.03.2017Ocena:
    Do dzisiaj uważałem ten bank za najlepszy (a w...

    ...ciagu kilku lat przetestowałem kilka innych) i obsługa klienta na infolinii też była idealna, aż do dzisiaj - no bo niby dobrze, że w przypadku wątpliwości, przeprowadzają dodatkową weryfikację - tylko dlaczego traktują klienta jak potencjalnego oszusta czy złodzieja ? TAK samo...zobacz cała opinię

    Ta opinia jest przydatna
    27Przydatność opinii
  • jogun

    , w dniu 09.02.2017Ocena:
    od czasu wprowadzenia millenetu jako sposobu na...

    ...bankowošĉ online, jeszcze nie udalo mi sié podizaa bez kopotów, w kóko rewstartowanie hasla, jestem najczestszym klientem tego dzialu, kazda próba uzyciacia konczy sié restartem, jestem bardzo niezadowolony, chyba trzeba poszukac lepszego banku pozdrawiam

    Ta opinia jest przydatna
    36Przydatność opinii
  • eBroker.pl

    , w dniu 20.09.2016Ocena:
    Bank Millennium znalazł się na pierwszej pozycji...

    ...w kont osobistych dla Kowalskiego w rankingu eBroker.pl. Zapraszamy do lektury: http://www.ebroker.pl/rankingi/ranking-konta-osobiste#ranking-5113

    Ta opinia jest przydatna
    57Przydatność opinii
  • aga

    , w dniu 11.07.2016Ocena:
    Od wielu lat jestem ich klientka (konto osobiste,

    karta kredytowa, kredyt) i jestem zadowolona

    Ta opinia jest przydatna
    47Przydatność opinii
  • Władysławka

    , w dniu 21.05.2016Ocena:
    Zakładałam konto w oddziale na ulicy Dmowskiego w Gdańsku Wrzeszczu.

    Zakładałam konto w oddziale na ulicy Dmowskiego w Gdańsku Wrzeszczu. Obsługa wyjątkowa miła, pracownik polecił mi dogodne konto, odpowiedział na wszystkie moje pytania. Następnie pani pomogła mi z produktami z którymi miałam kłopot. Polecam.

    Ta opinia jest przydatna
    65Przydatność opinii
  • jędrek

    , w dniu 29.04.2016Ocena:
    jest super w necie.nigdy się nie wiesza.mila...

    ...pomoc techniczna

    Ta opinia jest przydatna
    62Przydatność opinii
  • majka

    , w dniu 30.11.2015Ocena:
    nie polecam tego banku.mam ogloszenie o upadlosci...

    ...konsumenckiej a wiec bank zablokowal przelewy sam z siebie kpina jakas moj syndyk nie mial nic wspolnego z tym teraz nie moge ani konta zamknac ani przelac rachunkow no paranoja jakas mialam konta w roznych bankach i nie robili problemu nawet jak bylo zajecie...zobacz cała opinię

    Ta opinia jest przydatna
    90Przydatność opinii
  • Anna Wykowska

    , w dniu 19.10.2015Ocena:
    Posiadam tam konto osobiste od kilkunastu lat. Jestem bardzo zadowolona

    Posiadam tam konto osobiste od kilkunastu lat. Jestem bardzo zadowolona zarówno z usług jak i fachowej obsługi. Polecam każdemu. Nie zamienię go na żaden inny bank. :)

    Ta opinia jest przydatna
    61Przydatność opinii
  • malmik

    , w dniu 12.10.2014Ocena:
    uwielbiam ich :) miałam do czynienia z wieloma instytucjami, za każdym

    uwielbiam ich :) miałam do czynienia z wieloma instytucjami, za każdym razem przygoda z nowym bankiem kończyła się rezygnacją. Kiedy ktoś polecił mi Millennium podeszłam bardzo sceptycznie, ale... to było przyjemne zaskoczenie! Uwielbiam ich... fantastyczne podejście do Klienta,...zobacz cała opinię

    Ta opinia jest przydatna
    76Przydatność opinii
  • Mateusz

    , w dniu 04.10.2014Ocena:
    Mam bardzo dobre doświadczenia związane z tym...

