Ocena instytucji

83%
Skorzystałoby ponownie: 578
17%
Nie skorzystałoby ponownie: 108
Zobacz statystyki
Bank Millennium

Bank Millennium

Ocena użytkowników

83%
Skorzystałoby ponownie: 578
17%
Nie skorzystałoby ponownie: 108

W skład algorytmu oceny wchodzą:

  • – Oceny właściwe instytucji (50% wagi)
    • Głosy pozytywne: 324
    • Głosy negatywne: 76
  • – Oceny właściwe oddziałów (25% wagi)
    • Głosy pozytywne: 168
    • Głosy negatywne: 19
  • – Oceny właściwe produktów (25% wagi)
    • Głosy pozytywne: 86
    • Głosy negatywne: 13

Szczegółowa ocena usług

Jak oceniasz przejrzystość umowy?
80%
20%
Jak oceniasz pracowników?
86%
14%
Jak oceniasz atrakcyjność produktów?
79%
21%

Opinie o Bank Millennium

Korzystasz z usług Bank Millennium? Podziel się z innymi swoją opinią!
Nie wiesz, czy skorzystać? Przeczytaj opinie innych klientów!

Dodaj opinię o Bank Millennium

Informacje dotyczące przetwarzania danych znajdują się w Polityce prywatności
Czy skorzystałbyś ponownie z usług?
50 5 10 25 50 100
pokaż: najnowsze popularne komentowane

Opinie użytkowników o Bank Millennium

  • 5082020

    , w dniu 09.07.2019Ocena:
    marek zawadzki otwock kołłątaja 57 a...

    ...660369444 5082019 do 5082020 czekam na prezesa banku millennium pytanie kto kradnie z konta 360 poza kasierkami z władz banku

    Ta opinia jest przydatna
    1Przydatność opinii
    • 5082020

      , w dniu 09.07.2019
      codzekam na opinie prezesa czy jest czet banku millennium od 5-082020 kasierki odejdąś z pracy właściciele kont zlikwidują konta marek zawasdzki otwock kołłątaja 57 a 660369444
    • Wypowiedz się
  • Malwina

    , w dniu 15.06.2019Ocena:
    Osoby zatrudnione chociażby w działach oceny...

    ...zdolności kredytowej do wymiany. Tak to jest jak się bierze byle kogo do Millennium. Bank który traci wiele przez swoich pracowników.

    Ta opinia jest przydatna
    4Przydatność opinii
  • Daria

    , w dniu 30.05.2019Ocena:
    Chciałam zresetować hasło1, którego...

    ...zapomniałam, do logowania przez internet. Nie udało mi się tego załatwić przez infolinię, Pan był po prostu niemiły. Mam rozwaloną nogę i muszę się pofatygować do placówki. Nie polecam, bez sensu opcja infolinii przez którą nie możesz nic załatwić. Mam tam chodzić za...zobacz cała opinię

    Ta opinia jest przydatna
    2Przydatność opinii
  • olany

    , w dniu 16.04.2019Ocena:
    Chciałem wziąć w Millenium kredyt hipoteczny po...

    ...przedstawieniu symulacji przez pracownika banku zapłaciłem zadatek na mieszkanie kilkadziesiąt tyś.zł gdy przyszło co do czego zostałem poinformowany o braku zdolności kredytowej ponieważ podobno wg. analityka tegoż banku “jestem w zmowie z kierownikiem zakładu w którym pracuję...zobacz cała opinię

    Ta opinia jest przydatna
    4Przydatność opinii
  • Den

    , w dniu 05.04.2019Ocena:
    Niekompetentni pracownicy w rzeszowskim oddziale...

    ...(Galerii Rzeszów), nie mówiący w ogóle w języku angielskim. Poza tym, śmieszne wręcz procedury przy sytuacji kiedy wpłatomat "zjada" gotówkę. Przy dużych sumach czekanie na decyzję co dalej z gotówką 15 dni jest jednak zdecydowanie za długie. Reasumując, jeśli chcesz...zobacz cała opinię

    Ta opinia jest przydatna
    6Przydatność opinii
  • ...

    , w dniu 27.03.2019Ocena:
    Najgorszy bank jaki mógł powstać. Nie polecam i...

    ...wszystkim będę go doradzać!!

