Ocena instytucji

84%
Skorzystałoby ponownie: 576
16%
Nie skorzystałoby ponownie: 102
Zobacz statystyki
Bank Millennium

Bank Millennium

Ocena użytkowników

84%
Skorzystałoby ponownie: 576
16%
Nie skorzystałoby ponownie: 102

W skład algorytmu oceny wchodzą:

  • – Oceny właściwe instytucji (50% wagi)
    • Głosy pozytywne: 322
    • Głosy negatywne: 70
  • – Oceny właściwe oddziałów (25% wagi)
    • Głosy pozytywne: 168
    • Głosy negatywne: 19
  • – Oceny właściwe produktów (25% wagi)
    • Głosy pozytywne: 86
    • Głosy negatywne: 13

Szczegółowa ocena usług

Jak oceniasz przejrzystość umowy?
81%
19%
Jak oceniasz pracowników?
88%
12%
Jak oceniasz atrakcyjność produktów?
81%
19%

Opinie o Bank Millennium

Korzystasz z usług Bank Millennium? Podziel się z innymi swoją opinią!
Nie wiesz, czy skorzystać? Przeczytaj opinie innych klientów!

Dodaj opinię o Bank Millennium

Czy skorzystałbyś ponownie z usług?
5 5 10 25 50 100
pokaż: najnowsze popularne komentowane

Opinie użytkowników o Bank Millennium

  • klentka

    , w dniu 11.07.2018Ocena:
    Klientką banku jestem od ok 18 lat. Zamknęłam...

    ...kartę kredytową w Banku Millennium. Karta była całkowicie spłacona. Po zamknięciu na kartę została zwrócona spora kwota ze sklepu internetowego za zwrot towaru. Kwota widnieje w moim millenecie, dostałam też wydruk informujący o nadpłacie z samego banku. Bank jednak do dzisiaj nie...zobacz cała opinię

    Ta opinia jest przydatna
    14Przydatność opinii
    • klient

      , w dniu 15.08.2018
      bank Millennium to oszust i manipulator brak wiedzy bankowej pracownikóww nie licza się z klientem .PREZESI NIE INTERESUJĄ SIĘ OSZUSTWAMI W WYKONANIU PRACOWNIKÓW . Bank o marnych kompetencjach i o stosowaniu manipulacji .
    • OSZUKANA KLIENTKA

      , w dniu 19.08.2018
      OSZUSTWA na rachunku karty kredytowej manipulacje dopisują kwoty absolutnie niezgodne z stanem faktycznym .BANK Millennium SA to Bank który okrada klienta dopisuje kwoty np.Wygodne Raty jest to produkt na którym starają się oszukać klienta.BEZPIECZEŃSTWO w tym BANKU żadne,kontakt z klientem to żenada ,na czacie nic nie wiedzą ta usługa to porażka .Oszustwo i próby złodziejstwa to priorytet tego BANKU.Uważajcie na manipulacje w wykonaniu Banku Millennium SA
    • Wypowiedz się
  • Justyna Czelej

    , w dniu 16.09.2013Ocena:
    Firma prawie darmowa ,opłacalna, miła obsługa ....jestem zadowolona.

    Firma prawie darmowa ,opłacalna, miła obsługa ....jestem zadowolona. Posiadanie karty ,darmowe ,korzystanie dowolnych bankoatów ,darmowe ,zakupy za pomocą karty ,dostaje prowizję. Kredyty mało oprocentowane .Tylko tak dalej

    Ta opinia jest przydatna
  • kamil

    , w dniu 26.11.2013Ocena:
    Super bank... Każdy z mojego bloku ma tam kredyt i wszyscy go chwalą

    Super bank... Każdy z mojego bloku ma tam kredyt i wszyscy go chwalą :PPPPP Suuuuper :P Bardzo polecammmmm :P

    Ta opinia jest przydatna
    12Przydatność opinii
    • OSZUKANA KLIENTKA

      , w dniu 19.08.2018
      bank za pobieranie opłat ubezpieczeniowych został ukarany decyzją UOKiK więc powinien oddać klientom pobierane opłaty ,ale dobrowolnie nie oddali stosowali bezprawie ,bez informacji wobec klientów. Ten BANK nie informuje klienta w żadnych zmianach .
    • Wypowiedz się
  • Cezar

    , w dniu 29.09.2013Ocena:
    Jestem klientem już ponad dziesięć lat i mimo że uchodzi za jeden z

    Jestem klientem już ponad dziesięć lat i mimo że uchodzi za jeden z drozszych na rynku mam pełne zaufanie wobec profesjonalnej obsługi i doradztwa jakie oferują pracownicy placówek. Mam kilka produktów w tym banku ale nie zmienilbym ani nie zerwał żadnej umowy jaką podpisałem....zobacz cała opinię

    Ta opinia jest przydatna
    1Przydatność opinii
  • agnszczepaniak

    , w dniu 29.06.2013Ocena:
    bank dla ludzi zainteresowanych

    jest dobrym bankiem , bo z niego od lat korzystam

    Ta opinia jest przydatna