    ...bankiem. Pracownicy są mili i pomocni - jednym słowem pełen profesjonalizm.

    Ta opinia jest przydatna
    71Przydatność opinii
  • Anna Wykowska

    , w dniu 15.06.2014Ocena:
    Jestem w 100% zadowolona. :) Mam tam konto ponad 10 lat! Nie mam zamiaru

    Jestem w 100% zadowolona. :) Mam tam konto ponad 10 lat! Nie mam zamiaru zmieniać banku. Pozdrawiam :)

    Ta opinia jest przydatna
    68Przydatność opinii
  • gabrielalabuda

    , w dniu 04.02.2014Ocena:
    Super instytucja bankowa.Wiarygodna i z tradycjami.Zawsze praktyczne i

    Super instytucja bankowa.Wiarygodna i z tradycjami.Zawsze praktyczne i zrozumiałe oferty.Miła i profesjonalna obsługa.

    Ta opinia jest przydatna
    80Przydatność opinii
  • Patryk Łódż

    , w dniu 01.01.2014Ocena:
    Bardzo dobry bank i super obsługa nie ma żadnych problemów !! pełna kultura nie ma problemu z bankomatami jak i również z wypłata obcej waluty kontaktujemy sie i szybko wypłacają :) Pozdrawiam i polecam BANK MILENIUM !

    Bardzo dobry bank i super obsługa nie ma żadnych problemów !! pełna kultura nie ma problemu z bankomatami jak i również z wypłata obcej waluty kontaktujemy sie i szybko wypłacają :) Pozdrawiam i polecam BANK MILENIUM !

    Ta opinia jest przydatna
    67Przydatność opinii
  • michal

    , w dniu 29.12.2013Ocena:
    jestem jak najbardziej zadowolony z instytucji jakim jest bank milenium

    jestem jak najbardziej zadowolony z instytucji jakim jest bank milenium bardzo polecamy razem z małżonką

    Ta opinia jest przydatna
    56Przydatność opinii
  • artin123

    , w dniu 25.12.2013Ocena:
    Miła obsługa - brak kolejek, bardzo dobra aplikacja internetowa, proste

    Miła obsługa - brak kolejek, bardzo dobra aplikacja internetowa, proste jasne reguły - szybko i sprawnie.Polecam.

    Ta opinia jest przydatna
    59Przydatność opinii
  • alicja

    , w dniu 24.12.2013Ocena:
    Nie lubię tego banku okropna

    Nie lubię tego banku okropna obsługa!

    Ta opinia jest przydatna
    59Przydatność opinii
  • Rafał

    , w dniu 08.12.2013Ocena:
    Schizofreniczne podejście banku do zdolności kredytowej. Zmiana warunków

    Schizofreniczne podejście banku do zdolności kredytowej. Zmiana warunków umowy, karencja w spłacie kredytu - bank daje mi zdolność na granicy bankructwa, każe spłacać pożyczki w zakładzie pracy, zamykać karty kredytowe, obniżać limit debetowy w koncie osobistym. Jednocześnie do...zobacz cała opinię

    Ta opinia jest przydatna
    60Przydatność opinii
  • łukasz

    , w dniu 03.12.2013Ocena:
    bank

    ubezpieczenie karty 3,00 zł i dodatkowa opłata z kartę do bankomatu gdzie w innych banka za darmo jest konto osobiste nie zby wnioskując po opiniach

    Ta opinia jest przydatna
    68Przydatność opinii
  • Dorota Leszczyńska

    , w dniu 03.12.2013Ocena:
    Konto osobiste. Nie jestem zadowolona z tego konta ponieważ generuje zbyt

    Konto osobiste. Nie jestem zadowolona z tego konta ponieważ generuje zbyt duże koszty i opłaty. Sama opłata konta to aż 7,99zł ubezpieczenie karty 3,00zl i dodatkowa opłata za kartę do bankomatu to kolejne 3, czy 4 złote. Z konta nie mogę zrezygnować gdyż mam w tym samym banku kredyt...zobacz cała opinię