    Ta opinia jest przydatna
    6Przydatność opinii
  • Martusia1234

    , w dniu 09.03.2019Ocena:
    Dno! Brak kompetentnych pracowników. Z mojego...

    ...konta zniknęło 1200zł w ciągu 24h z trzech różnych krajów a bank w tych transakcjach nie widział nic dziwnego. Co więcej uważa ze to nie jego odpowiedzialność ze ktoś zhakował dane mojej karty. Unikają kontaktu z klientem! Uciekam jak najdalej

    Ta opinia jest przydatna
    10Przydatność opinii
  • SIslaw

    , w dniu 16.12.2018Ocena:
    Nie polecam tego banku W Wadowicach...

    ...przenioslem kredyt z innego banku do Millenium doradca wydluzyl na maxymalny okres kwota zostala taka sama a zostala wydluzona o 3 lata chcial zwrot z ubezpieczenia to nie zwracaja po przelczeniu kwota z ubezpíeczenia ginie na nie korzysc klijenta

    Ta opinia jest przydatna
    25Przydatność opinii
  • czysk orzy

    , w dniu 06.10.2018Ocena:
    Wyraź swoje zdanie!rogi foto dpfocifofofof foto...

    ...dpfo tpfo dpfp F dofi vf

    Ta opinia jest przydatna
    23Przydatność opinii
  • tomek

    , w dniu 05.10.2018Ocena:
    pseudobank ...mało zarabiasz nie dostaniesz...

    ...kredytu hipotecznego. ...dużo zarabiasz tez nie....co to za bank na kosmos z nim analityk pewnie ma tylko jeden klawisz tak a reszta nie

    Ta opinia jest przydatna
    30Przydatność opinii
  • Tomek

    , w dniu 19.09.2018Ocena:
    W tym banku skradziono mi pieniądze z konta nie...

    ...polecam

    Ta opinia jest przydatna
    28Przydatność opinii
  • Rokolop

    , w dniu 27.08.2018Ocena:
    Bank Millenium NIE zwalnia blokady konta po...

    ...uchyleniu przez Komornika. Komornik zablokował mi konto w w/w banku oczywiście zadłużenie spłaciłem i komornik wysłał pismo o uchyleniu zajęcia , od tego czasu minęło 13 miesięcy i konto jest dalej zablokowane oczywiście dostałem kopie uchylenia zaadresowaną do banku Millenium ,...zobacz cała opinię

    Ta opinia jest przydatna
    32Przydatność opinii
    • CS

      , w dniu 25.09.2018
      NAJGŁUPSZY BANK, JAKI ZNAM. UTRUDNIAJĄCY KLIENTOWI BYT.
    • Wypowiedz się
  • klentka

    , w dniu 11.07.2018Ocena:
    Klientką banku jestem od ok 18 lat. Zamknęłam...

    ...kartę kredytową w Banku Millennium. Karta była całkowicie spłacona. Po zamknięciu na kartę została zwrócona spora kwota ze sklepu internetowego za zwrot towaru. Kwota widnieje w moim millenecie, dostałam też wydruk informujący o nadpłacie z samego banku. Bank jednak do dzisiaj nie...zobacz cała opinię

    Ta opinia jest przydatna
    35Przydatność opinii
    • klient

      , w dniu 15.08.2018
      bank Millennium to oszust i manipulator brak wiedzy bankowej pracownikóww nie licza się z klientem .PREZESI NIE INTERESUJĄ SIĘ OSZUSTWAMI W WYKONANIU PRACOWNIKÓW . Bank o marnych kompetencjach i o stosowaniu manipulacji .
    • OSZUKANA KLIENTKA

      , w dniu 19.08.2018
      OSZUSTWA na rachunku karty kredytowej manipulacje dopisują kwoty absolutnie niezgodne z stanem faktycznym .BANK Millennium SA to Bank który okrada klienta dopisuje kwoty np.Wygodne Raty jest to produkt na którym starają się oszukać klienta.BEZPIECZEŃSTWO w tym BANKU żadne,kontakt z klientem to żenada ,na czacie nic nie wiedzą ta usługa to porażka .Oszustwo i próby złodziejstwa to priorytet tego BANKU.Uważajcie na manipulacje w wykonaniu Banku Millennium SA
    • Wypowiedz się
  • Ewelina

    , w dniu 08.02.2018Ocena:
    Wszystko jest pięknie gdy dzwonią i...

