Ocena instytucji

84%
Skorzystałoby ponownie: 577
16%
Nie skorzystałoby ponownie: 102
Zobacz statystyki
Bank Millennium

Bank Millennium

Ocena użytkowników

84%
Skorzystałoby ponownie: 577
16%
Nie skorzystałoby ponownie: 102

W skład algorytmu oceny wchodzą:

  • – Oceny właściwe instytucji (50% wagi)
    • Głosy pozytywne: 323
    • Głosy negatywne: 70
  • – Oceny właściwe oddziałów (25% wagi)
    • Głosy pozytywne: 168
    • Głosy negatywne: 19
  • – Oceny właściwe produktów (25% wagi)
    • Głosy pozytywne: 86
    • Głosy negatywne: 13

Szczegółowa ocena usług

Jak oceniasz przejrzystość umowy?
81%
19%
Jak oceniasz pracowników?
87%
13%
Jak oceniasz atrakcyjność produktów?
81%
19%

Opinie o Bank Millennium

Korzystasz z usług Bank Millennium? Podziel się z innymi swoją opinią!
Nie wiesz, czy skorzystać? Przeczytaj opinie innych klientów!

Dodaj opinię o Bank Millennium

Informacje dotyczące przetwarzania danych znajdują się w Polityce prywatności
Czy skorzystałbyś ponownie z usług?
25 5 10 25 50 100
pokaż: najnowsze popularne komentowane

Opinie użytkowników o Bank Millennium

  • SIslaw

    , w dniu 16.12.2018Ocena:
    Nie polecam tego banku W Wadowicach...

    ...przenioslem kredyt z innego banku do Millenium doradca wydluzyl na maxymalny okres kwota zostala taka sama a zostala wydluzona o 3 lata chcial zwrot z ubezpieczenia to nie zwracaja po przelczeniu kwota z ubezpíeczenia ginie na nie korzysc klijenta

    Ta opinia jest przydatna
    8Przydatność opinii
  • czysk orzy

    , w dniu 06.10.2018Ocena:
    Wyraź swoje zdanie!rogi foto dpfocifofofof foto...

    ...dpfo tpfo dpfp F dofi vf

    Ta opinia jest przydatna
    11Przydatność opinii
  • tomek

    , w dniu 05.10.2018Ocena:
    pseudobank ...mało zarabiasz nie dostaniesz...

    ...kredytu hipotecznego. ...dużo zarabiasz tez nie....co to za bank na kosmos z nim analityk pewnie ma tylko jeden klawisz tak a reszta nie

    Ta opinia jest przydatna
    10Przydatność opinii
  • Tomek

    , w dniu 19.09.2018Ocena:
    W tym banku skradziono mi pieniądze z konta nie...

    ...polecam

    Ta opinia jest przydatna
    14Przydatność opinii
  • Rokolop

    , w dniu 27.08.2018Ocena:
    Bank Millenium NIE zwalnia blokady konta po...

    ...uchyleniu przez Komornika. Komornik zablokował mi konto w w/w banku oczywiście zadłużenie spłaciłem i komornik wysłał pismo o uchyleniu zajęcia , od tego czasu minęło 13 miesięcy i konto jest dalej zablokowane oczywiście dostałem kopie uchylenia zaadresowaną do banku Millenium ,...zobacz cała opinię

    Ta opinia jest przydatna
    19Przydatność opinii
    • CS

      , w dniu 25.09.2018
      NAJGŁUPSZY BANK, JAKI ZNAM. UTRUDNIAJĄCY KLIENTOWI BYT.
    • Wypowiedz się
  • klentka

    , w dniu 11.07.2018Ocena:
    Klientką banku jestem od ok 18 lat. Zamknęłam...

    ...kartę kredytową w Banku Millennium. Karta była całkowicie spłacona. Po zamknięciu na kartę została zwrócona spora kwota ze sklepu internetowego za zwrot towaru. Kwota widnieje w moim millenecie, dostałam też wydruk informujący o nadpłacie z samego banku. Bank jednak do dzisiaj nie...zobacz cała opinię

    Ta opinia jest przydatna
    18Przydatność opinii
    • klient

      , w dniu 15.08.2018
      bank Millennium to oszust i manipulator brak wiedzy bankowej pracownikóww nie licza się z klientem .PREZESI NIE INTERESUJĄ SIĘ OSZUSTWAMI W WYKONANIU PRACOWNIKÓW . Bank o marnych kompetencjach i o stosowaniu manipulacji .
    • OSZUKANA KLIENTKA