    Ta opinia jest przydatna
    50Przydatność opinii
  • Kamil

    , w dniu 02.12.2013Ocena:
    Polecam. Za "dobre" konto, bank nigdy nie pobiera opłat. konto internetowe

    Polecam. Za "dobre" konto, bank nigdy nie pobiera opłat. konto internetowe - Przelewy są błyskawiczne, a strona internetowa i konto internetowe bardzo przejrzyste. Bank tylko zasługuje na pochwałę, uważam obsługę za jedną z lepszych w kraju.

    Ta opinia jest przydatna
    47Przydatność opinii
  • Izabela

    , w dniu 29.11.2013Ocena:
    Od 6 lat współpracuję z tym bankiem. Zawsze miła i kompetentna

    Od 6 lat współpracuję z tym bankiem. Zawsze miła i kompetentna obsługa. Informacje o nowych lokatach. Na infolini również kadra dobrze przeszkolona. Obsługa konta internetowego prosta i łatwa. Gorąco polecam.

    Ta opinia jest przydatna
    42Przydatność opinii
  • Adrian

    , w dniu 28.11.2013Ocena:
    Zawsze ceniłem sobie bank ze wzgledu na niskie opłaty, szybkość

    Zawsze ceniłem sobie bank ze wzgledu na niskie opłaty, szybkość wykonywania przelewów z domu, miłą obsługę oraz przystępność. To bank dla klienta, konsumenta, który w celu zapewnienia bytu i bezpieczeństwa dla rodziny, wspomaga instrumentami dostępnymi dla określonego celu. Nie...zobacz cała opinię

    Ta opinia jest przydatna
    42Przydatność opinii
  • Polako

    , w dniu 28.11.2013Ocena:
    Bardzo fajny bank dla młodych ludzi. Najważniejsze dla nas jest darmowe

    Bardzo fajny bank dla młodych ludzi. Najważniejsze dla nas jest darmowe konto i możliwość lokowania pieniędzy na rozsądnie oprocentowanych lokatach

    Ta opinia jest przydatna
    48Przydatność opinii
  • kinga szulińska

    , w dniu 28.11.2013Ocena:
    Bank Millenium bardzo przypadł mi do gustu, zachęcił mnie swoją

    Bank Millenium bardzo przypadł mi do gustu, zachęcił mnie swoją ofertą. Uwagę moją zwróciły korzystne umowy kredytowe, oraz miła obsługa.

    Ta opinia jest przydatna
    26Przydatność opinii
  • michał

    , w dniu 27.11.2013Ocena:
    oddział w chrzanowie

    Wspólnie z żoną mieliśmy przyjemność załatwiać nieprzyjemną sprawę związaną z kontem.Zostaliśmy przyjęci ze zrozumieniem. Obsługa była miła i kompetentna. polecam oddział tego banku.

    Ta opinia jest przydatna
    22Przydatność opinii
  • kamil

    , w dniu 26.11.2013Ocena:
    Super bank... Każdy z mojego bloku ma tam kredyt i wszyscy go chwalą

    Super bank... Każdy z mojego bloku ma tam kredyt i wszyscy go chwalą :PPPPP Suuuuper :P Bardzo polecammmmm :P

    Ta opinia jest przydatna
    12Przydatność opinii
    • OSZUKANA KLIENTKA

      , w dniu 19.08.2018
      bank za pobieranie opłat ubezpieczeniowych został ukarany decyzją UOKiK więc powinien oddać klientom pobierane opłaty ,ale dobrowolnie nie oddali stosowali bezprawie ,bez informacji wobec klientów. Ten BANK nie informuje klienta w żadnych zmianach .
    • Wypowiedz się
  • Szmyt

    , w dniu 26.11.2013Ocena:
    Bank który nie dba o klienta pod wzgledem oferty- przykladowo kredyt