    ...przedstawiają ofertę kredytową.... Natomiast jeśli chodzi o funkcjonowanie pracowników (telefonicznych) i załatwienie jakieś sprawy to jest masakra. Potrafią być nie mili oraz nie profesjonalni... Nie polecam gdyby nie kredyt to dawno bym zrezygnowała z tego bankiem.

    Ta opinia jest przydatna
    24Przydatność opinii
  • eBroker.pl

    , w dniu 20.06.2017Ocena:
    Bank Millennium znalazł się na trzeciej pozycji...

    ...w rankingu kont oszczędnościowych eBroker.pl na 50 000 zł na 4 miesiące. Zapraszamy do lektury: http://www.ebroker.pl/rankingi/inne/ranking-kont-oszczednosciowych-na-50000zl-czerwiec-2017/5393

    Ta opinia jest przydatna
    48Przydatność opinii
  • eBroker.pl

    , w dniu 24.04.2017Ocena:
    Bank Millennium znalazł się na pierwszej pozycji...

    ...w rankingu kont osobistych eBroker.pl dla aktywnych w sieci. Zapraszamy do lektury: http://www.ebroker.pl/rankingi/ranking-konta-osobiste#ranking-5291

    Ta opinia jest przydatna
    66Przydatność opinii
  • Jarosław

    , w dniu 23.03.2017Ocena:
    Do dzisiaj uważałem ten bank za najlepszy (a w...

    ...ciagu kilku lat przetestowałem kilka innych) i obsługa klienta na infolinii też była idealna, aż do dzisiaj - no bo niby dobrze, że w przypadku wątpliwości, przeprowadzają dodatkową weryfikację - tylko dlaczego traktują klienta jak potencjalnego oszusta czy złodzieja ? TAK samo...zobacz cała opinię

    Ta opinia jest przydatna
    51Przydatność opinii
  • jogun

    , w dniu 09.02.2017Ocena:
    od czasu wprowadzenia millenetu jako sposobu na...

    ...bankowošĉ online, jeszcze nie udalo mi sié podizaa bez kopotów, w kóko rewstartowanie hasla, jestem najczestszym klientem tego dzialu, kazda próba uzyciacia konczy sié restartem, jestem bardzo niezadowolony, chyba trzeba poszukac lepszego banku pozdrawiam

    Ta opinia jest przydatna
    55Przydatność opinii
  • eBroker.pl

    , w dniu 20.09.2016Ocena:
    Bank Millennium znalazł się na pierwszej pozycji...

    ...w kont osobistych dla Kowalskiego w rankingu eBroker.pl. Zapraszamy do lektury: http://www.ebroker.pl/rankingi/ranking-konta-osobiste#ranking-5113

    Ta opinia jest przydatna
    73Przydatność opinii
  • aga

    , w dniu 11.07.2016Ocena:
    Od wielu lat jestem ich klientka (konto osobiste,

    karta kredytowa, kredyt) i jestem zadowolona

    Ta opinia jest przydatna
    61Przydatność opinii
  • Władysławka

    , w dniu 21.05.2016Ocena:
    Zakładałam konto w oddziale na ulicy Dmowskiego w Gdańsku Wrzeszczu.

    Zakładałam konto w oddziale na ulicy Dmowskiego w Gdańsku Wrzeszczu. Obsługa wyjątkowa miła, pracownik polecił mi dogodne konto, odpowiedział na wszystkie moje pytania. Następnie pani pomogła mi z produktami z którymi miałam kłopot. Polecam.

    Ta opinia jest przydatna
    79Przydatność opinii
  • jędrek

    , w dniu 29.04.2016Ocena:
    jest super w necie.nigdy się nie wiesza.mila...

    ...pomoc techniczna

    Ta opinia jest przydatna
    84Przydatność opinii
  • majka

    , w dniu 30.11.2015Ocena:
    nie polecam tego banku.mam ogloszenie o upadlosci...