      , w dniu 19.08.2018
      OSZUSTWA na rachunku karty kredytowej manipulacje dopisują kwoty absolutnie niezgodne z stanem faktycznym .BANK Millennium SA to Bank który okrada klienta dopisuje kwoty np.Wygodne Raty jest to produkt na którym starają się oszukać klienta.BEZPIECZEŃSTWO w tym BANKU żadne,kontakt z klientem to żenada ,na czacie nic nie wiedzą ta usługa to porażka .Oszustwo i próby złodziejstwa to priorytet tego BANKU.Uważajcie na manipulacje w wykonaniu Banku Millennium SA
    • Wypowiedz się
  • Ewelina

    , w dniu 08.02.2018Ocena:
    Wszystko jest pięknie gdy dzwonią i...

    ...przedstawiają ofertę kredytową.... Natomiast jeśli chodzi o funkcjonowanie pracowników (telefonicznych) i załatwienie jakieś sprawy to jest masakra. Potrafią być nie mili oraz nie profesjonalni... Nie polecam gdyby nie kredyt to dawno bym zrezygnowała z tego bankiem.

    Ta opinia jest przydatna
    20Przydatność opinii
  • eBroker.pl

    , w dniu 20.06.2017Ocena:
    Bank Millennium znalazł się na trzeciej pozycji...

    ...w rankingu kont oszczędnościowych eBroker.pl na 50 000 zł na 4 miesiące. Zapraszamy do lektury: http://www.ebroker.pl/rankingi/inne/ranking-kont-oszczednosciowych-na-50000zl-czerwiec-2017/5393

    Ta opinia jest przydatna
    40Przydatność opinii
  • eBroker.pl

    , w dniu 24.04.2017Ocena:
    Bank Millennium znalazł się na pierwszej pozycji...

    ...w rankingu kont osobistych eBroker.pl dla aktywnych w sieci. Zapraszamy do lektury: http://www.ebroker.pl/rankingi/ranking-konta-osobiste#ranking-5291

    Ta opinia jest przydatna
    48Przydatność opinii
  • Jarosław

    , w dniu 23.03.2017Ocena:
    Do dzisiaj uważałem ten bank za najlepszy (a w...

    ...ciagu kilku lat przetestowałem kilka innych) i obsługa klienta na infolinii też była idealna, aż do dzisiaj - no bo niby dobrze, że w przypadku wątpliwości, przeprowadzają dodatkową weryfikację - tylko dlaczego traktują klienta jak potencjalnego oszusta czy złodzieja ? TAK samo...zobacz cała opinię

    Ta opinia jest przydatna
    41Przydatność opinii
  • jogun

    , w dniu 09.02.2017Ocena:
    od czasu wprowadzenia millenetu jako sposobu na...

    ...bankowošĉ online, jeszcze nie udalo mi sié podizaa bez kopotów, w kóko rewstartowanie hasla, jestem najczestszym klientem tego dzialu, kazda próba uzyciacia konczy sié restartem, jestem bardzo niezadowolony, chyba trzeba poszukac lepszego banku pozdrawiam

    Ta opinia jest przydatna
    50Przydatność opinii
  • eBroker.pl

    , w dniu 20.09.2016Ocena:
    Bank Millennium znalazł się na pierwszej pozycji...

    ...w kont osobistych dla Kowalskiego w rankingu eBroker.pl. Zapraszamy do lektury: http://www.ebroker.pl/rankingi/ranking-konta-osobiste#ranking-5113

    Ta opinia jest przydatna
    63Przydatność opinii
  • aga

    , w dniu 11.07.2016Ocena:
    Od wielu lat jestem ich klientka (konto osobiste,

    karta kredytowa, kredyt) i jestem zadowolona

    Ta opinia jest przydatna
    56Przydatność opinii
  • Władysławka

    , w dniu 21.05.2016Ocena:
    Zakładałam konto w oddziale na ulicy Dmowskiego w Gdańsku Wrzeszczu.

    Zakładałam konto w oddziale na ulicy Dmowskiego w Gdańsku Wrzeszczu. Obsługa wyjątkowa miła, pracownik polecił mi dogodne konto, odpowiedział na wszystkie moje pytania. Następnie pani pomogła mi z produktami z którymi miałam kłopot. Polecam.