    Bank który nie dba o klienta pod wzgledem oferty- przykladowo kredyt mieszkaniowy po ponad 10 latach posiadania konta w millenium wraz z malzonk(ona nawet dluzej) dostalismy sporo gorsza oferte niz u konkurencji gdzie weszlismy ''z ulicy''. Tak samo kredyt gotówkowy.Nie polecam

    Ta opinia jest przydatna
    20Przydatność opinii
  • Kaska2080010

    , w dniu 26.11.2013Ocena:
    Bank ten posiada wiele ciekawych rozwiązań dotyczących prowadzenia

    Bank ten posiada wiele ciekawych rozwiązań dotyczących prowadzenia kont,ciekawe rozwiązania dla studentów,wiele udogodnień.

    Ta opinia jest przydatna
    18Przydatność opinii
  • nina

    , w dniu 26.11.2013Ocena:
    Dobre Konto

    Z tym bankiem jestem już ponad 15lat.Na początku były opłaty za kartę i prowadzenie konta ale teraz jak powstało dobre konto nie tracę pieniędzy za utrzymanie jego.Nigdy nie starałam się o jakieś pożyczki także nawet nie wiem jak to wygląda.Ogólnie jestem zadowolona .

    Ta opinia jest przydatna
    10Przydatność opinii
  • pandatwa

    , w dniu 26.11.2013Ocena:
    Dość dobra oferta kart zarówno do konta jak i kredytowych. Na każdej

    Dość dobra oferta kart zarówno do konta jak i kredytowych. Na każdej karcie można coś zyskać. Dodatkowo oferta Happy Hours dzięki której można zyskać dodatkowe procenty na lokacie. Wprawdzie teraz te procenty ogólnie są malutkie, no ale zawsze.

    Ta opinia jest przydatna
    9Przydatność opinii
  • Marek

    , w dniu 26.11.2013Ocena:
    Ogólnie bank działa poprawnie, obsługa klienta zależy w głównej

    Ogólnie bank działa poprawnie, obsługa klienta zależy w głównej mierze od oddziału i ludzi w nim pracujących. Na bieżąco proponowane są oferty kredytowe, z których nie korzystam, ale cieszę się że mam taką alternatywę. Podsumowując jestem zadowolony i na tą chwilę nie zamierzam zmieniać banku.

    Ta opinia jest przydatna
    7Przydatność opinii
  • Angelika

    , w dniu 25.11.2013Ocena:
    Ja jestem bardzo zadowolona z uslug jakie swiadczy bank millennium

    Ja jestem bardzo zadowolona z uslug jakie swiadczy bank millennium szczególnie jeżeli chodzi funkcjonalnosc strony glownej banku jestbardzo czytelna prosta oraz obsluge telefoniczna ktora jest naprawde na wysokim poziomie

    Ta opinia jest przydatna
    6Przydatność opinii
  • Marzena Milewska

    , w dniu 25.11.2013Ocena:
    Bank godny polecenia; otwarty i przyjazny dla klienta; Bardzo przyjazny interfejs bankowości internetowej. Dodatkowym ułatwieniem dla Klienta jest bankowość mobilna.

    Bank godny polecenia; otwarty i przyjazny dla klienta; Bardzo przyjazny interfejs bankowości internetowej. Dodatkowym ułatwieniem dla Klienta jest bankowość mobilna.

    Ta opinia jest przydatna
    5Przydatność opinii
  • Mirek

    , w dniu 25.11.2013Ocena:
    Przestrzegam przed tą forma kredytowania i w tym właśnie banku,

    Przestrzegam przed tą forma kredytowania i w tym właśnie banku, zwłaszcza przed kredytem finansującym 100% inwestycji. Pułapka jest tzw. ubezpieczenie niskiego wkładu własnego. Pomimo, iż już jakiś czas temu praktyka ta jest nielegalna bank od niej nie odstepuje. Problematyka...zobacz cała opinię

    Ta opinia jest przydatna
  • D.M.