    ...konsumenckiej a wiec bank zablokowal przelewy sam z siebie kpina jakas moj syndyk nie mial nic wspolnego z tym teraz nie moge ani konta zamknac ani przelac rachunkow no paranoja jakas mialam konta w roznych bankach i nie robili problemu nawet jak bylo zajecie...zobacz cała opinię

    Ta opinia jest przydatna
    105Przydatność opinii
  • Anna Wykowska

    , w dniu 19.10.2015Ocena:
    Posiadam tam konto osobiste od kilkunastu lat. Jestem bardzo zadowolona

    Posiadam tam konto osobiste od kilkunastu lat. Jestem bardzo zadowolona zarówno z usług jak i fachowej obsługi. Polecam każdemu. Nie zamienię go na żaden inny bank. :)

    Ta opinia jest przydatna
    71Przydatność opinii
  • malmik

    , w dniu 12.10.2014Ocena:
    uwielbiam ich :) miałam do czynienia z wieloma instytucjami, za każdym

    uwielbiam ich :) miałam do czynienia z wieloma instytucjami, za każdym razem przygoda z nowym bankiem kończyła się rezygnacją. Kiedy ktoś polecił mi Millennium podeszłam bardzo sceptycznie, ale... to było przyjemne zaskoczenie! Uwielbiam ich... fantastyczne podejście do Klienta,...zobacz cała opinię

    Ta opinia jest przydatna
    81Przydatność opinii
  • Mateusz

    , w dniu 04.10.2014Ocena:
    Mam bardzo dobre doświadczenia związane z tym...

    ...bankiem. Pracownicy są mili i pomocni - jednym słowem pełen profesjonalizm.

    Ta opinia jest przydatna
    82Przydatność opinii
  • Anna Wykowska

    , w dniu 15.06.2014Ocena:
    Jestem w 100% zadowolona. :) Mam tam konto ponad 10 lat! Nie mam zamiaru

    Jestem w 100% zadowolona. :) Mam tam konto ponad 10 lat! Nie mam zamiaru zmieniać banku. Pozdrawiam :)

    Ta opinia jest przydatna
    78Przydatność opinii
  • gabrielalabuda

    , w dniu 04.02.2014Ocena:
    Super instytucja bankowa.Wiarygodna i z tradycjami.Zawsze praktyczne i

    Super instytucja bankowa.Wiarygodna i z tradycjami.Zawsze praktyczne i zrozumiałe oferty.Miła i profesjonalna obsługa.

    Ta opinia jest przydatna
    100Przydatność opinii
  • Patryk Łódż

    , w dniu 01.01.2014Ocena:
    Bardzo dobry bank i super obsługa nie ma żadnych problemów !! pełna kultura nie ma problemu z bankomatami jak i również z wypłata obcej waluty kontaktujemy sie i szybko wypłacają :) Pozdrawiam i polecam BANK MILENIUM !

    Bardzo dobry bank i super obsługa nie ma żadnych problemów !! pełna kultura nie ma problemu z bankomatami jak i również z wypłata obcej waluty kontaktujemy sie i szybko wypłacają :) Pozdrawiam i polecam BANK MILENIUM !

    Ta opinia jest przydatna
    77Przydatność opinii
  • michal

    , w dniu 29.12.2013Ocena:
    jestem jak najbardziej zadowolony z instytucji jakim jest bank milenium

    jestem jak najbardziej zadowolony z instytucji jakim jest bank milenium bardzo polecamy razem z małżonką

    Ta opinia jest przydatna
    61Przydatność opinii
  • artin123

    , w dniu 25.12.2013Ocena:
    Miła obsługa - brak kolejek, bardzo dobra aplikacja internetowa, proste

    Miła obsługa - brak kolejek, bardzo dobra aplikacja internetowa, proste jasne reguły - szybko i sprawnie.Polecam.

    Ta opinia jest przydatna
    65Przydatność opinii
  • alicja

    , w dniu 24.12.2013Ocena:
    Nie lubię tego banku okropna

    Nie lubię tego banku okropna obsługa!

    Ta opinia jest przydatna
    62Przydatność opinii
  • Rafał

    , w dniu 08.12.2013Ocena:
    Schizofreniczne podejście banku do zdolności kredytowej. Zmiana warunków

    Schizofreniczne podejście banku do zdolności kredytowej. Zmiana warunków umowy, karencja w spłacie kredytu - bank daje mi zdolność na granicy bankructwa, każe spłacać pożyczki w zakładzie pracy, zamykać karty kredytowe, obniżać limit debetowy w koncie osobistym. Jednocześnie do...zobacz cała opinię