    Ta opinia jest przydatna
    70Przydatność opinii
  • jędrek

    , w dniu 29.04.2016Ocena:
    jest super w necie.nigdy się nie wiesza.mila...

    ...pomoc techniczna

    Ta opinia jest przydatna
    76Przydatność opinii
  • majka

    , w dniu 30.11.2015Ocena:
    nie polecam tego banku.mam ogloszenie o upadlosci...

    ...konsumenckiej a wiec bank zablokowal przelewy sam z siebie kpina jakas moj syndyk nie mial nic wspolnego z tym teraz nie moge ani konta zamknac ani przelac rachunkow no paranoja jakas mialam konta w roznych bankach i nie robili problemu nawet jak bylo zajecie...zobacz cała opinię

    Ta opinia jest przydatna
    95Przydatność opinii
  • Anna Wykowska

    , w dniu 19.10.2015Ocena:
    Posiadam tam konto osobiste od kilkunastu lat. Jestem bardzo zadowolona

    Posiadam tam konto osobiste od kilkunastu lat. Jestem bardzo zadowolona zarówno z usług jak i fachowej obsługi. Polecam każdemu. Nie zamienię go na żaden inny bank. :)

    Ta opinia jest przydatna
    66Przydatność opinii
  • malmik

    , w dniu 12.10.2014Ocena:
    uwielbiam ich :) miałam do czynienia z wieloma instytucjami, za każdym

    uwielbiam ich :) miałam do czynienia z wieloma instytucjami, za każdym razem przygoda z nowym bankiem kończyła się rezygnacją. Kiedy ktoś polecił mi Millennium podeszłam bardzo sceptycznie, ale... to było przyjemne zaskoczenie! Uwielbiam ich... fantastyczne podejście do Klienta,...zobacz cała opinię

    Ta opinia jest przydatna
    78Przydatność opinii
  • Mateusz

    , w dniu 04.10.2014Ocena:
    Mam bardzo dobre doświadczenia związane z tym...

    ...bankiem. Pracownicy są mili i pomocni - jednym słowem pełen profesjonalizm.

    Ta opinia jest przydatna
    77Przydatność opinii
  • Anna Wykowska

    , w dniu 15.06.2014Ocena:
    Jestem w 100% zadowolona. :) Mam tam konto ponad 10 lat! Nie mam zamiaru

    Jestem w 100% zadowolona. :) Mam tam konto ponad 10 lat! Nie mam zamiaru zmieniać banku. Pozdrawiam :)

    Ta opinia jest przydatna
    74Przydatność opinii
  • gabrielalabuda

    , w dniu 04.02.2014Ocena:
    Super instytucja bankowa.Wiarygodna i z tradycjami.Zawsze praktyczne i

    Super instytucja bankowa.Wiarygodna i z tradycjami.Zawsze praktyczne i zrozumiałe oferty.Miła i profesjonalna obsługa.

    Ta opinia jest przydatna
    90Przydatność opinii
  • Patryk Łódż

    , w dniu 01.01.2014Ocena:
    Bardzo dobry bank i super obsługa nie ma żadnych problemów !! pełna kultura nie ma problemu z bankomatami jak i również z wypłata obcej waluty kontaktujemy sie i szybko wypłacają :) Pozdrawiam i polecam BANK MILENIUM !

    Bardzo dobry bank i super obsługa nie ma żadnych problemów !! pełna kultura nie ma problemu z bankomatami jak i również z wypłata obcej waluty kontaktujemy sie i szybko wypłacają :) Pozdrawiam i polecam BANK MILENIUM !

    Ta opinia jest przydatna
    73Przydatność opinii
  • michal

    , w dniu 29.12.2013Ocena:
    jestem jak najbardziej zadowolony z instytucji jakim jest bank milenium

    jestem jak najbardziej zadowolony z instytucji jakim jest bank milenium bardzo polecamy razem z małżonką

    Ta opinia jest przydatna
    60Przydatność opinii
  • artin123

    , w dniu 25.12.2013Ocena:
    Miła obsługa - brak kolejek, bardzo dobra aplikacja internetowa, proste

    Miła obsługa - brak kolejek, bardzo dobra aplikacja internetowa, proste jasne reguły - szybko i sprawnie.Polecam.

    Ta opinia jest przydatna
    61Przydatność opinii
  • alicja

    , w dniu 24.12.2013Ocena:
    Nie lubię tego banku okropna

    Nie lubię tego banku okropna obsługa!

    Ta opinia jest przydatna
    62Przydatność opinii