    , w dniu 24.11.2013Ocena:
    Bank przyjazny swoim klientom. Podaje różne bieżące propozycje

    Bank przyjazny swoim klientom. Podaje różne bieżące propozycje kredytowe. Na bieżąco informuje mnie o wpływach i wydatkach.

    Ta opinia jest przydatna
    1Przydatność opinii
  • luk

    , w dniu 24.11.2013Ocena:
    Super

    Bank którego klientem jestem już od pewnego czasu. Jestem z usług bardzo zadowolony. Nie zamienię na żaden inny. Strona internetowa banku przejrzysta i łatwa w obsłudze. Polecam

    Ta opinia jest przydatna
  • romery

    , w dniu 24.11.2013Ocena:
    Bardzo miła obsługa w oddziałach banku Bartoszycach i Kętrzynie. Strona

    Bardzo miła obsługa w oddziałach banku Bartoszycach i Kętrzynie. Strona internetowa e-banku super, bez zarzutów. Super bank. Gratulacje

    Ta opinia jest przydatna
  • Maria

    , w dniu 24.11.2013Ocena:
    Super obsługa - wyjaśnianie bardzo przejrzyste,zrozumia-łe. Duża oferta

    Super obsługa - wyjaśnianie bardzo przejrzyste,zrozumia-łe. Duża oferta proponowanych usług. Cierpliwość do klienta

    Ta opinia jest przydatna
  • Robert

    , w dniu 24.11.2013Ocena:
    W Banku obsługa kasowa zajmuje się nie wpłatami i wypłatami tylko

    W Banku obsługa kasowa zajmuje się nie wpłatami i wypłatami tylko wszystkimi rzeczami na raz i z stąd powstają kolejki i nieporozumienia z klientami.

    Ta opinia jest przydatna
  • mroczek

    , w dniu 24.11.2013Ocena:
    miła, sprawna i fachowa obsługa,oby tak dalej.Odwiedzam oddział w każdy

    miła, sprawna i fachowa obsługa,oby tak dalej.Odwiedzam oddział w każdy pon.i nic nie zmienia się na gorsze

    Ta opinia jest przydatna
  • El

    , w dniu 24.11.2013Ocena:
    Brzmi wspaniale. Za zakupy otrzymujesz zwroty itd. Gorzej jeśli nie masz

    Brzmi wspaniale. Za zakupy otrzymujesz zwroty itd. Gorzej jeśli nie masz regularnych wpływów na konto. Wtedy opłaty za prowadzenie konta są ogromne. Nie opłaca się.

    Ta opinia jest przydatna
    1Przydatność opinii
  • Barbara

    , w dniu 24.11.2013Ocena:
    Bank Na miarę Millenium

    Mój Tata został klientem banku, a ja współwłaściciele---m konta. Przy okazji załatwiania formalności mogłam się bardzo dużo dowiedzieć o koncie, lokatach i szczegółach z nimi związanych. Żadne pytanie nie zostało bez odpowiedzi. Wszystko było tak dobrze wyjaśnione, że Tata...zobacz cała opinię

    Ta opinia jest przydatna
  • bart

    , w dniu 24.11.2013Ocena:
    Jest bankiem godnym polecenia ,dba o swojego klijenta.Fachowa obsługa w

    Jest bankiem godnym polecenia ,dba o swojego klijenta.Fachowa obsługa w oddziałach,konto internetowe jest również proste i łatwe w obsłudze.

    Ta opinia jest przydatna
  • Joanna

    , w dniu 24.11.2013Ocena:
    Bank Millennium - jest ze mną wiernie od 15 lat:) Najpierw konto student

    Bank Millennium - jest ze mną wiernie od 15 lat:) Najpierw konto student za 2 zł - teraz Dobre Konto za darmo pod warunkiem miesięcznych wpłat min. 1000zł. I reszta całkowicie za darmo - przelewy, karty,wypłaty w bankomatach + zwrot wydatków za płacenie kartą w niektórych...zobacz cała opinię

    Ta opinia jest przydatna