    Ta opinia jest przydatna
    60Przydatność opinii
  • łukasz

    , w dniu 03.12.2013Ocena:
    bank

    ubezpieczenie karty 3,00 zł i dodatkowa opłata z kartę do bankomatu gdzie w innych banka za darmo jest konto osobiste nie zby wnioskując po opiniach

    Ta opinia jest przydatna
    69Przydatność opinii
  • Dorota Leszczyńska

    , w dniu 03.12.2013Ocena:
    Konto osobiste. Nie jestem zadowolona z tego konta ponieważ generuje zbyt

    Konto osobiste. Nie jestem zadowolona z tego konta ponieważ generuje zbyt duże koszty i opłaty. Sama opłata konta to aż 7,99zł ubezpieczenie karty 3,00zl i dodatkowa opłata za kartę do bankomatu to kolejne 3, czy 4 złote. Z konta nie mogę zrezygnować gdyż mam w tym samym banku kredyt...zobacz cała opinię

    Ta opinia jest przydatna
    54Przydatność opinii
  • Kamil

    , w dniu 02.12.2013Ocena:
    Polecam. Za "dobre" konto, bank nigdy nie pobiera opłat. konto internetowe

    Polecam. Za "dobre" konto, bank nigdy nie pobiera opłat. konto internetowe - Przelewy są błyskawiczne, a strona internetowa i konto internetowe bardzo przejrzyste. Bank tylko zasługuje na pochwałę, uważam obsługę za jedną z lepszych w kraju.

    Ta opinia jest przydatna
    47Przydatność opinii
  • Izabela

    , w dniu 29.11.2013Ocena:
    Od 6 lat współpracuję z tym bankiem. Zawsze miła i kompetentna

    Od 6 lat współpracuję z tym bankiem. Zawsze miła i kompetentna obsługa. Informacje o nowych lokatach. Na infolini również kadra dobrze przeszkolona. Obsługa konta internetowego prosta i łatwa. Gorąco polecam.

    Ta opinia jest przydatna
    42Przydatność opinii
  • Adrian

    , w dniu 28.11.2013Ocena:
    Zawsze ceniłem sobie bank ze wzgledu na niskie opłaty, szybkość

    Zawsze ceniłem sobie bank ze wzgledu na niskie opłaty, szybkość wykonywania przelewów z domu, miłą obsługę oraz przystępność. To bank dla klienta, konsumenta, który w celu zapewnienia bytu i bezpieczeństwa dla rodziny, wspomaga instrumentami dostępnymi dla określonego celu. Nie...zobacz cała opinię

    Ta opinia jest przydatna
    42Przydatność opinii
  • Polako

    , w dniu 28.11.2013Ocena:
    Bardzo fajny bank dla młodych ludzi. Najważniejsze dla nas jest darmowe

    Bardzo fajny bank dla młodych ludzi. Najważniejsze dla nas jest darmowe konto i możliwość lokowania pieniędzy na rozsądnie oprocentowanych lokatach

    Ta opinia jest przydatna
    48Przydatność opinii
  • kinga szulińska

    , w dniu 28.11.2013Ocena:
    Bank Millenium bardzo przypadł mi do gustu, zachęcił mnie swoją

    Bank Millenium bardzo przypadł mi do gustu, zachęcił mnie swoją ofertą. Uwagę moją zwróciły korzystne umowy kredytowe, oraz miła obsługa.

    Ta opinia jest przydatna
    26Przydatność opinii
  • michał

    , w dniu 27.11.2013Ocena:
    oddział w chrzanowie

    Wspólnie z żoną mieliśmy przyjemność załatwiać nieprzyjemną sprawę związaną z kontem.Zostaliśmy przyjęci ze zrozumieniem. Obsługa była miła i kompetentna. polecam oddział tego banku.

    Ta opinia jest przydatna
    22Przydatność opinii
  • kamil

    , w dniu 26.11.2013Ocena:
    Super bank... Każdy z mojego bloku ma tam kredyt i wszyscy go chwalą

    Super bank... Każdy z mojego bloku ma tam kredyt i wszyscy go chwalą :PPPPP Suuuuper :P Bardzo polecammmmm :P

    Ta opinia jest przydatna
    12Przydatność opinii
    • OSZUKANA KLIENTKA

      , w dniu 19.08.2018
      bank za pobieranie opłat ubezpieczeniowych został ukarany decyzją UOKiK więc powinien oddać klientom pobierane opłaty ,ale dobrowolnie nie oddali stosowali bezprawie ,bez informacji wobec klientów. Ten BANK nie informuje klienta w żadnych zmianach .
    • Wypowiedz się
  • Szmyt

    , w dniu 26.11.2013Ocena:
    Bank który nie dba o klienta pod wzgledem oferty- przykladowo kredyt

    Bank który nie dba o klienta pod wzgledem oferty- przykladowo kredyt mieszkaniowy po ponad 10 latach posiadania konta w millenium wraz z malzonk(ona nawet dluzej) dostalismy sporo gorsza oferte niz u konkurencji gdzie weszlismy ''z ulicy''. Tak samo kredyt gotówkowy.Nie polecam

    Ta opinia jest przydatna
    20Przydatność opinii
  • Kaska2080010

    , w dniu 26.11.2013Ocena:
    Bank ten posiada wiele ciekawych rozwiązań dotyczących prowadzenia

    Bank ten posiada wiele ciekawych rozwiązań dotyczących prowadzenia kont,ciekawe rozwiązania dla studentów,wiele udogodnień.

    Ta opinia jest przydatna
    18Przydatność opinii
  • nina

    , w dniu 26.11.2013Ocena:
    Dobre Konto

    Z tym bankiem jestem już ponad 15lat.Na początku były opłaty za kartę i prowadzenie konta ale teraz jak powstało dobre konto nie tracę pieniędzy za utrzymanie jego.Nigdy nie starałam się o jakieś pożyczki także nawet nie wiem jak to wygląda.Ogólnie jestem zadowolona .

    Ta opinia jest przydatna
    10Przydatność opinii
  • pandatwa

    , w dniu 26.11.2013Ocena:
    Dość dobra oferta kart zarówno do konta jak i kredytowych. Na każdej

    Dość dobra oferta kart zarówno do konta jak i kredytowych. Na każdej karcie można coś zyskać. Dodatkowo oferta Happy Hours dzięki której można zyskać dodatkowe procenty na lokacie. Wprawdzie teraz te procenty ogólnie są malutkie, no ale zawsze.

    Ta opinia jest przydatna
    9Przydatność opinii
  • Marek

    , w dniu 26.11.2013Ocena:
    Ogólnie bank działa poprawnie, obsługa klienta zależy w głównej

    Ogólnie bank działa poprawnie, obsługa klienta zależy w głównej mierze od oddziału i ludzi w nim pracujących. Na bieżąco proponowane są oferty kredytowe, z których nie korzystam, ale cieszę się że mam taką alternatywę. Podsumowując jestem zadowolony i na tą chwilę nie zamierzam zmieniać banku.

    Ta opinia jest przydatna
    7Przydatność opinii
  • Angelika

    , w dniu 25.11.2013Ocena:
    Ja jestem bardzo zadowolona z uslug jakie swiadczy bank millennium

    Ja jestem bardzo zadowolona z uslug jakie swiadczy bank millennium szczególnie jeżeli chodzi funkcjonalnosc strony glownej banku jestbardzo czytelna prosta oraz obsluge telefoniczna ktora jest naprawde na wysokim poziomie

    Ta opinia jest przydatna
    6Przydatność opinii
  • Marzena Milewska

    , w dniu 25.11.2013Ocena:
    Bank godny polecenia; otwarty i przyjazny dla klienta; Bardzo przyjazny interfejs bankowości internetowej. Dodatkowym ułatwieniem dla Klienta jest bankowość mobilna.

    Bank godny polecenia; otwarty i przyjazny dla klienta; Bardzo przyjazny interfejs bankowości internetowej. Dodatkowym ułatwieniem dla Klienta jest bankowość mobilna.

    Ta opinia jest przydatna
    5Przydatność opinii
  • Mirek

    , w dniu 25.11.2013Ocena:
    Przestrzegam przed tą forma kredytowania i w tym właśnie banku,

    Przestrzegam przed tą forma kredytowania i w tym właśnie banku, zwłaszcza przed kredytem finansującym 100% inwestycji. Pułapka jest tzw. ubezpieczenie niskiego wkładu własnego. Pomimo, iż już jakiś czas temu praktyka ta jest nielegalna bank od niej nie odstepuje. Problematyka...zobacz cała opinię

    Ta opinia jest przydatna